Vplyv poznámok partnera
Stala sa taká vec....so snúbencom trávime spolu víkend, všetko bolo super, po obede sme si sadli na záhradu a on mi z čista jasna zahlási, že by som si mala prefarbiť vlasy, lebo ich mám šedivé 🙄😭, ...dodávam že pár vlasov šedivých mám po bokoch,no nič hrozné...mám svetlé dlhé vlasy a fakt nič hrozné . No veľmi sa ma to dotklo...mám 48 rokov a proste pár sedin je podľa mňa ok. Povedala som mu, nech si nájde 20 ročnú jednu vadia šediny a už dve hodiny sa s ním nebavím. Aj som sa vyplakala,faktma to nejakým spôsobom ranilo. Preháňam????
Mne môj povie načo si dávam farbu a fakt ich mám šedive a on mi povie že nemám....ani vrasky mi nevidi a zakazal mi chudnúť teda ja niesom tučna ale rád ma oťapkáva....
@viestta nič, len som chcela počuť, či by sa to dotklo aj niekoho iného. Starneme predsa prirodzene a je to vec, čo neviem ovplyvniť. Len som to od neho proste nečakala.....a áno....som taká citlivejšia osôbka. Ďakujem za nazory
@anonym_autor jemine, mne manžel tiež povie, že by som si mala vlasy zafarbiť, že to už ani nevyzerá ako čierna a mám tam zmesku farbim. A vôbec to nie je o urazke, je to informácia.
podla mna niesi drama queen a ani nic podobne..gentleman by nemal mat taketo poznamky na vyzor cloveka s kt sa rozhodol zit ... vrasky , sediny. ochabnuta koza, vsetko postupne pride a uz sa neda vyvratit - a preto si hladame partnera s kt budeme starnut s graciou ..ani muzi nemladnu a tiez im niekde ubudne a inde pribudne ... ale namiseto urazania sa ci vratit mu to rovnakou mierou si mu mala povedat,ze take poznamky niesu vhodne,ze aj on ma kopu vad kt by sa dali vylepsit-ale kedze ho milujes takeho aky je tak mu to nevycitas-tak nech sa aj on nauci brat ta taku aka si-kedze zrkadlo doma mas a vidis este dobre ...
@anonym_autor rozmýšľam aký brutálny hormonálny výkyv spojený s hladom a minimálne týždňom nevyspatia by som musela prežívať aby som sa na toto urazila... No ale tak každý je iný, ja by som mu povedala že on nech si najprv nechá dorast kúty a potom nech mi poradí čo s mojimi 4?mi sedymi vlasmi, zasmiali by sme sa, on by ma zapol po zadku a bolo by no ale každý to máme doma inak 🙂 hlavu hore život je príliš krátky riešiť takéto veci a ešte kratší na to aby si to takto riešila , nalej si dva deci, povedz že z vína sa mladne a basta...
podla mna niesi drama queen a ani nic podobne..gentleman by nemal mat taketo poznamky na vyzor cloveka s kt sa rozhodol zit ... vrasky , sediny. ochabnuta koza, vsetko postupne pride a uz sa neda vyvratit - a preto si hladame partnera s kt budeme starnut s graciou ..ani muzi nemladnu a tiez im niekde ubudne a inde pribudne ... ale namiseto urazania sa ci vratit mu to rovnakou mierou si mu mala povedat,ze take poznamky niesu vhodne,ze aj on ma kopu vad kt by sa dali vylepsit-ale kedze ho milujes takeho aky je tak mu to nevycitas-tak nech sa aj on nauci brat ta taku aka si-kedze zrkadlo doma mas a vidis este dobre ...
@ukgirls a ty si sa v ktorom storoci zasekla?🤦♀️
Aha. Takže keď niečo partner povie niečo, o čom si myslí, že by som to chcela zmeniť, tak vlastne mal držať hubu a krok, aby nebol za hulváta. To je taký úprimný a čestný vzťah 🤮 keby som si nechcela farbiť vlasy a partner ma upozorní, tak úplne kľudne odpoviem, že sa mi moje sediny páčia, nechcem si ničiť vlasy farbou a podľa mňa na svoj vek vyzerám vyborne. Ani by sa mi nesnívalo sa urážať alebo nechať partnera sa ospravedlňovať za úplne normálne neutrálne konštatovanie. Keby mi povedal: "Zafarbi si konečne tie vlasy veď vyzeráš ako stará bosorka", to by bolo iné. Ale uvažovala by som, co mam vedľa seba za šibnutu hysterku, ktorá sa ruti po oznámení, že má šedivé vlasy a mala by si ich zafarbiť.
Krásny a otvorený vzťah 🤣🤣🤣🤣🤣 a potom hystericka drama pre 5 šedivých vlasov
Toto akosi nejde dokopy, klameš samu seba
@ukgirls chcelo by to brať sa trochu menej vážne…
Neviem nevidíme tie vlasy možno by to chcelo fakt nejake jemne zafarbenie ,vlasy sa vôbec nemusia farbiť v celej dĺžke,šediny podľa mňa nesú ok na žene , mne sa to nepáči vôbec napr. a urážať sa za niečo s čím som ja 100% ok a za čím si stojím ,nevidím dôvod,jedine že sama by som mala na to nervy a ešte mi pridáva..
Keby mam sedive vlasy farbila by som sa automaticky.
Nemáte ani 20,ani 30,ani 40, no, na krku je 50.....tka,priprav snúbenica alias priateľa na blížiaci sa prechod, návaly tepla a celú tú mašinériu, ale, bud v pohode, pretože on sám bude chodiť časom na véčko niekoľkokrát za noc a asi aj potajomky. Takže tvoje šediny sú detail.... 🤔
Krásny a otvorený vzťah 🤣🤣🤣🤣🤣 a potom hystericka drama pre 5 šedivých vlasov
Toto akosi nejde dokopy, klameš samu seba
@pribinak áno, presne tak a partner sa mi ospravedlnil....proste trepol debilinu
@anonym_autor neexistuje problem, ktory by zena nevedela vyrobit. Si mu nemohla na to normalne odpovedat, ze sa nechces farbit? Alebo sa ho spytat, ci mu to vadi? Hned urazena, oduta, dorevana… nebudes ty v prechode?
@sissy27 🤣🤣ešte nie...no som proste citlivejšia osôbka a ver mi, ze keby mi to povedal cudzí človek, tak mi to je fuk, no od človeka ktorého milujem, mi to zle padlo
@anonym_autor jooj veľmi preháňaš.
@anonym_autor však čo už mal robiť keď si vytvorila z ničoho dramu
🙈🙈🙈🙈
@pribinak 🤣🤣🤣👍
@anonym_autor ja miesto farbenia by som tie vlasy nejako upravila, pôsobia veľmi neupravene a to by mi prekážalo viac ako pár šedin
@anonym_autor nečítala som komenty, ale povedzme si na rovinu - šedivé vlasy u žien sú väčšinou grc, zatiaľ čo mužom dodávajú šmrnc..je to nefér ale je to tak 😀
@anonym_autor toto su fakt dlhe vlasy?
Preco by mala byt povinnost si tie vlasy farbit? Ved je to prirodzena vec, ze vekom mame sediny. Ked chlap sedivie, tak je to sexi, ale zena by ani na ulicu nemala vyjst. Na stastie mam okolo seba aj ine zeny co si vlasy nefarbia, maju sem tam sedinku a su mladsie ako autorka.
@cimage pretoze je to tak, moj chlap ma 52, je presedively a je fakt sexy, ale ja teda s odrastajucimi sedivymj blasmi urcite nie, farbim poctivo kazdy mesiac. Teda farbi mi ich moj muz, jemu to ide od ruky a rad to pre mna spravi 🙂
Zenu sedive vlasy fakt zostaruju, mne samej to na mne strasne vadi
@anonym_autor ja miesto farbenia by som tie vlasy nejako upravila, pôsobia veľmi neupravene a to by mi prekážalo viac ako pár šedin
@anonym_dc9a18 a ako? Rada si vezmem od teba dáku radu 👍🍀. Mám prirodzené kučeravé vlasy, nemám čas na to, aby som ich denne žehlila a popravde mám rada kučeravé vlasy, no sú ťažšie upravitelne. No väčšinou mi ich ľudia chvália a myslím, že mi uberajú vek
@anonym_autor toto su fakt dlhe vlasy?
@anonym_7eddbe a aké sú podľa teba?
@anonym_dc9a18 a ako? Rada si vezmem od teba dáku radu 👍🍀. Mám prirodzené kučeravé vlasy, nemám čas na to, aby som ich denne žehlila a popravde mám rada kučeravé vlasy, no sú ťažšie upravitelne. No väčšinou mi ich ľudia chvália a myslím, že mi uberajú vek
@anonym_autor keď nechceš žehliť tak podpor kuceravost, takto to je ani ani. Viem o com hovorím, mam podobne vlasy😂
Tak dám tu fotku mojich vlasov a vy ešte aj zhejtujete ako vyzerajú 🤣🤣🤣🤣🤔. Baby ako fakt nič v zlom, ale vy máte asi dokonale a krásne účesy, zdravé husté vlasy a ani jedinú šedinu. Tak šup šup a pochváľte sa fotkami, rada sa pokocham. ♥️
@anonym_autor z fotky tazko posúdiť ako vyzerajú v skutocnosti. Na tej fotke vyzerajú neupravene. Možno máš zlu techniku sušenia, pouzi difuzer
@anonym_autor keď nechceš žehliť tak podpor kuceravost, takto to je ani ani. Viem o com hovorím, mam podobne vlasy😂
@janka_23 žiaľ...ani vo vlasoch vek nepustí. Keď som bola mladšia boli husté až tak, že som ich dávala zriedovat, to sa robí špeciálnymi nožnicami, ...žiaľ aj tá kuceravost vekom ubudla, no aspoň sa dajú ľahšie upraviť. Mne sa páčia, lebo nemám rada ulizane účesy
@anonym_7eddbe a aké sú podľa teba?
@anonym_autor fakt dlhe su podla mna vlasy po zadok alebo aspon po pas. Toto su stredne dlhe. Rozhodne nie fakt dlhe. Farbu mas peknu ale na kvalite fakt treba popracovat.
@janka_23 žiaľ...ani vo vlasoch vek nepustí. Keď som bola mladšia boli husté až tak, že som ich dávala zriedovat, to sa robí špeciálnymi nožnicami, ...žiaľ aj tá kuceravost vekom ubudla, no aspoň sa dajú ľahšie upraviť. Mne sa páčia, lebo nemám rada ulizane účesy
@anonym_autor v pohode, ja to chápem. Viem ze take vlasy sa ťažko upravujú, tiez sa so svojimi dosť narobím

@anonym_autor Tie šedivé vlasy sa dajú prifarbiť takým práškovým púdrom, nemusí farbiť celé dlhé vlasy.