icon

Vplyv poznámok partnera

20. júl 2025

Stala sa taká vec....so snúbencom trávime spolu víkend, všetko bolo super, po obede sme si sadli na záhradu a on mi z čista jasna zahlási, že by som si mala prefarbiť vlasy, lebo ich mám šedivé 🙄😭, ...dodávam že pár vlasov šedivých mám po bokoch,no nič hrozné...mám svetlé dlhé vlasy a fakt nič hrozné . No veľmi sa ma to dotklo...mám 48 rokov a proste pár sedin je podľa mňa ok. Povedala som mu, nech si nájde 20 ročnú jednu vadia šediny a už dve hodiny sa s ním nebavím. Aj som sa vyplakala,faktma to nejakým spôsobom ranilo. Preháňam????

Strana
z6
anonym_588f4d
21. júl 2025

Na takéto sa odpovedá a ty máš malý penis a tiež ti nepripomínam že ho treba zväčšiť ;)

barbie2023
21. júl 2025

Fuha, to už asi máš aj to obdobie pred menopauzou lebo inak si neviem vysvetliť,že si sa za toto urazila 🤦

lion777
21. júl 2025

Nevidím tam žiadne šediny. Keď budem mať toto na hlave v tvojom veku, budem spokojná.

autor
21. júl 2025
@anonym_588f4d

Na takéto sa odpovedá a ty máš malý penis a tiež ti nepripomínam že ho treba zväčšiť ;)

@anonym_588f4d 🤣🤣👍, no len toto na neho veľmi nepasuje ale ako fór je to super

autor
21. júl 2025
@lion777

Nevidím tam žiadne šediny. Keď budem mať toto na hlave v tvojom veku, budem spokojná.

@lion777 ďakujem 😘

ha_ha
21. júl 2025

Nečítala som diskusiu, ale preháňaš a poriadne. To, že šediny sú prirodzené, ešte neznamená, že ich každý musí akceptovať. Aj chlpy sú prirodzené, tie si tiež neholíš? Ja mám podobný vek, ako ty a vlasy si farbím už veľmi dlho. Najprv raz za 6-8 týždňov, potom pred pár rokmi už raz za mesiac a teraz už si farbím každé 3 týždne, lebo šedivých vlasov pribúda, sú viditeľnejšie a proste mi to samej vadí. Ofučať sa na takúto poznámku od partnera je totálne detinské.

Strana
z6