Vplyv poznámok partnera
Stala sa taká vec....so snúbencom trávime spolu víkend, všetko bolo super, po obede sme si sadli na záhradu a on mi z čista jasna zahlási, že by som si mala prefarbiť vlasy, lebo ich mám šedivé 🙄😭, ...dodávam že pár vlasov šedivých mám po bokoch,no nič hrozné...mám svetlé dlhé vlasy a fakt nič hrozné . No veľmi sa ma to dotklo...mám 48 rokov a proste pár sedin je podľa mňa ok. Povedala som mu, nech si nájde 20 ročnú jednu vadia šediny a už dve hodiny sa s ním nebavím. Aj som sa vyplakala,faktma to nejakým spôsobom ranilo. Preháňam????
Fuha, to už asi máš aj to obdobie pred menopauzou lebo inak si neviem vysvetliť,že si sa za toto urazila 🤦
Nevidím tam žiadne šediny. Keď budem mať toto na hlave v tvojom veku, budem spokojná.
Na takéto sa odpovedá a ty máš malý penis a tiež ti nepripomínam že ho treba zväčšiť ;)
@anonym_588f4d 🤣🤣👍, no len toto na neho veľmi nepasuje ale ako fór je to super
Nevidím tam žiadne šediny. Keď budem mať toto na hlave v tvojom veku, budem spokojná.
@lion777 ďakujem 😘
Nečítala som diskusiu, ale preháňaš a poriadne. To, že šediny sú prirodzené, ešte neznamená, že ich každý musí akceptovať. Aj chlpy sú prirodzené, tie si tiež neholíš? Ja mám podobný vek, ako ty a vlasy si farbím už veľmi dlho. Najprv raz za 6-8 týždňov, potom pred pár rokmi už raz za mesiac a teraz už si farbím každé 3 týždne, lebo šedivých vlasov pribúda, sú viditeľnejšie a proste mi to samej vadí. Ofučať sa na takúto poznámku od partnera je totálne detinské.

Na takéto sa odpovedá a ty máš malý penis a tiež ti nepripomínam že ho treba zväčšiť ;)