icon

Vrátia sa manželia k opusteným manželkám?

7. jan 2025

Ahojte, stalo sa vam, poculi ste o pripade, ze po tom, co muz opusti manzelku kvoli frajerke, sa aj s prosikom vrati? Dakujem

Strana
z2
p.j.jacky
7. jan 2025

Áno veľa je takých čo sa s prosikom vrátili .niektore ženy odpustili niektoré nie . U mna rozvod .

autor
7. jan 2025

@p.j.jacky ze tebe sa tak vratil? Ale si sa rozviedla?

andreakotesova
7. jan 2025

Poznám opačný prípad - návrat manželky po 5tich rokoch.

viestta
7. jan 2025

Poznam takeho co sa chcel vratit. Skoncil u mamicky v detskej izbe

katica06
7. jan 2025

Poznám, manželka by ho aj bola kopla do zadku keby pri tom udobrovaní neotehotnela. Sú síce spolu, ale nie je šťastná, často počuť hlasné hádky.
Ak si môžem tipnúť, možno vydrží do konca RD.

biba_18
7. jan 2025

koľko je takých čo by sa radi vrátili… aj o ženách viem… úprimne nerozumiem tým, čo zoberú takého na milosť…

katica06
7. jan 2025

@biba_18 autora zrejme dúfa, že sa neverník vrátiť domov a ona ho privíta ako by sa nič nestalo

autor
7. jan 2025

@katica06 akoby nic, no stale k nemu nieco citim :( a su tu aj deti

marianarem
7. jan 2025

Poznam dva take pripady. Jeden odisiel po 30 rokoch k inej a po asi 2 rokoch sa chcel vratit. Uz nebolo kam, zena mala ineho a ma doteraz. Druhy odisiel o nieco skor, zalozil si novu rodinu, potom zacal pit, vyzivne neposielal a potom po dlhych rokoch sa chcel vratit. Jeho byvala zena to ale zhodnotila tak, ze nevie, na co by jej bol.

katica06
7. jan 2025

Prosím, aj keby sa chcel vrátiť nerob to. Spravil raz, spraví aj druhý krát. Ešte ťa náhodou nakazí nejakou nechutnosťou.

tiezjedna
7. jan 2025

@autorka maj trochu úcty sama voči sebe.

biba_18
7. jan 2025

aha takže ty by si bola tá čo by som ju nechápala… tak držím palce…

autor
7. jan 2025

@biba_18 :((

caramellka
7. jan 2025

Môj exmanžel.😅 Po dvoch rokoch poslal milenku k vode a strašne všetko ľutoval. Povedala som mu, že ja by som ho nechcela ani za sto miliónov. A žijem si s dcérou šťastný život. Po rozvode sa mi neuveriteľne uľavilo.

autor
7. jan 2025

@caramellka dakujem za skusenost, asi to chce este cas na vstrebanie a uvedomenia si vyhod jeho odchodu

biba_18
7. jan 2025

mňa by zaujímali výhody jeho príchodu…

autor
7. jan 2025

@biba_18 asi mi najviac vadi ta samota, i ked mam deti a momentalne aj ziarlim, ze si niekoho nasiel :((

biba_18
7. jan 2025

no dobre, on sa vráti lebo potrebuje mať vypraté trencle a navarené, možno aj sex občas - ale nebude to láska… to ti nebude vadiť?

caramellka
7. jan 2025

Určite to chce čas... Veľa síl, aj keď to teraz tak nevidíš, bude ovela lepšie. Rob si fajn program/výlety s deťmi, vyjdi si niekam s kamoskami na pokec a pod. Netrvá to týždeň, ani mesiac, ale určite budeš opäť spokojná a šťastná.Hlavne si váž samu seba...

mercy13
7. jan 2025

Moj mi v oktobri oznamil, ze ma uz nemiluje, a hlada si stastie inde ( tragikomedia fakt), aj si nasiel skorej, ako som zistila... Avsak netrvalo mu to velmi dlho, v decembri by sa uz vratil... Ale bohuzial, uz ho nechcem spat, aj ked prve tyzdne boli velmi zle... Mam sa lepsie bez neho 🙂 mame 2deti, 6 a 3 r

enmery
Autor odpoveď zmazal
patka24
7. jan 2025

Ale ano, su take pripady ale prosim, necakaj na to, stale je tu moznost, ze bude spokojny s novou frajerkou a keby aj nie, ze sa naozaj kolenačky vrati, co by mu zabranilo o pol roka urobit to iste? Ten cas po rozchode/rozvode je tazky, povedala by som az priserny, v podstate kazda dufa, ze sa to vrati do normalu, ale ak vydrzis, nebudes chapat, co si na nom videla, nie je to iba klišé, ktoré ti kazdý hovorí, he to skutocna realita, teraz sa ale skus sustredit na seba a nie sa upinat k predstave, ze snad don chuan pride k rozumu

mandarinka555
7. jan 2025

Niektoré ženy by dokonca vraždili, len aby mohli byť samé a mali od všetkého pokoj...

enmery
7. jan 2025

@mandarinka555 Ktoré?😃Tu čo téma, tam zničená aj deptaná žena magorom a neodíde ani bohovi, ešte ho aj ľúúúbi. A nechce ho stratiť. Asi žiješ v paralelnom vesmíre☺️

mandarinka555
7. jan 2025

@enmery Napríklad ja😝

enmery
7. jan 2025

@mandarinka555 Tak vraždiť nemusíš, stačí odísť.😃

mandarinka555
7. jan 2025

@enmery Prečo by som odchádzala? Na staré kolená mám ísť zo svojho niekde do riti?

enmery
8. jan 2025

@mandarinka555 Ja narážam na to, čo si napísala, že niektoré by vraždili zato😉nič viac.

janinah
8. jan 2025

Véd ho zober naspäť..a potom už len čakaj,kedy sa zas zamiluje niekde inde...
Toto by si chcela zase zažívať? Ani keby bol jediný chlap na svete.

mandarinka555
8. jan 2025

@enmery Aj ja narážam na to...Ja sa nikam nechystám, manžel detto....Mne ide o ten pokoj, ticho a kľud....V robote som furt s ľuďmi (niektorí sú skutočne dementní a hlavne hluční)) a prídem domov, no a hučí môj starý....

Strana
z2