Vrátili by ste sa k bývalému?
🙂
Ja mám 26, on 28. Myslela som výšku že som skončila. 🙂 tak si myslím že nie je mladý natoľko aby robil také skratové rozhodnutia ako napr človek v 18-19. Ja bývam u rodičov a on ma svoj byt, kde sme spolu trávili čas.
@simonka1701 Ty 26 a on 28? Ako dlho ste spolu chodili? V jeho byte ste len travili cas, cize si tam ani nezila?
Prepac za priamu otazku, ale to tehotentstvo bola naozaj nahoda? Lebo je vseobecne zname, ze chlapa si dietatom nepriputas.
Ano bola to náhoda. Nepotrebujem si silou mocou niekoho k sebe pútať, keď by šlo len o to. Z klasického rozchodu by som sa spamätala normálne ako každá z nás a myslím že oveľa rýchlejšie než keď čakám bábätko. Pýtala som sa na názory z toho hľadiska, či sa to niektorej náhodou nestalo tiež a potom bol ten vzťah normálny, alebo naopak by som smerovala do ,,záhuby” a taktiež myslím na maličké, čo by bolo dobre pre neho.
@simonka1701 ja si myslím, že sa o tom možno dozvedeli jeho rodičia teraz a prehovorili mu do duše, že nech sa k tebe vráti, mňa môj ex tiež opustil ako tehotnú na začiatku tehu, potom sa rodičia do toho vložili a o niečo sa snažili, ale keď som zistila, že to jeho snaženie bolo viac-menej z donútenia rodičov, tak som mala dosť
Už hneď tam je chyba že potomok by sa mal plánovať. Nech je funkčný vzťah, svadba, zázemie a vtedy otehotnieť a nie halabala nabúchať a potom sa trieskať do čela čo som spôsobil. Tým pádom by sa toto ani nemuselo riešiť.
@prispievatel a tento komentar jej ako pomoze?
@simonka1701 ak by si ho aj dala do RL tak priezvisko určite TVOJE!!!
@janage to je jasne, že priezvisko moje. 🙂
Ženy ja sa ani nečudujem že toľké z nás žijú s chlapom bez lásky keď vidím toto. Naozaj sme veľmi naivne a sme schopné dat mužovi aj 50tu šancu aj keď si ju nezaslúži. Len predsa to mame ťažšie v živote ako ti muži a aj tak si nás nevážia. Nehovorím o tom ako by si mal chlap vážiť ženu ktorá nosí jeho dieťa pod srdcom.
@simonka1701 ty si tri krát prerataj či mu tú šancu dáš lebo ako sa hovorí prvý dojem druhý krát nespravíš. On prvý dojem na budúceho otecka dosral totálne a ty dufas že sa všetko utrasie? Vážne si to premysli lebo ak má tvoje dieťa vyrastať v hadkach a vidieť tvoje slzy tak ver tomu že to budeš ľutovať.
@simonka1701 Ešte dplnim ze ak to zle znasas tak čím skôr sa popasujes s tým že je koniec tým lepšie. Btw. Existuje 1000ky mužov ktorí dajú dieťatku viac lásky ako ich vlastný otec. Nikde není napísané že budeš sama ved si mladá
No, určite. Kto by si už len zavesil na krk matku s diaťaťom. Simona ja som videl minimálne 3 prípady ked sa dali opäť dokopy a sú spolu doteraz.
@simonka1701 nie nevrátila. Tak najprv ťa posiela na potrat, potom ťa nechá, a na záver sa hrdina chce vrátiť a pritom si nechá a zadné dvierka, lebo ma priateľku. Vychcany debil. Dala by som mu možnosť byť otcom, nie partnerom.
@prispievatel toto sú čo za komenty? Načo sem vôbec píšeš? Toľko kamarátok s dieťaťom mám, ktoré sú v novom vzťahu a šťastné. Nechaj si tieto predpotopné názory pre seba.
Nesla by som do stareho vztahu, ked bol schopny ma nechat v tehotenstve, tak bude to schopny urobit kedykolvek, cize treba sa mat na pozore 🙂
@prispievatel poznám viac párov, ktorí sa rozišli a našli si nových partnerov ako takych, ktorí sa k sebe vrátili. Normálny chlap situáciu pochopí a pokial ju miluje, bude mat rad aj jej dieťa.
@simonka1701 nie
@simonka1701 Rajda ho odkopla, tak už si dobrá aj ty ? Nikdy!!! Zas mu prepne a zas ťa odkopne ? Je to dement 😒 Nie nadarmo sa vraví: nevstúpiť dva krát do tej istej rieky...
Ak by som aj v kutku duse rozmyslala, ze sa s nim dam dokopy, musel by ma teda sakramentsky presviedcat, prosit a ukazovat ciny namiesto slubov minimalne rok. Ja by som mu to dala vyzrat riadne.
Neber to tak, ze ON je tvoja jedina a posledna sanca!!!! Zivot s dietatom sa ti teraz nekonci. Ja viem, ze sa ti rozplynul sen o rodine, a ze si si to takto nepredstavovala. Ale on si ta nevazi. Na svete su naozaj dobry a lepsi muzi. Jeden urcite caka aj na teba
Žienky veľmi pekne ďakujem za názory. 🙂 panko sa neozval doteraz, od začiatku minulého týždňa.
@simonka1701 no tak vidíš to výsledky na seba dlho nenechali čakať 🙂 asi bol len pohadany s čajkou
@simonka1701 je to chrapúň, keď ťa dokázal posielať na potrat a potom opustiť počas tehotenstva, teraz mu to nevyšlo s inou a teba chce mať v rezerve... To chceš čakať či si to náhodou zase nerozmysli a neodijde od teba?! Keby ťa naozaj miloval,nikdy by to neurobil ... Dievča,nájdi v sebe hrdosť a vykašli sa na neho, ešte si nájdeš normálneho muža,takého, ktorý ťa bude mať naozaj rád 🥳😊 za mňa určite nie, nikdy! Je to padavka,neznášam takých "mužov" ...
@simonka1701 ja som ti písala ze sa ti muži ozvali neskôr... Presnejšie po pár rokoch... A teraz to klape.. Uvedomili si ze majú deti a chcú byť súčasť rodiny...
@simonka1701 dala by som mu šancu vysvetliť svoje konanie (čo si zrejme spravila), ale bola by som veľmi opatrná a na pozore. Chápem, že môže spanikáriť, aj keď už nie je malé dieťa, ale posielať Ťa na potrat je okrem zbabelosti aj zbavovanie sa zodpovednosti. Čo je ale pre mňa najväčší výkričník, že si hneď našiel novú priateľku, to už nie je len zbabelosť. Navyše s ňou ešte chodí a príde za Tebou? Je to celé veľmi zvláštne a popravde, bála by som sa vrátiť do takého vzťahu. Niektoré ženy Ti radia, že je lepšie, keď vyrastá dieťa s oboma rodičmi, s čím súhlasím, ALE myslim si, že pre dieťa je lepšie vyrastať iba s mamou ako zažívať, že otec si mamu neváži poprípade zažiť odchod otca z domu a hádky rodičov. Ak spanikáril pri tehotenstve, je veľká pravdepodobnosť, že narodenie bábätka a starostlivosť oň bude pre neho ešte omnoho väčší dôvod na paniku. Obávam sa, že by si sa mohla stať časom jeho "rukojemníkom", pretože zo vzťahu, kde su aj deti, sa odchádza ťažšie, aj keď by si nebola šťastná. Máš veľké šťastie, že máš rodinu, čiže aj nejaký ten mužský vzor mať bude 🙂
No ale ak by sa bývalý ozval, skús zistiť prečo sa ozval, prečo teraz a ako si predstavuje vaše spolužitie. Ak by vedel všetko dobré vysvetliť (neviem si predstaviť ako, ale dajme tomu) snažil by sa, možno by som mu dala šancu získať si Teba či bábätko, ale nie pred pôrodom, nie spoločná domácnosť, jednoducho začať úplne odznova a pomaly postupne, aby si vedela cúvnuť ešte zavčasu. Ale musel by mať fakt dobre dôvody...
Mám dve kamarátky slobodné mamičky, tiež ich priatelia nechali po otehotni. Ťažko to niesli ešte dlho. No obe su už (veľmi) šťastne vydaté a majú ďalšie deti so svojimi manželmi. Podľa mna je šťastie, že ste sa rozišli teraz ako potom po svadbe či po narodení dieťaťa. Ale tiež poznám párik, čo dieťa majú spoločné, ale randia a dávajú sa dokopy po narodení dieťaťa.
Takže stratené nie je nič, hlavu hore, neboj sa, čakajú Ťa ešte krásne časy. Si múdra a odvážna žena, že si nepodľahla tlaku, nehadžeš flintu do žita a bojujes. Váž si samú seba a nedaj sa opiť rožkom.
Veľa síl posielam 🌹
Ďakujem vám ❤️☺️

@simonka1701 z toho co pises, tak si velmi mlada. Ak si skoncila skolu tak mas 18? 19? Otec dietata bude asi nieco podobne? Keby toto bol scenar tak to ako sa sprava moze byt pretoze je mlady a nerozvazny. Ak mam pravdu, tak ten chudak nevie co robi a co ma robit a nema ani pojem ako sa spravne zachovat v sucasnej situacii. Tym neobhajujem to, ako sa sprava, ale davalo by mi zmysel preco robi take skratove rozhodnutia. Pisala si ze ste boli vo vztahu ... tym vztahom myslis, ze ste kazdy byvali u rodicov, alebo ste uz mali moznost si vyskusat spolocne byvanie a vedenie domacnosti?