Vrátili ste sa niekedy k svojmu ex?
Po akom dlhom čase od rozchodu? A je tu niekto komu to reálne na druhy krát vyšlo ? 🙂
Nikdy by som sa k ex nevratila.
Ja som sa vrátila k ex po piatich rokoch a teraz nám to funguje perfektne dokonca sa snažíme o bábo a asi sa aj zadarilo už sme spolu 2 a pol roka
Moja kamaratka sa vratila k exmanzelovi asi 15 rokov po rozvode, zatial im to klape uz vyse roka
@majkak66 gratulujem 😍
Ja po 5 mesiacoch a zase rozchod ale to bolo dávno...a dobre tak , myslelim si že,keď sa dvaja rozídu skoro vždy to aj tak zase skončí,česť vynimkam
Spravila som tu osudovy chybu raz. Nefungovalo to ani na druhy pokus. Ked sa dvaja rozidu, ma to svoje priciny a to by bol fakt zazrak ak by tie priciny "vyprchali"
vies co, vyskusaj sa s byvalym porozpravat co si predstavuje ako bude vyzerať vas novy vztah. lebo ja ked som raz poslala mojho prec od seba, on sa vratil s tym, ze on nemoze odist odo mna, tak ja som si myslela, ze on mysli, ze bude pracovat na tom co mi vadi. lenze on si myslel ze mi to prestalo vadit.! zlozite co? takze najprv to co ti vadilo, ci tam je este medzi vami a ci on je ochotny s tym nieco robit a co je ochotny. ked budes mu verit, ze vsetko mate vyriesene, tak kludne sa vrat.
buchala som sampus, ked som sa toho chudaka zbavila.....vratit sa?..., to by musel byt iny level zufalstva
áno, vrátila.
od vtedy už prešlo 5 rokov a sme spolu.
Áno, vratila a bola to chyba, ale neľutujem. Potrebovala som si "overit" ze sa k sebe nehodime 🤣
Áno...boli sme spolu 8r.po nich rozchod, ale on o mňa bojoval neúnavne, a ja som ho vždy ľúbila...odvtedy uz presli 2r.zivot s ním nieje ľahký, ale bez neho je ešte ovela ťažší...to si povieme navzájom 😬...,, neľutujem ani jedinú chvíľu s ním , a ak ľutujem tak chvíle , ktoré som s ním nebola,,
Nie, nikdy
vrátila ... po dvoch týždňoch som vedela že som spravila kravinu...odišla som zas po dvoch mesiacoch a už sa nikdy nevrátila... každý si založil svoju rodinu.
Ja som sa k ex vrátila po 15tich rokoch a neľutujem, aj napriek tomu, že som sa medzi časom vydala, mala dve deti atď. Sme spolu 6 rokov, máme tretie dieťa a o pár mesiacov sa budeme brať. 😀
@horalka1986 to znie ako telenovela ☺️
Vratila po 4 mesiacoch od rozchodu, zatial sme spolu tak sa uvidi ako to pojde dalej
Rozišli na 3 mesiace a už sme spolu "znovu" skoro 7 rokov, máme spolu dieťa a sme manželia, za tie 3 mesiace sme zistili, že nevieme bez seba žiť...
Niektoré dvojice sa rozídu v dobrom, že nič si navzájom nespravili len tam boli iné okolnosti že bránili rodičia, pobyt niekde ďaleko, a po rokoch sa stretnú a zistia že vlastne im nebolo ani zle a tak sa dajú dokopy už tak naostro.
Áno, po rozchode s jeho neverou sa ku mne po 5 mesiacoch vrátil. Po 3 rokoch sme sa rozišli definitívne. Chvalabohu.
Chcem sa opýtať po 28 rokoch som mal prvý vážnejší vzťah vlastne to bolo s kamoškou čo mi bola osem rokov trs sme sa rozišli a údajne sa vracia k ex ale fetuje a tak čo je jej vec ale nemá to budúcnost takto je šanca že keby jej to nevinde tak vidí vomne ako krok vpred ja ju fakt ľúbim a nemyslím že ina mi do života príde keďže nehľadám vzťah ... Aby bolo jasné najprv sa rozišla somnou a potom sa dala s ex nebola tam nevera nikoho plus je tam aj to priateľstvo no proste mi chýba

Ahoj, ja po jeho nevere. Bolo to davno velmi. Podviedol má zas s tou istou 😀