Vyčítanie môjho nepríchodu na oslavu
Sesternica slávila 40 rokov a bola som pozvaná na oslavu aj na z mojimi rodičmi..Moji rodičia prišli len ja a ešte naša teta sme neprišli..Za to na druhý deň oslávenkyňa mi vytkla že prečo som jej nedala vedieť že neprídem aspoň nemusela na nás prerobiť na každom 50€ menu ktoré zbytočne zaplatila na každého kto neprišiel a nedal aspoň deň vopred vedieť..🙈 Pretože som sa jej omluvala pretože oslava bola v sobotu a ja som v piatok oslavovala s kamarátkou jej 30 takže som bola aj opitá a po opici sa mi nechcelo ísť na oslavu..A sesterka vyčítala to že až tak som sa jej na oslavu nechystala keďže som si šla na disco atď a že na ďalší krát už vie koho nevolat 🙈.. Čo si o tom myslíte?
@marryen dobre, tvoj nazor, som presne vedela, ze sa k tomu bude potrebne vyjadrovat
Sesternica ma úplnú pravdu... Inak, keďže kamoška oslavovala 30 tak ty budeš asi v podobnom veku, to už by si mohla mat trosku rozum a neozierat sa ako pubetacka
Autorka, jediné, čo by ťa možno v tejto situácii ospravedlnilo by bol vek, ak máš do tých 18 rokov max., že ešte nevieš ako to chodí na oslavách a si pojašená pubertiačka. Ale píšeš, že sesternica oslavovala 40, tvoja kamoška 30, čiže ten vek budeš mať už ďaleko vyšší a v tomto prípade naozaj nedať vedieť a iba sa nezjaviť… neviem ako to slusne napísať, ale budeš nimi asi považovaná za tú pojašenú menej inteligentnú. Nevedieť poriadne zablahoželať, dať dopredu vedieť, že neprídem je dosť veľké faux pas.
Myslim ze bolo velmi neslusne neprist a nedat vopred vediet. Osobne by som urcite uprednostnila rodinu pred kamoskou, alebo by som sa proste ovladla a neopila a mohla zvladnut obidve oslavy.
Keď už si to pokašlala ako sa dalo sprav darčekový kôš alebo kyticu a choď sa jej ospravedlniť a zagratulovať. A nabudúce nepi keď ďalší deň nevieš fungovať.
Zase ty ? Ta ista chorá zena tu zakladá takéto témy …
Ano ma pravdu sesternica, vsetky tvoje ostatne vyhovorky su nepodstatne
Co si myslime? To by si snad mala aj sama vediet. Sesternici si mala dat aj tyzden dopredu vediet ked si vedela, ze sa pojdes ozrat s kamoskou. Co je v 30tke uz fakt trapne. Keby ste oslavovali 20, tak nic nepoviem. Dat si par poharikov, ok, a zvladla by si aj druhu oslavu. Sesternica by nevyhodila zbytocne tolko penazi. Ja sa jej vobec cudujem, ze sa s tebou bavi.
Inak nevadi, opijem s v piatok, rano vstanem dam sa do kopy, hodim do seba sumienku, kavu a idem.. a nie sa hram na mrtvu... :D
@janetinka27 áno potrebovala som sa k tomu vyjadriť 😝
Keďže som oslavu nedávno organizovala a presne viem koľko čo stojí.🥴
Základná slušnosť je normálne ohlásiť že neprídem, vedela si že v piatok budeš oslavovať tak buď si sa mala kontrolovať alebo dopredu pozvanie odmietnuť 😂. Ja by som ťa tiež nabudúce nazavolala, keby je tvoj argument že si sa opila a nechcelo sa ti 🤷.
Sesterka ma pravdu.
Myslím si, že si nevyzreté decko alebo troll.
@marryen zavisi to od toho co a kde objednas... za par dni mam 40 a hovorim, ze na taku prilezitost sa mi to zda vela. To je vsetko. Nikde nepisem, ze sa neda objednat jedlo na osobu za 50. Vsak objednaj aj za stovku. Ale ze na styridsiatku tolko na osobu nedam. Toto som pisala.

Co si myslim? Ze si teľa nevychované.. A to sa krotim, aby som nebola neslušna.