icon

Výčitky manžela, že som o neho nebojovala

13. apr 2021

Pred rokom odišiel odo mňa manžel, deti mali 2 a 3 roky. Odišiel k milenke , lebo vraj som sa strašne zmenila a nedá sa so mnou žiť , že sa za mňa hanbí . Dodnes nie sme rozvedení , mesačne mi na deti posielal 300 eur ale o deti nejavil nejaký extra záujem . Sem tam si ich vzal na víkend . Keď mi povedal že odchádza , tak na ten deň si pamätám veľmi presne , varila som v kuchyni polievku, práve som krájala mrkvu dvojročné sa ma držalo za legíny a motalo sa okolo mňa, trojročný sa hral v decke, ale videla som na neho a on mi do toho toto povedal , že odchádza. Zostala som úplne paralyzovaná , len som pozerala na neho . Keď sa balil len som jachtala ale to nemôžeš , veď máš deti ale žiadne prosenie. Zbalil sa a odišiel . Za ten čas prisahám som mu ani raz nezavolala , nezdvihla som mu telefón , len som na sms odpovedala. Nastúpila som do práce a s pomocou svojich rodičov a aj svokry som to ako tak zvládala . TERAZ po roku sa objaví v byte a začne mi vyčítať že čo som to ja za manželku , že som o neho nebojovala , že som sa ho vzdala a prenechala inej a že to že som sa takto zachovala je dôvod prečo sa on so mnou ide rozviesť. Ako rozum mi to neberie.
To že sa mi vyhráža rozvodom mi je jedno , s rozvodom som vyrovnaná , ale to skutočne čakal že sa budem plaziť po kolenách , prosiť ho a vyvolávať mu ? A že keby som bola trocha diplomatická už mohol byť dávno doma a nemusela som rozbiť deťom rodinu . A že keby som mu jednu tresla , že by možno ani neodišiel lebo by sa spamätal . Nezmohla som sa na slovo . Viem že to vytiahne znova a znova mi to fľochne do tváre. Ako čo by ste mu na toto povedali ?

podmostom
13. apr 2021

Akože stane sa, že človek urobí chybu, uvedomí sa.. Ale že on po roku rieši teba kto ťa obrabal? To on je fakt nejaký psycho, pozor na neho, radšej mu len kľudne odpovedaj, nenechaj sa vyprodukovať a drz si ho od tela. Ešteže máš oporu v rodine, dokonca aj svokra ti pomáha, ktovie čo si ona o tom svojom vydarenom synacikovi myslí.. Takýto chlap by mal ísť na liečenie a nie naspäť ku vám.

sono2
13. apr 2021

Že si mu dodatočne mala tresnuť a sa opýtať, že či je už spokojný.
Neviem, čo by som robila, ale som tiež antimilenkovský typ, určite by som ho tiež neprosila. Môj muž vie, keby toto urobil s inou, je koniec.
Tiež máme dve deti s odstupom 2 roky

autor
13. apr 2021

ja mám 39 rokov , môj muž má 43 rokov , deti boli plánované a chcené , žiadne dotlačenie alebo náhoda , ako tak som si usporiadala život po jeho odchode a zas mi ho chce rozhádzať .

viestta
Odpoveď bola odstránená
lesana25
13. apr 2021

Ja dúfam, že si mu ozaj jednu tresla, po tom čo ti toto povedal 🤦‍♀️

autor
13. apr 2021

@lesana25 netresla , stála som tak ako taká krava a čumela na neho čo to mele. Ale nabudúce mu asi aj tresnem , len aby potom nechcel u mňa zostať že sa už spamätal .

lesana25
13. apr 2021

No to nie, žiadne také, nech si pekne vyžerie čo si navaril 🙄

tatisna
13. apr 2021

Prepáč ale keby sa chcel naozaj vrátiť, správa sa inak. On len by rád počul, že Ty ho chceš naspäť, že ho stále miluješ, že Ti chyba, že je neodolateľný... keby to z Teba nedajbože vytiahol, uspokojí svoje ego a bude na koni. Ale vrátiť sa nechce. Nenechaj sa oklamať pls. Keby sa chcel vrátiť, plazí sa, prinesie kvety, darčeky, to by bolo úplne iné...

tatisna
13. apr 2021

A keby sa neskôr začal plazit, určite mu to neulahcuj...
😉

sissy27
13. apr 2021

Normálne by som mu povedala, že keby bolo o čo tak aj zabojujem 🤷‍♀️
Zrejme ho mladá kopla do riti, tak sa chce vrátiť ale nechce byť za debila, tak na to ide takto a je nie že za debila, ale za úplného kkta 🙈
Rozveď sa a pokračuj v normálnom živote, toto ti ozaj netreba.

moonlight1210
13. apr 2021

Netresni mu. Iba co bude vytahovat potom nasilie.

Ak si chces ulavit, pouzi sarkazmus. Jeho vystrie a ty sa pobavis.

Ja myslim, ze jeho milenka prisla so skvelou novinkou, ze je tehotna. Tak je rozhodeny. Lebo utekal k sexy, mladej slobodnej, aby sa zas citil sexy, mlady, slobodny.
A je zas tam, kde nechcel byt.

deti95060810
13. apr 2021

Už by som mu neverila...
za kolegyňou tiež prišiel mm domov - lebo frajerka mu náhle zomrela. Zobrala ho späť a ten ju potom podvádzal kde kade, kde s kým.... kolegyňa ľutovala ešte 20 rokov tento krok...

lula313
13. apr 2021

Padla mi sánka. On rozbije rodinu a hádže to teraz na Teba? Ak bol schopny odist od malých deti, tak asi bol do milenky zamilovaný. Asi mu už teraz spadli ruzove okuliare a uvedomil si, že s tebou mu bolo lepsie. Preto tieto jeho výkriky do tmy. Nič si nevycitaj. Aj keby si ho vtedy chcela zastaviť v odchode, tresla mu, tak by na 99% aj tak nezostal, keď už bol rozhodnutý. Aj keď by zostal, už by bola vo vztahu narušená dôvera a on by si žil v nereálnej predstave, aký úžasný zivot mohol zit s milenkou. Aj keď to tak nevyzera, si v tejto situácii víťaz. Nielen, že si sa zbavila debila, ale si sa dokazala postaviť na nohy v krátkom čase. Želám ti, aby si nasla časom milujúceho partnera a na tuto mužskú atrapu si si už nespomenula.

martina1201
13. apr 2021

Klobúk dolu pred tebou a zároveň gratulácia za to ako si to všetko zvládla. Čo sa týka tvojho zatiaľ ešte manžela tak že si nebojovala o neho sa nedivím. Bojovať o záletníka? A na čo? Urobí to znovu.
Po roku sa spamätal a zrazu žiarli na teba že si zase kocka v suknickach a lodičkách? A ešte sa aj mamičke sťažuje na teba a vylieva si srdce? A kde bol ten rok, kým si sa starala aj s jej pomocou aj o jeho 2 deti? Ten rok s ňou nekomunikoval, nepýtal sa na to kto ťa obrába? Nehrá na city a nedaj Boh aby ju ešte presviedčal nech ti dohovori, aby si mu odpustila. Inak sa divím že mu netresla mobilom za jeho blbé reči.....
Nenechaj sa vykoľajiť jeho blbými rečami. Skúša to na teba, hrá na city a snaží sa ťa zneistiť. Ak znovu príde robiť bordel a výčitky tak mu s úsmevom a kľudom angličana oznám, že ty sa nestaráš do toho, koľko žien obšťastňoval kým s vami nežil, tak nech sa nestará ani o to kto obrábal teba. A ak chce robiť výčitky tebe, nech sa najskôr pozrie do zrkadla a nech sám sebe robí výčitky.

kitycat
13. apr 2021

Sii silna zena.... No ale jednu na "rozlucku" mu hadam streliť môžeš 👌

jajka71
13. apr 2021

Podaj o zverenie deti do starostlivosti a výživné NS manželku a deti. Kontaktuj kuratelu a konaj ty. Bud teraz akčná. Pozrieš papiere. On odišiel, nechal ta s deťmi samu zrejme v čase keď boli malinke. Ty si sa o ne vedela postarať a on potrebuje niečo čím svoj odchod v očiach mamy a súdu ospravedlní, lebo chce znížiť dopady rozvodu a vy trestať teba a nie seba. Zrejme sa nároky milenky zvyšovali, zrejme jej už nestačil a tvoje nároky sú nižšie a vidí, že sa vieš o všetko postarať a on potrebuje teraz aby ho rozvod ak vôbec k nemu dôjde ho stal co najmenej neprekvapilo by ma keby chcel deti do striedavky ci výlučne starostlivosti skrz výživné. Možno mama mu vyčíta že rozbil rodinu a keď nechce byť vydedeny chce byť za toho co musel odísť, tvoja postava sa priblížila jeho ideálu a on teraz bude žiarliť aj na postara ci instalatera.... Pozor na to! Taky si chybu neprizná treba si zvážiť ci ti takého chlapa, ktory odíde za prvou slečnou a vráti sa keď dôjdu peniažky, treba....

whatever1
13. apr 2021

Podľa mňa mu to s milenkou nevyšlo a chce sa vrátiť. Chce ta presvedčiť, že to bola tvoja vina, aby mal jednoduchší navrat a čistý štít. Je to hajzel, nedaj sa.

andreatytler
14. apr 2021

Wow cislo 1... myslela som ze uz ma tu nedokaze nic prekvapit, ale tento tvoj pribeh nema chybu. Trepe riadne oblbovaky... Jedna hlaska lepsia ako druha.
Wow Cislo 2 ... patri tvojej sile, vyrovnanosti a chladnej hlave. Krasne si na neho reagovala. Aj vtedy pred rokom, aj teraz. Urcite mu netresni, to by ti pocas rozvodu velmi poskodilo. Ja ho vidim ako uplneho chudaka, uboziaka, ktory uz nevie ako dalej, melie z posledneho. Tie jeho reci su tak okato zufale a trapne ze keby som tam bola, rehotala by som sa az by ma brucho bolelo. Chapem ze ty nedokazes byt nad vecou tak ako ja a ze tie reci ta stale este bolia. Najlepsie co mozes pre seba urobit, je uplne ho ignorovat. Nedovolit mu aby k tebe prisiel (iba ak koli detom). Komunikuj nadale len cez SMS a nikomu z rodiny o tomto nehovor. Je to len medzi vami... ak sa opytaju ako svokra, tak len jednoducho vysvetli.
Uz mas za sebou najhorsi rok. Uz to bude len a len lepsie. Rozvod ti podla mna pomoze. Uzavrie toto trapenie a budes sa moct posunut dale. Som si ista ze budes mat skvely zivot. Prajem ti vela stastia.

lenkakravcova
14. apr 2021

Akože, mal ženu, deti ale rozum niekde inde než v hlave. Rozum zavelil a on bežal preč. A keď mu pomaličky po roku došlo, čo stratil, začne trojčiť. Asi mu došlo že by sa mal po zemi plazit on a ospravedlňovať co urobil, a tak sa snaží vinu za rozpad vzťahu zhodiť na teba, aby sa tomu vyhol. Ten bude mať riadne výčitky keď toto robí. 😅 To robia fakt len od strachu po*akani zúfalci.

Aspoň by sa mal zachovať raz ako chlap a priznať si co narobil.

miadi
14. apr 2021

Podaj ziadost o rozvod prva. Nekomunikuj snim o inom nez o detoch. Je to uplny magor. Povedz mu ze to ze odisiel je vlastne to najlepsie co pre teba urobil hoci na deti nemyslel. Ukaz mu prostrednik a povedz mu ze tento prst za ten rok ti dal viac rozkoše ako on za 15rokov a ze si nikoho nemala ,ale po rozvode si planujes najst lepsieho manzela ako bol on a vies uz teraz ze sa ti to podari lebo on je uplne dno. A od toho sa da Uz len odrazit vyzsie. Svokra ked mà na teba nejake otazky nech ich dava milenke a synačikovy . A nech sa pyta sama seba co za kurevnika padnuteho na hlavu to vychovala ked uz sa po roku hlada vinnik . 😜toto im povedz alebo ich radsej ignoruj. Tvoj muz je uplny odpad ..

jdvorka
14. apr 2021

Prečo by si mala vôbec súperiť? Je on snáď nejaká výhra, či čo? Ľudia majú slobodnú vôľu, rozhodol sa sám. Nikto ho nenútil si hľadať milenku, mohol byť pri tebe, pomáhať ti, aby si mala na seba viac času. Okrem toho si mu porodila 2 deti, to si fakt tí chlapi myslia, že za pár mesiacov sa telo ženy vráti do stavu pred tým? 🤦‍♀️ Ty si novú rolu - matky prijala, on bohužiaľ ostal zaseknutý v čase "bez záväzkov", preto sa ani o deti nezaujímal. Určite neskoč na jeho hru, rád by vinu za všetky svoje zlé rozhodnutia zvalil na teba.

25daniela
14. apr 2021

Niečo také odveci som uz dlho nečítala, to naozaj? Po roku sa pánko zobudil? Lenže aj keď sa vraví, že treba odpúšťať, tu nieje komu.. Ako písali predtým, kašli na neho a daj prvá návrh na rozvod a usporiadať aj na papieri, čo už teraz žiješ..

lintu
14. apr 2021

nezamýšľaj sa nad odpoveďami, vyraz do útoku.... vtipne, s nadhľadom... vydávala si sa predsa za svojprávneho chlapa, ktorý snáď vie, čo robí... otázka "prečo si mu nezabránila..." je taká vtipná, až detinská 😀

denden77
14. apr 2021

keby si aj hned 3 mala, je to tvoja vec.. on od vas zdrhol "na lepsie", len mu to nevyslo.. jaaaj, az sa smejem, chudacik 😂😂😂
si silna zena, pozeraj sa vpred, nech sa ho ujme ina 👌🍀☺

number19
14. apr 2021

Ja by som uz nevahala. Je na case podat navrh na rozvod. Rok si zvladla (gratulujem) naspat ho neber (aj ked si nemyslim, ze sa chce vratit). Ani nad nim nestracaj cas. 15 rokov + posledny mizerny stacil...
Chapem, ze clovek moze v zivote zaskratovat a zamilovat sa, ale to ako on tu svoju aferu interpretuje je totalne dno.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
nada1326
14. apr 2021

Klobúk dole pred tebou ako si to zvládla. Aj ja si myslím, že sa chce vrátiť. Ja by som to svokre asi celé porozprávala čo teraz vyvádza a nechala ju nech si urobí poriadky. S ním by som nekomunikovala, len sms

zuzap33
14. apr 2021

Nezabudni pýtať riadne alimenty, určite viac ako 300 eur. A samozrejme výživné na manželku... A keď ho doteraz frajerka nevyhodila, kopne ho teraz pekne do... 😏

juliet86
14. apr 2021

vsetko si archivuj dobehlo ho svedomie je to hrooozny chudak. archivuj si vsetko. prestan s nim komunikovat. strasny debil dudam ze deti tieto jeho geny nezdedilu

3petka
14. apr 2021

Si proste super. Nenechaj sa vyprovokovať. Buď sa naozaj chce vrátiť a hra ti na city alebo hľadá niečo k rozvodu. Proste ho ignoruj a tak ako on ti povedal že odchádza tak ti mu povedz že ho nepočúvas.... užívaj si života a na toho debila kašli, nejako sa prenes cez rozvod (lebo to bude muzik asi prežívať riadne) a potom už bude super.