icon

Výčitky manžela, že som o neho nebojovala

13. apr 2021

Pred rokom odišiel odo mňa manžel, deti mali 2 a 3 roky. Odišiel k milenke , lebo vraj som sa strašne zmenila a nedá sa so mnou žiť , že sa za mňa hanbí . Dodnes nie sme rozvedení , mesačne mi na deti posielal 300 eur ale o deti nejavil nejaký extra záujem . Sem tam si ich vzal na víkend . Keď mi povedal že odchádza , tak na ten deň si pamätám veľmi presne , varila som v kuchyni polievku, práve som krájala mrkvu dvojročné sa ma držalo za legíny a motalo sa okolo mňa, trojročný sa hral v decke, ale videla som na neho a on mi do toho toto povedal , že odchádza. Zostala som úplne paralyzovaná , len som pozerala na neho . Keď sa balil len som jachtala ale to nemôžeš , veď máš deti ale žiadne prosenie. Zbalil sa a odišiel . Za ten čas prisahám som mu ani raz nezavolala , nezdvihla som mu telefón , len som na sms odpovedala. Nastúpila som do práce a s pomocou svojich rodičov a aj svokry som to ako tak zvládala . TERAZ po roku sa objaví v byte a začne mi vyčítať že čo som to ja za manželku , že som o neho nebojovala , že som sa ho vzdala a prenechala inej a že to že som sa takto zachovala je dôvod prečo sa on so mnou ide rozviesť. Ako rozum mi to neberie.
To že sa mi vyhráža rozvodom mi je jedno , s rozvodom som vyrovnaná , ale to skutočne čakal že sa budem plaziť po kolenách , prosiť ho a vyvolávať mu ? A že keby som bola trocha diplomatická už mohol byť dávno doma a nemusela som rozbiť deťom rodinu . A že keby som mu jednu tresla , že by možno ani neodišiel lebo by sa spamätal . Nezmohla som sa na slovo . Viem že to vytiahne znova a znova mi to fľochne do tváre. Ako čo by ste mu na toto povedali ?

janage
15. apr 2021

Takže v jeho mysli vlastne ty za to môžeš, že milenka otehotnela a k Tebe sa vrátil, aby mohla ona o neho bojovať hej? Dnes už by som deti nechala spať tam kde ste. Zajtra kým budú v škôlke a on v robote zobrala deň voľla pobalila veci na týždeň a hneď po školke rovno s deťmi k rodičom. Za týždeň poriešiš s právnikom základné veci.
Chápem, že z morálneho hľadiska vypadnúť by mal on, ale tu bude lepšia cesta cez právnika. ako píše
@elizabet173 aj za cenu pôžičky či bývania u rodičov by som s ním v jednom byte neostávala. A dobrý právnik.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
janage
15. apr 2021

@elizabet173 poznám aj prípad, keď svokra prichýlila podvedenú nevestu aj s deťmi a synáčkovi povedala, že oni sú jej rodina. Tu by som možno apelovala na svokru, nech si ho berie k sebe, kým sa veci usporiadajú, že určite ona aspoň chápe, že on si nemôže prísť akoby sa nič nestalo.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
15. apr 2021

No nič balím deti a odchádzam k bratovi, ešte teraz . K rodičom nemôžem lebo majú dvojizbových byt , im dvom to stačí. Brat žije sám v trojizbovom byte , príde pre mňa. Jeho sa manžel viac menej boji , už mi raz hubu rozbil, sa pochytili , mali vypité. Prácu mám bohužiaľ ďalej ale spoje chodia. Nedá sa s ním chodí za mnou a vyrypáva , vylsluch s kým som chŕapala , a on deti už nechcel a tá krava si to chce nechať . Ale nech dá nebojím že to decko nechce ani vidieť.

mikadooo
15. apr 2021

Že je debil 😄. Takže vlastne je to celé tvoja vina? Veľmi mi to pripomína diskusiu čo tu bola minule o typoch ľudí, ktorí za hocičo, čo poserú, musia nájsť iného vinníka ako seba. Ja by som sa mu vysmiala do tváre že či fakt nevidí aký je debil... Už ho asi frajerka vykopla, keď jej povedal že za všetko môže vlastne ona? 😄😄😄. Prajem chladnú hlavu a rýchly a hlavne bezbolestný rozvod.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
janage
15. apr 2021

jasné že nechce ani vidieť Blbec a hlavne sa už o žiadne starať

zuzap33
15. apr 2021

A s kým on chrápal celý čas? Bude platiť alimenty na tri deti. Brat a rodičia ti pomôžu a svokra stojí očividne na tvojej strane. Váž si ich. A k tomu debilovi, čo zjedol deťom večeru, sa už nevydrujem. Len s chladnou hlavou a právnikom. Veľa sily

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
1gabriela13
15. apr 2021

Chory človek. Pred tebou klobúk dole ako si to dala. Aspon.. Ešte raz aspon..ked sa spamätal, tak sa mal v prvom rade ospravedlniť a bojovať o vás všetkým ako sa len dá, nie ešte sa sprotivit ako dement. Ale za týmto bude niečo iné... Ignoruj ho ako doteraz. Zrejme ho aj ta frajerka o 10 rokov mladšia kopla do riti.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ibrunova
15. apr 2021

Drž sa a pevné nervy ❤️

solemami
16. apr 2021

dobre rozhodnutie. mas hlavu na spravnom mieste a po roku co si sa postavila na vlastne nohy tak ostat samostatna je najlepsie riesenie. pories pravnika a drzim palce nech sa cim skor zbavis toho prizivnika a zbabelca.

andreatytler
16. apr 2021

Ani nevies aku radost si mi urobila! Si uzasna zena a mama!
Tuto diskusiu by mali admini na vecne veky pripnut na plochu ako bezchybnu ukazku toho ako sa zena dokaze postart o seba a svoje deti aj napriek tomu ze ma za muza megakretena. Si vzor pre nas vsetky. 👏👏👏

Moj muz odkazuje aby si mu rozbila pri odchode ten TV co na nom sleduje tie sportove spravy.🙂

weronika171717
16. apr 2021

@elizabet173 no len autorka možno bude teraz dostávať mensie výživné, keďže si urobil ďalšie dieťa..... A ak to budú dvojičky 😅 a inak vieš ty.... Možno ta milenka potrebovala len niekoho kto ju oplodni....

78787878
16. apr 2021

Tento muz je uplna zumpa... uz rozmyslaj iba ekonomicky.

karolinakr
16. apr 2021

A ta milenka zaliži teraz diskusiu - laska mojho života ma opustila, keď som tehotná

lolitka25
16. apr 2021

Mas tu vela dobrych odpovedí.
Moja by bola jednoducha... A ty si ako o mna bojoval?

Citam, ze ides k bratovi. Drzim to prsty nech uz mas klud

katkati
16. apr 2021

A ten kretén sa prilepí na ďalšiu, po vzťahu túžiacu ženu. Už dopredu ju ľutujem.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
luccija
16. apr 2021

43 r chlap a taký hlupák🙈pekne si to vymyslel zase zdupka tebe zahrá na city a ty mu s vďakou padnes okolo krku, že sa vrátil.Co tam po tom, že bude platiť na ďalšie dieťa.Preto chcel v tebe prebudiť svedomie, že si nebojovala. Je to úplný zufalec a človek by si myslel v takom veku a po toľkých rokoch, že bude charakter.Este ani deti si nebraval taký je on otec...si úžasná mne sa zdá, že si už niekedy písala o tom ako si varila a on povedal, že ide preč k milenke nie?Vyzeráš byť rozumná zena dúfam , že Ťa nezlomí na to, že kvôli deťom blabla.Postavila si sa na nohy muselo to byť ťažké nikdy mu nedaj šancu.

luccija
16. apr 2021

@weronika171717 to je jeho problém nebude mať žiadnu rodinu môže chodiť na brigády vo voľnom čase.Jej deti budú staršie škôlka, škola o chvíľu berie sa na to ohlad

canany
16. apr 2021

Och dievca nezavidim ti, ozivila si vo mne spomienky a tie pocity, co som zazivala pred 3 rokmi. Na prvej poradni po jeho odchode, bola prva otazka od psychologicky, ci sa moze nastahovat naspat, lebo ze bez toho to nema vyznam. Najvacsia chyba, ked sa vratil, nedal sa uz vystahovat a dobrovolne neodisiel, aj ked som mu slubila za to peniaze, aby mal na kauciu a par mesiacov na prenajom bytu. Byt bol len moj, on svoj predal a kupil si auto, ale aj tak som ho nevedela z vlastneho bytu dostat, nechcel odist, ze kym sme manzelia, ma pravo tu byt. Najdlhsi pol rok mojho zivota, to dusno sa tu dalo aj krajat, raz ma aj pod krkom chytil a odvtedy som s nim viac nekomunikovala, len cakala na rozvodove konanie. Najhorsie, ze mam len dvojizbak a spaval v manzelskej posteli, medzi nami spavala dcera, ale bolo mi na grc. Oblecenie si nosieval oprat maminke.
Asponze mas kam ist. So ziadostou o rozvod neotalaj, cim skor tym lepsie. Drzim ti palce, nech sa ti bytova otazka vyriesi co najrychlejsie.

xckaret
17. apr 2021

Odmlcala si sa......

leanax
18. apr 2021

Závidím ti že odišiel sám od seba. Ja môjho vyhadzujem kvôli nevere ale on nechce lebo nemá kam ísť. Podnájom je pre neho drahý. Už 1al vybavený len kľúče trebalo zobrať a ísť. Nezobral prosil že to skončí že aby sme to zachránili po 20 rokoch kvôli deťom.Nesúhlasila som. Byt máme na úver sme rovnako spoludlžníci ako aj spoluvlastníci bytu. Nemám právo ho vyhodiť je to aj jeho byt. Tak mi to povedal. Ale smola. On je zamilovaný do kolegyni a stým sa nedá bojovať. A ja nemám tiež kam ísť a ešte s deťmi. Tak trpím psychicky. Lebo sa neviem vyrovnať s podrazom ako mi ublížil. Ide ma roztrhať keď ho vidím ako si on spokojne žije a ja sa trápim. Tvoj chlap aspoň mal charakter a odišiel. To ti závidím. To čo ti vykrikuje že si nebojovala naznačuje tomu, že si uvedomil čo spravil. Ale už je neskoro. Myslím. Drž sa .

janage
18. apr 2021

@leanax si asi nečítala celé. Pánko došiel zjedol deťom večeru a začal vyšetrovať s kým žena čo robila. Jaj a zapol TV a tvári sa, že ten rok neexistuje čo sa jeho nevery týka. A žena môže aj za to, že milenka otehotnela. Charakter...

leanax
18. apr 2021

@janage čítala som len 1 príspevok kde písala že jej vyčíta že nebojovala o neho.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
leanax
18. apr 2021

@elizabet173 rozmýšľam nad rozvodom ale bojím sa že prídeme o strechu nad hlavou. To radšej budem trpieť ja ale deti nebudú bezdomovci. Hľadám riešenia ale zatiaľ som opatrná.