Výčitky manžela, že som o neho nebojovala
Pred rokom odišiel odo mňa manžel, deti mali 2 a 3 roky. Odišiel k milenke , lebo vraj som sa strašne zmenila a nedá sa so mnou žiť , že sa za mňa hanbí . Dodnes nie sme rozvedení , mesačne mi na deti posielal 300 eur ale o deti nejavil nejaký extra záujem . Sem tam si ich vzal na víkend . Keď mi povedal že odchádza , tak na ten deň si pamätám veľmi presne , varila som v kuchyni polievku, práve som krájala mrkvu dvojročné sa ma držalo za legíny a motalo sa okolo mňa, trojročný sa hral v decke, ale videla som na neho a on mi do toho toto povedal , že odchádza. Zostala som úplne paralyzovaná , len som pozerala na neho . Keď sa balil len som jachtala ale to nemôžeš , veď máš deti ale žiadne prosenie. Zbalil sa a odišiel . Za ten čas prisahám som mu ani raz nezavolala , nezdvihla som mu telefón , len som na sms odpovedala. Nastúpila som do práce a s pomocou svojich rodičov a aj svokry som to ako tak zvládala . TERAZ po roku sa objaví v byte a začne mi vyčítať že čo som to ja za manželku , že som o neho nebojovala , že som sa ho vzdala a prenechala inej a že to že som sa takto zachovala je dôvod prečo sa on so mnou ide rozviesť. Ako rozum mi to neberie.
To že sa mi vyhráža rozvodom mi je jedno , s rozvodom som vyrovnaná , ale to skutočne čakal že sa budem plaziť po kolenách , prosiť ho a vyvolávať mu ? A že keby som bola trocha diplomatická už mohol byť dávno doma a nemusela som rozbiť deťom rodinu . A že keby som mu jednu tresla , že by možno ani neodišiel lebo by sa spamätal . Nezmohla som sa na slovo . Viem že to vytiahne znova a znova mi to fľochne do tváre. Ako čo by ste mu na toto povedali ?
Mu doplo, ze ho cakaju dalsie dojcenecke podprsenky a pneumatiky na bruchu, ze sa skoncil rok bezstarostneho sexu. A ty uz mas deti vacsie, opat opatky a suknicky...boze to je za exemplar.
A bude ho to stat dalsie peniaze. Tak ale boli na to dvaja, ked nechcel deti, mal to riesit.
Dalo sa cakat, ze sa udialo nieco vazne. Lebo ta volal na zodpovednost za jeho ciny. A to naozaj grotesknou formou. Skor akoby bol vystraseny a nervozny.
Obycajne zunovanie milenkou by toto nevyvolalo.
Este mi napadlo, ze ho zatiahla do niecoho nezakonneho. Trebars danovy podvod, ktory sa zrovna vysetruje.
Ale tehotenstvo bolo skor na rane. Taky prirodzeny pruser.
Kazdopadne jeho pristup hladat vzdy vinu v niekom inom (aj za vlasy pritiahnutu) je dost na to, aby sa s nim jeden rozviedol.
Vybav si rozvod, vybav si hlavne ihned vyzivne (aj pred rozvodom), lebo zachvilu tu bude milenka ziadat vyzivne na svoje dieta.
Je lepsie byt ta prva v rade.
si úžasná žena a matka!! mala by si byť príkladom pre ostatné. Zvládla si to s gráciou, ženskou silou a silou matky! Veľmi ti držím palce, aby si bola šťastná v živote s niekým kto ocení tvoju jedinečnosť a silu osobnosti.
Tvoj ešte manžel je naozaj hňup, strašný hajzel. Hádže špinu na teba, a pritom on vlastne nemal žiadne starosti. chrapúň.
Určite súhlasím s tým, aby si si našla právnika, aby si si skompletizovala všetky dokumenty, doklady, sms, výdaje atď--- a podala žiadosť o rozvod. Nečakaj na neho. Predpokladám, že on sa chce nasáčkovať späť k tebe, alebo znížiť tebe výživné vzhľadom na ďalšie dieťa, niečo za tým je.
Svokru si drž blízko, ale nezabudni, že on je jej syn.
Drž sa!
prosimta len nech nezuteka naspat k tebe maj rozum...i ked s pisania verim ze ho mas
Nooo tak ak je mlada tehotna a manzelik z toho salie lebo nechce ist na potrat, tak je cas pridusit ho. Podaj žiadosť o rozvod, vyzivne na deti a seba. Na ustipacne poznamky od neho reaguj pokojne, ako tu uz bolo spomenute so sarkazmom, ak to vies 🙂 myslim ze si poradis. Drzim palce.
Pre boha! Tento chlap je uplny HNUS. Nestal by mi ani za pohlad, nie to este za rozhovor.
Autorka, ak co i len trosku uvazujes o tom ze mu este das sancu, napriklad koli detm, tak ver tomu ze bude na potrat psielat aj teba ak nahodou znova otehotnies.
@andreatytler šancu ? Teraz by sa mu hrdilo, gerojovi, deti podrastli, su samostatnejsie, škôlka na cele hodiny, nikde plienky a podprdy na kojenie, babky na kľúčik, a manželka nahodena v suknickach a lodickach dokonca aj slusne evri zarába. By sa mu prsilo aku rodinku vyhral naspäť.
Teraz nech mladica sexica poradi ....
Čítala som môjmu chlapovi uryvky z pribehu, baby - len tak lietalo kkt sem kkt tam. Presne vystihol tento vykvet😋
@elizabet173 je to az nehanebne ze on normalne za to ze jeho mlada cicka otehotnela vini autorku. V zmysle nebojovala si o mna, nic by sa nestalo. Kym ju len obrabal a decko necakali, na zenu a deti si nespomenul. A to ze frajerku posiela na potrat, tiez svedci o jeho charaktere... Hnus
Panebože dievčatá , je mi až zle d žalúdka , mám ho doma, normálne sa mi sem nasťahoval späť. Toto neskončí dobre medzi nami ,
Prečo si ho vzala späť?
dostahoval sa spat ? tak ho pekne skasiruj nech plati za byvanie atd hajzel je to vypocitavy
nech sa chlapec cvici a ty hned za pravnikom dat si urcit vyzivne na deti aj pocas manzelstva sa da
Chce to hodiť na teba, je to slaboch, hľadá výhovorku sam pred sebou lebo nevie prijať zodpovednosť...vieš čo by som mu ja povedala? Nebodovala som, lebo si nestal za to..
Netreba to vôbec riešiť, nehľadaj v tom logiku..chce sa iba vyvinit
@elizabet173 No ja neviem... z niektorych prispevkov mam taky dojem ze autorka nie je este na 100% ista ze ho spat nevezme. Vies, niekedy ked zaletnik pride naspat, vrati sa manzelke aj hrdost. ktoru stratila, ked od nej odisiel k druhej. Lebo vtedy je zase on vitazka a milenka je ta porazena. Ale v tomto pripade sa ten magor nesnazi vratit k manzelke. On sa vratil aby ju mohol este viac urazat a ponizovat. Tiez si myslim ze autorka je neskutocne sikovna a mudra, len my nevieme ako je u neho citovo zaangazovana. Nam vsetkym je to jasne ze je on debil nehodny ani jedneho slova ale zamilovana zena to nemusi vidiet.
No a teraz sa zda ze budu spolu byvat😵 Mna by porazilo. A co to spravi s tymi chudencami detmi.😢
Autorka: Ja by som tiez hladala ine byvanie, ako radila @elizabet173. Prilis tazko si pracovala ten rok na tom aby si sa dostala z tej kaluze kam ta on sotil. Nedovol aby ta on teraz stiahol spat. Strasne velmi ti drzim palce. Uz nemas daleko aby si bola navzdy spokojna. Len zajdi za pravnikom, podaj ziadost o rozvod a odstahuj sa ak sa da.
Neber ho späť preboha, len ta chce využiť, keďže ta jeho milenka otehotnela.... Nevie kde by ušiel, posli ho k svokre...... Máš svoju hrdosť a podla mňa tá ešte šťastie čaká s niekym iným.... To teraz, keď si sexi, stihla a nemáš zamastebe tričko od prikrmov by ta aj chcel.... Nezaslúži si ta po tom všetkom..... Si jedna z mála, ktorá to dala takto s prehľadom. Držím ti palce. ❤️
Ach baby, prišla som domov z práce aj s deťmi a on v byte. Jediné čo mi povedal že to s ňou skončil a vracia sa domov . Vyhodiť ho nemôžem , lebo byt máme spoločný . Teraz je v obývačke a kuká športové správy a akoby sa nič nestalo . Mám chuť ho zobrať panvicou po hlave, zmlátiť ako žito , nakopať do vajec, ogrcať , ja neviem čo všetko . Nikdy v živote sa už k nemu nevrátim . Navarené z včerajška pre deti zožraté , vraj nech im navarím čerstvé , čo majú čo jesť včerajšie jedlo . Takže som si presťahovala svoje veci do detskej , budem spať s deťmi .
No nič zajtra skontaktujem právnika a budem riešiť rozvod lebo takto sa ozaj žiť nedá . Na 100 % ho ona vyhodila, lebo počúvať tie kecy od neho by sa nechcelo ani mne . Dúfam že sa dovtedy nepozabíjame .
Toto by bol asi prvý fyzický atak, ktorý by som schvalovala 😀 nechápem, ten človek nemá chrbtovu kost.... Podnajom asi nebudeš chcieť do času vysporiadania majetku riešiť.. Čo? Ja by som s nim v byte nevydrzala....
Prajem pevné nervy a silu!
Fuuuu ty kokso!!!! By som ho asi zabila! Obzvlast za to, ze zozral detom to, co ty si vcera musela pre nich navarit, aby dnes mali co jest!!!! Ja by som ho prisamvacku zabila!!!! Jak som sa ja nas*rala teraz...!!!!
@karelova zlatko chod k Vasim ak sa da. Neostavaj v tom byte s nim. Este aby detom jedlo zjedol?! to je kus hovada!
som sa kus vytocila teraz! ja by som zbalila seba a deti a este teraz vypadla. Podala ziadost o rozvod, a nech ta vyplati z bytu, alebo ty jeho. A zi si svoj zivot. OTRAS TOTO!!!
To ako vazne??? Ako ze je k***t uz vieme (ozaj nerada nadavam, ale tu sa inak neda), ale ozaj by mohom aspon trosku mysliet na tie deti, co to s nimi urobi. Na rok si odidem a potom sa budem tvarit, ze nic? A potom zase odchod, lebo rozvod? Ja by som ho vyhodila a bolo by mi jedno ci je byt spolocny alebo nie. Chcel nech ho preplieskas, tak teraz by som ho veru preplieskala a riadne a bojovala nie o neho, ale o dobro svojich deti.
Normalne aj rozmyslam, ci toto je vobec skutocne, ci moze existovat takyto debil.
Nečítala som diskusiu ale chce sa vrátiť podľa mňa

No teda... to je kus vola 🤦🏻♀️
Autorka - zvládla si to ako veľká frajerka. Môžeš byt na seba pravom hrdá.