Výčitky manžela, že som o neho nebojovala
Pred rokom odišiel odo mňa manžel, deti mali 2 a 3 roky. Odišiel k milenke , lebo vraj som sa strašne zmenila a nedá sa so mnou žiť , že sa za mňa hanbí . Dodnes nie sme rozvedení , mesačne mi na deti posielal 300 eur ale o deti nejavil nejaký extra záujem . Sem tam si ich vzal na víkend . Keď mi povedal že odchádza , tak na ten deň si pamätám veľmi presne , varila som v kuchyni polievku, práve som krájala mrkvu dvojročné sa ma držalo za legíny a motalo sa okolo mňa, trojročný sa hral v decke, ale videla som na neho a on mi do toho toto povedal , že odchádza. Zostala som úplne paralyzovaná , len som pozerala na neho . Keď sa balil len som jachtala ale to nemôžeš , veď máš deti ale žiadne prosenie. Zbalil sa a odišiel . Za ten čas prisahám som mu ani raz nezavolala , nezdvihla som mu telefón , len som na sms odpovedala. Nastúpila som do práce a s pomocou svojich rodičov a aj svokry som to ako tak zvládala . TERAZ po roku sa objaví v byte a začne mi vyčítať že čo som to ja za manželku , že som o neho nebojovala , že som sa ho vzdala a prenechala inej a že to že som sa takto zachovala je dôvod prečo sa on so mnou ide rozviesť. Ako rozum mi to neberie.
To že sa mi vyhráža rozvodom mi je jedno , s rozvodom som vyrovnaná , ale to skutočne čakal že sa budem plaziť po kolenách , prosiť ho a vyvolávať mu ? A že keby som bola trocha diplomatická už mohol byť dávno doma a nemusela som rozbiť deťom rodinu . A že keby som mu jednu tresla , že by možno ani neodišiel lebo by sa spamätal . Nezmohla som sa na slovo . Viem že to vytiahne znova a znova mi to fľochne do tváre. Ako čo by ste mu na toto povedali ?
Ja napisem len tebe: si uzasna, si uzasna, si uzasna! Si proste super. Zvladla si to vsetko uzasne. Uz sa len rozviest. Na tom mojom sa uplne vsetci vratane sudkyne smiali na rozvode, ked uviedol, ze cele sa nam to pokaslalo, ako sa narodili deti, lebo sa bolo treba o ne starat. Takychto hlupakov treba nechat samych, aby sa "vymudrovali", a neboj, aj na psa dojde mraz, po rokoch.
Somár sprostý debilný. Klobúk dole pred Tebou,aká silná žena si. 🦾 Drž sa!
Ahoj, držím ti palce. 🍀 Ten má teda obrovské množstvo drzosti v sebe, po prvé ti niečo vyčítať po druhé ťa obviňovať z nevery keď on sám mal oficiálne milenku a ani ju netajil a ešte sw nasťahoval nazad. Neskúšala si ho vyhodiť, nech ide tam kde bol doteraz????? Zožerie jedlo deťom a tebe a ešte bude rozkazovať že máš uvariť? Hovädo! 😵
Je to debil čo sa svoje zlyhanie snaží hodiť na Teba. Povedz mu že s pokerface že nebolo o čo bojovať. Bolo to jeho rozhodnutie.
Teraz som to dočítala celé, som veľmi šťastná že sú ešte ženy ktoré si vážia samé seba. Zaslúžiš si medajlu🥇
Ahoj, v niečom si pokročila, či je situácia stále rovnaká?
@midori123 trosku motas príspevky. To bolo úplne niečo iné.
Teraz som sa dostala k tejto téme.. No nemám slušného slová na takého ***. Na súde by som špeciálne vytiahla to, že sa vráti, zožerie deťom veceru, namiesto toho aby sa aspoň tváril že ľutuje..
ahoj aj mna zaujima ako sa mas s deckami?
tak baby som zas v byte u seba doma. Neuveriteľné že ? Ako u šibnutých fakt. Môj ešte manžel zistil že sa určite ku mne vrátiť nemôže , tak zbalil pakšamenty a nasťahoval sa znova k tehotnej frajerke , ktorá už prekročila zrejme čas kedy by mohla podstúpiť interupciu , tak lepšie asi tehotná žena ako žiadna žena. Návrh na rozvod je podaný , tak čakám na prvé pojednávanie. Zmena je v tom že mi už neprišlo žiadne výživné prišla sms od neho že už nebude platiť žiadne výdavky súvisiace s bytom . Finančne to však zvládnem a aj prevádzkovo, svokra vypadla z pomoci , lebo som vraj neudržala rodinu a svojim prístupom som ju rozbila, som žena a mám vraj niečo vydržať. Ale aj to beriem jedným uchom dnu a druhým von , nejako to zariadim .
aspon vies s kym mozes a nemozes ratat. muz sa zatial vyzul z povinnosti platit na deti ale pri sude mu to bude pekne pisomne vysvetlene - jeho deti tak jeho povinnosti prispievat na ne. Drzim palce nech rozvod prebehne cim skor a budes mat pokoj od neho.
No svokra je zjavne stará škola. Sak dobre, dačo treba aj vydržať.. Ale hodiť na teba, ze ty si rozbila rodinu.. Silná káva. Však on sa chlap spamätá keď to dostane súdom. Ze deti sú jeho nech sa stará.
Vyzivne na sude ziadaj spatne od kedy prestal platit. Neviem ci sa to robi automaticky, alebo treba poziadat na sude pri pojednavani, ale neminie ho to. Byt na jeho mieste radsej platim mesacne ako o pol roka doplatit celu ciastku.
Neuveritelne... toto je chlap, ktory si vyslovene zasluzi osklbat o poslednu korunu.
Bože tento "muz"je výstavný exemplár kus vola v ľudskej koži..
Obaja srandisti .
svokra lebo je drbnuta ale aspon vies na čom si.nebude ti aspon deti huckat za chrbtom. Ze mas vydržať. No jeb.a by som jej po papuli nech ona vydrzi, ci bude drzat jednu kres papulu kazdy deň ?!
Muž je drblino lebo neplati na svoje deti.a zakon mu ti veru zráta. On je povinny a basta.súd nesud .
Mozes mu poslat doporuceny list kde ho vyzves aby si plnil vyzivovaciu povinnost podla zakona o rodine. Číslo zákona, § a znenie odsek si nájdeš.kludne si ho vytlac, budes potrebovať.
Zanedbanie povinnej vyzivy je trestny čin tak to tam v texte spomen. Budes aj ty kryta ze si sa snažila a mozbo to zaberie.
Alebo ak zvládnes financne tak pockaj do pojednavania a tam maj pripravene doklady kedy kolko poslal a potom neposlal. Pripadne podaj neodkladne opatrenie to musi sud rozhodnut do par dní a potom riadne pojednávanie. Ktovie kolko sa to bude ťahať. Stanovenie terminu, nejaky odklad, naťahovačky len tak z jeho pleziru, odvolanie. Tak aspon toto nech mas poriesene z časti. Lebo ak by neplatil po rozhodnuti sudu, das exekutorovi, bude sťahovať nielen € pre deti ale aj svoje poplatky a ozaj navrhni aj zadržanie vodičského.
Sa dosmeje frajer.aj ta jeho mater.
Takže sila je v tebe🍀🍀🍀
Zena... ja ti tak fandim. Ty si moj vzor. Prajem ti vsetko krasne ku dnu matiek.
Aka svokra, taky syn. Obaja su sibnuti.... zevraj zena musi nieco vydrzat.... nemam slov na taku kravinu.
Dneska jsem dočetla celou diskuzi a musím jen říct, že smekám před tím, jak ses k tomu postavila. K němu se vyjadřovat nebudu, lidský odpad za to nestojí. Tobě držím pěsti, ať máš rozvod co nejdřív za sebou ❤️.
Si uzasna a silna zena. Neviem v akom meste mate sud ale bolo by fajn mat rozvod a hlavne vyzivne este pred narodenim toho dietata.
autorka mňa by len zaujímalo ako si žiješ s deťmi s odstupom času 😉klobúk dole pred tebou ako si to s nadhľadom dala 😉
Ahoj, nečítala som všetko, ale poviem ti je to riadny chuj a potrebuje z Teba spraviť tu zlú .... ja som takisto nechala muža odísť bez výčitiek ... bez výstupov, bez scén, som mu povedala rozhodol si sa tak choď, ešte som mu aj popriala veľa šťastia ... chcel sa hádať a vyviniť ... ale nedala som sa .... chcel aby som ja bola ta zlá kvôli ktorej odchádza ...
Tak to je neskutocne toto fakt co to su za chuje ti muzi to je sila… nemam slov
Boze to je nenormálny debil. Ináč keď mu taaak strašne vadilo, že máš brucho tak sa mal o deti postarať, aby si si ty mohla zacvicit. Alebo ti mohol kúpiť nejaké krajšie veci, keď mu vadili tvoje rifle. Nechapem takých magorov.
Isto ho milenka odkopla, keď teraz tak vystrája.
Tebe prajem v živote všetko dobre. Si silná žena.

@zana1234 vieš ako sa hovorí..čím viac žien má chlap tým je väčší frajer,keď ma veľa chlapov žena Tak je kur.....alebo keď jeden kľúč otvorí viacero zámkov je to super kľúč..ked viacej kľúčov otvorí jeden zámok je to na pi.... zámok 🙈