Výčitky svedomia kvôli svokre
S manzelom zijeme spolu 14rokov.Mame spolu 3 deti a mame sa radi .Vzdy sme spolu vychadzali ,kvoli nam sme sa nijak extra hadat nemusely ,nejake skriepky boli no skvor kvoli beznym veciam ako vsade (deti, povinnosti ,atd)..Jedine vaznejsie hadky boli kvoli svokre
Nebudem uz vypisovat konkrétne ,ale boli veci ktore som neprehltla a poslední rok som snou nerozpravala.
Pred dvoma tyzdnami nahle zomrela..Muz snou bol v kontaktu casto este den pred smrtou si spolu volali a smiali..Je pravda ze nechodil za nou casto dovodom som bola ja ..A teraz si to vycita aj on a cakam ze mi to vyhodi na oci ze kvoli mne tam nechodil..Nebola ku mne vobec dobra ,nielen ku mne ani k druhej neveste ,ani k zatovi ...Tiez sa snou nebavily.Mna to mrzi ze to tak skoncilo no bohuzial vztahy boli nie velmi dobre . Jej deti si vycitaju ako sa k nej zle spravali obvinuju len seba za vsetko (,nevychádzali snou velmi a ani sa to moc nedalo bola svojska ) dovody a jej bohuzial zle chovanie voci vsetkym ako keby sa vytratilo a ty zly sme teraz my vsetci . Za vsetko sa obvinuju .Mozna je to tym smutkom a pocase sa im to v hlave zrovna a budu o tom premyslat inac a nebudu sa vecne obvinovat ..Mozna mate za sebou tiez podobnu situaciu 😔
niečo podobné som zažila...
mama v nemocnici, manžel u svojho brata na stavbe a ja s deťmi doma.
švagor tvrdil že sa to musí dokončiť a tak manž. nemohol odísť hoc som mu volala že mám ísť okamžite do nemocnice....
otec mi volal že aby som okamžite prišla do nemocnice ....
o pár hodím mama zomrela... viac som mamu nevidela. 😢
bola som napálená na manžela aj na švagra...
Teraz sú to čerstvé emócie, vysvetlite si to, pripomeňte si racionalne prečo ste neboli v kontakte častejšie a uvidíš že sa to ukľudní.

Situácia skoro podobná, svokra zomrela v júni. Jedine čo ti môžem poradiť je daj tomu čas.