icon

Vydali ste sa z rozumu aj napriek pochybnostiam?

2. máj 2025

Ahojte.
Viem otazka na telo.
Ale zaujimalo by ma. Ze pre nejske dovody je jedno ake
Vydali ste sa za niekoho o kom ste vedeli ze pravdeppdobne nebude moc dobry muz a ze manzelstvo aj tak casom krachne ale v danej chvili to bolo *rozumne* riesenie a logicke? Pripadne vydali ste sa z rozumu?
Mali ste pochybnosti ked ste sa uz vydavali ktore sa neskor potvrdili?
Vydavala som sa ked som prakticky uz vedela ze to nebude dobre pre urcite dovody.
Nebudem konkretizovat ale no nedopadlo to dobre. Chcem sa aj tak aj tak rozviest po 3 rokoch..
Ale stalo sa to aj vam?

Strana
z2
autor
2. máj 2025
@mamutka

Vôbec to ani nepasuje do jednej vety, že “vydať sa z rozumu za niekoho o kom pochybujem, kumu neverím”. Ved na tom nie je rozumne nič. Možno zúfalé. Poznám pár, kde sa zena vydávala s pochybnosťami a podľa nej z rozumu. Už zomrela, lebo ked začala mať problémy, tak ten, krutý ju uštval ju mal aj nadalej na haku a nepomohol jej. Toľko k premyslenemu vzťahu.

@mamutka napisala som to chybne a admin to napisal este horsie,
nemyslela som to tak, ale uplne inak, napr. ze pre nejake dovody, sa clovek vyda, hoci vie, ze nerobi dobre a ze nechce zostarnut s tymto clovekom,ale aj tak si ho vezme.
akoze nie z rozumu proste pr enejake dovody, chapes na uz,

mamutka
2. máj 2025

Áno, ved som písala, poznala som taku. A keďže láska tam nebola, tak ked ochorela, bolo mu jedno, že sú ďaleko od lekárov, všetko malo čas. Už nemá ziaden.

simona20201309
2. máj 2025

To čo ty píšeš nie je manželstvo z rozumu, ale bez rozumu

veselo_neveselo
2. máj 2025

Dovolim si nesuhlasit. Ty si spravila rozhodnutia ake si spravila, za svoj zivot si zodpovedna sama. Nehody a nahody sa stavaju (ktore ti vedia znicit zivot), ale ked narazas na to, ze si si vzala zleho muza, tak si si ho brala dobrovolne. (Aspon dufam, ze ta nik nenutil.) A dokonca si vedela, aky je predtym, nez si si ho vzala. To nemozes cele valat len nanho.

Nech to bolo ako bolo - skonci s tym, ze sa citis ako obet, vezmi si zivot naozaj do vlastnych ruk a bude ti milionkrat lepsie.

deedol
2. máj 2025

ja nie, ale poznam viacero takych ludi. a ano, aj sa pomerne skoro rozviedli.

jaskolka
2. máj 2025

Nechápem vôbec... vydať sa,keď vopred viem,že to nedopadne dobre,mať pochybnosti o vernosti partnera a potom sa sťažovať,že in ti zničil život? Ok,možno ti admin zmenil názov,ale ani to,čo píšeš, nemá žiadnu logiku. Veď ty si šla do niečoho,či si vlastne vopred vedela,že skončí zle...sama si urobila zlé rozhodnutie a vydala sa,on ťa (predpokladám) nasilu nevliekol na úrad
A keďže ani náznakom nepíšeš,z akého dôvodu to bolo,tak fakt sa nedá nijako odpovedať, okrem toho,že je to úplne blbosť,toto urobiť

karolinakr
2. máj 2025

to su take vyhovorky, ako ked sa rozbehneš proti buldozeru a potom plačeš, že maš modriny

lucia13022023
2. máj 2025

Nie. Ja by som ani vo vzťahu nebola s tým, že viem, že s týmto človekom nechcem zostarnut a mať s nim deti. Áno, nežijeme v rozprávke, stat sa môže hocičo, no muža som si brala s tým, že je to môj posledný. Rovnako ako som mala pred tým partnera, bola som v tom vzťahu s tým, že je to navždy.

luccija
2. máj 2025

Tak buď rada, že nemáte deti, že nemusíš zostať niekde v krajine len preto, že otec nesúhlasí s vycestovaním.Stava sa, popálila si sa sú typy mužov čo by sa nikdy nemali ženit.To museli byť veľké dôvody pre ktoré si sa vydala, že si bola ochotná nevidieť signály.Ale nemáš 60 r stihneš mať aj deti aj rodinu už je zbytočne sa v tom pitvat

vevesh
2. máj 2025

Mala som ponuky na vydaj z rozumu a vzala som si az toho muza, "ked ten rozum a dovody" pasovali- nam obom. Nie, nevydavala by som sa, ak by som mala pochybnosti o urcitych, pre mna dolezitych, veciach. Mala som znamu, ktorej cielom bolo vydat sa za slovaka- pravnika. Sice jej to trvalo, ale ciel dosiahla a v akom manzelstve su, tak to vedia iba oni dvaja z dvojice....💁‍♀️💁‍♀️

nikpa
2. máj 2025

Nie, nevydala som sa pretože som si nebola na 100% istá. A duplom keby som už pred svadbou vedela, to co ty. Toto je zúfalstvo, hlúposť alebo neviem co ale určite nie z rozumu.

alickapusinka
2. máj 2025

Na rovinu napíš že ak je to cudzinec chcel občianstvo a zaplatil TI a nie že z rozumu.Ktora žena sa vydá z rozumu. Bez lásky sa vydať najhoršie.Take ešte čo si vezmu bohateho a budu čušať a posluchať ho na slovo.Vzala som si cudzinca z rozumu tak chcel občianstvo a nie že TI zničil život.Ked si si ho išla brať čo nožík si od neho mala pod krkom ved si sa nemusela vydať. Aký si na to mala dôvod.

doriiis
2. máj 2025

Podľa toho,čo tu čítam na koňovi žije v takomto manželstve až príliš veľa žien.

patus_2
2. máj 2025

Mala som možnosť byť vo vzťahu "z rozumu" s chlapom, ktorý je úžasný,.zabezpečený a na rukách by ma nosil. Ale z mojej strany tam nebola iskra, chémia... Nešla som so tohto vzťahu, aj on si zaslúži niekoho, kde to bude obojstranné. To čo popisuje a ty, nie je vzťah z rozumu, to je bezhlavé sa vrhnutie do priepasti. Sama si cítila, že to nebude dobre, určite to videli aj všetci na okolo.

earlgrey
2. máj 2025

Sama si si život zničila...vedela si aký je...nechcela si svadbu, mala si pochybnosti, vedela si, že to nedopadne dobre....je to len a len tvoja vina...on ti život nezničil, ty si si vybrala debila a za debila si sa aj vydala..

karolinakr
2. máj 2025

tam bolo vela sexu a sukničkar, ak je to ten, ktoreho myslim..väčšinou sukničkari su dobri v sexe, ale zas sa nedaju ochočiť...maju radi veľa žien, ak ho nejaka skroti, je to dočasne, to by sa musel on chcieť zmeniť a niekto to nedokaže nikdy, alebo sa ožení za tu cenu, že žena to nebude riešiť
a ked potom povie, zničil mi život, no.. ani nie, že zničil , skôr pokračoval v tom , čo je preňho prirodzené
sukničkar - manželstvo - sa rovna pruser takmer isto

jamimo
2. máj 2025
@karolinakr

robit svadbu za 100 000€ ako Sagan a potom sa rozviesť po roku je trapas..

@karolinakr Tak Katka mala biznis plán, nikdy som jej neverila ani ten nos medzi očami a presne sme to doma odhadli 😉... On simlexný to neprekukol a naivne zaľúbený 🤷‍♀️

jamimo
2. máj 2025

@autorka ja nemám takú skúsenosť, ani by som sa nevydala kvôli prospechu... Ale mám 2 kamarátky kt. v deň sobáša ešte váhali...
1. ostala tehotná po pol ročnom vzťahu, vydala sa, lebo sa patrilo-jej matka bigotná katolíčka 🤦 Dnes rozvedená, ale už s 2 deťmi 🤷‍♀️
2. vydala sa vo veku 30 rokov, za chalana "dobrá partia" (dom, firma...) a aj preto, ževraj už bola stará 🤦Ale istá si nebola, vidno jej to v tvári na svadobných foto...
Dnes rozvedená alkoholička s 2 deťmi...Dušu a intuíciu neobabreš 🤔

karolinakr
2. máj 2025

ja som mala v UK takeho šefa, že bol černoch ženaty so Slovenkou, mali dieťa, pretiahol všetko, čo sa mihlo okolo..strašne som tu ženu ľutovala, proste ona doma s dieťaťom naivná a henten furt riešil ženy, jedna prišla, druha odišla..ona snad aj bola doňho zaľúbená, pekny bol, mlady, možno tym ju omámil, ale za tu cenu,..
ja som sa jej hrozne čudovala, to už bolo čiste zufalstvo s takym chlapom ostávať

bambulka224
2. máj 2025

Ak si ho ľúbila a nevydávala si sa pre peniaze, je to v poriadku.
Aj on Ťa ľúbil, inak by Ťa nepresviedcal, aby si sa za neho vydala. A teraz, ak nie ste šťastná už po 3rokoch....
Ja som sa vydávala z lásky, bola som hrozne zaľúbená. Mala som 27 rokov.... Najmä 2 deti , nie sme totálny prachači(to neznamená, že budeš štastná). Ale máme sa fajn a ja môjho muža, stále ľúbim.
Som šťastná .
Ale vedela som, keby som jeho nestretla, by som bola dlho sama po vzťahu s manipulátorom. 😁
Všetko zle, je na niečo dobré.
Aj Tebe čakaju dobre dni. Najskôr musiš prežiť toto. 😁

domiklik
2. máj 2025
@karolinakr

robit svadbu za 100 000€ ako Sagan a potom sa rozviesť po roku je trapas..

@karolinakr suma je úplne nepodstatná, tobôž ahoj ie pre sagana

tykat
3. máj 2025

Stalo sa to sestre. Nastastie nemali deti. Rozvadzali sa po cca 3 rokoch. Dnes je stastna, ma dieta a super chlapa.

terezka1947
3. máj 2025

Neviem si predstaviť v tomto storočí dôvody,pre kt.by som si vzala niekoho o kom som presvedčena,že to ok nebude.

janinah
3. máj 2025

Ja by som to neurobila,ale kamoška ano.Zobrala si rozvedeneho s 2 deťmi,lebo mala už 35 a chcela dieťa a vraj lepsie byť rozvedená ako slobodna matka.Dieťa má,rozviedli sa sice nie hned,ale chlap nepoužitelny pre rodinny zivot.Ona je spokojná.

nevenka
3. máj 2025
@tairyx

Nevylučuje sa to náhodou? Ak sa mám vydať z rozumu, tak snáď by som sa vydala za muža, do ktorého teda nie som zamilovaná, ale viem, že by mi manželstvo s ním prinieslo výhody, istotu, bezpečie.. neviem ako sa dá vydať za niekoho z rozumu, ak dopredu viem, že ten muž má chyby, ktoré sú nezlučiteľné s manželstvom...

@tairyx no jedine z nerozumu, hej, postrada to logiku ☹

autor
3. máj 2025
@alickapusinka

Na rovinu napíš že ak je to cudzinec chcel občianstvo a zaplatil TI a nie že z rozumu.Ktora žena sa vydá z rozumu. Bez lásky sa vydať najhoršie.Take ešte čo si vezmu bohateho a budu čušať a posluchať ho na slovo.Vzala som si cudzinca z rozumu tak chcel občianstvo a nie že TI zničil život.Ked si si ho išla brať čo nožík si od neho mala pod krkom ved si sa nemusela vydať. Aký si na to mala dôvod.

@alickapusinka a to kde pisem? ved my zijeme v zahraniči, o obcianstve ani neni rec a nikto mi za nic neplatil, preboha,:D
tam boli ine dovody, a nie toto,co pises, jezis maria :D uplne out of topic

terezka1947
3. máj 2025

Píšeš anonymne,preto môžeš napísať dôvody sobáša,o ktorom si vedela,že nedopadne dobre.
Lebo naozaj,pokiaľ ti neohrozila smrť,či tá netyral a násilným nedotiahol niekde na úrad,tak prečo si na ten sobáš pristúpila?
Bola si v nejakej zúfalej finančnej situácii,či prečo?

Strana
z2