icon

Vyhľadáte rodinných lekárov alebo vlastného odborníka?

21. jan 2025

Manžel má sesternicu lekárku a aj jej manžel je lekár, vyčíta nám, že nechodíme za nimi v prípade problémov, ale ideme normálne za svojími.
Bývame od nich na 10 km. V prípade náhleho ochorenia, alebo ak by vám ochorelo dieťa, išli by ste za nimi? Odbor: gynekológ a interná medicína.

deti95060810
21. jan 2025

nie... skôr by som vysvetlila že za nimi prídem keď bude vážnejšia diagnóza...

pseudomonas87
21. jan 2025

No aj ja som lekárka, ale neviem si predstaviť žeby všetci za mnou chodili so všetkými, samozrejme keď je napr. Babkina sestra v nemocnici, tak tam zavolám, poinformujem sa a tak, ale to už su vážnejšie stavy.

viestta
21. jan 2025

Je to divne, lebo lekari vacsinou nechcu liecit rodinnych prislusnikov. Radsej odporucia nejakeho kolegu, ktoremu oni doveruju.

enmery
21. jan 2025

Prvé pravidlo na medicíne bolo-nelieč svojho rodinného príslušníka. Takže nie. Max by som s nimi konzultovala papiere a nastavenie liečby u nejakej choroby. Ani chirurgovi by nedovolili operovať rodinu aj keby by bol akokoľvek dobrý.

lulu0123
21. jan 2025

Nie,ved to aj ich musi otravovat.

fkata
21. jan 2025

Tiež mám v blízkej rodine lekárku - gynekologičku, ale zvyknem s ňou maximálne prebrať čo a ako, ale nie iba jej odbor.
Máme výborné vzťahy, rozumieme si, ale žijú aj ďalej od nás.

natalka13
21. jan 2025

S chorym dietatom by som sla k pediatricke. Nie ku gynekologovi.

diewcatqoo
21. jan 2025

A ako mi gynekolog alebo internista pomoze s chorym dietatom?

domkakvet
21. jan 2025

Nie nesla.

taktotedanie
21. jan 2025

Nie nesla

mimi3008
21. jan 2025

Prwco by som mala ist za.internistom alebo gynekologom, keby mi ochorelo dieta? Sama som lekarka, nie pediatricka a ked mi ochoreju deti, chodim za pediatrickou

lujza123
21. jan 2025

Asi by mi to bolo divne ist na gynekologické vysetrenie k sesternici (kamoške/svokre/svagrovi…)
Ako ja viem ze lekár vyšetrí denne niekoľko žien, ale je to takeeee