icon

Vyhovovalo by vám zažiť mimomanželský pomer viac ako rozchod?

5. okt 2023

Ahojte viem že malo ktorá sa prizná teda verejné ale vyhovoval by vám alebo ak ste niektorá zažila mimomanželský pomer viac ako rozchod / rozvod napr. Kvôli majetku a pod.

Strana
z2
kittykat22
5. okt 2023

To co popisujes nie je moc v poriadku. Ale ako pises, ze ci by vyriesilo tvoj problem mat milenca - tak nie, nevyriesilo. Doma by si bola este viac nestastna ako doteraz a skoncilo by to nejakym pruserom. Toto co popisujes nema sancu vydrzat. Mozno by bolo fajn, keby si sa nalicila, pekne obliekla, a ked muz zacne mat reci tak povies "ale mne sa to paci" a tym skoncis diskusiu. Keby do teba sil aj dalej tak mu povies, ze je mat iny nazor je v poriadku ale nebudes sa s nim o tom handrkovat. Musis si najst kamratky a chodit s nimi vonku - ako s malou tak sama. Ty nepotrebujes milenca, ty potrebujes viac sebavedomia a spolocensky zivot. Podla toho ako sa bude chovat tvoj muz by si potom riesila dalsie kroky.
Ale to co popisujes je neudrzatelne. Tak nedokazes dlhodobo fungovat vo vztahu.

kittykat22
5. okt 2023

Keby sa ta muz pytal preco sa zrazu licis, inak obliekas tak povies, ze chces skusit nieco ine, nieco nove. Ze mas chut na zmenu. S usmevom, lahkostou a bez akehokolvek pocitu strachu a previnenia. Pretoze na tom spravit zmenu, nie je nic zle.

tianna
5. okt 2023

A ako vieš že to časom nebude/nebolo by aj s ním rovnako? 🙂

zanka777
5. okt 2023

Ty si to už všetko tu pekne dopredu sama ospravedlňujes čo chces urobiť....on ma priateľku ale už ju viackrát poslal kade ľahšie (ale stále je s ňou)... môj muž je na mňa taký a taký ...(ale stále si s ním)... ak chces niečo iné najprv ukončí to staré alebo to čo podla teba nefunguje a nie takto zbabelo..... chystáš sa (alebo chcela by si )podviesť svojho muža.... s chlapom ktorý má priateľku ... vedome.... a ešte si to vopred ospravedlňujes úplne nezmyselnými dôvodmi.... tak toto už je veľa aj na mňa....buď hrdinka a najprv rieš problémy doma a ak sa nedá....choďte od seba a potom rieš iných mužov....hlavne NIE ZADANÝCH

avonladyba
5. okt 2023

Najskôr by som sa rozišla a potom trt..sila s kým chcem.

mikadooo
5. okt 2023

Neviem. Neskúšala som ani jedno, ani druhé 🤷.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
ivett1
7. okt 2023

Najskôr vyrieš vzťah s manželom, riskni to a povedz mu , čo si sem napísala, že nevieš, či ta ešte miluje, že to vyzerá, akoby mal inú, že ťa vaše manželstvo nenapĺňa a....skrátka všetko mu to vyklop... čo on na to...potrebuješ mať čistý stôl...
Nevera to nevyrieši... len zamotá...

lulupulu
7. okt 2023

Si hnusná, také ako ty keby najradšej ani neexistovali. Fuj, niekomu chceš prebrať partnera. Hanbi sa! Len toľko 🙂

66simonka66
Autor odpoveď zmazal
mk22
7. okt 2023

Akože manžel je istota.. Nič moc, ale poteší aj taky..
A zatiaľ budeš s nim, kým sa neobjaví nejaký iný?
Véd hraj ferovu hru.. Povedz do očí ako sa veci majú.. Rozved sa.. A potom môžeš loviť nového.
S vydatou to bude ťahať iba chuj..

meiwe
7. okt 2023

Je to tvoje vedomie a svedomie . Poznam baby ktore to robia a vyzeraju v pohode , su nestasne vo vztahoch , takto si cistia hlavy
Ono je to na tebe ale ked ta tvoj nepusti ani do obchodu neviem ako by si riesila vztah akykolvek . Bud chci zachranit manzelstvo alebo skus budovat potom po rozchode vztah. Ak si nestasna rob vsetko pre to nech si stasna . Toto nie je riesenie

kittykat22
7. okt 2023

@lulupulu to ta v tvrdosine v kostole ucia tak skaredo sa vyjadrovat? Pan farar ti tak v nedelu povedal na omsi? Si po sebe precitaj co pises.

bubinka12
7. okt 2023

Zničíš možno nie len svoj vzťah ale aj toho tvojho "kamoša"...toto inak nepochopím,načosa chceš votrieť do priazne inému chlapovi,o ktorom tvrdíš že nevidí tvoje sympatie voči nemu,načo je toto dobré?ved si skús dať do poriadku svoj vzťah a nenič hneď aj vzťah niekoho iného...ale to je sprostá doba toto,manželia sa doma poriadne nerozprávajú,ked prídu deti,tak ich vzťah veľa krat ide na druhú koľaj,ale to nie je správne,deti sú jasné prvoradé,ale treba pestovať aj ten vzťah a nehľadať len to,že prečo to už nejde...kamošovi daj pokoj...

marca12
7. okt 2023

Urcite by som problemy v manzelstve neriesila milencom. Pises,ze nechces znicit manzelstvo. To akoze si myslis,ze ked si zasexujes s inym,tak sa ti napravi manzelstvo? Ze budes spokojna a lepsie budes znasat muzove nalady?

lulupulu
7. okt 2023

@kittykat22 ako som sa vyjadrila, povedala som niečo zle? Podľa teba je ok keď ona si chce nejakého kamaráta pripútať keď on ma frajerku?? Keď hej tak si potom rovnaká, mimochodom nie som z Tvrdosina 🙂

jeennyv
7. okt 2023

Autorke v tomto asi len odkazem toto, moj fesny kamarat, tiez vyplakaval resp sa tvaril, ze vo vztahu nie je ok, ze by “iba” len priatelka chcela svadbu a pn nie atd…pre mna bol tabu…nakoniec je uz zenaty a ma dve deti cize….tak to je …urob si poriadok pred vlastnym prahom, nie si v manzelstvo ok nikto ta nedrzi..mna zaujala veta majetok atd…tak sa musis rozhodnut ci chces zachranit vztah ci nejake meceche, ci zivotnu istotu atd

kittykat22
7. okt 2023

@lulupulu najubohejsia odpoved ked nemas co povedat je "ty si taka ista". Nie niesom, ale dokaze vidiet aj problemy inych ludi. Ty si obmedzena na svoje vlastne zivotne postoje a skusenosti bez schopnosti empatie a nadhladu.

petrisorkaa
Autor odpoveď zmazal
19mylittlepony83
7. okt 2023

Chore na hlavu toto

charliee1980
7. okt 2023

Nikam nechodíš, obliekas sa puritansky, ste skoro vzdy spolu, max.sama do skoly - tot tvoje riadky. Kedy to chces, prosim ta, stíhať ? 😁

lulupulu
7. okt 2023

@kittykat22 ved ale ty vidíš vo píše autorka? Ci si si prečítala iba moju reakciu bez všetkého ostatného? Keď je nešťastná v manželstve nech sa rozvedie, ale nech nezničí život niekomu inému len preto lebo zničil niekto život jej...

zuzanka726
7. okt 2023

Nečítala som ostatné príspevky, tak možno budem po niekom opakovať. Nový vzťah ťa láka, pretože to je momentálne pre teba príťažlivé. Už len v myšlienkach, to dobrodružstvo, možno zamilovanie, fyzická príťažlivosť... jasné, že v manželstve zamilovanie opadne a potom je to častokrát drina a kompromisy a niekedy sa musíme nútiť niečo robiť...ale práve to je skutočná láska... takú v romantických filmoch a knihách nenájdeš a ak ti za to tvoj manžel stál, keď ste sa rozhodli jeden pre druhého, mal by ti stáť aj teraz...nikto nám dopredu nepovie, čo ten vzťah prinesie, ale to ani pri deťoch a predsa ich nevyhodíme, hľadáme riešenia...nevadilo by ti, keby takto tvoj písal o inej? A čo deti? Majú otca radi? Nemeň niečo hodnotné, čo vaša rodina nepochybne je, za niečo bláznivé, romantické...a energiu, ktorú by si dala inému, môžeš skúsiť venovať záchrane svojho manželstva...nevera ani žiadny románik ti srdce nenaplní, to musíš hľadať inde...želám ti mnoho správnych krokov...❤️

zeldia
Autor odpoveď zmazal
petrisorkaa
8. okt 2023

@zeldia to co tu porovnavas s vrazdou?

zeldia
Autor odpoveď zmazal
petrisorkaa
8. okt 2023

@zeldia aj tak porovnat podvadzanie, hoci aj cielene s cielenou vrazdou.... No neviem...

zeldia
8. okt 2023

@petrisorkaa tak Jo 🙂

majarumm
9. okt 2023

Otázne je skôr, keď sa ti nepáči mužovo správanie voči tebe, že mu vadí obliekanie, malovanie a kopu iného.. prečo ste sa vzali vôbec? Dieťa.. atd..

mooonika1975
20. okt 2023

Och, nemôžem čítať vás všetky . Píše o mužovi , že je žiarlivý, teda nemôže nič ona, lebo ju furt upodozrieva. Oblieka sa puritánsky, lebo musí. To je vzťah despota - obeť. Viaceré radite, veď sa primaľuj a úkaz mu. Jasne, takému určite.
Väčšinou, ak nie vždy, je ten čo žiarli aj ten čo podvádza. Keďže si uvedomuje , čo robí, nechce aby to robil niekto druhý. Ja ti odporúčam ísť preč pd neho. I keď to bude asi to, čo bude najťažšie. Zrejme si si chcela spríjemniť chvíle, ale ver mi, pri takom hovade to nebude možné.

Strana
z2