icon

Vykáte alebo tykáte svojim svokrovcom?

9. máj 2024

Tykate alebo vykate svokrovcom ? Môj snúbenec mojim týka,pretože oni to tak chceli,ale ja jak blba musím vykat svokrovcom ,neviem mne to príde strašne divne,také ako keby sme si neboli blízky ,ale zároveň určite nenavrhnem to sama ,ale proste môj snúbenec si týka a je to tak lepšie,som ja divná alebo to má niekto rovnaké ? Ešte podotýkam že ja im vykam oni mne týkajú

Strana
z3
fairyy
9. máj 2024

@0silvia0 mna na to vtedy este priatel, teraz uz manzel zabudol upozornit pred prvou navstevou...v zivote som nebola v konverzacii tak stratena ako vtedy 🤣🤣

0silvia0
9. máj 2024

@fairyy no to verím😍

rorino
9. máj 2024

Aj u nás sa vyka,nielen ja,ale aj súrodenci a ich partneri vykahu svojim svokrovcov.Nic mimoriadne🤷

pink_lady
9. máj 2024

myslím že vykanie nie je prejav ucty a respektu, ako to tu niektore pisete, respektovat a ctiť sa da aj s tykanim. A da sa nerespektovat a ponizovat aj s vykanim. 😉

konikmodry111
9. máj 2024

Ja svokrovcom vykam a manžel mojim rodičom tyka, ale oni mu to sami navrhli

mamaaja82
9. máj 2024

Ja vykam svokrovcom maju 69,72 oni mne tykaju,oficialne sa mi stanu svokrovcami o par dni.Moj priatel mojmu otcovi tykal mal 64.

pukina
9. máj 2024

Moja svokra si takto napriklad tykanie vynutila, aj ked som jej povedala, ze mi to je neprijemne. A musim povedat ze mi (nielen tento krok) zhorsil moj vztah voci nej. Moj muz nasim vyka.

sisska96
9. máj 2024

Ja som ich začala tykať po svadbe, pred svadbou pre mňa je divné tykanie

orangeblue
9. máj 2024

Ja tykam aj môj muž všetkým tyka - sám od seba 😂. Inak ja si vždy automaticky tykam aj so všetkými priateľmi mojich deti - tak do budúcnosti očakávam že aj manželia mojich deti si s nami budú týkať 😉👍

lakebabe
9. máj 2024

My si vykame aj muž mojej mame aj ja jeho rodičom jeho mama si so mnou miliónkrát potykala, ale mne to nejde z hrdla😄 proste som tak vychována tak vykam

princezna_bosorka
9. máj 2024

ja som vykala, kym mi sami nenavrhli tykanie. Mne osobne nevadilo, ze mi tykali, skor mne bolo divne zacat tykat im, ale zvykla som si...

majlo1234
9. máj 2024

Tykam, hned mi navrhli

maggie1978
9. máj 2024

Vykám a príde mi to normálne. Aj to že mi oni tykajú.

rozculena
9. máj 2024

@tetapetra 😲

ronie338
9. máj 2024

Priateľ mojim týka, ja jeho vykam. Ale moji rodicia nie sú o toľko starší ako jeho. Moji sú odo mňa o 20 rokov starší, jeho sú o 40 odo mňa starší. Sú generácia medzi mojou mamkou a babkou... ale mne to príde normálne. A nevadí mi ze mojim týka. Je to prirodzené. Tak to bolo od začiatku

princess59
9. máj 2024

Ja vykam, môj muž mojej mame tiež vyká, s otcom si tyká, ( maminmu priateľovi tyká a rovnako aj tatovej priateľke...), moji švagrovci svokrovcom tykajú, ale si do mňa cca o 10 rokov starší a aj vzťahy sa budovali keď mali svokrovcov menej rokov. Neviem zvykla som si tak, oslovujem ich mama a tato ale ďalej vykam. Inak mi to do úst ani nepasuje

adonish
10. máj 2024

Nie sme sice manzelia, ale priateľ moj rodicom vyka (rovnako ako aj sestrin manzel) a ja jeho rodicom tykam. Je to kazdeho rozhodnutie a nam to takto vyhovuje 😊

dariaaa
10. máj 2024

@milanemila uplne suhlasim.V nasej rodine vykanie neexistuje.Aj moj syn prababke tykal.Mojej mamy sestra ma 80 a syn 24 a tyka im.Respekt a ucta s vykanim a tykanim nemaju nic spolocne.Vykam ludom,ktorych nepoznam a respekt mozem mat aj pred tymi,ktorym tykam.A vykat kazat starym rodicom...pre pana,to v ktotom storoci ziju.Kym u nas v rodine je atmosfera,bavime sa,tancujeme,chodime spolu na dovolenky, tak ti,co vykaju si ten naozajstny vztak nevybuduju.Neviem,este je to zaostala krajina

daniela2202
10. máj 2024

Podľa mňa vykať, sú o generáciu starší a bontón je bontón.... a dá sa pekne vykať aj s menom dotyčného.... je to milé 😊

rachel36a
10. máj 2024

Tykame si vzajomne... Nikdy by som nesuhlasila aby mi tykali a ja im vykala...

Strana
z3