Vymenili by ste muža za sultána pre luxusný život?
No vo menili by ste kebyže vám povedia že budete celý život zabezpečene a že budete mat oblečenie koľko chcete jedlá aj kozmetiki?
Konečne nejaká vtipná téma na víkend. 🙂 🍹 😀
Ja by som radšej Sandokana, keď bol mladý 😂 ani kozmetiki mi netreba.
@anonym_autor nie, nikdy 😂
Isto si bola v kúpeľoch v Piešťanoch a niekto ta pozval na koláčik?a ty už vidíš svadbu....a sťahovanie....a zivot v luxuse ...
V skratke taky moslimsky vtip k mnohozenstvu: radsej cakat v rade na plyn (u nas by bolo na chleba) ako v rade na sex...🫣🫣🫣
@anonym_autor takisto veľa hpv a iných pohlavných chorôb k tomu ako bonus keďže takýto chlap nemá len teba
@anonym_autor Za sultána nie, ale manželku by som vymenil za sultánov hárem.
@chrobak7 No, brzdi. Takto máš doma jednu ženu, co Ti zavše píli nervy, lenže potom ich budes mať doma minimálne 15. Uvedomuješ si, že ak nebudú menštruovať všetky naraz, to máš celoročný život s PMS?
@anonym_autor myslíš toho Brunejskeho ci ktorého konkrétne?
@anonym_autor choď si doštudovať radšej gramatiku

@chrobak7 No, brzdi. Takto máš doma jednu ženu, co Ti zavše píli nervy, lenže potom ich budes mať doma minimálne 15. Uvedomuješ si, že ak nebudú menštruovať všetky naraz, to máš celoročný život s PMS?
@ivanaks Vtip: Na panstve u ropného šejka zastaví autobus a vystupujú z neho samé staré ženy. Šejk sa pozrie von a spýta sa pobočníka, či to prišiel nejaký zájazd?
Poboční na to? "Nie pane, prišli Vás navštíviť svokry." 😀

Aj liečbu pohlavných chorôb budeš mať koľko budeš chcieť? Utekaj do Egypta, tam na teba čaká xy takýchto domorodcov. Nevoláš sa Esmeralda alebo Rosalinda? Iste máš v okolí nejakého Juana, Romualda alebo iného herca z tureckej telenovely. Neviem, ako sa volajú lebo také debiliny nepozerám.