icon

Vypisujú mi muži, ktorí ma nepriťahujú

23. máj 2023

Vypisujú mi dokola muži, ktorí ma absolútne nepritahuju. Fyzicky, rečmi, alebo chcú len sex alebo len vypisovať. Po troch rokoch single života narazím na muža, kde je konečne obojstranná chémia, cítim vážnejší záujem, druhýkrát v 26.rokoch dostanem od muža kvety, vie variť, piecť, dokonca lepšie ako ja. Ale opäť je jak cez kopirak jak moj bývalý - emocialne nedostupný, dokonca rozpráva tým istým štýlom ako on. Nežijeme spolu, nechcem to, kým si partnera neoťukám. Najprv pozornosť vkuse, teraz po pár mesiacoch skoro žiadna, keď mu vyčítam niečo na jeho spravani, urazí sa a nepíše aj 3 dni. Vraj to sa neuráža, ale nahnevá a že je lepsie, keď vtedy nepíše, lebo sa tým kontroluje, aby mi nenapísal niečo nepekne. On ma 34 mimochodom. Ľudia aj deti ma nazývajú peknou, starám sa o seba, pekne sa obliekam, aj keď sa často zameriavam na to, ako odstrániť svoje vady. Tričko S, nohavice M, snažím sa to schudnut, aby som mala postavu, ako kedysi. Chce spolu tráviť čas a nielen v noci, berie ma na výlety, ale nedotýka sa ma, bozkáva ma minimálne, max. pri sexe a dobre vie, že mi to vadí a že mi tým ubližuje. Už som mu to vyhodila na oči, ale on sa len tvári, ze to nie jeho jazyk lasky, síce takto presne to nepovedal. Nerozumiem, kde robím chybu, že neviem nájsť človeka, ktorý by sa ku mne správal naozaj dobre a zároveň ma fyzicky priťahoval. Netúžim po bad boyovi, ale po pozornom, láskavom muzovi, ktorý nebude hrať hry, klamať a ghostovať. Vonku vidím páriky ako chlap dvíha ženu, bozkáva ju a ten moj nič. Vidím aj páriky, kde chlap je ako prst a žena ma o 30kg viac ako ja/on, včera som takých videla a on sa k nej správa jak k princeznej. A toto vôbec nie je hejt na nich alebo na ňu, však to bola pekna zena, len ma to škrie o to viac, že ja mám síce menej kíl a neviem nájsť niekoho, kto by sa ku mne takto správal. Už som mu aj navrhla niekoľkokrát rozchod, že ak nie som, čo hľadal, nech ma nechá tak, nech obaja nestrácame čas, ale on stále, že chce len mňa. A ja ho mám fakt rada, veľmi ma priťahuje, tak mu to trpim, ale neviem dokedy..

Strana
z2
kp7333
25. máj 2023

Pozeras asi vela romantickych filmov. Realny zivot je o niecom inom. A vzhlad je sice dolezity, no nie najdolezitejsi. Ovela dolezitejsie je osobne vyzarovanie, charizma a povaha. Sama vidis, ze svojho partnera hodnotis podla toho, ako sa sprava, nie podla vyzoru.

zuzkabeuty
4. máj 2025
@kp7333

Pozeras asi vela romantickych filmov. Realny zivot je o niecom inom. A vzhlad je sice dolezity, no nie najdolezitejsi. Ovela dolezitejsie je osobne vyzarovanie, charizma a povaha. Sama vidis, ze svojho partnera hodnotis podla toho, ako sa sprava, nie podla vyzoru.

@kp7333 mňa môj muž každé poobedie ako príde z prace vystiska a vy bozkáva sme 12 rokov spolu

Strana
z2