Vyrieši čas zlomené srdce a smútok?
Ahojte.. obávam sa že mám zlomené srdce ... môžem si za to len ja sám to mi je jasné ..ale prečo tak bolí strata blízkej osoby ?
Mal som vzťahy ale toto som nikdy ešte nezažil ... nechuť k jedlu.. keď spím 2-3 hodiny neverim že až tak veľa.
Šanca napraviť to je dávno preč..ona má iného už a ja som prestal existovať..ako keby som nikdy ani nebol .
Toto trvá už týždeň a ja sa vás pýtam..je pravda že všetko vyrieši čas ?
Ja chcem aby to už skončilo.
ano vyriesi.. ale u mna to trvalo 3 roky, samozrejme postupom to bledlo, ale stale boli momenty. Uplne vyliecena som bola po 4.. teraz je to 9 rokov a uz mi je to take, ze s nim dokazem aj komunikovat bez akehokolvek citoveho zafarbenia.
ano vyriesi.. ale u mna to trvalo 3 roky, samozrejme postupom to bledlo, ale stale boli momenty. Uplne vyliecena som bola po 4.. teraz je to 9 rokov a uz mi je to take, ze s nim dokazem aj komunikovat bez akehokolvek citoveho zafarbenia.
@mirola ďakujem ale slová 3 roky má nepotešili ..ako to môže tak dlho trvať a človek s tým žiť ? Dúfam že ma taky čas obíde
Predpokladam ze ta to zacalo trapit az ked si zistil ze ma ineho kedze vravis ze to trva tyzden…je tak?
Prečo prikladať druhému človeku takú moc nad tvojim životom?
@anathol nie, treba času pomôcť - tieto veci sa dejú aby ti pripomenuli že sám seba ešľte nemáš dosť rád. čo ti dávala ona, vela z toho sa musíš naučiť dať si sám, prijatie,
ocenenie, lásku k sebe, odpustenie, empatiu,
humor, radost, urobiť si pre seba príjemný deň, vedieť sa zabaviť...
Pomôže keď začneš robiť niečo nové a zábavné, skús vodné lyže, kurz japončiny, výlet niekam mimo Slovenska,
motokáry, jazdestvo, týždenný kurz surfu, hocičo nové, čo sa ti páči...
Denne sa vždy za niečo pochvál, ty sám seba ešte máš, nestratil si všetko, ostalo ti
50percent toho dobrého čo vytváralo vztah.
Veľa piť vodu, unaviť sa príjemne športom, turistikou, na horolezeckej stene, to tiež pomáha.
Aj ked nám niekto chýba, nikdy by sa nemohol dokázať celé roky starať o naše emocionálne potreby, musíme
sa učiť milovať sami seba,
Ak to bola s tvojej strany « prava laska » tak to nezmizne nikdy iba sa s tym naucis zit.
Predpokladam ze ta to zacalo trapit az ked si zistil ze ma ineho kedze vravis ze to trva tyzden…je tak?
@eleanora666 presne tak
@eleanora666 presne tak
@anathol tak to je typicky chlapske. Kazdy to tak mal co viem. To prejde.

@anathol
Vyrieši čas.