icon

Vyrovnanie sa s rozpadom manželstva

gomak
5. dec 2025

Ahojte, mám pocit, že už to dokopy s manželom nedáme. On mi vyčíta, že ho sekírujem, a že by bolo lepšie keby sme všetci mali ten svoj život. On je častokrát mimo domu a ja mu vyčítam , že nie sme spolu. Doslova prosím o pozornosť a lásku. On to berie ako sekírovanie.... Ako sa vyrovnať s tým, že sa niečo končí? Môj rozum mi hovorí - nechaj ho tak, nepros sa mu, nezaslúži si ťa.... Srdce zas- milujem ho, ako budem bez neho žiť..... Som zúfalá......

Strana
z2
gomak
autor
8. dec 2025
@anonym_2caf7d

@gomak musiiiis iba verit ❤️

@anonym_2caf7d Dnes som mu povedala, nech sa pripraví... Že odtialto odídem a beriem aj deti. ( pravda- neviem kam by som išla, ako to dám) On si totiž myslí, že ostanem v dome a bude nadalej všetko tak ako bolo, len my dvaja nebude už tak ako predtým......... Neverím, ža sa mi deje. Prepáč za môj výlev..

anonym_2caf7d
8. dec 2025
@gomak

@anonym_2caf7d Dnes som mu povedala, nech sa pripraví... Že odtialto odídem a beriem aj deti. ( pravda- neviem kam by som išla, ako to dám) On si totiž myslí, že ostanem v dome a bude nadalej všetko tak ako bolo, len my dvaja nebude už tak ako predtým......... Neverím, ža sa mi deje. Prepáč za môj výlev..

@gomak dnes? To tak skoro rano. Pekny start tyzdna. I.ked muzovi to je asi jedno. Jednym.uchom dnu a druhym von.

tamtamka26
8. dec 2025

to je taká povaha - egoista zahľadený len do seba. Asi bol taký odjakživa a takého nedonútiš správať sa tak, ako chceš ty. nebrala si si ho už staršieho? že si zvykol na ten svoj mód? a v ich rodine je to ako? ako sa správa otec k mame? k deťom sa ako správa? ani tie si nevšíma? zrejme mu nevadí, že im pokazí Vianoce...:-/

gomak
autor
8. dec 2025
@tamtamka26

to je taká povaha - egoista zahľadený len do seba. Asi bol taký odjakživa a takého nedonútiš správať sa tak, ako chceš ty. nebrala si si ho už staršieho? že si zvykol na ten svoj mód? a v ich rodine je to ako? ako sa správa otec k mame? k deťom sa ako správa? ani tie si nevšíma? zrejme mu nevadí, že im pokazí Vianoce...:-/

@tamtamka26 Je to nejak tak, ako hovoríš......Bohužiaľ.... Náznaky tam boli, avšak bola som zaľúbená.........

gomak
autor
8. dec 2025
@anonym_2caf7d

@gomak dnes? To tak skoro rano. Pekny start tyzdna. I.ked muzovi to je asi jedno. Jednym.uchom dnu a druhym von.

@anonym_2caf7d myslím, že toto mu zas jedno nie je.... Ja som od 4. tej hore...😢

tamtamka26
8. dec 2025
@gomak

@tamtamka26 Je to nejak tak, ako hovoríš......Bohužiaľ.... Náznaky tam boli, avšak bola som zaľúbená.........

@gomak no, mrzí ma to, ale zostáva ti len zatnúť zuby a bojovať kvôli deťom. Lebo keď on nechce, tak vzťah neudržíš. a to dáš, lebo musíš. nie je to ľahké, poznám to z vlastnej skúsenosti. Nemám už ani rodičov, ozaj mi nemal kto pomôcť, ale dala som to...

katkazatka
8. dec 2025
@gomak

@gomak ak si si nie ista, ci vies odist, tak mu nedavaj plane vyhrazky, lebo ta uz nikdy nebude brat vazne. O odchode sa hovori vtedy, ked si realne pripravena a mas kam ist.

anonym_e33afa
8. dec 2025
@gomak

@anonym_2caf7d Dakujem za radu. Bolí to ja som ho úprimne milovala a aj milujem.. A on to jednoducho s kľudom ukončí a povie, že to tak už necíti......... Viem ze pre niekoho to príde hlúpe, ale mne sa práve zrútil celý svet. Už ani neviem, správam sa divne raz sa smejem, raz plačem a takto dokola.......

@gomak nie je dobré, že si zahodila svoju hrdosť a osobnosť za takého človeka. Dá sa odpútať od seba, ale nie každý vzťah to ustojí dlhodobo. Hľadaj lásku k sebe a znova ju nájdi. Ponižovať sa a prosiť nemá zmysel. Viem že nie vždy sa dá odísť a viem o čom píšem. Takýto vzťah je nešťastný a ponižujúci pre ženu. Vydrž keď treba a pripravuj sa na cestu z “tohoto” von. Škoda zabiť svoj život s takým človekom. Tvoja mama ťa neporodila, aby si žila jeho život a ten svoj máš jediný. Odpútaj sa od toho, čo ťa zväzuje.

kitycat
8. dec 2025

Mysleis, ze si nieco menej ked nemas chlapa?

Tento ta nikdy nemiloval tak ako ty jeho a ty milujes len tu predstavu... ked hovoris ze s muzom to alebo hento, ze muz je v praci..
Skratka len pohlad okolia na vas falosny obraz harmonickej rodiny

Nez hned dufat v novy vztah si treba urcit svoju hodnotu a ako sa budete k sebe vo vztahu spravat

gomak
autor
8. dec 2025
@anonym_e33afa

@gomak nie je dobré, že si zahodila svoju hrdosť a osobnosť za takého človeka. Dá sa odpútať od seba, ale nie každý vzťah to ustojí dlhodobo. Hľadaj lásku k sebe a znova ju nájdi. Ponižovať sa a prosiť nemá zmysel. Viem že nie vždy sa dá odísť a viem o čom píšem. Takýto vzťah je nešťastný a ponižujúci pre ženu. Vydrž keď treba a pripravuj sa na cestu z “tohoto” von. Škoda zabiť svoj život s takým človekom. Tvoja mama ťa neporodila, aby si žila jeho život a ten svoj máš jediný. Odpútaj sa od toho, čo ťa zväzuje.

@anonym_e33afa Dakujem krásne za povzbudivé slová ❤

gomak
autor
8. dec 2025
@tamtamka26

@gomak no, mrzí ma to, ale zostáva ti len zatnúť zuby a bojovať kvôli deťom. Lebo keď on nechce, tak vzťah neudržíš. a to dáš, lebo musíš. nie je to ľahké, poznám to z vlastnej skúsenosti. Nemám už ani rodičov, ozaj mi nemal kto pomôcť, ale dala som to...

@tamtamka26 Super, si šikovná. Kiež by som aj ja bola...

tamtamka26
8. dec 2025
@gomak

@tamtamka26 Super, si šikovná. Kiež by som aj ja bola...

@gomak ale zvládneš to, neboj sa, len sa hneď neopúšťaj. máš nejaké úspory aspoň?

gomak
autor
8. dec 2025
@tamtamka26

@gomak ale zvládneš to, neboj sa, len sa hneď neopúšťaj. máš nejaké úspory aspoň?

@tamtamka26 niečo mám

Strana
z2