Vyrovnanie sa s rozpadom manželstva
Ahojte, mám pocit, že už to dokopy s manželom nedáme. On mi vyčíta, že ho sekírujem, a že by bolo lepšie keby sme všetci mali ten svoj život. On je častokrát mimo domu a ja mu vyčítam , že nie sme spolu. Doslova prosím o pozornosť a lásku. On to berie ako sekírovanie.... Ako sa vyrovnať s tým, že sa niečo končí? Môj rozum mi hovorí - nechaj ho tak, nepros sa mu, nezaslúži si ťa.... Srdce zas- milujem ho, ako budem bez neho žiť..... Som zúfalá......
@anonym_2caf7d Dnes som mu povedala, nech sa pripraví... Že odtialto odídem a beriem aj deti. ( pravda- neviem kam by som išla, ako to dám) On si totiž myslí, že ostanem v dome a bude nadalej všetko tak ako bolo, len my dvaja nebude už tak ako predtým......... Neverím, ža sa mi deje. Prepáč za môj výlev..
@gomak dnes? To tak skoro rano. Pekny start tyzdna. I.ked muzovi to je asi jedno. Jednym.uchom dnu a druhym von.
to je taká povaha - egoista zahľadený len do seba. Asi bol taký odjakživa a takého nedonútiš správať sa tak, ako chceš ty. nebrala si si ho už staršieho? že si zvykol na ten svoj mód? a v ich rodine je to ako? ako sa správa otec k mame? k deťom sa ako správa? ani tie si nevšíma? zrejme mu nevadí, že im pokazí Vianoce...:-/
to je taká povaha - egoista zahľadený len do seba. Asi bol taký odjakživa a takého nedonútiš správať sa tak, ako chceš ty. nebrala si si ho už staršieho? že si zvykol na ten svoj mód? a v ich rodine je to ako? ako sa správa otec k mame? k deťom sa ako správa? ani tie si nevšíma? zrejme mu nevadí, že im pokazí Vianoce...:-/
@tamtamka26 Je to nejak tak, ako hovoríš......Bohužiaľ.... Náznaky tam boli, avšak bola som zaľúbená.........
@tamtamka26 Je to nejak tak, ako hovoríš......Bohužiaľ.... Náznaky tam boli, avšak bola som zaľúbená.........
@gomak no, mrzí ma to, ale zostáva ti len zatnúť zuby a bojovať kvôli deťom. Lebo keď on nechce, tak vzťah neudržíš. a to dáš, lebo musíš. nie je to ľahké, poznám to z vlastnej skúsenosti. Nemám už ani rodičov, ozaj mi nemal kto pomôcť, ale dala som to...
@anonym_2caf7d Dnes som mu povedala, nech sa pripraví... Že odtialto odídem a beriem aj deti. ( pravda- neviem kam by som išla, ako to dám) On si totiž myslí, že ostanem v dome a bude nadalej všetko tak ako bolo, len my dvaja nebude už tak ako predtým......... Neverím, ža sa mi deje. Prepáč za môj výlev..
@gomak ak si si nie ista, ci vies odist, tak mu nedavaj plane vyhrazky, lebo ta uz nikdy nebude brat vazne. O odchode sa hovori vtedy, ked si realne pripravena a mas kam ist.
@anonym_2caf7d Dakujem za radu. Bolí to ja som ho úprimne milovala a aj milujem.. A on to jednoducho s kľudom ukončí a povie, že to tak už necíti......... Viem ze pre niekoho to príde hlúpe, ale mne sa práve zrútil celý svet. Už ani neviem, správam sa divne raz sa smejem, raz plačem a takto dokola.......
@gomak nie je dobré, že si zahodila svoju hrdosť a osobnosť za takého človeka. Dá sa odpútať od seba, ale nie každý vzťah to ustojí dlhodobo. Hľadaj lásku k sebe a znova ju nájdi. Ponižovať sa a prosiť nemá zmysel. Viem že nie vždy sa dá odísť a viem o čom píšem. Takýto vzťah je nešťastný a ponižujúci pre ženu. Vydrž keď treba a pripravuj sa na cestu z “tohoto” von. Škoda zabiť svoj život s takým človekom. Tvoja mama ťa neporodila, aby si žila jeho život a ten svoj máš jediný. Odpútaj sa od toho, čo ťa zväzuje.
Mysleis, ze si nieco menej ked nemas chlapa?
Tento ta nikdy nemiloval tak ako ty jeho a ty milujes len tu predstavu... ked hovoris ze s muzom to alebo hento, ze muz je v praci..
Skratka len pohlad okolia na vas falosny obraz harmonickej rodiny
Nez hned dufat v novy vztah si treba urcit svoju hodnotu a ako sa budete k sebe vo vztahu spravat
@gomak nie je dobré, že si zahodila svoju hrdosť a osobnosť za takého človeka. Dá sa odpútať od seba, ale nie každý vzťah to ustojí dlhodobo. Hľadaj lásku k sebe a znova ju nájdi. Ponižovať sa a prosiť nemá zmysel. Viem že nie vždy sa dá odísť a viem o čom píšem. Takýto vzťah je nešťastný a ponižujúci pre ženu. Vydrž keď treba a pripravuj sa na cestu z “tohoto” von. Škoda zabiť svoj život s takým človekom. Tvoja mama ťa neporodila, aby si žila jeho život a ten svoj máš jediný. Odpútaj sa od toho, čo ťa zväzuje.
@anonym_e33afa Dakujem krásne za povzbudivé slová ❤
@gomak no, mrzí ma to, ale zostáva ti len zatnúť zuby a bojovať kvôli deťom. Lebo keď on nechce, tak vzťah neudržíš. a to dáš, lebo musíš. nie je to ľahké, poznám to z vlastnej skúsenosti. Nemám už ani rodičov, ozaj mi nemal kto pomôcť, ale dala som to...
@tamtamka26 Super, si šikovná. Kiež by som aj ja bola...
@tamtamka26 Super, si šikovná. Kiež by som aj ja bola...
@gomak ale zvládneš to, neboj sa, len sa hneď neopúšťaj. máš nejaké úspory aspoň?
@gomak ale zvládneš to, neboj sa, len sa hneď neopúšťaj. máš nejaké úspory aspoň?
@tamtamka26 niečo mám

@gomak musiiiis iba verit ❤️