Vysoké ženy: Ako ovplyvňuje výška sebavedomie?
Ženy ktoré ste vysoké, nemáte z toho pošramotené sebavedomie? Ja mám 178 a dosť sa trápim, lebo aj muži sú nižší než ja aspoň na miestach kde sa pohybujem .... cítim sa ako medveď, je to neženské... a navyše ak priberiem tak vyzeram naozaj mohutne, čo nehrozí pri nižších ženách. Nadváha pri vyšších vyzerá oveľa horšie .... a samozrejme sa hrozne hrbím v snahe sa znížiť aspoň o pár cm
Využi to, vystri sa, daj si opätky, krátku sukňu, vyniknú ti dlhé nohy, tie nižšie ženy nemajú..... Pekne sa namaľuj a obleč.... budeš neprehliadnuteľná...
Práveže pri nižších ženách je dosť vidieť tie kilá navyše. Pri vysokých sa trochu strácajú. Ja mám 186cm. Problém so sebavedomím kvôli tomu nemám. Skôr si dačo na seba kúpiť.
Ešte by som to zhrnula. Každý má komplex z niečoho, len nie každý to dá najavo. Keby to tak nebolo, tak by toľko ľudí nechodilo na rôzne estetické či plastické operácie. No a niekto ma proste komplex z výšky. V podstate je jedno co ti tu kto povie lebo teba to trápi a nepomôžu ti slová typu že ale Janka je vysoká a je spokojná. To je síce pekné, ale TY spokojna nie si. Buď nájdeš v sebe silu sa s tým zmieriť a prijať to (keďže plastika zmeny výšky nie je) alebo sa tým budeš trápiť naďalej. Možno čiastočne by pomohol psychológ ale je dosť možné že sa s tým stopercentne nikdy nezmieris

Autorka,
aj ja mám sklon pribrať do brucha, hruza des! Minule som pozerala fotky pred prvým tehotenstvom. Mala som 65kg, neviem ci som bola taka nafuknuta/naliala vodou, otras. Tetaz som v 2 trimestri, vážim 75 kg a vyzerám 100x lepšie ako vtedy netehota so 65 kilami! Nohy chudé, zadok v pohode a zapnem kabát- vypracovaný strih- veľkosť S...