icon

Vyspala som sa so svojím zubárom

13. júl 2025

Viem ze to bude zniet sialene no vyspala som sa so svojim zubarom… najprv som chodila na konzultacie, neskor na zakroky a skoncilo to tak ze mi napísal uz po druhej konzultacii na messenger a po druhom stretnuti doslo do tuheho.. lichotil mi sialene uz v ambulancii, kde sa sestricky na tom smiali aj ja lebo mi to imponovalo a bolo to strasne mile ze taky gentleman, uzasny chlap… bolo to aj s nim fakt skvele , pruser bol , ze na dalsej kontrole ho zastupovala manzelka a bola tak strasne mila este ma pohladkala po lici ze snad sa citim dobre 😓 vtedy vo mne vreli vycitky … on 56 ja 24.. manzelka krasna zena, rovesnicka ale vztah maju len formalny ….problem je ze s tym nechcem prestat a benefit som z toho mala zuby za 10.000€ zadarmo…. Nuz nebudem klamat ze mi dopraje nadherne veci drahe , restiky , piticka … momentalne ide na konferenciu do Pariza kde pojdeme spolu …..

yosi
13. júl 2025
@laurinka27

V 24 rokoch si mala zuby v takom stave, že ti bolo treba rekonštrukciu za 10000 a on, ktorý ich detailne videl, sa na teba ulakomil a ešte ti ich aj zafinancoval? 🥴

@laurinka27 Poznám takú babu, ešte mladšia od tejto, že postava a tvár jak anjel, ale keď sa usmeje, tak zuby jak hrable 😁 Keby som bol zubár, tak už mi leží v kresle 😁

autor
13. júl 2025
@lenka.25

Netuším či je to vymyslená téma , len na margo formálneho manželstva … áno , je ich kopec , vyhovuje to väčšinou obidvom . Nechcú ukončiť manželstvo buď z dovodu delenia majetku , deti. postavenia v spoločnosti … nič výnimočne .
A autorke len toľko , keď ti to vyhovuje a si si vedomá toho , že nikdy nebudeš nič iné len milenkou , tak nemáš čo stratiť : zúbky už máš , tak pokial si chceš len užívať , nevidím na tom nič zle

@lenka.25 maju kazdy aj svoje nehnutelnosti , podiely v roznych a.s , maju spolu hlavne aj vybornu kliniku nechcu sa rovadzat ale kazdy zije svoje…

autor
13. júl 2025
@stellarstar

Ešte nájdi plastického aby ti dal postavu zadarmo dokopy

@stellarstar postavu mam mozno narozdiel od teba vybornu 🙂 162cm48 kg 🙂

anonym_d55944
13. júl 2025

Tak s tým neprestávaj keď nechceš, čo my s tým?
Poznám pár takých, kde je hneď jasné, že si veci nefinancujú samé a každý normálny chlap dá od nej ruky preč..
Aj poznám dosť takých starších, čo sa nikdy nezaradili, nikdy nerobili a teraz sú z nich chudery, čo majú staré kabelky, ale stále sa nesú ako pávice..stratené existencie, čo podržali jednému a potom už držali celý život..
Čím skôr sa odpútaš od takého luxusu, tým lepšie, nebudeš mať motiváciu v živote, len starých chlapov, ktorým budeš držať.. nič moc..

lucia11kob
13. júl 2025

Téma na nedeľné popoludnie, niekto sa nudí veľmi

nikaeli
13. júl 2025

.... sa ozvi, keď budeš mať 50, že akú máš postavu.
Zuby ti snáď za toľké prachy vydržia.

autor
13. júl 2025
@anonym_d55944

Poznám pár takých, kde je hneď jasné, že si veci nefinancujú samé a každý normálny chlap dá od nej ruky preč..
Aj poznám dosť takých starších, čo sa nikdy nezaradili, nikdy nerobili a teraz sú z nich chudery, čo majú staré kabelky, ale stále sa nesú ako pávice..stratené existencie, čo podržali jednému a potom už držali celý život..
Čím skôr sa odpútaš od takého luxusu, tým lepšie, nebudeš mať motiváciu v živote, len starých chlapov, ktorým budeš držať.. nič moc..

@anonym_d55944 Áno máš pravdu je to nebezpečne je to hra na tenkom lade , nikdy by som nepovedala ze sa do niecoho takeho zamotam … proste ma ocaril svojim vystupom a prejavom ku mne a celkovo mi je jasne ze to je povrchne z oboch stran.

autor
13. júl 2025
@anonym_d55944

@anonym_d55944 Áno máš pravdu je to nebezpečne je to hra na tenkom lade , nikdy by som nepovedala ze sa do niecoho takeho zamotam … proste ma ocaril svojim vystupom a prejavom ku mne a celkovo mi je jasne ze to je povrchne z oboch stran.

autor
13. júl 2025
@anonym_d55944

anonym_735ab3
13. júl 2025

No ked si nemala ziaden normalny zub to sa potom cmula cervik jedna radost

domka222
13. júl 2025
@anonym_735ab3

No ked si nemala ziaden normalny zub to sa potom cmula cervik jedna radost

@anonym_735ab3 tiež ma napadlo,že asi dobre fajčila, keď nemala zuby 😂

nikaeli
13. júl 2025

Mňa by inak zaujímalo, ako poriešil úkony a materiál na tvoje zuby. To si jeho manželka ako spolumajiteľka kliniky nevšimla -10tis?

martinkatinka
13. júl 2025

Pocitaj s tym, ze tie zuby budes este dlho splacat. Hadam si nemyslis, ze mu bude stacit par krat ta pretiahnut. A inak, o nic ine asi ani zaujem nema.

viestta
13. júl 2025

najdi si nejakeho riaditela pily, je najvyssi cas na vymenu pilin v hlave, tak nech mas zadarmo aj toto. Dufajme, ze bude zodpovedny a vyberie nejake kvalitne, nie smrekove

autor
13. júl 2025
@viestta

najdi si nejakeho riaditela pily, je najvyssi cas na vymenu pilin v hlave, tak nech mas zadarmo aj toto. Dufajme, ze bude zodpovedny a vyberie nejake kvalitne, nie smrekove

@nikaeli to ja uz netusim …

@viestta jasne ze som cakala kopu hejtov , ale uprimne ma to neurazi , hlavne chcem riesit tuto situaciu . Chcem z toho vycuvat aj nechcem. Deti maju uz davno prec z domu su dvaja , bohati ale kazdy zije svoje . Ale predsa niesu rozvedeni to je kamen urazu.

anonym_d55944
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor dobre, že si to uvedomuješ, nielen že je to povrchné, ale aj nemorálne a pani zubárka ti môže znepríjemňovať život, keď to praskne..
Lebo ver, že všetka vina sa zvezie na teba..
Ale ak si s ním urobíš dieťa, nejaká renta by mohla kvapnúť😀
Ale prídeš o lásku, čo ťa niekde čaká, tvoja spriazdnená duša, s ktorou si môžeš plánovať život a byť šťastná..
Teraz sa ti to môže zdať málo, ale čím viac sa zamotáš v tomto nerentabilnom vzťahu, tým sa tá možnosť vzďaluje..

martinkatinka
13. júl 2025

Ale ja si myslim, ze z tohto len tak nevycuvas. A ak aj ano, pride ti faktura za zuby.

viestta
13. júl 2025
@anonym_autor

@viestta jasne ze som cakala kopu hejtov , ale uprimne ma to neurazi , hlavne chcem riesit tuto situaciu . Chcem z toho vycuvat aj nechcem. Deti maju uz davno prec z domu su dvaja , bohati ale kazdy zije svoje . Ale predsa niesu rozvedeni to je kamen urazu.

@anonym_autor moj, ked sa nerozviedli doteraz, uz sa nikdy nerozvedu, maju spolocny biznis. Ty si len spestrenie deja pre pana doktora. Nie prve, nie posledne. Ani tie zuby ho vela nestali, len material a cas. Ale zas ber to tak, ze zobchodovala si svoju chachanu v bartrovom obchode. Chachana nie je mydlo, ta sa castym pouzivanim neminie. Dobra investicia, hlavne v buducnosti ziadnemu chlapovi nevykladaj kolko ta stal tvoj ocarujuci usmev...

kavasmliekom
13. júl 2025

@anonym_autor a teraz tú o kohutikovi a sliepocke 🤣

tim23
13. júl 2025

@anonym_autor ukáž tie zuby

enmery
13. júl 2025

Mam výbornú postavu😆A zuby v takom stave, že ich potrebujem nové v 24tke za 10 000. To je iný bizár A najviac ju trápi, že sa nerozvedie,autorka sa už vidí ako boháčka a manželka a doláriky sa jej pretačaju v očiach. Ja sa tak strašne smejem, ďakujem za tieto úžasne témy na nedeľu😄

markusrasford
13. júl 2025

@anonym_autor prezraď mi kde robíš? Môžeš ukázať tvoju postavu?

sulavikova
13. júl 2025

@anonym_autor vidno, že sa začali prázdniny. Námet na dievčenský román???

anonym_fe6383
13. júl 2025

162cm nížku by som nenazývala zrovna výbornou postavou

jaskolka
13. júl 2025

Ja som sa až pobavila na tomto príbehu 🙈😅.Ty akože máš v 24 rokoch zuby v takom stave,že ti bolo treba opravu za 10 000? Ja v tvojom veku som nemala ani jednu plombu,nie že v zuby v dezolatnom stave,už len tým by som veľmi nechvalila. A tým,že si sa zlakomila na (k tebe) starého chrena, ktorý je navyše aj ženatý a ty mu robíš vlastne ku**u za peniaze 💸💸,už by som absolútne sa nešla vychvalovat,lebo to je skôr na hanbu a na zaplakanie.
No a nakoniec,keď je to len nejaký výmysel na pobavenie..tak skús viac zapojiť fantáziu, lebo takou taraninou ľudí neohuriš(keby si chcela písať červenú knižnicu)

som_realistka
13. júl 2025

Uzasne, kolke info o majetku pana zubara a jeho manzelky, ak je to pravda a toto ti vykvakal pri sexe tak coskoro si najde inu na opravu zubov a mimochodom, myslis ze jeho manzelka o tebe nevie, vie. Lebo 10 000 z trzieb neutajis. Takze ani nejde o to ci to mas ukoncit, ale kedy to ukonci on. A ak tu skusa ci vies napisat roman, tak este trosku pocvic.

anavixy
13. júl 2025

🤣🤣🤣 go for it

anonym_d55944
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor po konferencii to utni, faktúru ani nič splácať nebudeš, nie si mu nič dĺžna… a máš ho v hrsti predsa😀 ťažko budeš budúcemu manželovi vysvetľovať, kde si nabrala na zuby, že si nerobila prostitútku zubárovi..
Môže sa to s tebou vliecť celý život.. že si sa predala za zuby😇

markusrasford
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vážne @tim23 ma pravdu keď chceš aby sme ti uverili ukáž tie zuby za 10 mega. Buď tak dobrá

anonym_743dcd
13. júl 2025

Mám takú kolegyňu. Chrápe s našim šéfom kliniky, aj jej robil nejaké zákroky. Všetci sa z nej za chrbtom smejú, že ako jedinä mu sadla na lep, štetina. On chodí so zenou na dovolenky a sexuje s touto, ktorá mu je po ruke aj v robote😏