Vyspala som sa so svojím zubárom
Viem ze to bude zniet sialene no vyspala som sa so svojim zubarom… najprv som chodila na konzultacie, neskor na zakroky a skoncilo to tak ze mi napísal uz po druhej konzultacii na messenger a po druhom stretnuti doslo do tuheho.. lichotil mi sialene uz v ambulancii, kde sa sestricky na tom smiali aj ja lebo mi to imponovalo a bolo to strasne mile ze taky gentleman, uzasny chlap… bolo to aj s nim fakt skvele , pruser bol , ze na dalsej kontrole ho zastupovala manzelka a bola tak strasne mila este ma pohladkala po lici ze snad sa citim dobre 😓 vtedy vo mne vreli vycitky … on 56 ja 24.. manzelka krasna zena, rovesnicka ale vztah maju len formalny ….problem je ze s tym nechcem prestat a benefit som z toho mala zuby za 10.000€ zadarmo…. Nuz nebudem klamat ze mi dopraje nadherne veci drahe , restiky , piticka … momentalne ide na konferenciu do Pariza kde pojdeme spolu …..
Túto tému už viac netreba komentovať je to vymyslená od A po Z skoda energie
@markusrasford Ty budeš veľmi zakomplexovaný chlap o teba podľa mňa nikto ani bicykel neoprel
@anonym_autor viem, že to nie je pravda a viem to preto, že nikto normálny by neprišiel o 10 000 len kvôli tomu, aby pretiahol babu, akých je milión. To by si bola drahá štetka.
@markusrasford Ty budeš veľmi zakomplexovaný chlap o teba podľa mňa nikto ani bicykel neoprel
@anonym_autor ja si nemusím vymýšľať príbehy o zubárovi. Ako podla 3 - 4 viet určite aký som ti treba dat cenu vaginy nechcem byť hrubý viem to napísať aj inac. Môžeš byť aj p..a roka keď ja som zakomplexovany
@anonym_autor viem, že to nie je pravda a viem to preto, že nikto normálny by neprišiel o 10 000 len kvôli tomu, aby pretiahol babu, akých je milión. To by si bola drahá štetka.
@eviq 😅 okey , asi nebola spravna volba pisat na forum kde sa do mna pustia zeny co sedia na materskych x rokov a cakaju kym im pipne rodicak. A pritom mi z vas tak 90% len zavidi buducnost ..🙈
ZLATOKOPKA!
@eviq 😅 okey , asi nebola spravna volba pisat na forum kde sa do mna pustia zeny co sedia na materskych x rokov a cakaju kym im pipne rodicak. A pritom mi z vas tak 90% len zavidi buducnost ..🙈
@anonym_autor jeziskove huslicky, tvoju buducnost ti zavidme 😂 Obstarozny zubar, ktory sa nikdy nerozvedie, pretoze uz davno ma spocitane co by ho ten rozvod stal a ty mu budes este chvilu robit matrac. To je buducnost co ta caka. 😉
Ale potesim ta, s tymi vytrtkanym zubami v usmeve mozes ocarit este nejakeho dasieho obstarozneho seladona, ktory ti zaplati nejake dalsie upravy... Raz budes aj dokonala ale poriadny chlap o tebe ani kolobezku neoprie. Ale to je v podstate tak ako ma byt. Ty chlapa, ktory by stal za to ani nechces. Ty budes spristupnovat svoje medzinozie z inych dovodov ako je laska
Ja sa tu valam nad komentárom z 21:14 😁😁🤣 ukáž už tie zuby sakra
@anonym_autor ty si dobrá adeptka do zámeny manzeliek. Tam majú radi bezzubky.
@anonym_autor kľud dievča.. aspoň ti odporučil dobrú zubnú kefku? Fakt sa vážne pýtam, treba ti to 😍😍😍
Snad si mu ho aspon vysosala poriadne jak prudovy motor stihacky. Ukaz tie fazety nech sa zasmejeme.
Este nam povedz ako vidis svoju buducnost? Niekde ako rohoz v dubaji?
Strečno v hube 😭 baby super ste, dávno som sa tak nenasmiala 🤣🤣
Ja chcem vidieť zuby aj postavu...
@anonym_autor zaujímavé je, že si akurát prišla na kontrolu, keď robila jeho žena. A on ta ani neupozornil, že tam bude jeho žena. Slabaaa story.
Ešte predávajú v trafikach také tie knizocky so šialene zlými romantickými príbehmi, alebo už je to vydávané len online na modrom koniku? Kamoška sa pýta 🤣
@anonym_autor máš nové porcelánové zuby alebo si mala svoje zhnité zuby
Autorka, a ako ty vidis svoju buducnost, pises, ze je to povrchne z oboch stran, rozvadzat sa nechcu. Uz ste sa bavili o spolocnej buducnosti? Myslis ze vystahuje manzelku z vily? Ci odide on? Ale, na yvojom mieste by som si dala pozor, zubarky su potvory. 😄
@anonym_autor zaujímavé je, že si akurát prišla na kontrolu, keď robila jeho žena. A on ta ani neupozornil, že tam bude jeho žena. Slabaaa story.
@xckaretxxx nemal cas, venoval sa inemu objavu
Nie si z TO? 😅 tam poznám zubársku rodinu
Aká budúcnosť ťa čaká?
Po tom všetkom slečne zazvonil budik ⏰️
To si mala potom ake zuby hnilé?
@anonym_autor je mi z teba 🤮🤮🤮
@patus_2 otázka nie je.
Sú nové zuby.
Wau, chválim, dobrý výber milenca. Spojila si príjemne s užitočným… co tam, že je ženatý.
Srandujem. Ďalšia vymyslená p….a na nedeľné popoludnie.
@dennissa16 No vieš....je to blbosť....poisťovňa je sviňa a tejto *****nikto poplatky nepreplatí (samozrejme za súlož s *******)
@anonym_autor Ešte sranda MK...baví vás to? Evidentne vymyslené témy..kvôli klikaniu?????
@anonym_autor : hla:
''okey , asi nebola spravna volba pisat na forum kde sa do mna pustia zeny co sedia na materskych x rokov a cakaju kym im pipne rodicak. A pritom mi z vas tak 90% len zavidi buducnost ..🙈''
prepac, ty si aku reakciu od tohoto fora cakala?
mame ti akoze poradit ci mas trtkat dalej, a nechat si napriklad od neho postavit dom?
alebo ho mas opustit a hladat si rovesnika a nerozbijat rodinu?
hm?
Strečno v hube 😭 baby super ste, dávno som sa tak nenasmiala 🤣🤣
@ibrunova inac good point, za 10 000E uz mohla mat komplet protezu :D a k zubarovi by uz tak casto nemusela, a mala by po probleme.
@anonym_autor toto je troll

Nie čo si, neukončuj to, daj spraviť nový chrup celej rodine!!!