icon

Vyspala som sa so svojím zubárom

13. júl 2025

Viem ze to bude zniet sialene no vyspala som sa so svojim zubarom… najprv som chodila na konzultacie, neskor na zakroky a skoncilo to tak ze mi napísal uz po druhej konzultacii na messenger a po druhom stretnuti doslo do tuheho.. lichotil mi sialene uz v ambulancii, kde sa sestricky na tom smiali aj ja lebo mi to imponovalo a bolo to strasne mile ze taky gentleman, uzasny chlap… bolo to aj s nim fakt skvele , pruser bol , ze na dalsej kontrole ho zastupovala manzelka a bola tak strasne mila este ma pohladkala po lici ze snad sa citim dobre 😓 vtedy vo mne vreli vycitky … on 56 ja 24.. manzelka krasna zena, rovesnicka ale vztah maju len formalny ….problem je ze s tym nechcem prestat a benefit som z toho mala zuby za 10.000€ zadarmo…. Nuz nebudem klamat ze mi dopraje nadherne veci drahe , restiky , piticka … momentalne ide na konferenciu do Pariza kde pojdeme spolu …..

pasomnica
13. júl 2025

Nie čo si, neukončuj to, daj spraviť nový chrup celej rodine!!!

autor
13. júl 2025
@markusrasford

Túto tému už viac netreba komentovať je to vymyslená od A po Z skoda energie

@markusrasford Ty budeš veľmi zakomplexovaný chlap o teba podľa mňa nikto ani bicykel neoprel

eviq
13. júl 2025

@anonym_autor viem, že to nie je pravda a viem to preto, že nikto normálny by neprišiel o 10 000 len kvôli tomu, aby pretiahol babu, akých je milión. To by si bola drahá štetka.

markusrasford
13. júl 2025
@anonym_autor

@markusrasford Ty budeš veľmi zakomplexovaný chlap o teba podľa mňa nikto ani bicykel neoprel

@anonym_autor ja si nemusím vymýšľať príbehy o zubárovi. Ako podla 3 - 4 viet určite aký som ti treba dat cenu vaginy nechcem byť hrubý viem to napísať aj inac. Môžeš byť aj p..a roka keď ja som zakomplexovany

autor
13. júl 2025
@eviq

@anonym_autor viem, že to nie je pravda a viem to preto, že nikto normálny by neprišiel o 10 000 len kvôli tomu, aby pretiahol babu, akých je milión. To by si bola drahá štetka.

@eviq 😅 okey , asi nebola spravna volba pisat na forum kde sa do mna pustia zeny co sedia na materskych x rokov a cakaju kym im pipne rodicak. A pritom mi z vas tak 90% len zavidi buducnost ..🙈

eviq
13. júl 2025
@anonym_autor

@eviq 😅 okey , asi nebola spravna volba pisat na forum kde sa do mna pustia zeny co sedia na materskych x rokov a cakaju kym im pipne rodicak. A pritom mi z vas tak 90% len zavidi buducnost ..🙈

@anonym_autor 😂😂😂

alguno
13. júl 2025

ZLATOKOPKA!

viestta
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor jeziskove huslicky, tvoju buducnost ti zavidme 😂 Obstarozny zubar, ktory sa nikdy nerozvedie, pretoze uz davno ma spocitane co by ho ten rozvod stal a ty mu budes este chvilu robit matrac. To je buducnost co ta caka. 😉
Ale potesim ta, s tymi vytrtkanym zubami v usmeve mozes ocarit este nejakeho dasieho obstarozneho seladona, ktory ti zaplati nejake dalsie upravy... Raz budes aj dokonala ale poriadny chlap o tebe ani kolobezku neoprie. Ale to je v podstate tak ako ma byt. Ty chlapa, ktory by stal za to ani nechces. Ty budes spristupnovat svoje medzinozie z inych dovodov ako je laska

tim23
13. júl 2025

Ja sa tu valam nad komentárom z 21:14 😁😁🤣 ukáž už tie zuby sakra

aurora33
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ty si dobrá adeptka do zámeny manzeliek. Tam majú radi bezzubky.

misiak7777
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor kľud dievča.. aspoň ti odporučil dobrú zubnú kefku? Fakt sa vážne pýtam, treba ti to 😍😍😍

rozculena
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ty máš nejakú budúcnosť?😨

anonym_735ab3
13. júl 2025

Snad si mu ho aspon vysosala poriadne jak prudovy motor stihacky. Ukaz tie fazety nech sa zasmejeme.
Este nam povedz ako vidis svoju buducnost? Niekde ako rohoz v dubaji?

ibrunova
13. júl 2025

Strečno v hube 😭 baby super ste, dávno som sa tak nenasmiala 🤣🤣

anonym_ed7dc1
13. júl 2025

Ja chcem vidieť zuby aj postavu...

xckaretxxx
13. júl 2025

@anonym_autor zaujímavé je, že si akurát prišla na kontrolu, keď robila jeho žena. A on ta ani neupozornil, že tam bude jeho žena. Slabaaa story.

jana_eyre_2
13. júl 2025

Ešte predávajú v trafikach také tie knizocky so šialene zlými romantickými príbehmi, alebo už je to vydávané len online na modrom koniku? Kamoška sa pýta 🤣

simona19871216
13. júl 2025

@anonym_autor máš nové porcelánové zuby alebo si mala svoje zhnité zuby

som_realistka
13. júl 2025

Autorka, a ako ty vidis svoju buducnost, pises, ze je to povrchne z oboch stran, rozvadzat sa nechcu. Uz ste sa bavili o spolocnej buducnosti? Myslis ze vystahuje manzelku z vily? Ci odide on? Ale, na yvojom mieste by som si dala pozor, zubarky su potvory. 😄

som_realistka
13. júl 2025
@xckaretxxx

@anonym_autor zaujímavé je, že si akurát prišla na kontrolu, keď robila jeho žena. A on ta ani neupozornil, že tam bude jeho žena. Slabaaa story.

@xckaretxxx nemal cas, venoval sa inemu objavu

anonym_5dce1f
13. júl 2025

Nie si z TO? 😅 tam poznám zubársku rodinu

oblecenie99
13. júl 2025

Aká budúcnosť ťa čaká?

anonym_0b62c8
13. júl 2025

Po tom všetkom slečne zazvonil budik ⏰️

haanovajana
13. júl 2025

To si mala potom ake zuby hnilé?

anonym_2b1b27
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor je mi z teba 🤮🤮🤮

mandarinka555
13. júl 2025
@dennissa16

@patus_2 otázka nie je.
Sú nové zuby.
Wau, chválim, dobrý výber milenca. Spojila si príjemne s užitočným… co tam, že je ženatý.

Srandujem. Ďalšia vymyslená p….a na nedeľné popoludnie.

@dennissa16 No vieš....je to blbosť....poisťovňa je sviňa a tejto *****nikto poplatky nepreplatí (samozrejme za súlož s *******)

mandarinka555
13. júl 2025

@anonym_autor Ešte sranda MK...baví vás to? Evidentne vymyslené témy..kvôli klikaniu?????

anonym_ee8c21
14. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor : hla:

''okey , asi nebola spravna volba pisat na forum kde sa do mna pustia zeny co sedia na materskych x rokov a cakaju kym im pipne rodicak. A pritom mi z vas tak 90% len zavidi buducnost ..🙈''

prepac, ty si aku reakciu od tohoto fora cakala?
mame ti akoze poradit ci mas trtkat dalej, a nechat si napriklad od neho postavit dom?
alebo ho mas opustit a hladat si rovesnika a nerozbijat rodinu?

hm?

anonym_ee8c21
14. júl 2025
@ibrunova

Strečno v hube 😭 baby super ste, dávno som sa tak nenasmiala 🤣🤣

@ibrunova inac good point, za 10 000E uz mohla mat komplet protezu :D a k zubarovi by uz tak casto nemusela, a mala by po probleme.

taktotedanie
14. júl 2025

@anonym_autor toto je troll