Vysvetlite, že synove choroby sú bežné v kolektíve!
Občas tu chodí čítať diskusie tak kiežby si prečítal aj túto!
Už ma s tým fakt serie.
Syn nastúpil do MŠ ako takmer 5r teraz v septembri. Ak je 2 týždne vkuse zdravý tak oslavujeme. Aktuálne prešli 2 týždne a opäť teplota, kašeľ
Pred 3 týždňami dobral antibiotika.
Nikdy nemal zápal priedušiek, nebodaj pľúc. Nikdy nemal vážny priebeh, antibiotika za 5r 2x.
Odmietam ho dopovať rôznymi sprostosťami na imunitu, pretože som presvedčená že napriek častým ,,soplíkom" a sem tam ,,kašlíku" nemá nič hrozne.
Neustále ma porovnáva s NETUŠÍM AKÝMI INÝMI MATKAMI A ICH DEŤMI!!!!!! že ako je možné že iné deti nie sú Nikdy choré.
Pýtam sa aké!!!??? Nikdy? Alebo také čo zelený sopeľ nepovažujú za chorobu?
Vysvetlíte mu prosím niekto, že po nástupe do kolektívu sú choroby bežné aj keby som použila prach z jednorožca?
Vždy vždy vždy keď ochorie dostanem milión otázok či mu dávam toto, či berie toto, či robíme hento ...
No mna moj muz sice neporovnava ale vzdy ma nuti vyprazdnovat penazenku v lekarni za lieky,ktore aj tak nezaberu, vzdy si to dieta (aj dospely,) tym musi prejst..zatial som nenasla "zazracny" liek ako z reklamy, ktory "vylieci nadchu,kaslik ci iny neduch za dva dni".. a furt, ci som kupila to a to..ak je to vaznejsie a trva dlhsie idem k dr.
Ono kym sa vybuduje kolektivna imunita to par mesiacov trva,,porovnavat 5rocne ktore zacalo pravidelne chodit do kolektivu a 5rocne, ktore je v kolektive od 2-3rokov je sakra velky rozdiel
Nechapem preco mu nechces podporovat imunitu? 🙈 alebo teda ako sa snazite s muzom predchadzat ochoreniam? Otuzovanie, zdrava strava, vonku za kazdeho pocasia…? 🤷🏼♀️
Ano deti by mali prekonat tieto skolkarske ochorenia, ale ist z choroby do choroby nie je pre organizmus nijako prospesne. Ja mam 4,5r a bola naposledy chora v auguste, tak asi to podporovanie imunity nebude taka blbost 🙈
Nasa lekarka hovori, ze ak je dieta chore viac ako 6x rocne, tak uz to treba inak riesit komplexne a hladat pricinu a nie sa tvarit, ze ved vsetky deti su casto chore. No nie nie su 🤷🏼♀️
@anjelicek26 ahoj, moja má tiež Hyper IgE syndróm, písala som ti ohľadom dg správu

Neviem ti na toto, ale podla mna má pravdu tvoj muz. Ty odmietas dopovat liekmi a sprostostami - tak si to nazvala, na imunitu.... a tu to más. A ja to robím a moji nie sú chorí. Podobné oslavy ako ty, som nepotrebovala vobec. Moji boli vzdy zdraví, ale bez vitamínov v kombinácii pobyt na vzduchu plus ovovie, zelenina a zdravsia strava, by sa to nedalo. Sama nikdy nie som zdrava bez vitaminov a toho, co ty neuznavas. Takze, davam zapravdu muzovi.