icon

Vyzerá takto, keď človek stretne toho pravého?

23. máj 2026

Stalo sa vám niekedy niečo také? Poznáte to.. stretnete človeka, spoznáte ho, začnete spolu vzťah. Sexujete, stretávate sa.. Dotknete sa ho za ruku na ulici, chvíľu vám ju drží, ale po pár sekundách pustí a už ju držať nechce. Dáte mu pusu a on po sekunde či dvoch prestane bozk opätovať. Dotknete sa jeho ruky, keď sedíte vedľa seba, chcete cítiť jeho blízkosť, no on sa odtiahne, alebo má ruky skrížené. Sex? Áno, sex funguje... Veď si chceme užiť... Ale začnete ho bozkávať a zrazu to prestane klapať. Čakáte, či niečo napíše, ale nepíše. Vypisujete vy, vy sa pýtate, zaujímate sa.. no z jeho strany otázky neprichádzajú. Napíše prvý len občas. Ja na takýchto ľudí narážam už veľmi dlho… A potom zrazu stretnete niekoho úplne iného. Ruka k vašej príde vždy prvá. Píše často, ako sa len dá, a úprimne sa o vás zaujíma. Počas sexu si vezme bozky tak, že kvôli nim na chvíľu úplne zastaví všetko ostatné. Chytí vás za ruku aj vtedy, keď sa na moment pustíte…atď.. Zažili ste niečo také?
Vyzerá takto, keď človek stretne toho pravého?

zmrzlinka2021
23. máj 2026

@anonym_autor

Veľká škoda že namiesto spoznávania ste začali sexuálne žiť. Preskočili ste významnú fázu chodenia, aby ste zistili, či to má vôbec budúcnosť.

anonym_cf2480
23. máj 2026

Ja neverím na koncept toho pravého, ale stretávaš sa zrejme konečne s človekom, ktorého asi zaujímaš aj ako človek a ma záujem budovať vzťah, nejde mu len o úlet… či z toho naozaj bude niečo vážne a sadnete si po všetkých stránkach ukáže len čas, na to fáza zoznamovania a spoznávania sa slúži… v bielych šatách by som sa ale iba kvôli tomuto ešte nevidela, opisuješ normálny vzťah, ktorý môže aj nemusí vyjsť.. držím prsty, aby áno

anonym_8e8fa6
23. máj 2026

Píšeš, že narážaš na takýchto ľudí už dlho… to bude asi tým, že si vyberáš chlapov ktorí chcú viac sex ako teba
Ako tu už nikto pisal, najskôr by malo byt to stretávanie a spoznávanie a až potom sex

autor
23. máj 2026
@anonym_8e8fa6

Píšeš, že narážaš na takýchto ľudí už dlho… to bude asi tým, že si vyberáš chlapov ktorí chcú viac sex ako teba
Ako tu už nikto pisal, najskôr by malo byt to stretávanie a spoznávanie a až potom sex

@anonym_8e8fa6 ona, ale sex je super vec a aj ten chýba.

anonym_8e8fa6
23. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_8e8fa6 ona, ale sex je super vec a aj ten chýba.

@anonym_autor je super, ale ešte viac super je najskôr toho druhého spoznať. Ale tak to je na tebe aké poradie zvolis, len potom nemôžeš byt sklamaná

lindous
23. máj 2026

Zažila, ozvať sa, komunikovať, zaujímať sa o človeka je hádam úplný základ normálneho vzťahu a nie nejaký zázrak a znamenie… ale takýchto vzťahov bolo viac, že je to naozaj ten pravý, s ktorým chcem prežiť život sa ukázalo postupne v úplne iných situáciách… jasné, sex je fajn, ale na vzťahy, ktoré sú založené iba na ňom musí mať človek nastavenie a povahu a neočakávať od toho držanie sa za ručičky a romantické randíčka, treba si hneď vyjasniť o čo v tom vzťahu ide… keď sa ti opakuje ten istý vzorec dookola, asi je niečo zle, nehovorím, že to treba naťahovať extra dlho, ale skočiť na to rovno a potom sa čudovať, že ostatné neklape je tak trochu naivne

anonym_aa57cd
23. máj 2026

Chyba všeličo ale to neznamená že ma byt všetko hneď

anonym_73bae1
23. máj 2026
@anonym_8e8fa6

@anonym_autor je super, ale ešte viac super je najskôr toho druhého spoznať. Ale tak to je na tebe aké poradie zvolis, len potom nemôžeš byt sklamaná

@anonym_8e8fa6 môže a zrejme aj je. Možno ten pravý bude ten, s ktorým neskončí hneď v posteli.

anonym_be6822
23. máj 2026

@anonym_autor a teba rajcuje ten prvy vsak? Ono to tak byva ze ti dobraci nie su az tak sexy. Ak toho druheho nelubis tak ho netahaj za nos.

januska12323
23. máj 2026

Prestaň hľadať chlapov na sex a nájdeš aj normálny vzťah.

anonym_ea4c5d
23. máj 2026

@anonym_autor nie kazdy clovek je kontaktny. Moj priatel je napriklad presne taky ako opisujes. Za ruku ma nevezme, pusu mi neda. Ked som si to sem tam “vynutila” bolo to tiez take nijake. Museli sme si to vydiskutovat lebo som tomu nerozumela a myslela som si ze to je mnou. Ale nebolo. Proste je taky. Zas ine veci funguju. Je mi oporou v kazdom smere, komunikujeme dostatocne, travime cas dostatocne. Nakoniec som si uvedomila ze predtym co som mala napadnika tak bol presny opak. Vkuse mi pisal, vkuse chcel byt spolu…a to som nedavala. Citila som sa pod tlakom. Nedoslo to ani do vztahu. Takze viac ako nejake krabickovanie ci to je ok alebo neni je skor ten vibe medzi dvomi ludmi. Pre mna ten moj nekontaktny asocial je ten pravy. Takze tak.

wolf_
23. máj 2026

Za mňa vyzerá keď stretnete toho "pravého" (tiež vyslovene takto na tento koncept neverím) skôr tak keď sa pri ňom cítite ako "doma", keď máte rovnaké názory a postoje na pre vás dôležité témy/vaše hodnoty, keď viete spolu efektívne komunikovať aj v konflikte, atakďalej.
Spomenuté veci ako intenzita zaujímania sa, iniciatíva v písaní, rovnaká potreba fyzického kontaktu (či už je to držanie za ruku, bozk, ...), kompatibilita v sexulite ja vnímam síce áno ako veľmi dôležité. Ale ešte nie ako ukazovateľ "ten pravý" 🙂

simona_racz
23. máj 2026

Väčšina kamarátov sa sťažuje, že to ženy sa tak správajú ako autorka opisuje. Ja mám mojkania a držania sa požehnane. Znamená to len to, že nechce ukazovať verejnosti že ste spolu. Niektoré kamošky sú také že, keď sa dajú dokopy s chlapom, tak hneď všelijaké pakšamenty s láskovou tematikou.

domkakvet
23. máj 2026

@anonym_autor neda sa urcit ci je to ten pravy, hlavne z dovodu, ze mi pride, ze ponuknut vies iba sex.

anonym_24ae8c
23. máj 2026
@anonym_8e8fa6

@anonym_8e8fa6 Teoreticky aj sex je forma spoznávania sa. Tí, ktorí proste "musia" mať dobrý sex, tak nebudú s niekym, kto v tom nie je až taký dobrý, alebo skúsení.

simona_racz
24. máj 2026
@anonym_24ae8c

@anonym_8e8fa6 Teoreticky aj sex je forma spoznávania sa. Tí, ktorí proste "musia" mať dobrý sex, tak nebudú s niekym, kto v tom nie je až taký dobrý, alebo skúsení.

@anonym_24ae8c tak 🙂 niekedy aj ludia čo si nemajú čo povedať, v posteli im to klape vynikajúco…