Vznikne z priateľstva s výhodami vážny vzťah?
Ahojte.
Vaše názory na priateľstvo s výhodami. Môže z tohto vzniknúť aj vážny, plnohodnotný vzťah?
Aby som bola konkrétnejšia. Mala som dlhodobý vzťah, ktorý sa skončil sklamaním a rozchodom. Po nejakom čase som stretla jedného muža,s ktorým som sa cítila fajn,prišla som na iné myšlienky,ale necítila som sa na začatie nového vážneho vzťahu-sklamanie, frustrácia a priznám sa,chýbala mi aj intímna stránka-sex. Tak som navrhla kamarátstvo s výhodami. Neprotestoval,ale naznačil mi,že by si vedel so mnou predstaviť aj niečo viac. Vnímam ho ako rozumného, šarmantného, spoľahlivého muža. Stretávame sa snáď už vyše roka,nie je to len o sexe, máme aj spoločné koníčky, priateľov, známych. Dnes ráno,keď sme išli každý do svojej práce,po noci strávenej spolu sa ma opýtal,že či môže po práci po mňa prísť a ja som mu zo srandy odpovedala,že či má nemá ešte plné zuby,tolko času netrávil ani s bývalou,že sme už ako normálny pár,tak mi odpovedal,no a?, aký je v tom rozdiel? že ma má rád viac ako iba kamarátku a chce byť so mnou ako často sa len bude dať. Otázka.
Podľa toho čo píšeš ťa má zrejme naozaj rád . A ak aj ty jeho nevidím problém
keby si ten "kamarát" prečítal túto diskusiu, tak už by ťa nechcel.

Ty sa sama bojíš zranenia, pritom si sama pripravená zraniť a ťahať za nos, stratila si moje sympatie...
@enmery suhlasim, nemam rada ludi ktori sa zahravaju s citmi inych