Vznikne z priateľstva s výhodami vážny vzťah?
Ahojte.
Vaše názory na priateľstvo s výhodami. Môže z tohto vzniknúť aj vážny, plnohodnotný vzťah?
Aby som bola konkrétnejšia. Mala som dlhodobý vzťah, ktorý sa skončil sklamaním a rozchodom. Po nejakom čase som stretla jedného muža,s ktorým som sa cítila fajn,prišla som na iné myšlienky,ale necítila som sa na začatie nového vážneho vzťahu-sklamanie, frustrácia a priznám sa,chýbala mi aj intímna stránka-sex. Tak som navrhla kamarátstvo s výhodami. Neprotestoval,ale naznačil mi,že by si vedel so mnou predstaviť aj niečo viac. Vnímam ho ako rozumného, šarmantného, spoľahlivého muža. Stretávame sa snáď už vyše roka,nie je to len o sexe, máme aj spoločné koníčky, priateľov, známych. Dnes ráno,keď sme išli každý do svojej práce,po noci strávenej spolu sa ma opýtal,že či môže po práci po mňa prísť a ja som mu zo srandy odpovedala,že či má nemá ešte plné zuby,tolko času netrávil ani s bývalou,že sme už ako normálny pár,tak mi odpovedal,no a?, aký je v tom rozdiel? že ma má rád viac ako iba kamarátku a chce byť so mnou ako často sa len bude dať. Otázka.
Podľa toho čo píšeš ťa má zrejme naozaj rád . A ak aj ty jeho nevidím problém
šťastie ktoré sa rodí na troskách iného vzťahu je len dočasné
@anonym_autor podľa mna ty to proste nechceš. Keby si chcela nepísala by si tu toto divadlo. Dúfam, že máš viac ako 20 rokov, lebo znieš ako puberťáčka, ktorá rieši prvého chlapca.. V reálnom živote to je tak, že chceš nechceš a nie omáčky okolo toho.
Kamarat s vyhodami je chlap, ktory pride, date sex, odchadza. Je tam len ucelom toho jedneho. Urcite nechodi po zenu do prace, nechce s nou travit volny cas, neriesi co si mysli, neriesi aky mala den. Mala som asi tri take znamosti, vsetci chceli casom viac. Vela parov zacina podobne, ale musi byt zaujem z oboch stran. Ja som vsak bola nastavena, ze vztah nechcem. Preto som odisla z kratsej cesty a netrapila ich. Ujasni si to v hlave.
@anonym_autor a kde je údaj, kolko máte rokov a detí?
@anonym_autor ja ta nechapem autorka, sex s nim je evidentne pre teba dobry, dobre spolu vychadzate, chlapec ma byvanie aj pracu. Lepsieho lampasom cez den nenajdes!
Zivot je plny magorov, gamblerov, alkohoikov, toxickych narcistov mas pri nose super chlapa.
Dievča, ale to je hop alebo trop. Bez toho, aby si nedala jemu šancu, nezistíš ci by to malo oficiálne budúcnosť a tento chlap sa zdá byť naozaj mimoriadne citlivý a inteligentný. To, že ti nevyšiel 1 vzťah neznamená, že ti ublíži uz kazdy jeden muž na svete. Jedno co ti chyba za uzavretím bývalého vztahu je odpustenie. Proste mu to odpusť, ale nie preto, aby si jemu dobre urobila, ale kvôli sebe pretože do vtedy kým ty neodpustíš bývalému, budes sa stále krútiť v tom istom a necháš možno práve toho správneho chlapa odísť pre bývalý vzťah, ktorý nevyšiel a ktorý ti ublížil. Žijeme na zemi, žiaľ, nie vždy idú veci ako si ich naplánujeme, ale aj to je krása života. Prinesie ti niekedy to, na čo by si ani nepomyslela. Osobne si myslím z písania teba a o tom ako hovoríš o tom chlapovi, že by ste mohli byť dobrý par. Ale to je len môj názor, rozhodnutie je na tebe.
Ty musíš vedieť či to chceš....či je to po všetkých stránkach fajn.
Ono niekedy si myslíš, že ste z mužom na jednej vlne ,ale život to preverí. Napr.môj muž. Chodili sme spolu krátko....lebo sme sa stretli 35 ročný a vedeli sme že chceme byť spolu. Ked som otehotnela, tak môj muž zrazu, že ešte sa nebudeme brať. No tak som mu jemne vysvetlila, že sobáš je pre mňa zásadná vec a z dvojičkami s ním na hromádke žiť nebudem....ak sa bojí života so mnou a z deťmi, tak si ich vychovám sama.Do týždňa pokľakol s veľkou kyticou.
Ja som mala kamoša s výhodami ale dohodli sme sa na začiatku že nič iné žiadne hlboké city a tak to bolo. Aj sme pokecali rozumeli sme si ale nič viac sme si spolu nevedeli predstaviť (predpokladam že ani on lebo ja nie). Ja som sa počas toho zoznámila s terajším manželom takže hneď som stopla kamaráta s výhodami. Ale určite to môže prerásť do vzťahu prečo nie keď si rozumiete a je tam chémia
Ja som mala kamoša s výhodami ale dohodli sme sa na začiatku že nič iné žiadne hlboké city a tak to bolo. Aj sme pokecali rozumeli sme si ale nič viac sme si spolu nevedeli predstaviť (predpokladam že ani on lebo ja nie). Ja som sa počas toho zoznámila s terajším manželom takže hneď som stopla kamaráta s výhodami. Ale určite to môže prerásť do vzťahu prečo nie keď si rozumiete a je tam chémia
@blackcat8885 a nelutujes to s odstupom casu? Ze si mohla pockat na svojho muza a neriskovat rozne chlamydie, mykoplazmy a ine?
@anonym_autor s vašho príbehu usudzujem že ak chcete s ním vážny vzťah stači povedať, v podstate je to hotová vec. Evidentne vás chce a keď aj vy s ním tak nemáte čo riešit. Porozprávajte sa s ním "na rovinu" čo chcete a verím že s vás bude pár ako sa patrí. Vidno že si rozumiete, tak neváhala by som na vašom mieste. Máte štastie že ste takého našla. Držím palce a nech vám to ešte dlhé roky tak klape ano vo važnom vzťahu myslím. 😀
@blackcat8885 a nelutujes to s odstupom casu? Ze si mohla pockat na svojho muza a neriskovat rozne chlamydie, mykoplazmy a ine?
@anonym_9698b5 Chlamýdie a mykoplazmy riskuješ aj so svojim mužom.
@anonym_9698b5 nič také som nemala a používali sme ochranu. Nerobme zo seba svätice keď žena alebo muž nemajú vzťah vždy je lepšie mať kamoša s výhodami ako jednorazovku niekde z baru
@anonym_9698b5 Chlamýdie a mykoplazmy riskuješ aj so svojim mužom.
@blacki12 no nezatazujes svoj imunitny system kazdu chvilu s inymi bakteriami, ked mas partnera napriklad 15 rokov, akoby si menila sex. partnera kazdu chvilu.
Mne raz takto jeden kamarát opísal obavy zo vzťahu:
"... nakoniec ešte zistíme, že sa k sebe vôbec nehodíme, lebo ja som svojím povahovým založením skôr pragmatický typ a ona je zas úplne sprostá."
😜
Sme pár. Fungujeme lepšie,keď vieme pomenovať,volá ma moja. Dokonca začal žiarliť. Vzťahy....
@anonym_9698b5 Na toto mám iný názor.
Sme pár. Fungujeme lepšie,keď vieme pomenovať,volá ma moja. Dokonca začal žiarliť. Vzťahy....
@anonym_autor až ma to ziarlenie. Gratulujem 👍
@anonym_autor až ma to ziarlenie. Gratulujem 👍
@sova7 až na to žiarenie, vadí ti aj mňe. Pýta sa,že je to kamarát,ako som bol ja? Ja som sa zmierila so vzťahom,on sa nechce zmieriť,že mu môžem byť verná. Bude ďalší problém,ak sa začne vzťah sexom, unavuje ma to, vysvetľovať čo a kde som bola, robila. Pritom sex už posledné roky riešim iba s ním.
@sova7 až na to žiarenie, vadí ti aj mňe. Pýta sa,že je to kamarát,ako som bol ja? Ja som sa zmierila so vzťahom,on sa nechce zmieriť,že mu môžem byť verná. Bude ďalší problém,ak sa začne vzťah sexom, unavuje ma to, vysvetľovať čo a kde som bola, robila. Pritom sex už posledné roky riešim iba s ním.
@anonym_autor no tak sa z neho nakoniec vykľuje manipulator
@anonym_autor V tejto situácii je možné riziko. Keď sa dáte dokopy, to magické sexuálne medzi vami, vyprchá rýchlejšie a dokonca hrozí, že to celý ten vzťah na mieste zabije. Spolubývanie, byť spolu nonstop otvorí dvere novým informáciám o partnerovi, ktoré sa vám už až tak páčiť nemusia a zamilovanie a pocity eufórie zmiznú rýchlo. Aby som odpovedal na otázku v názve, to záleží od Vás, či u Vás vznikne vážny vzťah, keďže on chce. Či je to možné? Áno stretol som sa s párom kde to začalo ako priateľstvo s výhodami a teraz sú manželia a majú spolu deti. No na randenie a dlhodobý vzťah potrebujete úplne odlišné typy zručností.

Ty sa sama bojíš zranenia, pritom si sama pripravená zraniť a ťahať za nos, stratila si moje sympatie...
@enmery suhlasim, nemam rada ludi ktori sa zahravaju s citmi inych