icon

Je vzťah 40-ročného s 20-ročnou normálny?

30. nov 2024

Myslite, ze je to normalne kombinacia?

Strana
z2
helenbozka
30. nov 2024

Šťastné rozhodnutie to nie je...pre tú babu. Z môjho pohľadu: slobodný 40-nik bez záväzkov je vadný. V najaktívnejších rokoch svojho života neurobil kroky k tomu, aby si našiel partnerku a v 40-ke si "narazí" mladú dievčinu, ktorá určite nemyslí na dieťa a svadbu a pod. Takže najbližšie roky si chlapík zase nebude hľadať skutočnú PARTNERKU, ale len ZÁBAVU. Možno ňou je ohúrený, ale perspektíva minimálna.
Ja som chodila s mužom o 7 rokov starším. Mala som 19... a to už tam bol riadny rozdiel v názoroch, smerovaní a celkovo má deptal, lebo ja som sprostá a on majster sveta najmúdrejší... Poznačilo má to tak, že som 2 roky nerandila,lebo som nechcela znova natrafiť na takého vola.

vojtovicka
30. nov 2024

Mne to pride uplne normalne.

muchotrafka298
30. nov 2024

A ohladne tej pochybnej minulosti. Pre kazdeho to znamena nieco ine. Bol trestany, narkoman, diler, zlodej? To by bol pre mna red flag v akomkolvek veku.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
domka222
30. nov 2024

Ako 20 ročnej ti to teraz tak nepríde. Ale za ďalších 20 to budeš veľmi pociťovať. Ty ešte žena v naj rokoch a on už 60 ročný.

kiki68
30. nov 2024

Velmi zle, mala som rozdiel cca 7,5 roka vo vztahu a po 7 rokoch to bolo zle. Lebo kazdy sme boli niekde mentalne inde. A hlavne fyzicky. Cize v tomto smere to moze byt velky problem. Ona bude krasna baba, co bude mozno vyzerat v 40 ako ja na max 27 a on bude mozno po 2 infarktoch, alebo bude mat uz tie typicke nalady a pod muzskeho prechodu. Toto v 20 nevidis a vidiet nechces a ani nevies, lebo nemas skusenosti. Vacsina tych mladych zien si hlada nahradu otca v takom vyrazne starsom.

mamulka19
30. nov 2024

Myslím že nie. Mám kamarátku čo má 30 a má muža 45 ročného,sú stále spolu,len jemu sa už moc nechce chodiť na výlety atd.
Moja sesternica ma 28 a muža okolo 60 🙈,už má myšlienky že by od neho odišla,lebo on nevládze mať často sex,on nechce ďalšie dieťa,ona chce,názory majú úplne odlišné -tak sa potom hádajú atď ..
Ja mám 38 a muž má 46 a fungujeme normálne,sem tam chodíme na výlety,turistika,sex tiež 👌👌 😀,pred rokom som porodila tretie dieťa.
Takže podľa mňa max 10 ročný rozdiel

kiki68
30. nov 2024

Mojej kamosky Mama ma 20 rocny rozdiel, ked mala 35 a on starsi to bolo super, teraz ma ona 60 a in 80, robi mu opatrovatelku, on je skoro imobilny, jeho deti v nej vidia iba odlahcenie

kitycat
30. nov 2024

Boze uz zase tato tema?

nikpa
30. nov 2024

Záleží od toho aký je to vzťah? Ako tá 20ka do budúcnosti od toho nič nečakaj. Keď si chceš len užiť, tak muž v jeho veku ťa dokáže uspokojiť už na inej úrovni ako chlapec v tvojom veku. No aj tak by som takýto vzťah neodporúčala, ak nevieš oddeliť sex a lásku, zaľúbiš sa a pri takom vekovom rozdiele to neznaci nič dobré.

ina2405
30. nov 2024

Kamarátka má chlapa a spolu veľa detí, on mal po 40ke a ona čerstvých 20 keď sa spoznali. Teraz po rokoch je on uhundraný protivný chlap, ktorého malé deti nebavia a ona by sa možno aj rozviedla, keby nemala ešte posledné deti malé a mala nejaké zázemie.
Ale ide o povahu dvoch ľudí, ja si myslím, že je veľa prípadov, keď to vyjde aj s veľkým vekovým rozdielom.

bystrozraky
30. nov 2024

bude to fungovat tak maximalne 10 rokov, potom mas 50tnika na krku a ked budes mat 40 on co je super vek na to aby si si uzivala, budes mat na krku 60tnika...vase zaujmy budu o dost ine....🙂 ale to je len moj nazor. Prajem pekny den 🙂

danyelia
30. nov 2024

Ja ako 20 ročná som sa zaľúbila do 40 ročného...dnes máme za sebou 18 rokov spoločného života a 4 deti na krku 🤷‍♀️

retatka
30. nov 2024

Na vážny vzťah nie, na zábavu možno.Ste v rôznych životných etapách, čo môže ovplyvniť dynamiku vzťahu Zrejme aj on hľadá zábavu a nič vážne.V 40-tke a bez záväzkov neveští nič dobré…Čo robil doteraz?Hladal a užíval si mladé baby?Ak by sa aj dali dokopy, o pár rokov by to uz bolo cítiť a vidieť .Vek proste neoklameš.
Nechcela by som taký rozdiel .

lujza123
30. nov 2024

Takto, ked sa ľúbia prečo nie…

Co tam vidím “divne” ja ako 40 ročná ktorá ma zopar 20 ročných kamosiek/kamaratov a teda aj dosť mladých nápadníkov je ta nevyrovnanost. Lebo ten starší človek ma taku mentálnu prevahu (vyplývajúcu z veku, skúsenosti), ma väčšinou už nejaké finančne zabezpečenie, skratka ten vztah nieje moc rovnocenný a častokrát ten starší proste ovláda/manipuluje toho mladšieho. Ale ked im to obidvom vyhovuje prečo nie…

Takýchto párov je veľa, hlavne typu starší chlap, mladšia žena lebo veľa muzom to vyhovuje. Rovesníčka by ho sprdla za každú blbost, mlada ho ma za božstvo.

annamivo
1. dec 2024

Z vlastnej skúsenosti je to veľký rozdiel. A priklaňam sa už k spomenutému, že sa niekde stala chyba ,keď ma 40 a nie je ženatý, respektíve rozvedený ( môj prípad). A áno je veľmi pravdepodobné, že mu ide hlavne o s.x. krstná s tým veľa neurobí, čím viac jej ho bude zakazovať ( upozorňovať na jeho chyby) tým viac o a k nemu prilipne.

natalyya
1. dec 2024

Ja mam 22 a moj partner 43

natalyya
1. dec 2024

A este tolko by som pridala, ze aj ja som mala pochybnosti, prave tieto, ze teraz este v pohode, ale co bude o 10-15 rokov.
Ale ak zoberieme, denne su tu temy, kde pisu, ze ako im to nefunguje, toto neni dobre, hento je zle, a velakrat su to rovesnici alebo s minimalnym vekovym rozdielom. Takze ak vztah nebude fungovat, tak nebude, bez ohladu na rozdiel vo veku.
Povedali mi aj to, ze mozno o rok o dva sa rozideme, a vobec ani nebude treba riesit, ze co bude o 10-15 rokov.
Ked jej to teraz vyhovuje, treba ju nechat, ved je dospela. A ublizit jej moze aj rovesnik, ktory ani len pochybnu minulost nema (moj priklad).
Casom sama zisti, ci jej to s nim vyhovuje alebo nie

martinadomianova
2. dec 2024

Nemyslím si, ale poznám príklad s 27ročným rozdielom.

Strana
z2