Vzťah a ja som tá tretia
Mám vynikajúceho kamaráta, ktorý sa mi zdôveruje roky zo všetkým. Som mu ako butlava vrba aj keď priznávam, že keď sme boli obaja nezadani, tak sme spolu pár krát spali. Ale z mojej strany to bolo len o potrebe a on to vedel. Veľmi som sa chcela do neho zalubit, ale nešlo to a vedela som, že túži po vlastnom dieťati. Teraz má vzťah a bábätko na ceste, ale nie je šťastný. Vraj sa zmenila a on nevie byť s ňou šťastný. Darmo mu dohováram a snažím sa ho presvedčiť, že to bábo si zaslúži kompletnú rodinu, ale on vraj chce byť so mnou. Zdá sa mi nefér ho úplne zrusiť, lebo mi na ňom záleží a radšej nech sa vyrozpráva niekomu ako to dusiť v sebe. Ale nechcem mu dávať nádej, že by sme mohli byť spolu. To by som tomu malému urobiť nedokázala. Ale jemu nedokážem zasa urobiť to, že ho bloknem a budem dúfať, že sa bude venovať rodine. Ale nešťastný bude ešte viac, lebo v tom bude sám. Ja už neviem čo mám robiť.
Ozval sa ti až keď už nie je šťastný... Proste ser naňho, fakt sa mi nepáči ako uvažuje...
Dovtedy si jeho kamoška nebola? Ty si preňho ale neni kamarátka... Lebo sa ti neozýva tak ako to bežné kamaráti robia... Ale keď chce opustiť ženu a dieťa...
Zrazu si mu dobrá a dokonca jeho osudová láska... Neviem na základe čoho, ale OK...
Tento chlap môže stiahnuť dolu vodou aj teba... Nemá sa komu vyrozprávať? Nuž jeho problém... Ale určite nie kamoške s ktorou si v minulosti užíval a teraz zas o tebe uvažuje inak ako o kamarátke, takže z jeho strany tu ide o viac ..
A moja milá to nechceš... Takyto chumaj ti život akurát skomplikuje
@777januska777 To bolo minimalne pred rokom co ju dostal do postele. Odvtedy zevraj nie. Ona ho mala len na sex, nechcela od neho vztah a podla mna je presne to co on teraz znovu chce.
@elizabet173 No neviem. Ved pise ze ide sledovat jeho zivot. To mi nepride ze ho nehava odist.
@ropucha6
@elizabet173
Stalo sa vam ze niektory z tych vasich muzskych kamaratov vas potreboval ako butlavu vrbu?
Podla mna je to klise ako hrom a v momente ked zacne zadany chlap pouzovat inu zenu ako butlavu vrbu tak mu ide iba o sex.
@elizabet173 😀S rozkrocenou narucou 😀
Ale presne tak, naco potrebuje nemo sledovat ako si on poriesi svoj zivot? To nerobi niekto kto chce vztah ukoncit.
Blba situacia.. on asi tak velmi chcel to dieta, ze si ho spravil s prvou, ktora bola ochotna, ale o nu ako o zenu mu nikdy neslo, kedze je zamilovany do teba. A teraz asi caka, ze bude mat svoje dieta a teba ako partnerku. To nemoze dopadnut inak, nez ze niekto bude strasne sklamany a ublizeny…
Jediná prekážka si ty a tvoje sebectvo. Nahovaras si, ze on ta potrebuje ako butlavu vrbu, ale v skutočnosti si to ty, ktorá ho nechce pustit a dava mu nádeje…
Predstavte si, že človeku môže záležať na druhom človeku, dokonca aj na malom bábätku a aj na človeku opačného pohlavia. A médiá denne sledujú celebrity, vy možno susedov a známych, tak prečo by som ja nemohla sledovať jeho rodinu. Aké pekné domnienky si viete vybasniť v svojich hlavách, veľa pozeráte telenovely. Alebo vám bolo veľmi ublížené a teraz si potrebujete kopnúť. Ale ja mám čisté svedomie. To možno vaše sa ozýva 😁
Chudák, zúfalec, babrak a obyčajný truľo. A ty ho len namotavas lebo sa ti páči, že si pre niekoho ta naj.
Ľutujem jeho ženu. Chlap je s ňou vlastne len zo zúfalstva. Cele zle a presne taký typ mužov nenávidím. Jeho žena by aj tak o nič neprišla, len znovu chudák dieta.
Pozri, sledovat ho kludne mozes ak chces, na fb insta a kadejakych inych strankach sa dozvies o ludoch aj to co nechces, cize informovana budes. Ale zivit v chlapovi nadej, a hlavne v takom, co by sa mal starat niekde inde, je druha vec. On sa ti chodi vyplakat na rameno aky je nestastny a dufa, ze sa ti ulutosti a das sa na nieco ukecat (ci uz chce len sex, alebo vztah). Nepoviem keby sa ta chodil pytat otazky typu ta moja je nejaka nervozna, moze to byt tehotenskymi hormonmi? Alebo co mozem ako muz spravit, aby sa citila lepsie, aby bol nas vztah lepsi, si zena tak asi vies poradit? Ale to asi nie je to, co s tebou on riesi, ze? Osobne si myslim, ze z teba robi namotavackami blba, tak isto ako ho robil z tej, ktora caka jeho dieta...
Keby si mala ciste svedomie tak ho kludne bloknes. Tebe Asi robi dobre ten jeho zaujem. Ved je do teba zalubeny a kym sa hrate na kamošou nadej umiera posledna, Telenovely nepozeram a nikto mi neublizil. Si myslis vazne ze si jedina “ vrba.” Na svete? On okrem teba nema kamosov rodicov surodencov nikoho na svete len teba jedinu a tu zenu s ktorou si vyrobil dieta ? Ze Ak chces uprimne pomoct tak nebudes sebecka a utnes tento vas divny vztah . To ani nie je tvoja vec ci so zenou bude koli dietatu ci sa rozidu .. ale bolo by to aj pre teba lepsie v tomto procese nefigurovat. On nepotrebuje nejaku kamosku s ktorou mal sex na to aby si ujasnil ci chce pokracovat vo vztahu so zenou s ktorou caka dieta. Ty ho len rozptylujes od hladania riesenia problemu.
@andreatytler ked muz hlada butlavu vrbu nemusi mu ist len o sex. Moze mu ist o vztah ( so sexom samozrejme😁). Ale suhlasim ze len velmi zriedkavo mu ide o to aby sa vyrozpraval
@hugger No ale potom ten chlap nema velmi charakter. Zacina si novy vztah tym ze sa chodi stazovat na terajsiu partnerku. Ak by hladal vztah tak by najskor ukoncil ten zly v ktorom je teraz. Iba ak hlada vztah milenecky.
Ked mu napises co je za charakter a co si o nom myslis, blokne ta aj sam. Takito pravdu neznesu...
Ja som mu dala vždy rady, že si urobil dieťa a dieťa si zaslúži rodinu. Nech sa snaží. Žiadne účelové veci, lebo tiež si myslím, že môžu to byť len tehotenské hormóny a je to na tú ženu dosť a potrebuje oporu. Lebo viem aké je to byť tehotná. A keď si fakt všetci myslíte, že niečo chcem, tak asi aj on, tak ho bloknem a basta. Ja mám asi divné zmýšľanie a človek nemôže byť v dnešnej dobe dobrosrdečný. Však keby som ho chcela, tak sme spolu už predtým. Myslím, že aj on to chápe, keď vie že si hľadám chlapa na zivot a nie milenca a komplikácie života. Som rozvedená, tak som mu tiež objasnila, čo ho čaká keď ju opustí. Že nech si váži čo má, lebo vždy o tom sníval a veľmi skoro zabudol. Ja sa skôr cítim už ako jeho sestra, ale to vy nepochopite nikdy. Všetky zranenia sa z vás ozývajú.
@babulkomale napísala som mu tisíc krát, že je hovado a nezaslúži si čo má. Že som z neho totálne sklamaná, lebo vždy vyplakaval, že nemá ženu a túži po dieťati a teraz konečne všetko má.
ja verim a viem, ze medzi muzom a zenou moze byt iba dobre priatelstvo a moze im na sebe zalezat aj 'iba' ako ludom, nie ako sexualnym partnerom.. ale toto nie je zrovna vas pripad, kedze vy ste uz spolu spali.. a teda, nepride mi z tvojej strany prilis priatelske a charakterne, pouzit kamarata na uspokojenie svojich fyzickych potrieb, lebo zrovna na to nemas nikoho ineho 🙄 .. a to este, aj ked vies, ze on by chcel s tebou aj vztah a tuzi po partnerke a dietati... argument, ze on o tom vedel, ze ti ide iba o fyzicku potrebu, je tiez dost chaby.. myslim, ze ste si charakterom dost podobni a nemate si co navzajom vycitat.. fakt si nemysli, ze mu nejak pomahas.. ak si to myslis, tak si dost naivna a hlupa.. alebo falosna.. kamaratstvo s nim si mala ukoncit uz davno, ked si vedela, ze on ma o teba aj iny zaujem, nez len ako o kamaratku a ten sex v tom bol uz teda hodne mimo.. ja nelutujem ani jeho zenu, asi vedela, do coho ide, ked si ho brala, vsak ho hadam poznala.. len uz by sa mohol niekto z vas uvedomit a zacat sa chovat ozaj ludsky a nie ako idiot
@lovely_place a to vážne si s chlapom čo Ti toto robí a myslíš si, že je na vine tá žena? Neviem kto je viac naivny. Tento je hovado a aj ten tvoj je hovado. A kopec chlapov čo to robia tajné a ich spokojné zenusky čo tu moralizuju si kľudne nazivaju. A prepáč, ty ani štipku sebaúcty nemáš, keď mu toto tolerujes a vieš o každej správe.
@reanda ja som s ním mala fyzicky niečo, keď sme obaja boli single a keďže vtedy som ho považovala za dobrého chlapa, tak som skúšala či sa nezalubim. No tak možno som aj rada, že sa nepodarilo. Lebo fakt som čakala, že keď bude mať nejakú vážnu, tak bude šťastný a bude si vážiť čo má. Ono zvíťazil pri mne rozum, že by ma opustil pre nejakú, s ktorou by mohol mať dieťa, ale ani vo sne ma nenapadlo, že keď ju raz bude mať, tak si ich nebude vážiť. Ale na druhej strane, keď si človek predstaví, že fakt ma doma nezrelu chuderu, tak ktorý rozumný chlap by si dal ničiť život. Ja som mu vždy písala, že žena dozrie po narodení dieťaťa a ona možno bude úplne iná, keď bude mamička, ale tu niekedy človek denno denne číta, že to tak bohužiaľ u niekoho ani nechodí a dokonca ani vekom dostať rozum sa niekomu nedarí. A baby mali pravdu. Nabalil, urobil dieťa, tak nech si pekne bojuje sám s tým čo si zavaril. Je dospelý. Fakt mi netreba, aby mi nejaká niekedy vykrikovala, že to je moja vina čo oni majú doma.
cúvla by som, odišla, prerušila kontakt, bude to nepríjemné, bude to bolieť, ale prebolí to, ako sa hovorí čas zahojí rany a myslím, že by to tak aj pri tomto bolo.
Prisla si o dieta a dalsie uz mat nemozes? Je mi to luto.
Autorka no neviem, mám pocit, že ty si šťastná prešťastna, že ma o teba on záujem a preto naschval s ním neprestaneš komunikovať. A ako si napísala, si rozvedená. Tak tebe vlastne vyhovuje, že on ťa chce atď. Prosím ťa prestaň sa mu montovať do života a keď ako pises, že chceš aby mal kompletnú rodinu tak s ním preruš kontakty a nepíš nám tu, že keď potrebuje tak ho vypočuješ🤦♀️🤦♀️🤦♀️ na to by mala byť jeho žena. Nie je to náhodou tak, že sa im ty vŕtaš do života? Skôr mi to takto príde a zo seba tu robíš chudinku. Ale nie neboj sa, ľutovať ťa nebudeme.