Vzťah a ja som tá tretia
Mám vynikajúceho kamaráta, ktorý sa mi zdôveruje roky zo všetkým. Som mu ako butlava vrba aj keď priznávam, že keď sme boli obaja nezadani, tak sme spolu pár krát spali. Ale z mojej strany to bolo len o potrebe a on to vedel. Veľmi som sa chcela do neho zalubit, ale nešlo to a vedela som, že túži po vlastnom dieťati. Teraz má vzťah a bábätko na ceste, ale nie je šťastný. Vraj sa zmenila a on nevie byť s ňou šťastný. Darmo mu dohováram a snažím sa ho presvedčiť, že to bábo si zaslúži kompletnú rodinu, ale on vraj chce byť so mnou. Zdá sa mi nefér ho úplne zrusiť, lebo mi na ňom záleží a radšej nech sa vyrozpráva niekomu ako to dusiť v sebe. Ale nechcem mu dávať nádej, že by sme mohli byť spolu. To by som tomu malému urobiť nedokázala. Ale jemu nedokážem zasa urobiť to, že ho bloknem a budem dúfať, že sa bude venovať rodine. Ale nešťastný bude ešte viac, lebo v tom bude sám. Ja už neviem čo mám robiť.
trosku si to oprav..nie si tretia...tam este je niekto a ty ani len netusis.
Kym si s nim budes pisat, budes narusat rodinu..vies to a robis to, tak sa nevrav ze nejakemu dietatu nechces narusat rodinu
Jasne, ze sa zmenila, ved je tehotna. Toto mu skus vysvetlit, ak o tom nevie.

Opakujem sa nemam ziadne zranenia. Ty si trosku nechapava . Ten chlap ti keca ze ta chce a nechce svoju zenu a ty tu meles ze ty ho beries ako sestra . Nejde ti to do hlavy dojst ze on ta neberie ako brat . To nie je ziadna dobrosrdecnost z tvojej strany udrziavaf akokolvek vztah s ex milencom co ti kyda na partnerku a tuzi pp tebe. Je uplne jedno ze mu hovoris o svojich rande. Stale mu davas nadej. Ty sa asi moc nevyznas v chlapoch. To je uplne jedno ze ty ho nechces a ze sa hras na kamosku. Pre vsetkych zucastnenych bude lepsie ked ho bloknes zo života. To nemas kamosa s ktorom si nespala a ktory ta nechce a mozes mu robit vrbu? Ked ti to tak robi dobre Mozes byt dobrosrdecna niekde inde .