Vzťah alebo sex za peniaze: Kde robíme chybu?
Čo si myslíte o tejto teórii?
Podľa mňa veľa vzťahov skončí ešte skôr, než sa poriadne začnú, nie preto, že by si tí ľudia nesadli, ale preto, že od začiatku fungujú podľa zlých nastavení. Chlap a žena sa spoznajú, rozumejú si, smejú sa na rovnakých veciach, trávia spolu čas a postupne k sebe niečo začínajú cítiť. Všetko vyzerá dobre, lenže potom nastúpia predstavy, ktoré si veľa ľudí nesie z okolia. Žena často očakáva, že chlap bude platiť výlety, reštaurácie, benzín, vstupenky a celkovo väčšinu spoločných vecí. Chlap to zo začiatku robí rád, lebo je zamilovaný a myslí si, že tak to jednoducho funguje. Lenže časom si začne uvedomovať, že stále viac investuje a nevie, kam to vlastne smeruje. Začne mať pocit, že dáva čas, energiu aj peniaze, ale nedostáva späť rovnakú hodnotu, snahu, alebo blízkosť, akú by chcel. Vtedy sa niečo pokazí. Namiesto toho, aby si užíval vznikajúci vzťah, začne premýšľať nad tým, či sa to vôbec oplatí. A čím viac nad tým premýšľa, tým viac sa z toho stáva obchod. Keď má pocit, že len platí a investuje, ale jeho potreby, alebo sexuálne očakávania sa nenapĺňajú, prichádza frustrácia. Potom sa stiahne, prestane sa snažiť, alebo to celé ukončí. Najhoršie je, že do ďalšieho vzťahu už ide s touto skúsenosťou. Už nie je taký dôverčivý, už nechce všetko financovať a viac si všíma, či sa aj druhá strana snaží rovnako. Preto si myslím, že veľa vzťahov nekončí kvôli nedostatku citov, ale kvôli tomu, že jeden človek má pocit, že stále dáva viac než dostáva, a skôr či neskôr ho to prestane baviť.
@anonym_87c69c Ty by si chcela chlapa, ktorý by každý štvrtý týždeň nebol k tebe milý, nič by nerobil, alebo by si jednoducho neplnil svoje záväzky, ktoré má vo vzťahu?
@anonym_autor aké záväzky?
Problem moze byt v tebe, že si hľadáš rovnaké typy zien.Tie čo sa nechajú vydrziavat, čiže zlatokopky ak naozaj všetko platíš len ty a frajerka nič
Alebo si myslíš, že zaplatíš nejakú kávu či menu v podradnej reštike a podľa teba platíš všetko ty?
Museli by sme si vypočuť i druhu stranu, ako to v skutočnosti bolo
Su muzi čo zaplatia jednu kávu, zmrzlinu a budu to celý rok opakovať, čo všetko záplatili
No ten čo takto kalkuluje ako ty vo vztahu zvyčajne to nieje dobre znamenie ..
@biba_18 to je v pohode. Ja i tak preferujem inteligentné ženy.
@anonym_autor este aj drzý si, "inteligent"
@anonym_autor aké záväzky?
@anonym_22ce0b písmo sväte.... Prvý list Korinťanom "Muž nech preukazuje žene, čo jej patrí, a podobne aj žena mužovi. Žena nemá moc nad svojím telom, ale muž.. podobne ani muž nemá moc nad svojím telom, ale žena. Neodopierajte sa jeden druhému, iba ak na čas po vzájomnej dohode.."
@anonym_22ce0b písmo sväte.... Prvý list Korinťanom "Muž nech preukazuje žene, čo jej patrí, a podobne aj žena mužovi. Žena nemá moc nad svojím telom, ale muž.. podobne ani muž nemá moc nad svojím telom, ale žena. Neodopierajte sa jeden druhému, iba ak na čas po vzájomnej dohode.."
@anonym_autor Tak chod hladat zenu do Korintu ... 🙂
Bože, daj mu rozum
@anonym_autor Vytrhol si to z kontextu.Tato rada je daná ľuďom žijúcim v manželstve
@anonym_autor preboha ... 🙄
@anonym_autor Vytrhol si to z kontextu.Tato rada je daná ľuďom žijúcim v manželstve
@anonym_00d3ed ja viem, chcela odpoveď.
@anonym_0087c7 Máme im všetko platiť, máme všetko organizovať či sponzorovať, a dostaneme za to čo? Väčšinou veľmi málo a nekvalitný sex, ktorý vôbec nenapĺňa naše potreby. Namiesto toho dostávame len ich komplikácie prenesené na naše ramená. A ešte k tomu štvrtinu mesiaca odstávku?
@anonym_autor toto si myslel aj moj ex, že všetko organizuje(dovolila som len nepodstatné veci kam ísť a čo bude večerať) a dáva do vzťahu veľa, prišiel od mamičky a po rokoch sa začal cítiť ako nedocenený a mal pocit že keď urobí nákup 1xza 2týždne tak chcem od neho veľa a je to pod jeho úroveň.
A teraz vypisuje aký bol sprostý, že mu liezla na nervy moja láska a starostlivosť a akákoľvek otázka na jeho koníčky ho vytáčala, tak zistil, že žiadne davy úspešných, nezávislých žien na neho v rade nestoja.
Lebo úspešná žena žiadneho pajáca lakomého a vypočítavého pri sebe nepotrebuje..
@anonym_autor tu vieš svoj postoj obhajovať do aleluja.
Tak to rob aj počas randenia predsa , povedz tým ženám svoj postoj a predstavu , vyselektuje sa ti to , netvrdím že nenájdeš takú čo ma rovnaký pohľad na vec , ale bude ich málo.
Len to treba POVEDAŤ , necakat na to ako sa vec vyvinie , keď toto je tvoja najväčšia prekážka a blok pri myšlienke na nový vzťah.
My pri zmysloch potrebujeme vidieť , že chlap bude schopný a že TÚŽI raz sa postarať o rodinu , že je naňho spolah a že mu môžme v klude porodiť deti bez strachu o financie. Na to netreba aby si bol milionár , na to treba to mať iba v hlavičke nastavené tak , že “narodil som sa ako chlap , ja som tu ten s guľami a je to moja povinnosť zabezpečiť rodinu” ak nejakú niekedy chceš.
Keď navrhneš žene 50/50 blikne jej kontrolka a bude pozerať do budúcnosti a začne prepočítavať. Nie vypočítavo, že z teba nebude nič mať , ale skôr “je toto bezpečné do budúcna?”
Záleží ale či máš 20 alebo 30 samozrejme.
Keď máš okolo 30 rodinu nikdy nechceš a si len lakomý , tak považuj môj komentár za bepredmetny 😃 minimálne druhu časť. Treba to proste len povedať , nemusíš jej povedať “ aký máš názor na 50/50?” Bavte sa o predošlých vzťahoch a povedz jej , že ti vadilo že si musel stále platiť ty a už uvidis ako sa k tomu postaví 😃
A uvidis možno sa najbližšie tak zamiluješ , že sa budeš sám od seba chcieť celý rozdať tej žene.
Tak si zaplať štetku a investuj len do dobrého sexu. Budeš mať život bez starostí. Dokonca ti ešte aj dá, keď budeš chcieť.
@anonym_09b968 tiez si myslim, naco mu je vztah, ked to prepocitava na peniaze? Staci stetka, ktoru si zaplati na sex, aky chce a hotovo.
@anonym_autor dobre,a teraz to otoč....lebo aj také býva,že žena sa snaží,ťahá finančne rodinu a pánko slope,gembluje,robí dlhy...atď...
Joooj,ty chudáčik ublížený
@biba_18 to je v pohode. Ja i tak preferujem inteligentné ženy.
@anonym_autor mal si hneď napísať, že si už starší a hľadáš ženy s deťmi.Vacsina z nich smrdí grosom a sú radi, že im zaplatíš.A nie ty už nebudeš na prvom mieste na prvom sú deti a kalkul.Vo veku kedy má žena deti už taká úprimná láska nebude bude prepočítavanir či sa mi to oplatí a za akú cenu.
@anonym_autor tu vieš svoj postoj obhajovať do aleluja.
Tak to rob aj počas randenia predsa , povedz tým ženám svoj postoj a predstavu , vyselektuje sa ti to , netvrdím že nenájdeš takú čo ma rovnaký pohľad na vec , ale bude ich málo.
Len to treba POVEDAŤ , necakat na to ako sa vec vyvinie , keď toto je tvoja najväčšia prekážka a blok pri myšlienke na nový vzťah.
My pri zmysloch potrebujeme vidieť , že chlap bude schopný a že TÚŽI raz sa postarať o rodinu , že je naňho spolah a že mu môžme v klude porodiť deti bez strachu o financie. Na to netreba aby si bol milionár , na to treba to mať iba v hlavičke nastavené tak , že “narodil som sa ako chlap , ja som tu ten s guľami a je to moja povinnosť zabezpečiť rodinu” ak nejakú niekedy chceš.
Keď navrhneš žene 50/50 blikne jej kontrolka a bude pozerať do budúcnosti a začne prepočítavať. Nie vypočítavo, že z teba nebude nič mať , ale skôr “je toto bezpečné do budúcna?”
Záleží ale či máš 20 alebo 30 samozrejme.
Keď máš okolo 30 rodinu nikdy nechceš a si len lakomý , tak považuj môj komentár za bepredmetny 😃 minimálne druhu časť. Treba to proste len povedať , nemusíš jej povedať “ aký máš názor na 50/50?” Bavte sa o predošlých vzťahoch a povedz jej , že ti vadilo že si musel stále platiť ty a už uvidis ako sa k tomu postaví 😃
A uvidis možno sa najbližšie tak zamiluješ , že sa budeš sám od seba chcieť celý rozdať tej žene.
@aylinn_ s názorom na chlapa z pohľadu ženy súhlasím, ale aj chlap očakáva, že žena sa postará o deti, domácu pohodu, navarí čo už začína byť dosť zriedkavé.Cim menej ženy majú starosti, tým viac všetko zanedbávajú
@anonym_autor Ty si chuj, fakt 🫣. Som veriaca, ale tieto verse zneuzivat, je vrchol! Chvala Bohu, ze sa s Tebou rozviedla, sa zbavila debila.
@aylinn_ s názorom na chlapa z pohľadu ženy súhlasím, ale aj chlap očakáva, že žena sa postará o deti, domácu pohodu, navarí čo už začína byť dosť zriedkavé.Cim menej ženy majú starosti, tým viac všetko zanedbávajú
@anonym_216e59 chlap viac očákava ako dáva, každý chce vernú, milujúcu manželku, top kuchárku, najnáruživejšiu milenku a nezávislú, úspešnú podnikateľku😆 a ešte mu je ľúto vysypať drobáky na kávu z vačku ak takú stretne🤣 lebo si dovolila sa nechať pozvať, nakoľko je z domu naučená, že tieto gestá má robiť chlap, aby vyvážíl žene stratený čas a energiu v domácnosti
Nezačína to byť zriedkavé , len nastala nejaká “vojna” medzi mužmi a ženami. Muži bojujú za 50/50 a ženy sa bránia že niesu zlatokopky za carbonare a fľašu vina v reštaurácií raz za 2 týždne.
Muži sú presvedčení o tom , že KAŽDÁ žena je zlatokopka prítom 90% z tých chlapov nikdy v živote nebude mať ani šancu nejakú stretnúť, lebo všetky sú na jachtách so svojimi staršími frajermi , s ktorými obaja vedia na čom sú 😃
Na priemerného chlapa s priemerným platom sa zlatokopka v živote nenalepi , lebo tam nemá aké zlato kopať 😃 takže muži sa slepo chránia pred zlatokopkami , ženy sa cítia dotknuto a radšej ani nechcú vzťah keď sa majú cítiť zle aj za kapučíno z pumpy poprípade za odvoz. Takze radšej nikto nieje s nikým a takto pomaly vyhynieme🤣
Nezačína to byť zriedkavé , len nastala nejaká “vojna” medzi mužmi a ženami. Muži bojujú za 50/50 a ženy sa bránia že niesu zlatokopky za carbonare a fľašu vina v reštaurácií raz za 2 týždne.
Muži sú presvedčení o tom , že KAŽDÁ žena je zlatokopka prítom 90% z tých chlapov nikdy v živote nebude mať ani šancu nejakú stretnúť, lebo všetky sú na jachtách so svojimi staršími frajermi , s ktorými obaja vedia na čom sú 😃
Na priemerného chlapa s priemerným platom sa zlatokopka v živote nenalepi , lebo tam nemá aké zlato kopať 😃 takže muži sa slepo chránia pred zlatokopkami , ženy sa cítia dotknuto a radšej ani nechcú vzťah keď sa majú cítiť zle aj za kapučíno z pumpy poprípade za odvoz. Takze radšej nikto nieje s nikým a takto pomaly vyhynieme🤣
@aylinn_ presne, pomaly aby sme mali výčitky, že si za tú kávu z pumpy ani nevrzol.. o tomto je celý aj autorov príspevok
@anonym_0087c7 a preto ženy chcú aby im niekto "platil za sex" často veľmi nekvalitný?
@anonym_autor preco si nenájdeš taku, s ktorou bude sex kvalitný? Inak neviem kde žiješ, ja som za sex nikdy nedostala ani cent, asi niekde robim chybu😂
Ako mi raz povedal jeden kamarat:
"Neexistuje nic take ako priatelka, bud mas manzelku alebo si platis k*rvu" 😀
@aylinn_ presne, pomaly aby sme mali výčitky, že si za tú kávu z pumpy ani nevrzol.. o tomto je celý aj autorov príspevok
@anonym_247744 ja mám jednu skúsenosť , to len pre pobavenie , chodila som krátko s takým človekom. Hovorí mi že poďme na výlet do rakúska na otočku že pozrieme parndorf pôjdeme na obed a tak. Prišli sme do Parndorfu nakúpil si veci za 1600€ , ja som si nekúpila nič , ani sa mi nechcelo chodiť po obchodoch moc , išla som tam len kvôli nemu, tak som teda počkala kým donakupuje , hladná som bola ako pes už , tešila som sa na obed po celom dni a išli sme na pizzu a chalan zobral jednu pizzu a jednu colu na shareovanie 😃 to nie že zabudol mne objednať alebo čakal že si doobjednam ja , on k tomu objednal prázdny tanier a pohár navyše 😃 a ja som ho nechcela nejak strapniť pred čašnikmi ani sa dostať do nepríjemnej debaty tak som si teda odpila 2 krát z coly zjedla 3 kúsky pizze a premýšľala po tišku o zivote 🤣🤣
@anonym_autor ani v tom Korinte nie sú na takého zvedavé. A vlastne žiadna žena pri zmysloch nie je zvedavá na " záväzky" od kamaráta, či priateľa za hrnček kávy a kopček zmrzliny. 🤣 Toľko rataš, až si sa prepočítal, ženy nie sú tupé.
@anonym_247744 ja mám jednu skúsenosť , to len pre pobavenie , chodila som krátko s takým človekom. Hovorí mi že poďme na výlet do rakúska na otočku že pozrieme parndorf pôjdeme na obed a tak. Prišli sme do Parndorfu nakúpil si veci za 1600€ , ja som si nekúpila nič , ani sa mi nechcelo chodiť po obchodoch moc , išla som tam len kvôli nemu, tak som teda počkala kým donakupuje , hladná som bola ako pes už , tešila som sa na obed po celom dni a išli sme na pizzu a chalan zobral jednu pizzu a jednu colu na shareovanie 😃 to nie že zabudol mne objednať alebo čakal že si doobjednam ja , on k tomu objednal prázdny tanier a pohár navyše 😃 a ja som ho nechcela nejak strapniť pred čašnikmi ani sa dostať do nepríjemnej debaty tak som si teda odpila 2 krát z coly zjedla 3 kúsky pizze a premýšľala po tišku o zivote 🤣🤣
@aylinn_ to aj moj ex ma brával tak na výlety, nikdy nebol radšej hladný, že veď doma sa najeme a to som mu už večer pod hrozbou smrti vyskakovala za jazdy z auta na pumpe, kolibe.
Do Pandorfu som musela robiť lepeňáky, ale 600-900€na seba minul rád.
Muselo sa ísť dokonca mojim autom, za moj benzín a on teda sa obetoval že šoféroval.
Ach, nikdy viaaaaaaac takéto voľačo
A verím že doteraz rozpráva ako sme chodili po výletoch, ale že s mojim benzínom a lepeňákmi sa asi nechváli
@aylinn_ to aj moj ex ma brával tak na výlety, nikdy nebol radšej hladný, že veď doma sa najeme a to som mu už večer pod hrozbou smrti vyskakovala za jazdy z auta na pumpe, kolibe.
Do Pandorfu som musela robiť lepeňáky, ale 600-900€na seba minul rád.
Muselo sa ísť dokonca mojim autom, za moj benzín a on teda sa obetoval že šoféroval.
Ach, nikdy viaaaaaaac takéto voľačo
A verím že doteraz rozpráva ako sme chodili po výletoch, ale že s mojim benzínom a lepeňákmi sa asi nechváli
@anonym_247744 zlaaaty že šoféroval ❤️🙏🏼🤣
@anonym_247744 zlaaaty že šoféroval ❤️🙏🏼🤣
@aylinn_ áno to bol veľký gentleman, to mu išlo vypaľovať tomu v rakúskej dedine, keď pokuty chodili mne🤣

Ono nie je problém zbaviť sa tej prvej, ktorej platíte a platíte a nič za to nedostanete, alebo dostanete len veľmi málo či nekvalitne. Problém je potom nájsť motiváciu ísť do vzťahu s inou, keď sa už na začiatku opakuje to isté, musíte ju niekam pozvať a opäť máte pocit, že to bude ten istý scenár.. váš čas, vaše peniaze a opäť bez primeranej odozvy.
@anonym_autor vztah nie je kalkul a nieco za niečo