Môže sa muž zamilovať až po sexe?
Môže sa podľa vás muž zamilovať až po sexe, aj keď predtým tvrdil, že vzťah nechce?
Predtým hovoril, že vzťah nechce a že nevie, či tam z jeho strany vôbec sú city. Potom medzi nami došlo k sexu a odvtedy mám pocit, že namiesto toho, aby sa stiahol, sa deje presný opak.
Vyhľadáva ma viac, chce sa stretávať aj vtedy, keď vie, že sex nebude, je pozornejší, pribudlo veľa dotykov a fyzickej blízkosti. Trávime spolu čas a celkovo sa k sebe správame skôr ako dvaja ľudia vo vzťahu než ako kamaráti alebo nezáväzná známosť. Len sme to nikdy nepomenovali.
Preto ma zaujíma hlavne skúsenosť mužov: môže sa stať, že až sex a následná blízkosť v mužovi niečo „prepnú“ a začne si vytvárať alebo uvedomovať city, ktoré predtým nemal/nevedel pomenovať?
Alebo môže chlap toto všetko robiť, cítiť sa s niekým dobre, vyhľadávať jeho spoločnosť a správať sa prakticky ako partner, a napriek tomu stále nechcieť vzťah?
Budem rada za reálne skúsenosti z oboch strán. 🙂
@anonym_autor urcite chce len zasunuť 😃 nič viac v tom nehladaj.. preto sa vtiera 😃
@anonym_autor urcite chce len zasunuť 😃 nič viac v tom nehladaj.. preto sa vtiera 😃
@anonym_efa8aa Keby mu išlo len o zasunutie, asi by som nad tým ani nerozmýšľala. 😄 Lenže chce so mnou tráviť čas aj bez sexu, plánuje so mnou ďalšie veci, stále používa ‚my‘, je oveľa kontaktnejší a hovorí, že si na mňa zvyká. Preto ma zaujíma, či sa jeho nastavenie mohlo časom zmeniť. Netvrdím, že sa zamiloval.
To už kam klesli dnešné ženy. Sex bez zamilovanosti a az potom dufať v zázrak.
@anonym_autor ked sa s tebou stretava aj bez sexu, tak to este neznamena, ze sa nestretava len kvoli sexu.
To už kam klesli dnešné ženy. Sex bez zamilovanosti a az potom dufať v zázrak.
@anonym_bd2a77 mne to takto vyhovovalo
@anonym_autor ked sa s tebou stretava aj bez sexu, tak to este neznamena, ze sa nestretava len kvoli sexu.
@domkakvet stretavali sme sa pol roka a nic medzi nami nebolo, potom sa to stalo
@anonym_autor toto sa deje často... aj keď obidve strany do toho idú "športovo", jedna strana ide do toho športovejšie a tej druhej strane to začne časom vadiť a začne chcieť viac... hlavne keď je ten sex pre tú druhú stranu veľmi dobrý.
@domkakvet stretavali sme sa pol roka a nic medzi nami nebolo, potom sa to stalo
@anonym_autor Znie to, akoby si sa snažila pripútať muža k sebe sexom. Čo môže byť naivnejšie?
@anonym_autor Znie to, akoby si sa snažila pripútať muža k sebe sexom. Čo môže byť naivnejšie?
@martina911 To si si z môjho príspevku vyvodila ty. 🙂 Nesnažím sa nikoho pripútať sexom. Sex sme chceli obaja a až následne som si všimla zmenu v jeho správaní, preto sa pýtam na skúsenosti ostatných.
@martina911 To si si z môjho príspevku vyvodila ty. 🙂 Nesnažím sa nikoho pripútať sexom. Sex sme chceli obaja a až následne som si všimla zmenu v jeho správaní, preto sa pýtam na skúsenosti ostatných.
@anonym_autor vsimla si si len to, co chces vidiet Ty. Ved sa ho narovinu opytaj. Ked spolu len spavate, nemal by byt problem opytat sa ho narovinu, ze co tym vsetkym sleduje.
Asi bola dobra fajka. Ten si ťa dievča zlate vezme.😉
Podla mna sa moze kludne chlap zamilovat aj po sexe, vsak to tahate uz dlhsie, mozno mu to vyhovuje celkovo, nie len sex. Preco by nemohlo.
Tieto odpovede tu mam pocit, ze je cielom len zhodit alebo zavidi alebo co…
Sexovat bez lasky? No boze….strasna tragedia puritanky moje
Prečo by sa nemohol .my sme sa so ženou tiež najskôr strevali čisto len kvôli sexu,občas výlet,nezáväzne .a dnes sme manželia
Väčšina muzov sa zamiluje a je ovládaných ženským rozkrokom. Osobnosť a iné vlastnosti sú len bonus.
Keby nie, tak povolanie prostitútky by nebolo a neboli by podvody a milenky.
Tiez sa mi to parkrat stalo. Ja som ziaden vztah nechcela. A myslela som, ze teda budeme len kamosi s vyhodami. Nic vaazne, len obcas zabava. S niektorymi to vyjde, ini casom zacnu riesit nieco viac, niektori zacali dokonca ziarlit a pod. Proste zivot. Treba si uvedomit, ze ak spolu len spite, tak taky chlap sa namota celkom lahko, pretoze nepindas, neriesite bezne problemy v zivote, len sa s tebou bavi a ak si sadnete aj mentalne ci nazorovo, tak uz ta pustit nebude chciet. Ale to si treba upratat v hlave a mat to na pamati a brat takychto zamilovanych s rezervou.
Láska je zväzok dvoch sŕdc, a nie zväzok pošvy a penisu.
Ale mnohí moderní mladí ľudia už nerozumejú tejto jednoduchej pravde.
@anonym_autor jasne, ze moze. moj sa zamiloval po pol roku sexovania a zamilovany je uz 18 rokov. tiez tvrdil, ze vztah nechce a po pol roku by bol za mna aj dychal. tieto kecy puritanok z modreho kona si nevsimaj.panny orleanske. idealne je podla nich si mesiace s chlapom len pisat, potom mesiace chodit na kavy, po dalsich mesiacoch ho pobozkat a sex? po roku a aj to si to musi ten chlap zasluzit.
Sex a následný oxytocín dokážu v chlapovi prepnúť veľa vecí a zrazu zistí, že s tou ženou chce byť stále. Problém je, že veľa mužov dokáže fungovať v partnerskom móde aj bez toho, aby ten vzťah reálne chceli. Vyhovuje im tá pohoda a pozornosť. Pokiaľ sa s ním neotvoríš téme čo my vlastne sme, riskuješ, že pre neho to bude stále len príjemný nezáväzný čas a ty sa emocionálne namotáš. To, že ťa vyhľadáva aj bez sexu, je dobré znamenie, ale definitívnu odpoveď ti dá len úprimný rozhovor.
@anonym_autor Ale hej. I toto sa stava. Kludne sa mohol zamilovat.
Ako sa to bude dalej vyvijat, a ci to vydrzi (ak o to stojis), zalezi od teba.
Ano moze, stalo sa mi to dvakrat, s jednym sme uz par rokov manzelia.
@anonym_efa8aa Keby mu išlo len o zasunutie, asi by som nad tým ani nerozmýšľala. 😄 Lenže chce so mnou tráviť čas aj bez sexu, plánuje so mnou ďalšie veci, stále používa ‚my‘, je oveľa kontaktnejší a hovorí, že si na mňa zvyká. Preto ma zaujíma, či sa jeho nastavenie mohlo časom zmeniť. Netvrdím, že sa zamiloval.
@anonym_autor ano, teraz maš len ružové okuliare, ale keď si ich dole dáš, realitu uvidíš
Na druhej strane je pre človeka dôležité získať si svoje životné skúsenosti, aby sa niečo naučil. A rady tu, bohužiaľ, sú bezmocné. A pýta sa ich iba preto, aby našla potvrdenie svojim myšlienkam, nič viac.
@anonym_autor Ako sa sprava na verejnosti?
@anonym_autor Tohle znám, i ja to nekdy dávno prozila 😅😅 Bola som mladá a blbá, tak som zvolila. Bol z toho takmer 3 ročný vzťah, exfrajer bol silné sexuálne založený, a ako taký samozrejme to skúšal aj inde. 😅 Samo6to skončilo rozchodom
áno, tiež sa buchol po sexe a je buchnutý už 11 rokov. prečo nie?
😉
@anonym_autor Ako sa sprava na verejnosti?
@anonym_d635bd Na verejnosti sa ma dotýka, občas ma chytí za ruku alebo objíme. Nie je to tak, že by sme išli celým mestom ruka v ruke ako pár, ale fyzickému kontaktu sa nevyhýba ani medzi ľuďmi. Skôr ho sám iniciuje.
@anonym_autor ano, teraz maš len ružové okuliare, ale keď si ich dole dáš, realitu uvidíš
@anonym_efa8aa akú?

Nie, nezamiloval sa, ale zas chce zasunut a vie co mu to zaruci