icon

Vzťah bez lásky a bez fyzična

4. júl 2021

Ahojte začali ste si s niekym vzťah aj keď vás fyzicky nepritahoval a absolutne nič ste k nemu necítili? Tj nebolia ste do nho zamilovane? Ďakujem vám za odpovede a nazory

viestta
Odpoveď bola odstránená
taskataska
Odpoveď bola odstránená
trollfacewow
4. júl 2021

Ja sa tiez nerad zoznamujem, takze nie si v tom sama 😃 mozno sa da casom do niekoho zalubit, ked sa napriklad poznate ako kamarati 😃 ja som mal takto dievca niekolko rokov dozadu...dlho sme boli len cisto kamarati, stretavali sme sa v partii a nikdy ziadna iskra, nikdy sme si poriadne ani nepisali....raz som ju zavolal von, trosku sme popili vinka a uz to islo 😃

w123
4. júl 2021

ja by som mu dala sancu, mozno ta pritahuju nespravne typy ako mna 😃 mna zatial co chlapi pritahovali tak som si s nimi vobec nerozumela a bola to katastrofa.. moj terajsi frajer ma nepritahoval sexualne na zaciatku ale je to dobry clovek, inteligentny, sikovny aj v sexe sa snazi aby mi bolo dobre a vztah je velmi pekny, jasne ze su aj nezhody ale oproti tomu ake vztahy som mala s tymi co ma pritahovali to je to super, daj tomu cas spoznavaj ho a uvidis 🙂

dilino
4. júl 2021

Nie nezačla určite nie.Načo by to bolo dobré.

andreatytler
4. júl 2021

Ja som roky nevedela najst frajera. Bud bol zaujem len z mojej strany, alebo len z jeho. A uz som zacala uvazovat ze nieco robim zle... napriklad take ze akonahle o mna niekto prejavil zaujem, tak u mna nemal sancu, lebo som to bola ja kto potreboval chlapa ulovit. Vela ludom sa stava ze si vyberaju znova a znova nevhodnych partnerov a tym sami sebe sabotuju vztahy. Vtdy sa odporuca ist na rande s niekym, kto ta bobec nepritahuje a z toho sa moze vyklut ten spravny vztah. Chape ze toto nie je tvoj pripad ale mozno nieco podobne funguje aj u teba.
Ja by som to skusila, ale bola by som voci tomu cloveku otvorena a povedala by som mu ako to citim. Laska sa urcite moze dostavit neskor, po tom ako toho cloveka spoznas a co ty vies, mozno aj to fyzicno pride... mozno ked vyskusas zistis ze je uzasny milenec.

autor
5. júl 2021

@viestta ano cítim sa osamelá.. Stále som iba doma. Maximálne idem na prechádzku s rodičmi.. Nechodím na diskotéky nemam tam s kým ísť

autor
5. júl 2021

@andreatytler mam pocit ze sme na tom rovnako.. My sa už pozne asi rok a pol.. Ale dlho sme si nepísali.. Asi pol roka.. Všetci čo sa mi vážne páčia sú vždy zadaný a ti co o mňa prejavia záujem tak sú mi ukradnutý

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
dankanka
5. júl 2021

@elizabet173 neviem ci je toto dobra rada pre introverta..v tejto dobe ta oslovi malokto.. skor cez internet..tiez som bola dlhsie sama a nic z toho co ty popisujes,nefungovalo..

zuzanaam
5. júl 2021

Daj mu šancu zatiaľ ako kamarátovi na trávenie spoločného času a uvidíš. Ja som zažívala presne to isté, za mnoho rokov ma priťahoval možno 1-2 muži, kamarátky na výške mi hovorili, že budem vyberať až preberiem, lebo záujem zo strany mužov bol. Všetkých som posielala kadeľahšie, lebo veď "bez chémie" vzťah nemôže fungovať. Už som si myslela, že som vadná, spolužiačky mali stále nejaký nový "objav" a mňa nikto nepriťahoval. A potom som s jedným kamarátom išla cez leto cestovať, v náročnom teréne v horách mi musel pomôcť, podať ruku a vytiahnuť ma, kde som sama nevedela vyliezť. A bola "chémia", že by sa dala nožom krájať. Predtým ma nepriťahoval ani trochu. Teraz viem, že na to, aby sa rozvinula u mňa nejaká príťažlivosť k mužovi ho musím aspoň trochu spoznať a hlavne si ho "ohmatať", zistiť dotykovú sympatiu, kľudne len tým podaním rúk, objatím. Bez toho to jednoducho u mňa nefunguje. Možno si podobný prípad. Spätne si hovorím, že škoda, že som to nevedela skôr, koľkým dobrým mužom som dala košom a možno z toho vtedy mohlo niečo byť.

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
5. júl 2021

@elizabet173 nemam veľa kamarátiek.. Už som to pisala..Mam dve ale tým keď napíšem tak zakaždým mi napíšu že su s frajerom

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
5. júl 2021

@zuzanaam mam rovnaký problém.. Nikdo sa mi proste nepáči.. Alebo nepritahuje

codal
5. júl 2021

Na to, abys měla s kým trávit čas přece nepotřebuješ partnera, stačí kamarád nebo kamarádka. Bez citu a chemie to stejně bude jen krátkodobé a můžeš mu zbytečně ublížit, pokud on tě miluje.

poopsie
5. júl 2021

8:30..ty máš prehnané nároky na druhú polovičku ale asi veľa pre svoju vizáž nerobíš... Ináč by si taký problém nemala.... Jasné veď aj mne sa páčili ešte vtedy rôzny chlapci... Alr iná liga nepustí 🤣... Poznám dve také ženy, ktoré nenechajú nitku suchú na nikom....ale do zrkadla sa teda ešte nepozreli

autor
5. júl 2021

@poopsie nie nie som škaredá.. Viem ze som pekná.. Ale proste ti co sa mne páčia tak majú frajerky

poopsie
5. júl 2021

Keby si sa im pacila, bola by si tou frajerkou ty 🤷‍♀️

poopsie
5. júl 2021

Takymto pristupom ostaneš na ocot

kittykat22
5. júl 2021

najst partnera nie je lahke. Neviem ako zvysok tu na fore, ale ja som sa teda musela pekne hrabat kym som nasla svojho zivotneho partnera. Okrem situacie ktoru popisujes- chcem co nemozem mat, mozem mat co nechcem, sa potom objavil prvy, druhy, treti pan idealny ktory nakoniec taky idealny nebol. No nakoniec tento posledny ktory ma vazne nechcel - ale nakoniec som to nejako zvladla (chudak je so mnou dodnes 😀). Chodis malo do spolocnosti ... musis chodit viac kde su single muzi. Ved si najdi kamaratu ktora je tiez single a zacnite cielene hladat partnera. Ako uz vidim ze zostanes s tymto chudakom bez citov a nejako doklepes svadbu a dieta/dve a objavi sa muz z ktoreho ti vypadnu najskor oci a potom srdce a zosalies sa.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kristinkakvetinka
5. júl 2021

Za mňa urcite nie uz len z toho dvovodu ze mu mozes casom ublížiť .Ta chémia buď je alebo nieje .A u mňa napr.keď som bola mladá a takto som s niekým začala tak potom bol problem sa ho zbaviť ,lebo tomu nerozumel a čakal že sa to nejako rozvinie.Bohužiaľ nie a potom mi to bolo ľúto ,lebo možno naozaj niekde existuje zena ktorá by ho milovala celým srdcom.

kittykat22
5. júl 2021

@elizabet173 ja to mam uplne opacne. Cielene som hladala, striedala, opustala 🙈 ja som teda ale zufala nikdy nebola, bolo mna zaujem a tak som toho patricne vyuzivala 😂 a teda vyberala som si ja tych muzov, nie oni mna 🙈 K stastiu si vzdy dopomaham - nenechavam nic na nahodu

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
5. júl 2021

@elizabet173 my mame krasnych 15 ❤️ Je fajn, ze sme ako ty, tak aj ja nakoniec k stastiu dosli ... kolko ludi to tak nema. Mame stastie 🍀

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
leskovael
5. júl 2021

Ako bolo vyššie písané nemusíš ísť do vzťahu, tráviť čas môžete ako kamaráti, aj keď druhej strane to asi nebude vyhovovať keď má záujem, to si už musíte vydiskutovať vy ... Celkovo by som do vzťahu nevstupovala len preto, že som osamelá.. Musíš sa naučiť vyplniť si dni sama a teda určite inak ako prechádzkou s rodičmi...byť sama so sebou a spokojná. To že sa ťažko zoznamuješ ešte neznamená, že musíš len sedieť na zadku a nudiť sa. Ja teda tiež nemam nejaký extra akčný život, keďže mám dieťa . No neviem si predstaviť že mi raz vyrastie a ja budem fungovať štýl práca - domov+prechádzka s rodičmi... By som sa zbláznila.. A to som introvert, nevyhladavam cudziu spoločnosť, ale pre moje psychické zdravie viem, že potrebujem chodiť po vonku, buď sem tam s kamoškou na kávu, aj na návštevu k rodine, alebo len tak sama na prechádzky, či bicykel,do mesta... Ja nevravím že sa zaľúbiť časom nemôžeš aj bez chémie.. Ono aj chémia časom vyprchá, ale osobne by som do takého vzťahu nešla..

Celkovo na tvojom mieste by som vzťah asi neriešila, bez urážky pôsobíš na mňa popisom zúfalo, tak si daj bacha na koho v tomto "stave" naraziš, lebo niekedy si také osamelé ženy pritiahnu chlapi, ktorí tu osamelosť normálne cítia a majú z takej ženy handru..

slovakboy
5. júl 2021

Si asi introvertka a priťahuješ podibnych mužov introvertov. Lenže keď sa porovnávaš s inými vo svete letia extroverti. Nie je to samozrejme len take jednoduché delenie. Je to vlastne jedno možno to aj vieš. Poradím ti držať sa toho ktorý má o teba záujem neriešiť svoj vzťah k nemu teraz ale až potom čo sa spoznáte. Ber to ako príležitosť na spoznávanie sa. Daj do toho vzťahu niečo zo seba nebuď len prijímateľ. Láska príde neskôr a aj príťažlivosť. Nedunaj nad ním len prijímajú prítomnosť. Hľadaj na ňom to dobré a skus ho zmeniť v tom v čom robí chyby. Teraz sa ešte muž dá zmeniť keď začínate ale nie veľmi a nesiľ to.