icon

Vzťah môjho priateľa so svojou "švagrinou"

6. júl 2023

Ahojte žienky, zaujíma ma váš názor na môj problém vo vzťahu. Mám priateľa s ktorým sme spolu 6 mesiacov. Slobodní, nemáme detičky a všetko bolo v poriadku. Môj priateľ má mladšieho brata, ktorý ma priateľku už asi 10 rokov, majú spolu 1 bábo - 11 mesiacov. My žijeme tu na SK, jeho brat s priateľkou v Prahe. Pred mesiacom sa vyskytol problém. Táto "neformálne" priateľova švagriná mu začala čím viac a viac vypisovať správy, posielať fotky a volať. S priateľom som sa v kľude porozprávala, že o čo tu ide, že je to akosi priveľa komunikácie, a to iba ona a on. Povedal mi vtedy, že je to kvôli synovcovi, že zdieľajú info a fotky o ňom, že on je na neho zvedavý, on má maličkého veľmi rád. Ale situácia sa začala zhoršovať. Komunikovali viac a viac. A odrazu som začala počúvať od priateľa zlé reči na svojho brata. Ako priateľku zanedbáva, ako sa jej a malému nevenuje a dorazili ma úplne priateľove slová, že ako toto môže jeho brat, byť taký, že iný by takú ženu na rukách nosil, aká je ona dokonalá, úžasná, ako navarí, poriadi, čo všetko dokáže. Normálne mi vyrazilo dych. Chcela som od neho vysvetlenie, ale zase len kopec rečí a vysvetlenie žiadne, nič z toho. Pred 2 dňami prišla na Slovensko. Bez jeho brata, len s bábom. Jeho brat vraj príde za nimi o mesiac. Týždeň sa chystal na jej príchod, 100 km autom išiel po ňu na stanicu, jej rodičia nemohli ísť, lebo ona si priala nech príde môj priateľ (vraj má lepšie auto). A on si skoro nohy polámal. Normálne som len čumela. Vraj to všetko zase len kvôli malému. Priateľ je podnikateľ, workoholik. Ale to som vedela a rešpektovala, venovala som sa svojej práci. Ale teraz, odrazu má čas, kopec času, teda len pre ňu a to malé. Už mi cez deň nevolá, nenapíše ako predtým. V stredu bol sviatok, boli sme spolu a jemu nonstop pípal mobil, písala mu. Jedna správa za druhou. Ak neodpisoval, tak volala. Stále odbiehal na terasu, že vraj fajčiť. Viem, že to nebola pravda. Boli sme už aj vonku na kofole. Ona, dieťa, ja a môj priateľ. Ja neviem, či preháňam, ale ona išla po mojom partnerovi ako pes po údenom. Vôbec sa mi nepozdravila, nereagovala na mňa, nekomunikovala so mnou. Len oči na mojom priateľovi, pri každej príležitosti sa ho dotýkala, výstrih mala až po pupok, mini šaty, stále sa dotýkala dekoltu, hlúpo sa smiala na všetkom čo povedal a top bolo že každá veta začínala "ty to vieš spraviť lepšie ako tvoj brat, on to nevie, on je neschopný, on to neurobí ... a bla, bla, bla". Kydala na jeho brata nonstop a on sa ešte pridal. Ja ako nechápem, je to vlastne jej švagor, nedávno porodila dieťa jeho bratovi!!! ja nechápem, naozaj nechápem. Čo mám žienky robiť? Nechcem žiarliť či robiť hysterické scény, je to predsa žena jeho brata, ale to čo sa deje nie je normálne. Strácam svojho priateľa a neviem čo urobiť. Priateľ tvrdí, že nič sa nedeje, že robím z komára somára. Ale realita je, že mi posledné dni nedvíha mobil, neodpisuje na správy, chodí domov nad ránom a urobil by pre ňu prvé aj posledné. A mňa prestáva vidieť. Mám sa vzdať? Bez boja? Je vôbec normálne aby medzi nimi niečo bolo?

Strana
z4
klarolinne
8. júl 2023

Prosím ťa, pošli ho do prdele, kým máš čas a nič vás nespája. Inak, možno je to zákerné, ale po rozchode by som aj tomu bratovi zavolala a povedala mu, nech si dá na cicu a brata pozor 😂 možno by neveril, a možno by sa minimálne zamyslel 🤷🏻‍♀️

lucinka12356
8. júl 2023

Koľko M ona rokov a tvoj priateľ?

majada35
9. júl 2023

Fuuha, noo, pekne sa vykristalizoval... Jediné riešenie, odísť od neho - tohto vzťahu...Už vlastne aj tak nefunguje a nemáš o čo bojovať. Môže ťa tešiť aspoň fakt, že ani im to dlho nevydrží...môj názor.

domkakvet
10. júl 2023

Daj mu ultimatum bud s nou prerusi kontakt alebo rozchod.

mnamko
29. jan 2025

By ma zaujímalo ako toto dopadlo

Strana
z4