icon

Vzťah pacientky a lekára - milostné sympatie a hranice

15. apr 2025

Ahojte, je tu niekto, kto mal začiatok vzťahu práve takéto netradicny? Mám pocit, že ku mne prechovava môj všeobecný doktor väčšie sympatie a mne je tiez sympaticky. Zatiaľ je to pri usmevoch, dlhších konverzaciach, pamata si ma. Viem, že je to asi neprofesionálne, napriek tomu, sme ľudia. Zažil niekto niečo podobné? Ja žiadnu iniciatívu vyvíjať nebudem, ale netuším, ako by mohol on...to majú asi lekári zakázané? Vďaka

Strana
z3
autor
16. apr 2025

@kiwi3 no veď to, ono mňa len tak nejaký muž nezaujme...Tento ma taky krásny pokojný hlas a pokojný prejav...

autor
16. apr 2025

@personality haha, rovnaká téma, možno sa tu inšpirovala :D ja si to uvedomujem ..aj to, že keď je nešťastná žena napr vo vzťahu, tak ma tendenciu si napr takého doktora, ktorý sa o ňu starať, vizualizovat ako partnera ..

drahomirrra
16. apr 2025

Autorka, urcite sa ozvi, ake to ma pokracovanie, nahodou, mozno pekny pribeh a vztah z toho bude. Ktovie. Co by na tom akoze malo byt zufale, ze zrovna muz je lekar, to nechapem. Kym nie je zenaty, samozrejme.

karolinakr
16. apr 2025

ale ženy su trošku naivne, ak zo strany chlapa nie je tam nejaka chcemia, tak nepojdu míĺu vpred robit služby niekomu, kto sa im až tak nepáči..to len každy si mysli, o aky dobry človek - ale skutočne motivy do srdca nikto nevidí
neverim tomu, ked pride ku gynekologovi 200kg žena, vyzerajuca jak chlap s fuzikmi, že doktor s ňou po večeroch bude hodiny a hodiny počuvať jej problemy a riešiť ich..

petronelag
16. apr 2025

Len on má aj dosť žien, aj zo svojho pracovného prostredia, ak je vôbec nezadaný.

autor
16. apr 2025

@petronelag áno...to je fakt.

maxik24
17. apr 2025

Inak aj ja mam velmi mileho lekara, chodila som castejsie kvoli zdravotnemu problemu, tak si ma zapamatal, hned od dveri sa mi prihovoril teraz minuly tyzden po roku, co ma nevidel, ked som bola iba na krv, prechadzal cez miestnost sestriciek.. U neho som nebola ani objednana, cize si ma cisto iba pamatal, spytal sa na nejake konkretne veci, usmieval sa nonstop, a isiel dalej. Vzdy je taky, ani by mi nenapadlo. A ja sa v praci tiez rada usmievam, mam taku povahu, a je pravda, ze mi to prinieslo par nezelanych zaujemcov 🤣 ale nikdy som sa nad tym takto nezamyslala, ako posobim. A tak myslim, ze aj tento moj lekar. Som mu sumafuk, ale z nejakeho dovodu si ma pamata aj po roku (nie som tam dlho, ze by si ma proste pamatal ako dlhorocnu pacientku) a usmieva sa na kazdu, kazdeho.

Ale suhlasim, skus sa po sviatkoch spytat, ci bol s rodinkou niekde na vylete, alebo travia sviatky klasicky sibanim atd. Uvidis co povie. Ak je zenaty, zadany, je to pase. Ak je slobodny, usmievaj sa dalej a dodaj, ze aj ty si bola na Velkonocny pondelok iba s mackou, psom, sliepkami..nech vidi, ze si single 🤣

autor
17. apr 2025

@maxik24 zlatá 🙂 super si to napísala 🙂

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
borabalazova
17. apr 2025

A tak zase, kde sa majú lekári zoznamovať? Už teraz manžel mojej kamošky-lekárky sprevádzal svoju mamu do jej ordinácie a tak sa zoznámili.

anonym_aa0011
4. okt 2025

@anonym_autor ahoj ja tiež práve niečo také zažívam. ach je to odborny lekár dokonca primár. pri návšteve mám strašný pocit iskrenia medzi nami. Pozera mi tak hlboko do očí. pri poslednej kontrole ma chytil za ruku a povedal ze všetko bude vporiadku a zvládneme to ..možno chcel byt len milý ja neviem ..ale na druhý deň ma požiadal na soc. sieti o priateľstvo. určite ja nič skúšať nebudem je aj starší odomňa asi cca o 10 rokov ale je strašný sympos .

veroni2
26. okt 2025
@anonym_aa0011

@anonym_autor ahoj ja tiež práve niečo také zažívam. ach je to odborny lekár dokonca primár. pri návšteve mám strašný pocit iskrenia medzi nami. Pozera mi tak hlboko do očí. pri poslednej kontrole ma chytil za ruku a povedal ze všetko bude vporiadku a zvládneme to ..možno chcel byt len milý ja neviem ..ale na druhý deň ma požiadal na soc. sieti o priateľstvo. určite ja nič skúšať nebudem je aj starší odomňa asi cca o 10 rokov ale je strašný sympos .

@anonym_aa0011 Preco nevyskusas??? Ten príbeh sa mi paci. Je slobodný?

anonym_bcaa09
26. okt 2025

@anonym_autor hej aj ja mám takého lekára. Už 10 rokov. Je to milé 🙂. Myslím, že chlapi, čo chcú viac, sa neuspokoja s vykecávaním v ambulancii. Ja ho vnímam ako príjemného lekára.

veverickav
26. okt 2025

Autorka ..ako to dopadlo?

alica110
26. okt 2025

Prečo zakázané, veď aj lekár je len človek.

anonym_ec8620
26. okt 2025
@borabalazova

A tak zase, kde sa majú lekári zoznamovať? Už teraz manžel mojej kamošky-lekárky sprevádzal svoju mamu do jej ordinácie a tak sa zoznámili.

@borabalazova ja som sa so svojím priateľom lekárom zoznámila cez zoznamku. Sme spolu už rok . Takže aj tak sa dá. Ale aj mňa zaujíma ako to autorke dopadlo :D

veroni2
27. okt 2025
@anonym_ec8620

@borabalazova ja som sa so svojím priateľom lekárom zoznámila cez zoznamku. Sme spolu už rok . Takže aj tak sa dá. Ale aj mňa zaujíma ako to autorke dopadlo :D

@anonym_ec8620 Aketo je mat priateľa lekára? To ti muis byt supr?🙂

anonym_ec8620
27. okt 2025
@veroni2

@anonym_ec8620 Aketo je mat priateľa lekára? To ti muis byt supr?🙂

@veroni2 v čom konkrétne myslíš super? 🙂

veroni2
27. okt 2025
@anonym_ec8620

@veroni2 v čom konkrétne myslíš super? 🙂

@anonym_ec8620 Ta ubezpeci v chorobe, povzbudí, poradí, mozno nieco predpise. Rozumie hlavyboleniu ;) aj anatómii..no parádička, nie?🙂

anonym_e205f6
27. okt 2025

Podľa mňa si namyslas...keby ja som mala každého lekára takto brať, ktorý ku mne prejavil nejaké sympatie tak rovno je to môj pôrodník, predstav si, že ma volal aj na kávu ako odmenu za pôrod...zasmiali sme sa a život ide ďalej...ja vychovávam moje dieťa a on ordinuje ďalej a stavím sa že podobné žarty na odhlacenie dáva ďalej ďalším ženám...

anonym_ec8620
27. okt 2025
@veroni2

@anonym_ec8620 Ta ubezpeci v chorobe, povzbudí, poradí, mozno nieco predpise. Rozumie hlavyboleniu ;) aj anatómii..no parádička, nie?🙂

@veroni2 je všeobecný lekár tak niekedy mi aj poradí v takých bežných veciach alebo odporučí nejaké vitamíny a tak 🙂 On je hlavné rád keď po práci už nemusí riešiť prácu :D

Strana
z3