Vzťah s cudzincom
ahojte dcera pracuje v rakusku a zacala si s Rakúšanom, uz to mozno pol roka ťahajú no ja som nikdy nebola za vztah s nejakým cudzincom, mate niektorá skúsenosť ? Maju inu mentalitu zmýšľanie ako my ? Dcera ma 23 on ma asi 30 vravela ze si rozumejú ja ho este nepoznam len som z Toho znepokojená
Prečo my, národ slovenský, si myslíme, že sme nejakí nadľudia? že lepších na tomto svete nie je? ja neviem, ale slovenskí chlapi zase nie sú nejaké terno. Buď je to líznutý alkoholik, mamičkár alebo už ženatý 😂
@szam uplne suhlasim co si napisala slovensky muzi su lenivi, sedlaci, alkaci alebo narcisti co si myslia ze zeny su na to aby otrokarcili v domacnosti a naplnali potreby vyrastenych deciek v dospelom tele a su aj na nic otcovia.
@pr85 Esteze ty si biely, hetero a Slovacisko ako repa. A hlavne katolik🙄
@anonym_f13175 Tak ja verím, že existujú rozdiely medzi Európanmi a ľuďmi z islamskej a africkej kultúry. A aj toto bagatelizovanie z tvojej strany sa prejavuje v konfliktoch medzi migrantmi a pôvodným obyvateľstvom. Ale keď sa ti moslimská a africká kultúra tak páčia, zober si muž z takýchto kultúr. Len sa tu potom na MK nestazuj, že máte vi vzťahu problémy, za ktoré môžu kultúrne a náboženské rozdiely.
@anonym_3b205b Radsej 5 Turkov ako jedneho pr85😄😆
@anonym_f13175 Ešte, aby si neľutoval, keď ťa nejaký Turek (hlavne z juhovýchodnej Anatómie) multikulturne obohatí. Ja ťa obohacovať nebudem.
@anonym_f13175 Tak ja verím, že existujú rozdiely medzi Európanmi a ľuďmi z islamskej a africkej kultúry. A aj toto bagatelizovanie z tvojej strany sa prejavuje v konfliktoch medzi migrantmi a pôvodným obyvateľstvom. Ale keď sa ti moslimská a africká kultúra tak páčia, zober si muž z takýchto kultúr. Len sa tu potom na MK nestazuj, že máte vi vzťahu problémy, za ktoré môžu kultúrne a náboženské rozdiely.
@pr85 A ta moslimska a africka kultura, tie su s nami teraz v miestnosti? 😄 Ona sa pytala na Rakusana, ty truba. Co tu splietas svoje bludy zas.
Ved je z rakuska.. keby bol cech, madar, poliak? Aj to by ta znepokojovalo?
@anonym_f13175 Ešte, aby si neľutoval, keď ťa nejaký Turek (hlavne z juhovýchodnej Anatómie) multikulturne obohatí. Ja ťa obohacovať nebudem.
@pr85 Nie, to sa asi nestane, kedze mam tiez muza Rakusana (origos, keby si sa pytal).
V rovnakom čase na Rakúskom “Das blaue pferdchen”: ženy, čo robiť, syn si našiel frajerku kdesi z východnej Európy, čo si o tom myslite?
@anonym_autor Mohla by si špecifikovať s akým typom Rakúšana si začala? Ma Migrationshintergrund? Ak áno, je z východnej Európy a Balkanu alebo je to Turek, Kurd, Arab a černoch?
@pr85 Ty si ukážkový prototyp mierumilovného kresťana 😀 Čo téma to odcudzovanie, homofóbia, xenofóbia, nenávisť, strach, odpor. Vôbec nespĺňaš hodnoty, ku ktorým sa hlásaš.
Prečo my, národ slovenský, si myslíme, že sme nejakí nadľudia? že lepších na tomto svete nie je? ja neviem, ale slovenskí chlapi zase nie sú nejaké terno. Buď je to líznutý alkoholik, mamičkár alebo už ženatý 😂
@szam ale to nie je nas problem, ze si neviete najst normalneho chlapa 🤷♀️ lebo akonahle prides do Turecka, Indie, tak hned na teba skacu hotovi muzi s velkym M :D ja teda poznam uzasnych slovenskych muzov a ked sa niektore zatrpknute na nich takto vyjadrujete, tak si len pomyslim, ze dalsia, co svoju neschopnost zvaluje na chlapa. Lebo tvrdit, ze kazdy chlap je tu alkoholik, gambler, mamickar, je totalne odveci 🙂
@anonym_3b205b Kresťanská láska sa prejavuje v tom, ze sa snažíme ochrániť miestne ženy voči cudzím agresorom z rádov migrantov. Západná Európa ponúka mnoho prípadov (napr. pakistanské grooming gangs).
@pr85 Slovákov kto ochrání pred bigotými katolíkmi, ktorí sa starajú do ich životov a do ich maternic?????
@anonym_autor predpokladám, že to je prvý cudzinec, ktorého si v živote stretla, či vlastne ešte ani nestretla a nevytiahla si päty z rodnej viesky... oboznám sa trochu s rakúskou históriou (Rakúsko-Uhorsko ti niečo hovorí?), kultúrou a spôsobom života, choď sa do Rakúska pozrieť, zoznám sa s dotyčným človekom a potom si utvor názor. Ale hlavne to nechaj na dcéru, je dospelá
@anonym_3b205b Kresťanská láska sa prejavuje v tom, ze sa snažíme ochrániť miestne ženy voči cudzím agresorom z rádov migrantov. Západná Európa ponúka mnoho prípadov (napr. pakistanské grooming gangs).
@pr85 ochran ich radsej pred echt slovenskymi muzmi, jeden z nich tento tyzden zavrazdil zenu pred ocami jej deti
@anonym_autor za mna krajiny blizke nasej, su uplne v poriadku a podla mna aj velmi podobna kultura. Skor sa cudujem zenam, ktore si zacinaju s Arabmi, Turkami, Egyptanmi a najhorsie Indovia. Jeden cas sme mali v praci Inda a aj ked sa neviem ako navonal, tak smrdel. Normalne to bol zamestnanec v korporate. Aby tu zas nejake nepisali, ze to bol nejaky stavbar. U nas v rodine sesternicina dcera jazdila do Indie za priatelom. On tu nebol ani raz. Davala pravidelne fotky, ako tam s nimi ,,zije". Jedavala bezne zo starych hrncov, zo zeme. Mne bolo z toho dost tazko a bala som sa, ci si daco odtial neprinesie. Hygiena nula bodov. Podla mna, ked sa zena ulakomi na taketo kultury, tak je to vacsinou preto, lebo nemala stastie vo svojej krajine a muzi ju nechcu. Raz jedna influencerka davala na instagram, ze jej partner Ind si berie od nej ostrihane nechty a hra sa s nimi :D dakujem, toto fakt nechcem :D
@anonym_dd1205 uplne suhlasim 😊 a presne som minuly tyzden natrafila na tu influencerku co pisala o ostrihanych nechtoch... Riadne nechutne 😬😬😬 a celkovo mi prisla este poriadne zaslepena
V rovnakom čase na Rakúskom “Das blaue pferdchen”: ženy, čo robiť, syn si našiel frajerku kdesi z východnej Európy, čo si o tom myslite?
@muzula a ich odpovede: nema dievca usta napichane? Zarobí slusne? Nebude mojho syna financne vyuzivat? 🙂
Zbytočne to riešiš, lebo to nie je tvoje rozhodnutie. Tým, že vyjadríš nejaké obavy (založené len na predsudkoch), realitu nezmeníš, lebo dcéra sa s ním určite len preto nerozíde a akurát si môžeš naštrbiť vzťah s ňou.
no praveze bud rada Nemci a Rakusaci, beru zenu tak fifty fity aj co sa tyka starostlivosti o domacnost.V tom je ina mentalita.Oni vacsinou bez reptania ani to nemusis pripomenut pomahaju doma aj s cisto zenskymi pracami.Takze zeny tu maju pravdu,tu to tahas z chlapa ako z chlpatej deky a tam je to automatika mam kamosa nemca on je tiez taky.U nas stale vladne ze zena vsetko musi spravit a stihat tam neexistuje.Mozno su vynimky aj tam ale vacsinou je to tam takto nastavene lebo domacnost je spolocna
Ja by som bola teda veľmi spokojná. Milujem Salzburg a okolie. Tešila by som sa, keby tam žila moja dcéra, aspoň by som tam mohla byť často a užívať si to tam 🤣🤣.
Vnúčatá by som pravidelne brala do ich zoo a do haus der natur, do hangar 7 a na jazerá, na lyže, na bežky, v zime na vianočné trhy. Sen.
@pr85 ochran ich radsej pred echt slovenskymi muzmi, jeden z nich tento tyzden zavrazdil zenu pred ocami jej deti
@carolynka Zavraždil jeden slovenský muž. Pred tým bohužiaľ neviem nikoho ochrániť, lebo mal slovenské občianstvo a deportovať ho nikam nebolo možné. Migranti nemajú právo byť na Slovensku, máme právo ich sem nepustiť a tým pádom vieme ochrániť slovenské ženy.

@anonym_autor a cudzinec je nejaky horsi clovek, alebo co ta na tom znepokojuje?
Este keby to bolo z krajiny, kde su role muzov a zien velmi uzkoprse, tak tam este pochopim znepokojenie, ale rakusan? Pri troche stastia sa bude mat lepsie nez s priemernym slovakom 😆