Vzťah s cudzincom
ahojte dcera pracuje v rakusku a zacala si s Rakúšanom, uz to mozno pol roka ťahajú no ja som nikdy nebola za vztah s nejakým cudzincom, mate niektorá skúsenosť ? Maju inu mentalitu zmýšľanie ako my ? Dcera ma 23 on ma asi 30 vravela ze si rozumejú ja ho este nepoznam len som z Toho znepokojená
Ja mám tiež vzťah s Rakúšanom, už pár rokov. Mentalitou je veľmi podobný našej, dokonca ešte lepší by som povedala, doma navarí, uprace. Nevýhoda je, že si nerozumie (jazykovo) s mojou rodinou a musím prekladať. Ale celá moja rodina ho bez problémov akceptuje.
@anonym_autor rakusan ci turek?
@anonym_autor Mohla by si špecifikovať s akým typom Rakúšana si začala? Ma Migrationshintergrund? Ak áno, je z východnej Európy a Balkanu alebo je to Turek, Kurd, Arab a černoch?
@anonym_autor Mohla by si špecifikovať s akým typom Rakúšana si začala? Ma Migrationshintergrund? Ak áno, je z východnej Európy a Balkanu alebo je to Turek, Kurd, Arab a černoch?
@pr85 normálne original Rakúšan
Zo Salzburgu
Rakusan je v pohode.... Pokiaľ ti nedoniesie dcera domov araba, tak je dobre
@anonym_autor podla mna Rakusan uplne v pohode, znepokojena by som bola, keby si zacala z nejakym Egyptanom, Turkom a podobne.. Nechaj to zatial tak a uvidis, ako sa to bude vyvijat.. Netreba odsudzovat, pokial nepoznas..
@anonym_autor Problém môže byť,to čo aj na Slovensku.Mlada baba si najde staršieho priateľa, on naplní jej " nádrže lásky" : rozpráva sa s ňou, kúpi jej kvety, dá jej pozornosť, zaujíma sa o ňu a pod.Otazka , ktorá trápi nás rodičov dcér je: nakoľko to myslí s tou mojou dcérou vážne? Či ju nechce mať iba" na chvíľu".Iba dokiaľ mu to vyhovuje.No,je to ťažká situácia.
@anonym_autor a tak rakušák ešte budiš, ale keby dovliekla černocha, iránca atď, to sú iné mentality 😆
@pr85 Esteze ty si biely, hetero a Slovacisko ako repa. A hlavne katolik🙄
@pr85 ta tvoja povestna krestanska laska a tolerancia.
@anonym_3b205b Radsej 5 Turkov ako jedneho pr85😄😆
Jasne, Rakusania su v pohode. Mentalita podobna Slovakom. Mame vela kamaratov Rakusanov. Ja mam Nemca a zijeme v Rakusku.
@anonym_autor moj muz je Rakusan a sme spolu cez 10 rokov. Nechapem toto zmyslanie. Ved to nie je nejaka uplne iba mentalita. Len to ich muzi su od nasich vacsinou lepsi a nemaju tale predsudky v starostlivosti o dom a deti. Toto som si vsimla ako pecu vec, ze aj muzi tam dost robia okolo deti a domacnosti bez nejakeho prosikania.
Ja mám tiež vzťah s Rakúšanom, už pár rokov. Mentalitou je veľmi podobný našej, dokonca ešte lepší by som povedala, doma navarí, uprace. Nevýhoda je, že si nerozumie (jazykovo) s mojou rodinou a musím prekladať. Ale celá moja rodina ho bez problémov akceptuje.
@catherin4 ja toto povazujem za vyhodu, aspon mam nad nimi kontrolu a dohovoria sa iba v ramci toho ako ja chcem 😃😃😃 10 rokov bez hadky 😂
@anonym_3b205b Radsej 5 Turkov ako jedneho pr85😄😆
@anonym_f13175 ta to zase prr, radsej nikoho ako jedneho pr85
@anonym_f13175 ta to zase prr, radsej nikoho ako jedneho pr85
@anonym_0a761e Vsak to je to iste, ci?😃
@anonym_0a761e Vsak to je to iste, ci?😃
@anonym_f13175 ani ne, to radsej budem sama ako s 5 turkami 😅
Jedna téma lepšia, ako druhá. Najprv matka, ktorá nechce 19 ročnej dcére dovoliť brazilky, potom chlap, ktorý nechce manželku pustiť do fitka a teraz matka, ktorá je znepokojená, lebo 23 ročná dcéra má priateľa Rakúšana. Malo by už konečne schladiť, lebo tieto vysoké teploty asi ľuďom nerobia dobre.
Je to Rakúšan, tuto hneď za rohom. Z čoho si znepokojená? Za to, že ty si nikdy nebola za vzťah s nejakým cudzincom, si má tvoja dcéra teraz začať s nejakým Slovákom, aby bola mama spokojná? Dcéra je dospelá a keď sú spolu už polroka, tak ten muž asi dcére zatiaľ vyhovuje. Zámerne píšem, "zatiaľ". Polroka je ešte krátka doba. Tak ako sa zo Slováka môže vykľuť magor, tak aj z Rakúšana. A tak isto, ako môže byť aj Slovák super chlap, tak aj Rakúšan. Všetko záleží od daného človeka, nie od jeho národnosti. Však ho pozvi k vám na návštevu, nech ho trochu spoznáš. Ak aj nevieš po nemecky, nevadí, z jeho správania vydedukuješ, aký je človek.
@pr85 normálne original Rakúšan
@anonym_autor rodicia rakusania ci turci? 😃
Zo Salzburgu
@anonym_autor prepáč ale z teba raz bude svokra ako lusk.
A co maju hovorit jeho rodicia, ze im domov dovliekol devu z vychodneho bloku 😅😅
Je to v pohode, neboj. Mozno aj to najlepsie co sa tvojej dcere (a prip. vnucatam) mohlo prihodit
@anonym_autor za mna krajiny blizke nasej, su uplne v poriadku a podla mna aj velmi podobna kultura. Skor sa cudujem zenam, ktore si zacinaju s Arabmi, Turkami, Egyptanmi a najhorsie Indovia. Jeden cas sme mali v praci Inda a aj ked sa neviem ako navonal, tak smrdel. Normalne to bol zamestnanec v korporate. Aby tu zas nejake nepisali, ze to bol nejaky stavbar. U nas v rodine sesternicina dcera jazdila do Indie za priatelom. On tu nebol ani raz. Davala pravidelne fotky, ako tam s nimi ,,zije". Jedavala bezne zo starych hrncov, zo zeme. Mne bolo z toho dost tazko a bala som sa, ci si daco odtial neprinesie. Hygiena nula bodov. Podla mna, ked sa zena ulakomi na taketo kultury, tak je to vacsinou preto, lebo nemala stastie vo svojej krajine a muzi ju nechcu. Raz jedna influencerka davala na instagram, ze jej partner Ind si berie od nej ostrihane nechty a hra sa s nimi :D dakujem, toto fakt nechcem :D
@anonym_3b205b
@anonym_0a761e
preco nanho útočíte? má pravdu v tom, že to nie je jedno, ci je to Rakusan, Turek, Arab atď. vsetko ina mentalita, tak sa netreba navážať do krestanskej lásky
Prečo my, národ slovenský, si myslíme, že sme nejakí nadľudia? že lepších na tomto svete nie je? ja neviem, ale slovenskí chlapi zase nie sú nejaké terno. Buď je to líznutý alkoholik, mamičkár alebo už ženatý 😂
@pr85 dobra pripomienka 😉

@anonym_autor sesternica žije dvadsať rokov v Rakúsku, z toho 15 rokov vydatá za rakúšana. Majú uplne normálny vzťah, dom, deti v puberte.