icon

Vzťah s manželom

9. júl 2026

Ako to mám brat keď manžel s ktorým už máme krízu vo vzťahu som dnes odhalila že si píše s kolegyňou veci typu ze on jej píše “ty ideš stále na maximum (cvičenie v posilke)” ako mu píše že “tyčinka bola skvelá spravilo jej to deň” on na to či ma rada prekvapenia ona mu ďakuje že spravil milé gesto a čo som sa dozvedela tak prejavuje k nemu náklonnosť a že sa bude tešiť na ďalšie prekvapenie a môj manžel že ma ho pripravené a zmurkajuci smajlík a ona teším sa a už si len osrdieckovali správy. Ja neviem čo mám robiť

Strana
z6
anonym_d1c540
11. júl 2026
@pletko325

@anonym_b0bcd2 Presne. Mužovi ak žena niečo prikáže, tak už to nie je jeho rozhodnutie ale príkaz, čiže by sa tým dostal do diskomfortu. A ak muž už s inou ženou niečo začal a niečo mu to dáva, tak s tým neprestane len tak. Pochybujem že by mal záujem o svoju ženu bojovať, keď už prejavil záujem u inej. Prikláňam sa k teórii "pako".

@pletko325 žena nemusí prikazovať mužovi, ani mu radiť, ani riadiť. Tu stačí, ak žena dá na tie dva týždne v striedavej starostlivosti mužovi deti. ( Ak jej to povaha a srdce dovolí) a potom sa muž dostane do rovnakej pozície ako žena a garantujem, že ho jednak prejde chuť na posilky a jednak na kupovanie tyčiniek. Kolegyňa nebude dva týždne čakať na " tyčinku", a pochybujem, že bude ten typ, čo si na dva týždne zavesí tri deti vrátane kojenca na krk.

pralinka25
11. júl 2026
@anonym_b0bcd2

@pralinka25 by si sa cudovala, aki su muzi vo svojej podstate jednoduchi a hlupucki. Funguje to. Nie je to klise. Mal v nej istotu, mal postarane o domacnost a deti, mal ju pre seba. Zrazu on zisti, ze ona sa z neho neposere a vie si zariadit zivot aj bez neho. Rani to jeho ego. Nemyslim si, ze mu je ako zena ukradnuta. Zaziadalo sa mu mile rozptylenie, nieco vzrusujuce a nove. Ale to neznamena, ze svoju zenu uz nechce. To by sa uz inak prejavoval.
A preco by ona nemohla vyzarovat spokojnost ze vypadla zo stereotypu? A nikde nepisala, ze nema s kym ist.

@anonym_b0bcd2 ja by som sa necudovala vobec nicomu. nemam 20. nehovorim ze to nebude fungovat. ale ak to ma byt len vzdor a ja ti ukazem nebude to fungovat. nie pre nu. a chlap aj ked je "jednoduchy" vie vyciti realnu hrozbu od divadla.
ak je to baba co ma velky rozptyl kamosov a kamosiek a bezne zila aktovnym socialnym zivotom moze to fungovat. ale ak bola doma roky v teplakoch, ma podobne ladene kamosky - a zrazu sa vyfikne a ide len tak "zit" neuveri jej to. pochopi to aj jednoduchy tvor. ale nevieme o autorke nic. tazko sa polemizuje.

autor
Včera o 02:28

@anonym_autor aby som odpísala všetkým. Je to veľmi ťažké rozhodnutie vôbec to nieje tak že vyhodiť a dovidenia mám ďalšie 3 malé životy za ktoré som zodpovedná a im teda traumu v podobe rozvodu alebo rozpadu manželstva priniesť nechcem. Samozrejme ak sa to nenapraví bude to časom horšie. To viem. Som na to pripravená. A popravde ako tu bol komentár spomenutý 3 malé deti a riešiť všetko je pekne na psychiku. Mne s nimi nemá kto pomôcť. Áno čušať a suchat nohami tiež nieje správne. Mali sme už aj online terapiu poradňu. Všetko chce svoj čas. Nerozumiem komentárom rozvod je istý. Ja niesom sama my niesme slobodní. Máme rodinu máme deti nejakú minulosť za sebou ktorá je pekná a nie škaredá a takéto sklamanie boli ale šiť veci horúcou ihlou tiež nieje správne chce to čas a rozhodnutie s chladnou hlavou. Aj keď nieje mi dobre je mi nevoľno mám myšlienky….

anonym_b0bcd2
Včera o 11:01
@anonym_autor

@anonym_autor aby som odpísala všetkým. Je to veľmi ťažké rozhodnutie vôbec to nieje tak že vyhodiť a dovidenia mám ďalšie 3 malé životy za ktoré som zodpovedná a im teda traumu v podobe rozvodu alebo rozpadu manželstva priniesť nechcem. Samozrejme ak sa to nenapraví bude to časom horšie. To viem. Som na to pripravená. A popravde ako tu bol komentár spomenutý 3 malé deti a riešiť všetko je pekne na psychiku. Mne s nimi nemá kto pomôcť. Áno čušať a suchat nohami tiež nieje správne. Mali sme už aj online terapiu poradňu. Všetko chce svoj čas. Nerozumiem komentárom rozvod je istý. Ja niesom sama my niesme slobodní. Máme rodinu máme deti nejakú minulosť za sebou ktorá je pekná a nie škaredá a takéto sklamanie boli ale šiť veci horúcou ihlou tiež nieje správne chce to čas a rozhodnutie s chladnou hlavou. Aj keď nieje mi dobre je mi nevoľno mám myšlienky….

@anonym_autor a on je ochotní zachrániť manželstvo? Či sa rozhoduje medzi rodinou a ňou? Ideálne by bolo, keby zmenil prácu…

Strana
z6