icon

Vzťah s mladším

17. jún 2025

Ahojte , sú tu ženy čo majú od seba mladšieho partnera ? Je rozdiel 4 roky teda o 4 roky staršia žena moc ? Jedná sa o to že sa mi možno črtá vzťah s človekom s ktorým si dlho rozumieme ale je odomna mladší a bojím sa toho že časom ho omrzím ... Že či mám do toho vôbec ísť

ika02
17. jún 2025

Ahoj, záleží na tom, koľko máte rokov. Ak máš 20 a on 16, tak to bude ešte decko, ale keď ste už vo vyššom veku, 4 roky sú zanedbateľný rozdiel.

ivik4
17. jún 2025

4 roky je nic ak Ti nevadi mladsi partner

jaja20
17. jún 2025

Ja som od manžela staršia o 6 rokov a sme spolu už 25 rokov 🙂
Dali sme sa dokopy, keď mal čerstvých 18, spoznali sme sa práve na jeho narodeninách.
Záleží od osobnosti, či vzťah bude mať výdrž.

katica06
17. jún 2025

Záleží od toho koľko máte rokov. Bývalý kolega má o 9r staršou ženu, a sú stále spolu užívajú si pokojný život dôchodcov.

domkakvet
17. jún 2025

Rozdiel 4 roky je este v norme, inak osobne nepoznam nikoho kto by sa rozisiel kvoli vekovemu rozdielu a pocula som problemy ohladom vacsieho vekoveho rozdielu napriklad pri 10 rocnom a viac, kde zena chcela sex a muz uz nevladal, alebo si chcela uzivat a on uz mal vzhladom k svojmu veku rad oddych na gauci.

liusa82
17. jún 2025

ja mám síce rada rovesníkov plus minus 5,6 rokov.U chlapa skôr narovnako alebo navrch tých 5,6 ale to som ja.No moja mamča je od otca staršia o 9 rokov a žiadny rozdiel nebol vidno ani za mladi ani teraz.Ani nejak rozdiel v správaní že bol mladší absolútne.Ale za mňa mne by to asi dosť vadilo .Myslím ten vek čo mala moja mamina s otcom.Jej to nevadilo nikdy ked sme sa o tom bavili.Tie 4 roky nie sú tak hrozné čo by ste mali vy to je nič.A čo má povedať taká Studenková s Kostkom a pozri kolko sú už spolu.Síce trochu rarita ale stáva sa

lilian183
17. jún 2025

Ja som staršia o 5rokov a nesťažuje sa on ani ja

btus
17. jún 2025

mám manžela mladšieho o 8 rokov. Sme spolu už 20 rokov, manželia 17 rokov. 4 roky nie je rozdiel. 🙂 Záleží od človeka. Držím palce. 🙂

marca12
17. jún 2025

4 roky nie je vela. Poznam v okoli pary,kde su zeny starsie o 4-7 rokov a ani to nevidno. Ak si rozumiete,veku sa neboj

marianarem
17. jún 2025

Ja som mala o 4 roky mladsieho, ten pravdu povediac dieta bol. Ale bolo to skor tym, ze ho rodicia nikdy nenechali samostatne konat, nebolo to vekom. Dospel postupne az po smrti otca. Oproti tomu mam jedneho kamarata, ktory je o 7 rokov mladsi odo mna a ten sa spraval velni dospelo uz ako cerstvy dvadsiatnik, tam by som vek vobec neriesila. Cize viac ako vek je podstatna vychova a skusenosti
Inac mam v okoli viacere pary, kde je rozdiel 4-11 rokov a su velmi dlhodobo spolu.

veronka1996
17. jún 2025

Pre mňa je to veľa. Keby som mala 40 a muž 36, ja už by som bola "po záruke" a on muž v najlepších rokoch, určite by chodil za milenkami alebo ma vymenil za novší model.

ukgirls
17. jún 2025

oj je mladsi o 10 rokov..ok obcas ma detske napady -ale zas je to aj o respekte a aspon je s nim sranda... nieje zaprdeny dedko na gauci ale je aj vyspely a vie sa postart.. takze podla mna vek nieje podstatny,ale povaha a ako je vychovany ...

deti95060810
17. jún 2025

to je ešte v norme... ak je to len o veku tak kľudne môžeš do vzťahu ísť...

yelena159
17. jún 2025

Bože, staršia o 4 roky. Tak ho priťahujú babky no.

rachel36a
17. jún 2025

Môj manžel je mladsi o 9 rokov...vôbec mi to nepríde veľa.. ked je to naopak, tak to nik neriesi...lebo je zaužívané ze žena má byť mladšia...

alyson29
18. jún 2025

Ahoj, moja mamina má o 9 rokov mladšieho partnera, teraz už manžela 🙂 lenže medzi nimi nie je vidieť prakticky žiadny vekový rozdiel po fyzickej stránke (mamina 55, on 46), dosť dbá o svoj vzhľad a aj je veľmi aktívna 🙂

greywolf
18. jún 2025

4 roky? Ved to ste rovesnici. Neries a smelo do toho. 😎

tiumen
18. jún 2025

4 roky sú nič. My sme boli nedávno na svadbe, kde bol ženích mladší od nevesty asi o 17 alebo 18 rokov 😄

michal412
18. jún 2025

Vidím, že všade prispievali ženy, takže sa nebudú sťažovať. Najmä keď chcú s mužom držať trend.
Napríklad ja mám manželku staršiu o 3,5 roka a dávala mi stále pociťovať, že som mladší. Hoci rozdiel je nepatrný.
Nikdy som nemal pocit, že sa s ňou môžem niekde plnohodnotne odviazať. Vždy mala pocit, že mi musí niečo zakazovať alebo prikazovať. Pritom sa nikdy nemala potrebu o mňa starať. Všetky domáce práce som zvládal a bol som spoľahlivý. Aj v posteli.
Teraz som finišujúci 40-tnik a ona má už po päťdesiatke, no mám pocit, že mám 30 a ona by už najradšej zajtra išla do dôchodku. Čím sme starší, tým viac sa podobáme skôr na matku a syna. Ja mám aktivity, o ktorých ona nechce ani počuť a ona žije len pre deti, ktoré za chvíľu odrastú. Jediné záujmy sú mobil a TV. A samozrejme spať čo najskôr.
Odkaz pre autorku: Vek nie je dôležitý, ale ostaň stále aktívna, aby si toho svojho nezunovala. A teraz by mohli napísať niečo aj iní chlapi, čo majú staršie ženy, aby som tu nebol sám...😅

siska53
18. jún 2025

Ja som mala o 4 roky mladšieho a on omrzel mna 😅. 2 roky sme spolu chodili, ale.. rozisla som sa s nim - ja. Bola s nim nuda 🤣🤣. Ja som potrebovala niekoho blaznivejsieho.
A inak si rozumiemom celkovo skor s mladsimi ludmi vseobecne.

rejon21
11. júl 2025

@anonym_autor Mam muza o 15 rokov mladsieho. Manzelmi sme 7 rokov. Nevidim nijaky problem

rejon21
11. júl 2025
@michal412

Vidím, že všade prispievali ženy, takže sa nebudú sťažovať. Najmä keď chcú s mužom držať trend.
Napríklad ja mám manželku staršiu o 3,5 roka a dávala mi stále pociťovať, že som mladší. Hoci rozdiel je nepatrný.
Nikdy som nemal pocit, že sa s ňou môžem niekde plnohodnotne odviazať. Vždy mala pocit, že mi musí niečo zakazovať alebo prikazovať. Pritom sa nikdy nemala potrebu o mňa starať. Všetky domáce práce som zvládal a bol som spoľahlivý. Aj v posteli.
Teraz som finišujúci 40-tnik a ona má už po päťdesiatke, no mám pocit, že mám 30 a ona by už najradšej zajtra išla do dôchodku. Čím sme starší, tým viac sa podobáme skôr na matku a syna. Ja mám aktivity, o ktorých ona nechce ani počuť a ona žije len pre deti, ktoré za chvíľu odrastú. Jediné záujmy sú mobil a TV. A samozrejme spať čo najskôr.
Odkaz pre autorku: Vek nie je dôležitý, ale ostaň stále aktívna, aby si toho svojho nezunovala. A teraz by mohli napísať niečo aj iní chlapi, čo majú staršie ženy, aby som tu nebol sám...😅

@michal412 takto sa ale sprava aj vela muzov. Faktom ale je, ze mobil, tv a cakanie na dochodok zabija vztah. Najhorsie je zostarnut mentalne. A je jedno,ci je to zena, alebo muz.

rejon21
Autor odpoveď zmazal
sense
11. júl 2025

Omrziet môžeš aj rovnako starého alebo staršieho, alebo môže omrzit on teba. Ak takto rozmýšľaš o vzťahu ktorý ešte ani nezačal tak už teraz nemá význam podľa mna