Vzťah s mladším vdovcom
Ahojte, v jednom poste som tu písala o zoznamke a mužoch na nej. Konečne sa objaví muž, čo je aj pri zmysloch, aj je inteligentný, aj vie čítať s porozumením a dokonca dobre vyzerá. Ale...
A teraz mi povedzte, čo si o tom myslíte, či by ste vôbec do toho išli.
Je mladší od váš o 4 roky, má malé dieťa (škôlka), je vdovec - 2r. Stará sa o dieťa sám, s pomocou samozrejme rodičov a svokrovcov. Keď som sa ho pýtala, čo robí rád, samozrejme okrem starostlivosti o dieťa, tak napísal: " Mam psycho robotu, dom, domacnost, syn, kruzky, cez vikend chodim pomahat rodicom. Nemam cas na ziadne ine cinnosti."
Tu som trochu zastala. Po prvé ho chápem. Inak som mu napísala, že nech si predstaví slobodnú matku s deťmi, s viac deťmi dokonca... že to musia zvládať. A mnohé nemajú ani pomoc starých rodičov. Ale ok.
Ale teraz k veci. Nikde tam totiž nevidím priestor pre partnerku, priateľku. Ono to spoznávanie na začiatku potrebuje vlastný priestor. Byť spolu aj iba dvaja, postupne sa oťukávať. Ja som napríklad napísala, že rada mimo iného chodím do kina. On mi napísal, že malý ešte v kine nebol. Chápem...
No každopádne, v tomto momente som urobila to, že som zišla z kratšej cesty.
Napísala som mu, že v prvom rade si myslím, že by potreboval k sebe mladšiu a nie staršiu ženu, s dostatkom energie a podľa možností s aspoň jedným dieťaťom. Prípadne pre túto chvíľu, kým malý nevyrastie - iba kamošku s výhodami.
Popravde - keď som si predstavila starostlivosť o dom, o domácnosť a o neho a jeho syna, povedala som si, že toto je asi nad moje možnosti.
Mimochodom - celý čas rozprával o tom, že má rád čipku na žene, na spodnom prádle, a či by som si čipku kvôli nemu nedala 🙂. Čiže asi takto..
Zišla som z kratšej cesty teda. Vyhodnotila som svoje možnosti. Len sa sama seba pýtam, dobre som spravila? Nenechala som si ujsť šancu spoznať muža a dieťa len preto, že som lenivá? Viete asi ako to myslím 🙂.
@anonym_autor Tak si priznaj, ze si vedela, ze o neho zaujem nemas, ale imponovalo ti, ako ho odmietas a on ta presviedca.. az natolko, ze si sa tu s tym musela zdoverit.. fakt sa ti zda, ze toto je v poriadku? Aky socialny experiement?
@dadis samozrejme,, ze som o neho nemala zaujem a vyslovene som mu to niekoko krat povedala. Od zaciatku. A potom som ho blokla. ked si nedal povedat. Ma plne pole zien, ktore moze oslovit...
@dadis samozrejme,, ze som o neho nemala zaujem a vyslovene som mu to niekoko krat povedala. Od zaciatku. A potom som ho blokla. ked si nedal povedat. Ma plne pole zien, ktore moze oslovit...
@anonym_autor No ved to tu pisem.. temu si zalozila len kvoli tomu, aby si si boostla ego.. citis sa teraz hodnotnejsia? Lebo to z teba hodnotnejsiu zenu nespravilo..
@anonym_6d194f presne to, som mu napísala. Ešte sa dožadoval, písal, chcel riešiť, aby sme sa aspoň stretli krátko, ale veľmi jasne som mu dala vedieť nie. Skôr som iba chcela tu urobiť sociálny experiment, či by ženy mali záujem o muža vdovca s malým 5r dieťaťom.
@anonym_autor Ono vieš, je rozdiel vdovec s 5rocnym dieťaťom a "vdovec s 5 ročným dieťaťom" (opačný obraz).
Môže byť chlap, ktorý oplakával manželku fakt pár rokov a teraz sa chce/potrebuje posunúť niekam ďalej a chcel by nájsť pre seba a dieťa novú partnerku, ak to všetko na oboch stranách západne do seba.
A potom je chlap, ktorý mal niekoľko partneriek po dvoch rokoch od smrti manželky, možno ho zaujíma skôr jeho spokojnosť pred dieťaťom (ktovie) a zvyšok už vieš Ty...
@anonym_autor Ono vieš, je rozdiel vdovec s 5rocnym dieťaťom a "vdovec s 5 ročným dieťaťom" (opačný obraz).
Môže byť chlap, ktorý oplakával manželku fakt pár rokov a teraz sa chce/potrebuje posunúť niekam ďalej a chcel by nájsť pre seba a dieťa novú partnerku, ak to všetko na oboch stranách západne do seba.
A potom je chlap, ktorý mal niekoľko partneriek po dvoch rokoch od smrti manželky, možno ho zaujíma skôr jeho spokojnosť pred dieťaťom (ktovie) a zvyšok už vieš Ty...
@anonym_6d194f myslím si, že toto je ten druhý prípad. Ale veď on vie najlepšie ako. Poznám jeden prípad, mladá manželka zomrela na onko ochorenie, ostalo 3 ročné dievčatko. Milenku mal hneď. Neviem, či teraz po rokoch miá nejakú partnerku, skôr si myslím, že nie. Ale tieto milenky, kamošky s výhodami má určite. Na druhej strane berie ohľad na malú a nechce jej do života vodiť nové ženy, nové náhradné mamy. Tento tu však komunikoval, že hľadá vzťah. Aspoň keby bol úprimný.
Krátka edukatívna vsuvka o tom ako premýšľajú muži a ako myslia ženy:
"Keď som sa ho spýtala, čo robí rád, samozrejme okrem starostlivosti o dieťa, tak napísal: "Mám psycho robotu, dom, domácnosť, syn, krúžky, cez víkend chodím pomáhať rodičom. Nemám čas na žiadne iné činnosti."
Tu som trochu zastala. ...Nikde tam nevidím priestor pre priateľku, partnerku..."
Autorka, svoju otázku naňho si formulovala ale úplne inak. Pýtala si sa ho, čo rád robí okrem starostlivosti o dieťa. Preto Ti tak aj odpovedal. Keby si sa ho spýtala na miesto partnerky v živote, určite by odpovedal inak.
Ale toto je úplne už úplne passé, keďže si sa rozhodla, že tento muž je 4U nevhodný.
A k tej čipkovanej bielizni: z Tvojich príspevkov vyplýva, že on nemal na mysli konkrétne Teba, keď sa na to pýtal. Pýtal sa, či "neexistuje aspoň 1% šanca, že by si si ju dala kvôli PARTNEROVI."
Uvažovať o možnosti neznamená už to s tebou prežívať.
Ale toto už je passé, keďže si sa rozhodla, že tento muž je 4U nevhodný.
"Keď som sa ho spýtala, čo robí rád, samozrejme okrem starostlivosti o dieťa, tak napísal: "Mám psycho robotu, dom, domácnosť, syn, krúžky, cez víkend chodím pomáhať rodičom. Nemám čas na žiadne iné činnosti."
Tu som trochu zastala. ...Nikde tam nevidím priestor pre priateľku, partnerku..."
Autorka, svoju otázku naňho si formulovala ale úplne inak. Pýtala si sa ho, čo rád robí okrem starostlivosti o dieťa. Preto Ti tak aj odpovedal. Keby si sa ho spýtala na miesto partnerky v živote, určite by odpovedal inak.
Ale toto je úplne už úplne passé, keďže si sa rozhodla, že tento muž je 4U nevhodný.
A k tej čipkovanej bielizni: z Tvojich príspevkov vyplýva, že on nemal na mysli konkrétne Teba, keď sa na to pýtal. Pýtal sa, či "neexistuje aspoň 1% šanca, že by si si ju dala kvôli PARTNEROVI."
@orisker ešte aby som so sebu nosila prekladový slovník nie ? 🤦
@orisker ale veď modrý kon je plný feministiek, tak čo sa dalo čakať, jedine že ho tu budú prepierat ako totálneho uchyla. A pani autorka napíše takú polopravdivu časť z konverzácie a všetky hneď vedia že je to klamár a uchylak.
@sova7 ,
nie, nemusíš.
🙂
Stačí rozmýšľať, keď formuluješ otázky.
@orisker formulujem otázku. A kde chlape je v tom vsetkom miesto pre partnerku? V postely v čipkovaných tangacoch. Uhm. A to si tie čipkované tangace nedáš ani keby som už bol tvoj partner? No nie. Tak ahoj nie si pre mňa vhodná partnerka. Muž s indianskym menom Paprika. Dutý a plný semena. Ale jasné chybu robí zásadne žena lebo sa zle pýta. Tak či tak situáciu vyhodnotila správne a poslala ho do obehu hľadať čipkované tangace.
@orisker ale veď modrý kon je plný feministiek, tak čo sa dalo čakať, jedine že ho tu budú prepierat ako totálneho uchyla. A pani autorka napíše takú polopravdivu časť z konverzácie a všetky hneď vedia že je to klamár a uchylak.
@anonym_deb289 nie som feministka ale tamten fešák je vdovec asi tak ako ja som Snehulienka ved na clivy príbeh sa dobre lovia zúfalé ženy
@orisker formulujem otázku. A kde chlape je v tom vsetkom miesto pre partnerku? V postely v čipkovaných tangacoch. Uhm. A to si tie čipkované tangace nedáš ani keby som už bol tvoj partner? No nie. Tak ahoj nie si pre mňa vhodná partnerka. Muž s indianskym menom Paprika. Dutý a plný semena. Ale jasné chybu robí zásadne žena lebo sa zle pýta. Tak či tak situáciu vyhodnotila správne a poslala ho do obehu hľadať čipkované tangace.
@sova7 ,
dobre no, ako povieš...
🙂

@anonym_autor ja sa bavím, aký nudný život mas, ze tu riešiš nevydarený pokus o zoznámenie.
Ty sociálny experiment😎🤚
Ta velice zaujíma ci by iné zeny chceli vdovca.
@mk22 tak ked sa bavis aj ty, tak to potom splniilo ucel, zabavili sme sa 🙂