icon

Vzťah s mužom, ktorý je o 7 rokov mladší

mrtina2
4. dec 2025

Ahojte, chcela by som sa spýtať aký máte názor na vzťah s mladším, prípadne skúsenosť ak ste v takomto vzťahu alebo ste niekedy boli.
Mám 37, on 30, spoznali sme sa v práci, robí v jednej subdodávateľskej firme a pracovali sme spolu na jednom projekte ktorý sme dokončili pred 2 týždňami. Stretávali sme sa pravidelne približne pol roka, ku koncu sme chodili spolu na obedy iba vo dvojici. Sympatický mi bol od začiatku, aj sme si dobre rozumeli, ale vôbec som neuvažovala nad niečím iným ako pracovným/kamarátskym, keďže ma odrádzal hlavne ten vekový rozdiel.
Ako sme boli spolu naposledy pred 2 týždňami tak si vypýtal na mňa kontakt na súkromný mobil s tým že by sme mohli ísť spolu niekedy na lyže, turistiku atď....
Tento týždeň mi napísal že by ma rád znova videl a či by sme nešli spolu na vianočné trhy a potom do kina.
On je slobodný, ja slobodná a mám dieťa, o tom ale vie.
Rozmýšľam či sa s ním stretnúť a nechať to ako sa to bude vyvíjať, alebo to slušne odmietnuť kvôli tomu vekovému rozdielu.

Strana
z3
vlado19822
8. dec 2025

@mrtina2 mám v rodine kde keď sa brali mala žena 42 on 25 teraz má ona 52 on 35 sú spolu 10 rokov ,toto my už príde extrém ale sú spolu šťastní ona už vydatá bola za alkoholika a tyrana ,tento ju ide na rukách nosiť ,podľa mňa 7 rokov nie je veľa ,ja mám manželku síce iba o 2 roky staršiu ale absolútne to necítime a to sme spolu vyše 30 rokov ,nerieš ,daj mu šancu ,ak prijme aj tvoje dieťa je to veľké + ,skús ísť s ním sama na stretnutie ,postupne ber so sebou aj dieťa aby pochopil že dieťa je súčasťou teba a uvidíš ako to zoberie

evansova
9. dec 2025
@anonym_7571ad

ked bude on v najlepsich rokoch, ty ho budes tahat dolu. Bude sa hanbit za teba a hladat inu.

@anonym_7571ad Určite to tak nemusí byť. Prečo by sa mal za ňu hanbiť? Dobrá vôľa všetko zdola, ak sa máte radi a rozumiete si ostaňte spolu.

lucioques
10. dec 2025

@mrtina2 buď rada že máš mladšieho, či chceš 50 ročného kerého bolia kríže? 👍

anonym_52e2f6
10. dec 2025
@anonym_7571ad

ked bude on v najlepsich rokoch, ty ho budes tahat dolu. Bude sa hanbit za teba a hladat inu.

@anonym_7571ad s takym zmyslanim...verim ze sa aj za teba hanbi tvoj chlap

janulka1802
10. dec 2025
@mrtina2

Ďakujem všetkým za odpovede, na rande sme boli, všetko super, takže určite budú aj ďalšie 🙂

@mrtina2 držím palce. Nech Vám tp vyjde!

Strana
z3