Vzťah s mužom, ktorý je o 7 rokov mladší
Ahojte, chcela by som sa spýtať aký máte názor na vzťah s mladším, prípadne skúsenosť ak ste v takomto vzťahu alebo ste niekedy boli.
Mám 37, on 30, spoznali sme sa v práci, robí v jednej subdodávateľskej firme a pracovali sme spolu na jednom projekte ktorý sme dokončili pred 2 týždňami. Stretávali sme sa pravidelne približne pol roka, ku koncu sme chodili spolu na obedy iba vo dvojici. Sympatický mi bol od začiatku, aj sme si dobre rozumeli, ale vôbec som neuvažovala nad niečím iným ako pracovným/kamarátskym, keďže ma odrádzal hlavne ten vekový rozdiel.
Ako sme boli spolu naposledy pred 2 týždňami tak si vypýtal na mňa kontakt na súkromný mobil s tým že by sme mohli ísť spolu niekedy na lyže, turistiku atď....
Tento týždeň mi napísal že by ma rád znova videl a či by sme nešli spolu na vianočné trhy a potom do kina.
On je slobodný, ja slobodná a mám dieťa, o tom ale vie.
Rozmýšľam či sa s ním stretnúť a nechať to ako sa to bude vyvíjať, alebo to slušne odmietnuť kvôli tomu vekovému rozdielu.
Viacero z vás tu spomína deti, ja osobne by som si ešte vedela predstaviť mať dieťa.
Niekedy na obede aj s kolegom sa ho kolega pýtal či ma partnerku a deti a vtedy povedal že s ex plánovali dieťa po tridsiatke, takže z toho usudzujem že v budúcnosti dieťa chce.
Každopádne šancu tomu dám a na rande pôjdem a uvidíme čo z toho vznike alebo nevznikne ☺️
@mrtina2 Užite si to a držím palce . Potom daj vedieť 😉.
@mrtina2 sestra má druhého muža o 8 rokov mladšieho,mala dve deti,tretie spoločné porodila v 40tke
@anonym_807b39 ja poznam desiatky parov, kde obaja v rovnakom veku a zena pri nom vyzera o x rokov starsia, nie este ked starsia realne bude. Chod v lete na kupko alebo k moru a tam to uvidis.
@anonym_7571ad máš pocit, že som v živote nebola pri mori alebo na kúpalisku? Tak, ako môže vyzerať 30 ročná žena na 45, ak o seba nedbá, tak isto môže vyzerať 45 ročná pestovane a príťažlivo. Ak športuje, zdravo sa stravuje, kaderníčka, kozmetička nie sú pre ňu neznáme pojmy, plus má super gény,vyzerá aj vo vyššom veku výborne. A naopak, aj 25 ročná môže vyzerať hrozne. Tak isto je to ale aj u mužov. A neviem ako ty, ale ja som si vždy partnera vyberala nie len podľa vonkajšieho vzhľadu, ale zaujímal ma ako celok, Samozrejme, že príťažlivosť tam byť musela, ale aby to bolo pre mňa hlavné kritérium, či má havranie vlasy a modré oči, to som riešila tak v 14 rokoch.
Len o 7 rokov mladší? Pohodička.
Keď som mala čerstvých 34, vychádzala som zo súdnej siene so statusom rozvedená s dieťaťom v starostlivosti. Môj ex bol môj rovesník. Náhoda chcela a spojila ma s kamarátom, ktorý je o 5 rokov mladší. V tom čase slobodný, bezdetný. Sme spolu už takmer 12 rokov, máme spoločné dieťa, ktoré sa narodilo pred mojou štyridsiatkou. Je oveľa zodpovednejší a vyzretejší ako môj ex. Takže iba vekom by som sa neriadila.
Ja mam zase inu dilemu opacnu ja 43 on 37 slobodny bezdetny, ja s detmi dvoma...
@mrtina2 ísť do toho, veď prečo nie... Ak cítiš že to nie je decko a nebude ťa mať ako matku, ale je zrelý a normálny, tak nevidím problém. Navyše bude super v posteli ;) mladší sú ucenlivejsi a chcú viac sexu ako starší. Nikdy som si nevedela predstaviť vzťah s mladším ale mám jeden za sebou a v posteli to bol najlepší muž akého som mala. Keby nebol žiarlivý chorobne, tak sme spolu dodnes.
@mrtina2 ak to má chalan v hlave upratané a je dostatočne zrelý, mentálne vyspelý, prečo nie?
ked bude on v najlepsich rokoch, ty ho budes tahat dolu. Bude sa hanbit za teba a hladat inu.
Byvaly spoluziak sa teraz zenil, jeho manzelka je o 10 rokov starsia a ma velke deti. Spolu uz deti mat nebudu, ona ma 50 a on 40. Nie kazdy chce dieta a ona ho rozhodne dole netaha..zili spolu niekolko rokov pred svadbou a stale su spolu stastni
@anonym_7571ad Môj manžel je o 6 rokov mladší a sme spolu už vyše 25 rokov.
Keď príde domov, tak sa ho spýtam, či ho ťahám dole 😅
@jaja20 ste zlatí 🤗. A ináč,tvoj muž sa mi podobá na Admina van Buurena (holandský DJ) 😉.
@jaja20 ste zlatí 🤗. A ináč,tvoj muž sa mi podobá na Admina van Buurena (holandský DJ) 😉.
@zuzanita1609 Jejda, ďakujeme 😁
Na tejto fotke sme unavení zo skorého ranného letu. Mala som radšej pridať inú 😅
@zuzanita1609 Jejda, ďakujeme 😁
Na tejto fotke sme unavení zo skorého ranného letu. Mala som radšej pridať inú 😅
@jaja20 Niee, pasujete k sebe aj unavení 😊.
ked bude on v najlepsich rokoch, ty ho budes tahat dolu. Bude sa hanbit za teba a hladat inu.
@anonym_7571ad Blud.
@anonym_7571ad Môj manžel je o 6 rokov mladší a sme spolu už vyše 25 rokov.
Keď príde domov, tak sa ho spýtam, či ho ťahám dole 😅
@jaja20 ty si presne dôkazom toho, čo som písala, aj žena, ktorá je od muža staršia, môže vyzerať mladšie, ak o seba dbá. Veľmi vám to spolu sekne, nech vám to vydrží ďalších 25 rokov
Poznam niekolko vztahov kde je zena starsia. Uz aj generacie pred nami tak bolo.
Absolutne by som sa nad tym nepozastavila. Tento vek je takmer nebadatelny.
To nie ze ty mas 50 a on 18. To uz by mi prislo asi aj "divne".

Viacero z vás tu spomína deti, ja osobne by som si ešte vedela predstaviť mať dieťa.
Niekedy na obede aj s kolegom sa ho kolega pýtal či ma partnerku a deti a vtedy povedal že s ex plánovali dieťa po tridsiatke, takže z toho usudzujem že v budúcnosti dieťa chce.
Každopádne šancu tomu dám a na rande pôjdem a uvidíme čo z toho vznike alebo nevznikne ☺️