Vzťah s mužom, ktorý je otcom
Ahojte, rada by som sa opýtala možno iných žien a iných mužov, na čo sa pripraviť a dať si pozor vo vzťahu s mužom, ktorý je otcom dvoch detí - dcér 10,16r. On 44r, rozvedený, deti nie sú v striedavej, ale vídavajú sa často. Za mňa je otázkou, na koľko bude mať na mňa ako partnerku čas popri deťoch, práci, koníčkoch. Viem, že vždy bude každá iná žena na x mieste, lebo na prvom budú deti (to je absolútne pochopiteľné), potom možno jeho rodina (rodičia, súrodenci, ex manželka) a až potom niekde v hierarchii vzťahov bude iná žena. Mýlim sa?
A to naozaj nehovorím o práci, koníčkoch apd. Ako to vnímate vy?
@anonym_835e0f úplne s tebou súhlasím, kým si slobodná a bezdetná. Ako rozvedená alebo vdova s deťmi sa už na to pozeráš ináč
@anonym_55f3fb ja uz mam dieta odrastene,velke .A keby sa mi nieco take nebodaj stane aj na stare kolena myslim rozvod urcite nehladam uz dalsi vztah.Pekne by som si dozila bez chlapa, v klude.Pretoze naozaj co sledujem je velmi vela rozvedenych a pozlepenych rodin.Nevedela by som si vytvorit citovy vztah k cudziemu dietatu nie som ten typ.Nastastie dcera neuvazuje o zalozeni si rodiny aj ked vydata je,ma rovnaky nazor na toto ako ja
@anonym_autor bože, načo si komplikuješ život takýmto chlapom. Použitý tovar, už len keď si vymenuješ, čo všetko vstupuje do tvojho života a NEVIEŠ to ovplyvniť. Deti, financie, komplikované vzťahy a prečo to všetko? Kvôli chlapovi? Veď ten ti má život zjednodušiť a nie komplikovať. A s takýmto chlapom sa veci LEN skomplikujú.
@anonym_e72fd4 pouzity tovar??
@anonym_55f3fb ja uz mam dieta odrastene,velke .A keby sa mi nieco take nebodaj stane aj na stare kolena myslim rozvod urcite nehladam uz dalsi vztah.Pekne by som si dozila bez chlapa, v klude.Pretoze naozaj co sledujem je velmi vela rozvedenych a pozlepenych rodin.Nevedela by som si vytvorit citovy vztah k cudziemu dietatu nie som ten typ.Nastastie dcera neuvazuje o zalozeni si rodiny aj ked vydata je,ma rovnaky nazor na toto ako ja
@anonym_835e0f to je tvoj názor, ktorý sa opiera o život, aký teraz žiješ, možno keby si ostala sama s dvomi deťmi, 3 a 5 rokov, tak by si po pár rokoch rozmýšlala ináč. Ja som už mala dieťa dospelé, keď som spoznala terajšieho muža, on mal deti tiež už velké, jedno dospelé, takže nám to obom vyhovovalo. Ale aj keby sme boli o pár rokov mladší, mali menšie deti, nikdy by som nechcela dieťa spoločné a vidíš, veľa žien po tom túži. U každej z nás to je asi iné, podstatné je, aby bola spokojná a šťastná. Ja by som ani nešla ako slobodná, bezdetná do vzťahu s rozvedeným otcom, ale rešpektujem, že to neiktorým ženám neprekáža. A tiež poznám muža, ktorý bol slobodný, keď spoznal ženu s tromi malými deťmi, po čase sa zobrali, mali spolu štvrté a sú spolu vyše dvadsať rokov. Je to silne individuálne. Ja som nad tým nejako nerozmýšlala, či yb som si vedela vytvoriť citový vzťah k cudziemu dieťaťu, kým som stretla môjho muža. S jeho deťmi mám výborné vzťahy, dokonca aj s jeho ex celkom fajn 🙂, ale tak ja som sa nemusela o ne starať, už neboli malí, tiež moje dieťa má super vzťah s mojím mužom, no bol to od začiatku vzťah dvoch dospelých mužov. A keby ak nie, nikdy by som nehľadala dieťaťu náhradného otca, on toho svojho má a ako otec fungoval super aj po rozvode, ale keby aj nie, vždy iba kamaráta.
Mna by zaujimal dovod rozvodu aby ta necakalo to iste a potom by som zvazovala, zas az tak vela muzov nie je co deti su u nich na prvom mieste😀 po rozvode
@klementinka58 a ex na druhom už vôbec nie.. 😆
A možno bude ako môj ex, ktorý sa druhýkrát oženil a viac za dcérou nechodil. Už to bude päť rokov, čo jej pošle výživné a tým sa jeho starostlivosť a záujem o ňu končí. Takže možno budeš mať 'šťastie' a budeš jeho kráľovnou.
@anonym_bf6fd8 asi žena po 40tke, si staršia od neho a svoje vlastné deti nemáš a ani mať nebudeš. Jeho deti máš rada a aj jeho, s ex sa rešpektujete. Si dokonca rada, že si členom rodiny, že máš okolo seba deti. Nemáš ambíciu nahrádzať dievčatám matku, skôr byť ich kamarátka, môžu sa na teba obrátiť kedykoľvek.
@anonym_autor nečítam komentáre.
Napíšem ti len toľko k tomu,počúvaj hlas svojho srdca-bezohľadu na to,čo ti tu radia cudzie ženy,sprav ako to Ty cítiš.Možno ste si súdení,a bude všetko v najlepšom poriadku.Sú aj také páry,že si velmi dobre sadnú a rozumejú s ex partnerkou,s partnerovými deťmi ,majú usporiadané všetko vo svojom vzťahu,a žijú si spokojne a šťastne
Môj manžel už bol ženatý aj predtým ,má dve dnes už dospelé deti z prvého manželstva .Vždy sa o ne pekne staral,prispieval ,chodili k nám ,veľa času sme s nimi trávili .Aj keď svojho muža ľúbim som s ním 22 rokov a dnes už máme aj spoločného 15 r syna,nikdy viac by som už nešla do vzťahu s mužom ktorý má deti.Vždy to bol, je a bude problém .Mali pravdu aj keď ju nemali,mama ich huckala proti nám.Vsetko im otec kupoval čo chceli ,po dovolenkách chodili,vydierali s úsmevom milého dieťaťa na tvári ,intrigánčili ako v hlúpej telenovele..Keď niečo odmietol tak bol oheň na streche a bola to samozrejme moja vina ....Rozvedený bol 6 rokov keď sme my spolu začali randiť,nebola som dôvod ,príčina bola že si jeho manželka našla frajera.Teraz už majú oni svoje deti a stále ich mama hucká aj vnúčence .Je mi z toho smutno ,ale zmeniť to neviem.
@mariaa79 tu bol ale problém tvoj muž, nie tie deti, u nás to tak rozhodne nebolo
Mám kamarátku ktorá sa takto dala do vzťahu s rozvedeným mužom s deťmi na krku a doteraz su spolu, on má ženu na prvom mieste.

@tiezjedna tak možno tam boli nejaké obmedzenia, prečo to nešlo..Mne to príde prirodzene, že obaja rodičia deti chcú..
@beronsche prirodzené to je a je to samozrejme v poriadku. Ona sama píše, že sa s nimi často stretával, takže zrejme tam žiadne obmedzenia neboli... Ale režim striedavky môže výrazne zasiahnuť práve do výšky alimentov, preto to trochu zaváňa kalkulom z jeho strany... Keď budem chcieť byť nechutne pragmatická, tak pre otecka win-win... nová "chuva", viac peňazí v kapse. Ale nemusí to tak byť samozrejme