Vzťah s mužom, ktorý sleduje šport
Ahojte, chcela by som vedieť len váš názor.
Možno mu pošlem link, nech si to prečíta a úplne pochopím, ak dáte za pravdu jemu. Len by som chcela vedieť, ako to máte vo vzťahoch s mužmi, čo sú priaznivci športu a sledujú ho.
Takže olympiáda, dnes ide hokej o 17.00, čiže aj keby som mohla, nie je šanca sa vidieť, lebo hokej. Už dopredu ma niekoľko dní pred začatím upozornil, že to bude teraz náročné. Na Valentína (nie žeby sme ho nejako oslavovali, lebo je to podľa neho americký sviatok a nie sme puberťáci), tak ide hokej, čiže ...
Po olympiáde budú MS v hokeji, potom MS vo futbale.
Neexist, aby sme mali nejakú aktivitu v čase, keď budú hrať naši.
Nie, nepozve ma pozerať zápas spolu...
Takto to je bežné u mužov okolo 40? Lebo on tvrdí, že toto je úplne normálne u mužov a každý, každý dnes bude pozerať zápas.
Môj nepozerá absolútne žiadny sport. To ja si niekedy sadnem k futbalu keď hrajú naši ;) alebo k hokeju.
Môj pozerá asi všetko.Biatlon,lyžovanie,hokej,olympiádu,futbal,majstovstvá,nemajstrovstvá,cyklovanie,tenis..Uff,keď to vidim takto rozpísané asi s ním hodím reč 🤔🤭🤷♀️
@llotynka tiez nad tym uvazujem 🤣🤣 a este chodi aj na ryby....sakra....😁😁
@anonym_autor pozerajte sp0olu.
olympiada je raz za 4 roky, MS vo futbale detto
nemam prblem - vyrobim si problem ?
@nyusika ms v hokeji s každý rok. Veď v pohode, on nech doma sleduje zápasy, ako hovorím, je to o prioritách.
A preco nemozes ist k nemu a pozriet si to spolu?
@nyusika ms v hokeji s každý rok. Veď v pohode, on nech doma sleduje zápasy, ako hovorím, je to o prioritách.
@anonym_autor kvoli niekomu ako ty,co ma milion vyhovoriek a argumentov,by som svoje plany ani ja nemenila. Preco mas byt priorita? Ved spolu nechodite,nerandite.....ste kamarati,mozno
Co sa tyka ms,ano kazdy rok,ale nie cely rok. Par dni trvaju
A preco nemozes ist k nemu a pozriet si to spolu?
@crazy_cat_lady do jeho destskej izby? Nikto ma nevolal 🙂
Tu už je hádam každému jasné, že pozeranie športu je ten najmenší problém.
@anonym_autor byva este u rodicov, ked to volad detska izba?
Tu už je hádam každému jasné, že pozeranie športu je ten najmenší problém.
@enmery mne nevadí, že žije s rodičmi, veď to je jeho život, to nevnímam ako problém.
@anonym_autor raz pises,ze uz mas dlho dohodnute nieco a preto nemozes,potom zrazu ta nevolal....ty si sa ho vobec spytala,ci sa mozes pridat? Resp ho zavolat do baru kde to vysielaju?
@anonym_autor raz pises,ze uz mas dlho dohodnute nieco a preto nemozes,potom zrazu ta nevolal....ty si sa ho vobec spytala,ci sa mozes pridat? Resp ho zavolat do baru kde to vysielaju?
@petulda333 ja mám program, už mesiac dopredu na dnes mám booknutý termín. Na sobotu ma nikto nikde nevolal. On do baru už nepôjde, nepijeme a naši kamoši už do barov pozerať nechodia.
40 rocny chlap, ktory zije s rodicmi v detskej izbe, chce vztah, ale nema zaujem ta vidiet na viac ako dve hodiny tyzdenne. O com je tato diskusia vlastne? Naco s nim vobec stracas cas?
@anonym_b7c959 určite ho môžem omrzieť 🙂 Vidíme sa 2x do týždňa na hodinu, čiže aj toto ho môže omrzieť čoskoro.
@anonym_autor toto by omrzelo mňa. Veď aj s kamoškou sa vidím pomali častejsie alebo viac ...
My žijeme v malom byte, nedá sa riešiť 2 tv, tak sme dohodnutí že pozeráme to čo baví oboch. Muž niekedy zostane v práci a pozrie si tam po pracovnej dobe, niekedy ide do blízkej krčmi a pozerajú ako fanúšikovia. Mne nevadí keď ide aj na zápasy, má svoj program,
ale aby som bola na 5.kolaji ?!
Už by bol ex
@llotynka tiez nad tym uvazujem 🤣🤣 a este chodi aj na ryby....sakra....😁😁
@petulda333 ja mojmu zatrhnem polovacky a priatelov. nonsens, takto sa zit neda
😀
@petulda333 ja mojmu zatrhnem polovacky a priatelov. nonsens, takto sa zit neda
😀
@nyusika Ale asi sa vidite viac ako 2 h tyzdenne😄
@earlgrey nie, nikdy sa už potom nevidíme, vždy iba po práci niekedy medzi 16-18, aktuálne v tom čase ide hokej. A cez víkend ak sme sa videli, tiež v čase medzi 14-18. Mimo toho rámca málokedy. Ani ma nevolal pozerať spolu hokej, ani to nenavrhol. Ja mám naplánovanú mesiac dopredu aktivitu na dnes, neviem to zrušiť a ani nechcem, vravela som mu, že o 15,30 nemôžem, že budem free až okolo 18,00 a povedal mi, že to jednoznačne teda nie, lebo od 17.00 ide hokej. Tak ok, nemám problém. Ide hokej, ja si idem po svojom. Naposledy sme sa videli v sobotu. A časovo to vyzerá, že to vychádza opäť na sobotu, na čo on povedal, že tam 12:10 hráme zápas so švédskom a 16:40 hrá taliansko- fínsko... teda možno nedeľu? Ale aj ta sú zápasy...
@anonym_autor Počkaj a tie časy navrhuje kto? ja toto nechápem už vôbec...ty tiež nerobíš kompromisy však?
@anonym_autor Počkaj a tie časy navrhuje kto? ja toto nechápem už vôbec...ty tiež nerobíš kompromisy však?
@earlgrey kompromisy v čom prosím ťa? Kedy tam vidíš priestor na kompromisy?
Snažím sa pochopiť, že čo za vzťah/kamarátstvo vlastne spolu máte. Čo je medzi Vami vlastne? Len tie 2 hodiny týždenne? Píšete si mimo toho? Voláte? O čom sa rozprávate....Kašľala by som aj na celý hokej, futbal...nie ste si blízki ani inokedy.
@earlgrey kompromisy v čom prosím ťa? Kedy tam vidíš priestor na kompromisy?
@anonym_autor No vidím dosť veľký priestor na kompromis. Tak jednoducho ak mi taký čas nevyhovuje, a mužovi nevyhovuje čas, ktorý navrhnem ja...tak nejako spoločne sa dohodneme nie? prečo si mu nenavrhla, že sa stretneme napr. o 20tej? keď skončí zápas? a ďalšia vec...ty más program, ktorý rušit nebudeš (neber to v zlom, ja by som tiež nerušila) ale od neho by si očakávala, aby zrušil kvôli tebe svoj program...hmm
Snažím sa pochopiť, že čo za vzťah/kamarátstvo vlastne spolu máte. Čo je medzi Vami vlastne? Len tie 2 hodiny týždenne? Píšete si mimo toho? Voláte? O čom sa rozprávate....Kašľala by som aj na celý hokej, futbal...nie ste si blízki ani inokedy.
@monro voláme si, píšeme si, sme v kontakte. Ale je tu ešte jeden muž a on si na mňa nájde čas vždy, bez ohľadu na športové eventy. Tak prirodzene mám k nemu bližšie. A keď si mám vybrať medzi niekým, kto si na mňa nájde čas medzi zápasmi, ak vôbec a medzi niekým, u koho som evidentne priorita, tak dávam prednosť druhej možnosti. Akokoľvek by sa snažil mi hovoriť, že ma miluje a vždy som bola jeho láska...
@anonym_autor No vidím dosť veľký priestor na kompromis. Tak jednoducho ak mi taký čas nevyhovuje, a mužovi nevyhovuje čas, ktorý navrhnem ja...tak nejako spoločne sa dohodneme nie? prečo si mu nenavrhla, že sa stretneme napr. o 20tej? keď skončí zápas? a ďalšia vec...ty más program, ktorý rušit nebudeš (neber to v zlom, ja by som tiež nerušila) ale od neho by si očakávala, aby zrušil kvôli tebe svoj program...hmm
@earlgrey ja mám dohodnutý termín už mesiac a niečo vopred a ďalší termín by som dostala o dva mesiace, nie naozaj ho nemôžem zrušiť. On to vedel mesiac dopredu, že dnes mám termín a musím tam byť. A nikto ma o 20,00 von nevolal...
@earlgrey ja mám dohodnutý termín už mesiac a niečo vopred a ďalší termín by som dostala o dva mesiace, nie naozaj ho nemôžem zrušiť. On to vedel mesiac dopredu, že dnes mám termín a musím tam byť. A nikto ma o 20,00 von nevolal...
@anonym_autor ty si ako papagaj,tak ho zavolaj ty ak chces. Ak mas ineho ktory ti vyhovuje viac,tak mu to povedz
Ked ma muz zaujem o zenu nemusi si na nu najst cas vzdy. Preco by aj mal? Ja ked mam zaujem o muza musim byt vzdy k dispozicii? Nie nemusim a ani som nebola. Nasi nehaju kazdy den a nebudu hrat kazdy den pocas MS v hokeji a ani vo futbale. Skor by som sa zamerala na to, ze sa vidite 2x do tyz. na hodinu takze neviem ako ty, ale ten to nevnima s tebou moc perspektivne. Ked pises, ze si mala takych co neuprednostnili sport pred tebou tak si treba najst takeho, tento medzi nich zjavne nepatri.
@anonym_autor a keď nie je žiadny šport, tak sa vidíte častejšie?

Môj pozerá asi všetko.Biatlon,lyžovanie,hokej,olympiádu,futbal,majstovstvá,nemajstrovstvá,cyklovanie,tenis..Uff,keď to vidim takto rozpísané asi s ním hodím reč 🤔🤭🤷♀️