icon

Vzťah s mužom, ktorý sleduje šport

Včera o 06:47

Ahojte, chcela by som vedieť len váš názor.
Možno mu pošlem link, nech si to prečíta a úplne pochopím, ak dáte za pravdu jemu. Len by som chcela vedieť, ako to máte vo vzťahoch s mužmi, čo sú priaznivci športu a sledujú ho.
Takže olympiáda, dnes ide hokej o 17.00, čiže aj keby som mohla, nie je šanca sa vidieť, lebo hokej. Už dopredu ma niekoľko dní pred začatím upozornil, že to bude teraz náročné. Na Valentína (nie žeby sme ho nejako oslavovali, lebo je to podľa neho americký sviatok a nie sme puberťáci), tak ide hokej, čiže ...

Po olympiáde budú MS v hokeji, potom MS vo futbale.
Neexist, aby sme mali nejakú aktivitu v čase, keď budú hrať naši.
Nie, nepozve ma pozerať zápas spolu...
Takto to je bežné u mužov okolo 40? Lebo on tvrdí, že toto je úplne normálne u mužov a každý, každý dnes bude pozerať zápas.

earlgrey
Včera o 12:28
@anonym_autor

@earlgrey ja mám dohodnutý termín už mesiac a niečo vopred a ďalší termín by som dostala o dva mesiace, nie naozaj ho nemôžem zrušiť. On to vedel mesiac dopredu, že dnes mám termín a musím tam byť. A nikto ma o 20,00 von nevolal...

@anonym_autor Ale to ťa musí volať? veď to navrhni ty alebo sa na toho muža vykašli a hľadaj iného. Veď zjavne o neho nemáš ani ty záujem a on to tiež vidí a cíti.

autor
Včera o 12:35
@earlgrey

@anonym_autor Ale to ťa musí volať? veď to navrhni ty alebo sa na toho muža vykašli a hľadaj iného. Veď zjavne o neho nemáš ani ty záujem a on to tiež vidí a cíti.

@earlgrey ako ku nemu domov do detskej izby či ma má volať? Ty si myslíš, že on o 20,00 večer pôjde niekam von, keď ráno o piatej vstáva? Isto nie. Hovorím, my keď sa vidíme tak tak, že medzi 16-18 cca. Neskôr nikdy nie.

tilly
Včera o 12:48
@anonym_autor

@earlgrey ako ku nemu domov do detskej izby či ma má volať? Ty si myslíš, že on o 20,00 večer pôjde niekam von, keď ráno o piatej vstáva? Isto nie. Hovorím, my keď sa vidíme tak tak, že medzi 16-18 cca. Neskôr nikdy nie.

@anonym_autor on má okolo 40 a je v detskej izbe? Stretávate sa 16-18? Toto je stratený čas.

earlgrey
Včera o 12:50
@anonym_autor

@anonym_autor a prečo sa s ním stretávaš? Bože nie je náhodou z KE? jedného takého som poznala a on musel byť už o 19tej doma, lebo ráno vstával do práce 🤣🤣🤣 a sex max. raz za mesiac, lebo on je unavený z práce a on nebude sexovať, keď musí spať 🤣🤣🤣

tilly
Včera o 12:51
@anonym_autor

@monro voláme si, píšeme si, sme v kontakte. Ale je tu ešte jeden muž a on si na mňa nájde čas vždy, bez ohľadu na športové eventy. Tak prirodzene mám k nemu bližšie. A keď si mám vybrať medzi niekým, kto si na mňa nájde čas medzi zápasmi, ak vôbec a medzi niekým, u koho som evidentne priorita, tak dávam prednosť druhej možnosti. Akokoľvek by sa snažil mi hovoriť, že ma miluje a vždy som bola jeho láska...

@anonym_autor no, máš vybraté.

anonym_086c18
Včera o 12:51

Keď sme boli spolu krátko tak nepotreboval pozerať, pozeral mi radšej do očí😀
Teraz keď je hokej tak to máme športový deň, nosím mu pivo, aby mu nič neutieklo, ja si pozerám svoje na tel a masíruje mi nohy, tak som spokojná.
Keď postúpime a ide do tuhého sa dohodne s kamarátmi a pozerajú spolu v bare, čo som rada že nemusím pozerať na neho aké má infarktové stavy.
Asi 4krát bol priamo na hokeji, to mi trochu vadilo, ale tento rok že nejde, keby to takto pokračovalo aj ďalšie roky, asi by som vzťah prehodnotila, lebo taký výlet ho s letenkami, ubytovaním a listkami vyšiel aj na 2000€, čo som chápala, mal z toho zážitky v kotli a fotky s hokejistami, ale keďže má 40tku na krku si myslím že na plnenie chlapčenských snov už je veľký😁
Skús sa mu ponúknuť, že rada si s ním pozrieš hokej tiež, no budeš musieť byť 3x20min naozaj ticho, inak bude mať nervy.

anonym_35610d
Včera o 12:55

@anonym_autor môj muž je absolútny fanúšik každého športu,okrem snookru😂,a je aj veľmi aktívny športovec. Veľa športov už pozerám s ním a keď má niečo nebaví,založil sluchátka,vezmem knihu a venujem sa svojim záľubám😂.Aj kým sme spolu nežili,tak si čas na mňa našiel.Keby ti aspoň povie,aby ste sledovali spolu,tak by ste našli nejaký kompromis,ale takto,ťažko sa prikloniť na niektorú stranu.

nyusika
Včera o 12:56
@luccys

@nyusika Ale asi sa vidite viac ako 2 h tyzdenne😄

@luccys
v priemere ano 😀

ibrunova
Včera o 13:03
@anonym_autor

@monro voláme si, píšeme si, sme v kontakte. Ale je tu ešte jeden muž a on si na mňa nájde čas vždy, bez ohľadu na športové eventy. Tak prirodzene mám k nemu bližšie. A keď si mám vybrať medzi niekým, kto si na mňa nájde čas medzi zápasmi, ak vôbec a medzi niekým, u koho som evidentne priorita, tak dávam prednosť druhej možnosti. Akokoľvek by sa snažil mi hovoriť, že ma miluje a vždy som bola jeho láska...

@anonym_autor tak potom čo tu vlastne riešime?

anonym_4ee141
Včera o 13:08

Jedna vec je že je vždy lepšie holdovat športu než niečomu inému ale druhá vec je kvôli tomu zanedbávať vzťah

autor
Včera o 13:19
@ibrunova

@anonym_autor tak potom čo tu vlastne riešime?

@ibrunova riešime tu otázku, ktorú som položila v zadaní, či aj iní muži okolo 40tky to majú tak, že prispôsobujú svoje aktivity s ostatnými ľuďmi zápasom.

crazy_cat_lady
Včera o 13:23
@anonym_autor

@ibrunova riešime tu otázku, ktorú som položila v zadaní, či aj iní muži okolo 40tky to majú tak, že prispôsobujú svoje aktivity s ostatnými ľuďmi zápasom.

Nie, nemaju :D

petulda333
Včera o 13:30
@anonym_autor

@anonym_autor ano,moj muz ano. Resp,spolu pozerame a nerusime to

petulda333
Včera o 13:30
@anonym_4ee141

Jedna vec je že je vždy lepšie holdovat športu než niečomu inému ale druhá vec je kvôli tomu zanedbávať vzťah

@anonym_4ee141 ved oni nemaju ziadny vztah. Mozno tak kamarati

anonym_4f2e57
Včera o 13:36

@anonym_autor ty tu otom píšeš stále.Tak sa na neho vykašli,ked ti to vadí

anonym_19656b
Včera o 13:57
@anonym_autor

@anonym_autor aby som ti zodpovedala otázku, áno, sú muži, ktorí sú zažraní do športu, ale veľmi veľa z nich ho sleduje s partnerkou alebo to prežijú aby mohli frajerku zobrať von. Ale ty podľa všetkého nie si frajerka. Písala si, že nemáte vzťah. Chodíte von, na hodinu, dve, dvakrát do týždňa. To by som ani za chodenie nepovažovala, skôr kamoši čo si vyjdú na pivo. Ja sa skôr pýtam, na čo vôbec skúšať chodenie s takým veľkým deckom čo vysedáva u rodičov v detskej izbe aby mu neušlo nič z olympiady a inych zapasov.

autor
Včera o 14:08
@anonym_19656b

@anonym_autor aby som ti zodpovedala otázku, áno, sú muži, ktorí sú zažraní do športu, ale veľmi veľa z nich ho sleduje s partnerkou alebo to prežijú aby mohli frajerku zobrať von. Ale ty podľa všetkého nie si frajerka. Písala si, že nemáte vzťah. Chodíte von, na hodinu, dve, dvakrát do týždňa. To by som ani za chodenie nepovažovala, skôr kamoši čo si vyjdú na pivo. Ja sa skôr pýtam, na čo vôbec skúšať chodenie s takým veľkým deckom čo vysedáva u rodičov v detskej izbe aby mu neušlo nič z olympiady a inych zapasov.

@anonym_19656b veď práve to som mu aj povedala, že z môjho pohľadu by to nemalo zmysel, že tá frekvencia stretnutí je minimálna, jeho priority všade inde ako som ja... ale tvrdí, že to všetci chlapi majú tak so športom, a že teraz každý chlap pozerá hokej... tak ma len zaujímalo, ktorý je ten každý chlap. Lebo je iné, keď žiješ doma s mužom a spolu pozeráte šport, iné je, keď si doma a ty si robíš veci, on pozerá šport a potom ste spolu a je iné, keď sa ani kvôli športu nevidíte.

anonym_a48883
Včera o 14:10

@anonym_autor ja nerozumiem, preco ho dookola riesis? Dava ti velmi jasne najavo kde ta ma a ty mas potrebu o nom pisat na mk a ponizovat sa? Ano viem, ze sa bijes, ako je toto tvoja prva tema no je to totozny problem aj vyjadrovanie. Nebud zufalka bez sebaucty a pohni sa dalej. On sa na tebe maximalne tak smeje

anonym_77eb10
Včera o 14:12

@anonym_autor Moj muz ma tesne pred 40 a nepozera v telke nijaky sport, zato chodi 5x tyzdenne do kina. Nijak mi to nevadi ani ma to neovplyvnuje. Je mi to v podstate jedno. Ale reaguje na to, ked mu poviem, ze by som chcela mat iny program a vtedy kino zrusi.

crazy_cat_lady
Včera o 14:13
@anonym_77eb10

@anonym_autor Moj muz ma tesne pred 40 a nepozera v telke nijaky sport, zato chodi 5x tyzdenne do kina. Nijak mi to nevadi ani ma to neovplyvnuje. Je mi to v podstate jedno. Ale reaguje na to, ked mu poviem, ze by som chcela mat iny program a vtedy kino zrusi.

@anonym_77eb10 5 x do tyzdna do kina? Vsak to musi ist neskutocne do penazi :D plus co dokaze stale pozerat? Ved tolko filmov ani nedavaju :D

autor
Včera o 14:15
@anonym_a48883

@anonym_autor ja nerozumiem, preco ho dookola riesis? Dava ti velmi jasne najavo kde ta ma a ty mas potrebu o nom pisat na mk a ponizovat sa? Ano viem, ze sa bijes, ako je toto tvoja prva tema no je to totozny problem aj vyjadrovanie. Nebud zufalka bez sebaucty a pohni sa dalej. On sa na tebe maximalne tak smeje

@anonym_a48883 a ty čo riešiš pls? Pletieš hruška s jablkami.

anonym_a48883
Včera o 14:15
@anonym_autor

@anonym_autor no veru nie. To nie je o sporte, ale jednoducho mu s tebou nie je prijemnejsie ako pred telkou. Ak by mu na tebe zalezalo, otvorene by komunikoval, navrhol kompromis prip by ta zavolal s nim. Mne muz kazdy futbal robi masaz. Kompromis. A ked mas druheho, preco tahas za nos prveho? Ved druhy je jasna volba ten si na teba aspon urobi cas

klotildabazarik
Včera o 14:16

@anonym_autor nebola by som s takym clovekom,keby,este hral dajme tomu,

anonym_a48883
Včera o 14:17
@anonym_autor

@anonym_a48883 a ty čo riešiš pls? Pletieš hruška s jablkami.

@anonym_autor ake hrusky a jablka. Reagujem na tvoje prispevky. Muz nema ziaden zaujem o spolocne traveny cas, ty sa pytas ci je to normalne. Nie je to normalne. Ani to ako veris tomu, ze ta miluje

autor
Včera o 14:18
@anonym_a48883

@anonym_autor ake hrusky a jablka. Reagujem na tvoje prispevky. Muz nema ziaden zaujem o spolocne traveny cas, ty sa pytas ci je to normalne. Nie je to normalne. Ani to ako veris tomu, ze ta miluje

@anonym_a48883 pozri, ty tu nemusíš vôbec prispievať, aj tak vieme k to si, raz pod svojím menom a raz pod anonymom. Kľudne choď do inej zaujímavej témy, tu si už vyčerpala svoje vstupy.

anonym_19656b
Včera o 14:18
@anonym_autor

@anonym_19656b veď práve to som mu aj povedala, že z môjho pohľadu by to nemalo zmysel, že tá frekvencia stretnutí je minimálna, jeho priority všade inde ako som ja... ale tvrdí, že to všetci chlapi majú tak so športom, a že teraz každý chlap pozerá hokej... tak ma len zaujímalo, ktorý je ten každý chlap. Lebo je iné, keď žiješ doma s mužom a spolu pozeráte šport, iné je, keď si doma a ty si robíš veci, on pozerá šport a potom ste spolu a je iné, keď sa ani kvôli športu nevidíte.

@anonym_autor ty máš 40? a to si sama nepochopila, že ti toto zadrel iba preto aby si mu akceptovala a bola na telefóne aj keď mu skončí zápas? Ak tým každým myslel nejakých kamošov, ktorý majú podobný životný štandard a náplň dní tak chápem.

autor
Včera o 14:19
@anonym_19656b

@anonym_autor ty máš 40? a to si sama nepochopila, že ti toto zadrel iba preto aby si mu akceptovala a bola na telefóne aj keď mu skončí zápas? Ak tým každým myslel nejakých kamošov, ktorý majú podobný životný štandard a náplň dní tak chápem.

@anonym_19656b ja nemám 40. Ani on nemá 40 🙂

mandarinka555
Včera o 14:19
@anonym_autor

@ibrunova ja na neho práveže netlačím vôbec. Len ma to zaujíma. Časom? Kedy časom? My sa poznáme už roky rokúce...

@anonym_autor Poznáte sa roky a to si doteraz nevedela, že je športový fanúšik?

sense
Včera o 14:22

Môj nepozerá nič, radšej ide športovať. Ale jeden môj ex bol takým nadšencom futbalu. Všetko sa prispôsobovalo tomu ako hrala Benfica a tiež Portugalsko proti iným krajinám . Futbal nebol ale dôvodom rozpadu vzťahu. V dnešnej dobe by som to ale netolerovala , aby malo sledovanie tv prednosť predo mnou. Bez ohľadu na to či mal volal alebo nevolal sedieť pred tou tv s nim

autor
Včera o 14:22
@mandarinka555

@anonym_autor Poznáte sa roky a to si doteraz nevedela, že je športový fanúšik?

@mandarinka555 písala som o tom v jednom príspevku a nebudem sa opakovať. Iné roky sme neboli v takom úzkom kontakte a videla sme sa iba s kamošmi vonku. Alebo na oslavách, naozaj som neriešila, čo robí doma počas olympiády alebo MS. Riešila som to, čo som mala doma, nie kamošov a ich život...