icon

Vzťah s mužom, ktorý sleduje šport

Dnes o 06:47

Ahojte, chcela by som vedieť len váš názor.
Možno mu pošlem link, nech si to prečíta a úplne pochopím, ak dáte za pravdu jemu. Len by som chcela vedieť, ako to máte vo vzťahoch s mužmi, čo sú priaznivci športu a sledujú ho.
Takže olympiáda, dnes ide hokej o 17.00, čiže aj keby som mohla, nie je šanca sa vidieť, lebo hokej. Už dopredu ma niekoľko dní pred začatím upozornil, že to bude teraz náročné. Na Valentína (nie žeby sme ho nejako oslavovali, lebo je to podľa neho americký sviatok a nie sme puberťáci), tak ide hokej, čiže ...

Po olympiáde budú MS v hokeji, potom MS vo futbale.
Neexist, aby sme mali nejakú aktivitu v čase, keď budú hrať naši.
Nie, nepozve ma pozerať zápas spolu...
Takto to je bežné u mužov okolo 40? Lebo on tvrdí, že toto je úplne normálne u mužov a každý, každý dnes bude pozerať zápas.

Strana
z6
anonym_19656b
Dnes o 14:27
@anonym_autor

@anonym_19656b ja nemám 40. Ani on nemá 40 🙂

@anonym_autor písala si že má okolo 40, pýtala si sa na iných mužov v 40, a že sa poznáte dlhé roky, ešte ked si mala 25. každopádne je to jedno vlastne. Zjavne sa nezhodnete na tom ako má to vaše chodenie/nechodenie vyzerať. Vykašlala by som sa na to a trávila čas s niekým kto ťa nezazdí kvôli trestnému strielaniu.

autor
Dnes o 14:30
@anonym_19656b

@anonym_autor písala si že má okolo 40, pýtala si sa na iných mužov v 40, a že sa poznáte dlhé roky, ešte ked si mala 25. každopádne je to jedno vlastne. Zjavne sa nezhodnete na tom ako má to vaše chodenie/nechodenie vyzerať. Vykašlala by som sa na to a trávila čas s niekým kto ťa nezazdí kvôli trestnému strielaniu.

@anonym_19656b áno, bude mať, nemá ešte 40, ja takisto, som mladšia o rok. Ale áno, veď prirodzene to cítim, že tu my dvaja nemáme spoločnú budúcnosť, môžeme sa vidieť občas niekde vonku, ale na nič viac to nebude.

anonym_19656b
Dnes o 14:32
@anonym_autor

@anonym_19656b áno, bude mať, nemá ešte 40, ja takisto, som mladšia o rok. Ale áno, veď prirodzene to cítim, že tu my dvaja nemáme spoločnú budúcnosť, môžeme sa vidieť občas niekde vonku, ale na nič viac to nebude.

@anonym_autor ja nerozumiem čo na ňom vidíš. Je vtipný? Inteligentný? Prečo býva u rodičov? V takom veku by som si vyberala na koho míňam čas. Je jedno či sa poznáte roky.

anonym_a48883
Dnes o 14:43
@anonym_autor

@anonym_a48883 pozri, ty tu nemusíš vôbec prispievať, aj tak vieme k to si, raz pod svojím menom a raz pod anonymom. Kľudne choď do inej zaujímavej témy, tu si už vyčerpala svoje vstupy.

@anonym_autor wtf ty si dobre mimo. Zrejme si si ma s niekym pomylila. Ale ok tvoja vec, rob si co chces a dalej bud na smiech. Pekny den

anonym_77eb10
Dnes o 14:55
@crazy_cat_lady

@anonym_77eb10 5 x do tyzdna do kina? Vsak to musi ist neskutocne do penazi :D plus co dokaze stale pozerat? Ved tolko filmov ani nedavaju :D

@crazy_cat_lady Tak su to jeho peniaze, neriesim 😀 Ale male klubove kina su zvycajne lacnejsie. Nechodi velmi do multiplexov. A filmov byva dost, vkuse nieco.

munlkak
Dnes o 14:57

Nie všetci muži to majú tak....u nás je to opačne, mňa by nedostal počas zápasu ,keď hrajú naši, tiež nikde 😁 so synom si to nenecháme ujsť ...takže u nás ja so starším synom pozeráme šport o dosť intenzívnejšie ako manžel ....ale tak olympiáda či majstrovstvá nie sú denno denne, nehrotila by som to , dokážem pochopiť , že je to preňho dôležité , vidieť to ...a to nevravím len preto , že my tiež Valentína neoslavujeme ...tak snáď sa dohodnete aby obe strany boli spokojné 😉

anonym_132143
Dnes o 14:57

futbal a hokej trva maximalne 2hodiny.. nerozumiem, ze ked je dnes o 17tej hokej, preco sa nemozete stretnut o 19:00? Zda sa mi, ze toto je uz len taka ceresnicka na torte a vas vztah nie je uprimny… A zase, nasi niesu naj sportovci ze by hrali casto a isli az do finale… vacsinou vypadnu na zaciatku MS a mas pokoj 😉

rozculena
Dnes o 15:11
@anonym_autor

@natalka13 ale veď my nie sme pár, on by rád, ale ja tam nevidím žiadny záujem o mňa. Ako som napísala, muž ktorý dáva futbal, hokej na miesto pred ženu pre mňa nie je a nebude zaujímavý. To som mu aj povedala niekoľko krát. Už aj ten valentín - absolútne mi povie, že to je americký sviatok pre teenagerov a že ide hokej vtedy... tak na čo toto?

@anonym_autor vy nie ste pár,ani kamoši s výhodami,ty mu nikdy nezavoláš kvôli stretnutiu..........vysvetlí mi niekto,prečo je tu o tom diskusia na 6 strán?

natalka13
Dnes o 15:23

Vy ste 40tnici? Neverim toto su randenia 13rocnych 16-18,00😃

anonym_a48883
Dnes o 15:24
@natalka13

Vy ste 40tnici? Neverim toto su randenia 13rocnych 16-18,00😃

@natalka13 nie su. Citaj pozorne, on nema 40 iba bude mat. A ona taktiez, je o rok mladsia 😂🙄

anonym_bb1f3d
Dnes o 15:46

@anonym_autor
Ano,je.
OH, MS futbal sú 1x za 4r.
Valentín je fakt pre teens a každý rok.
Tak to nejako budeš musieť " pretrpieť".
A že ťa pri sledovaní nechce?
Načo?
Sledovanie športu je pánska jazda a kade čo tam zaznie.
Nakoniec, buď rada,že ho šport baví a nemyslím " slovenskú hádzanú"...

mmia96
Dnes o 15:47

Teraz čítam, že on v 40ke, pardon skoro v 40ke býva u rodičov 🙃 a stretávate sa 2x za týždeň a aj to len na chvíľku. Čo má večierku doma? Každopádne to nemá zmysel takýto akože vzťah. Ak by mal o teba záujem vyzeralo by to inak. A ty sa zbytočne rozčuľuješ, že tvoj kamarát pozerá šport 🤦🏽‍♀️

mandarinka555
Dnes o 16:23
@anonym_autor

@zuzubb007 veď nech má koníčky kľudne. Aj ja mám koníčky 🙂. Ale mám aj priority a to celé je o nastavených prioritách.

@anonym_autor Netvoríte spolu ani pár a očakávaš niečo na Valentína? Pripomínaš mi stíhačku😝

luccys
Dnes o 16:34
@mandarinka555

@anonym_autor Netvoríte spolu ani pár a očakávaš niečo na Valentína? Pripomínaš mi stíhačku😝

@mandarinka555 Tiez som nepobrala, ze co ma kamarat s Valentinom, ale tuto je viac wtf momentov, toto je len ceresnicka na torte😃

enmery
Dnes o 16:54

Vysvetlite tejto zúfalej žene, že ten jej princ ju nechce. A nikdy nebude chcieť, aj keby zrušili všetky športy sveta. Veď to už je hraničiace s posadnutosťou jedným chudákom z detskej izby.🙄

mmoni89
Dnes o 16:57

@anonym_autor u nás s žiadne športy nepozerajú

tom_i
Dnes o 17:00

@anonym_autor my sme hokejom, futbalom, žili... či tv, priamo na štadióne, výjazdy... buď sa s tým zmieriš alebo budeš fúria...

mandarinka555
Dnes o 17:03
@enmery

Vysvetlite tejto zúfalej žene, že ten jej princ ju nechce. A nikdy nebude chcieť, aj keby zrušili všetky športy sveta. Veď to už je hraničiace s posadnutosťou jedným chudákom z detskej izby.🙄

@enmery Musí byť úplne zúfalá, keď tieto pi*oviny rieši už na šesť strán a stále melie dookola to isté🙈 Možno medzi tou 16-18 hodinou len na nej vyprázdni gule a dovidenia😝

enmery
Dnes o 17:04
@mandarinka555

@enmery Musí byť úplne zúfalá, keď tieto pi*oviny rieši už na šesť strán a stále melie dookola to isté🙈 Možno medzi tou 16-18 hodinou len na nej vyprázdni gule a dovidenia😝

@mandarinka555 Ale ona tu toto isté rieši furt. Aj keď tvrdí, že to nie je ona. Aj odpovede dostane a furt len on. On ju nechce a ona to nevie predýchať a akceptovať.

marca12
Dnes o 17:11
@anonym_autor

@o__o no včera sme sa nevideli, predvčerom sme sa nevideli, dnes ide hokej - už hrajú naši, potom som mimo mesto ja, a v sobotu tiež ide hokej 🙂

@anonym_autor Preco spolu nebyvate. Tym by sa vam vyriesil tento problem. A nechapem,ked nebyvate spolu,preco ta nemoze zavolat k sebw. Ty si mozes trebars citat,on pozerat.

ibrunova
Dnes o 17:21
@marca12

@anonym_autor Preco spolu nebyvate. Tym by sa vam vyriesil tento problem. A nechapem,ked nebyvate spolu,preco ta nemoze zavolat k sebw. Ty si mozes trebars citat,on pozerat.

@marca12 veď on ju nechce, len ona to nechce pochopiť.

anonym_45a56e
Dnes o 17:33
@anonym_autor

@natalka13 ale veď my nie sme pár, on by rád, ale ja tam nevidím žiadny záujem o mňa. Ako som napísala, muž ktorý dáva futbal, hokej na miesto pred ženu pre mňa nie je a nebude zaujímavý. To som mu aj povedala niekoľko krát. Už aj ten valentín - absolútne mi povie, že to je americký sviatok pre teenagerov a že ide hokej vtedy... tak na čo toto?

@anonym_autor mas pravdu, nie ste par ani nikdy nebudete. to ze idete raz do tyzdna na kavu, z vas partnerov neurobi, takze vobec by som nestracala cas. a ano, je to normalne, ze muz okolo 40 ked je olympiada, chce pozerat. a nielen okolo 40, ale aj okolo 30, 50 i viac. a nielen muzi, konkretne ja si rada pozriem aj ine sporty ktore bezne nesledujem, ved je to raz za 4 roky. a ked boli MS v hokeji u nas, tak veru sme isli s muzom spolu fandit na stadion a bol to obrovsky zazitok a boli tam vsetky vekove kategorie. mna futbal nejako nebavi ale ked ho chce muz sledovat, tak mu nerobim sceny ze zrovna vtedy chcem ist do kina ci kam. vy kompatibilni nikdy nebudete, tak neviem nad cim rozmyslas. o valentinovi sa radsej nevyjadrujem. vzhladom k tvojmu veku ocakavaj skor na MDŽ nejaky kvet a nie na valentina 😎

euka210
Dnes o 17:40

@anonym_autor no, ja mam manzela 40+ a nic...ani hokej, ani futbal, olympiadu pozeral cez vikend, ked nemal nic lepsie na praci 😁...ale on je skor rarita...svagrova rodina sport musi byt. Moj otec doma rovnako pozeral sport, nedela poobede...formula musela byt.
Valentina ani ja nemusim, je to aj podla mna komercny sviatok...ale cokolada stale potesi 😁
Je vela muzov, co proste pozeraju sport a je este dobre, ze ta informuje dopredu...na chlapa bod plus. Ked aj ty chces pozerat, tak chodte spolu. Len asi tam nadavaju atd, tak Ta nezoberie.

domkakvet
Dnes o 17:54

@anonym_autor raz hokej, raz futbal, pochybujem ze aj po skonceni ma cas.

enmery
Dnes o 17:57
@euka210

@anonym_autor no, ja mam manzela 40+ a nic...ani hokej, ani futbal, olympiadu pozeral cez vikend, ked nemal nic lepsie na praci 😁...ale on je skor rarita...svagrova rodina sport musi byt. Moj otec doma rovnako pozeral sport, nedela poobede...formula musela byt.
Valentina ani ja nemusim, je to aj podla mna komercny sviatok...ale cokolada stale potesi 😁
Je vela muzov, co proste pozeraju sport a je este dobre, ze ta informuje dopredu...na chlapa bod plus. Ked aj ty chces pozerat, tak chodte spolu. Len asi tam nadavaju atd, tak Ta nezoberie.

@euka210 Nie je to komerčný sviatok. Komerciu z toho robia podnikatelia a ľudia. Pointa je inde.

anonym_36420c
Dnes o 19:37

@anonym_autor nechcela by som mat tv sportovca doma a s takym som nikdy ani len nechodila

anonym_80c99e
Dnes o 21:42

@anonym_autor Jasné pripájam sa do klubu mužských fanúšikov. Áno v našej rodine všetci muži sledujú a j fandia a niekde aj ženy.

Strana
z6