Vzťah s mužom o 12 rokov starším
Som 10 rokov sama a teda na tych zoznamkach to nie je nic moc. Mam taky vnutorny pocit, ze som nasla konecne po pol roku hladania ku mne vhodneho muza. Je ale cca 12 rokov starsi. Ja mam 44 zachvilu. Akoze moja predstava bola o 4-5 rokov starsieho. Ale nejako som sa so ziadnym muzom toho veku nepritiahla. Deti uz mat nechcem, staci mi jedno a zvierata.
Financne som zabezpecena. Jedine, ze mam dost malo casu.
Tak by ma zaujimalo, ci tu ma niekto skusenost s plne funkcnym vztahom s takym vekovym rozdielom.
@la_dolce_vita no konecne nieco realne ! :D
@tuzime_po_splynuti no a co, myslis, ze my stareny uz netuzime po splynuti??? 🙂)
@berta100 ty sa zobud, ze mladsieho.
@tuzime_po_splynuti
A len muzi mozu mat mladsie ?
Prekvapim ta, castokrat sú tie zeny po 40-50 tke udrziavanejsie ako rovnako stari muzi.Kopec z nich vyzera hrozne, plesina, sediny, brucho, nadvaha
A taka zena si moze pokojne najst o x rokov mladsieho muza.Mam take v okoli. Ty mas 30, spomen si na tuto diskusiu keď budes mat 40-50 a niekto s takym opovrhovaním sa bude k tebe chovat
@tuzime_po_splynuti
A len muzi mozu mat mladsie ?
Prekvapim ta, castokrat sú tie zeny po 40-50 tke udrziavanejsie ako rovnako stari muzi.Kopec z nich vyzera hrozne, plesina, sediny, brucho, nadvaha
A taka zena si moze pokojne najst o x rokov mladsieho muza.Mam take v okoli. Ty mas 30, spomen si na tuto diskusiu keď budes mat 40-50 a niekto s takym opovrhovaním sa bude k tebe chovat
@berta100 presne tak.. kazda raz zostarneme. Za to predsa nikto nemoze, takze pre mna je zasa hlupe takto niekoho hodnotit a pausalizovat. A ja sa za svoj vek nehanbim. Konecne si zivot uzivam naplno! Kondicku mam lepsiu ako za mlada a ked vidim tie mlade tela s nadvahou okolo seba, som spokojna, sportujem takmer denne, zdravie sluzi nastastie. Takze mna to urazit nemoze 🙂
Keď tak sledujem tie rozdielne rady, asi by som bola z toho ešte “hlúpejšia” ako na začiatku 🤣
Co ja viem ci by som tak kalkuloval v tvojom veku.....neviem, mozno.
Sama mas svoje poziadavky....chces nefajciara, nemas zaujem o dalsie deti, mas specialnu lakto-vegetariansku dietu atd.
Hladas niekoho s kym si rozumies a kto ta ma rad alebo co konkretne? Ber to tak, ze v kazdom vztahu je nejake ALE. Si sama 10 rokov co znamena, ze uz v 34 rokoch ked si bola v najlepsich rokoch sa ti za ten cas nepodarilo ziadneho uchmatnut.
Ja rozumiem tvojej obave, ale mas momentalne len jednu rybku na haciku. Mozes ju pustit spat do rieky, ale chce sa ti rybarcit dalsich 10 rokov? To uz budes dalsiemu riesit sporenie na pohreb.
Ved je tolko moznosti ako to moze dopadnut, on ta moze dokonca prezit. Myslim, ze ak ho nemas uprimne rada a chces ho len aby si nebola sama tak ja by som ho na tvojom mieste radsej pustil k vode.
ak sa ti paci tak v pohode, sama pises, ze ty posobis starsie, inak som celkom prekvapena, ze 48 rocni chcu este deti 😁
@greengirl Už len to lakto...vegetarián!!! Toby mi blikali všetky kontrolky...Veď chlapi milujú slaninu a klobásu...časom znenávidia ženu, čo ich núti cumľať klíčky a nežrať mäso ! Potom zase sójové a mandľové mlieko....lakto maslo a jogurty...tie prachy!!!!!! čo by ho to stálo....
@berta100 ty sa zobud, ze mladsieho.
@tuzime_po_splynuti uz si nasla kamaratku😂
@greengirl Už len to lakto...vegetarián!!! Toby mi blikali všetky kontrolky...Veď chlapi milujú slaninu a klobásu...časom znenávidia ženu, čo ich núti cumľať klíčky a nežrať mäso ! Potom zase sójové a mandľové mlieko....lakto maslo a jogurty...tie prachy!!!!!! čo by ho to stálo....
@mandarinka555 asi nevieš, ale zdravá výživa je u mnohých mužov dnes viac populárna ako kedysi. Čiže nájdeš takých, čo "nežerú" slaninu či klobásu. My vegetariáni nie sme, zjeme mäso, ale všetko s mierou. A teda ani ja ani môj chlap nemusíme slaninu ani klobásu.
Ja tomu davam sancu. Uvidi sa casom. Ak mam mat perfektny vztah 10 rokov alebo menej kompatibilny 20 rokov, tak si vyberam radsej 10 rokov. Mam jednoducho taky silny vnutorny pocit, ze z tych cca 50 muzov na zoznamkach a v realite, si tymto si sadneme najlepsie. A fyzicky ma pritajuje teda ovela viacej ako niekto v mojom veku, kto ma nadvahu, fajci alebo proste zije tak velmi jednoducho. Ja som taka usedava a trochu truba a vela peknych mladych muzov je velmi akcnych a nedokazem sa tomu prisposobit.
@greengirl Ja mám 51 a tiež sa chystám nakuknúť na zoznamku, ale neviem čo od toho čakať, zatiaľ som nič dobré nepočula. Ale môj limit na vek je +-do 5 rokov. Ja sama som veľmi aktívna, všetci mi hovoria, že vyzerám tak na 40. Myslím, že tie rozdiely vo vyššom veku sú o dosť citeľnejšie ako za mladi.
@cackaa ja mam zaplateny profil na elitedate.sk Uz som si ho 2x rusila a 3x platila a nie je to lacne. Ak mas zaujem, dam ti pristup a mozes sa len tak pozriet, ako to tam funguje. A ci mas zaujem vobec si to platit tu zoznamku. Napis spravu, kludne ti to dam. Jedine riziko pre mna, aby mi tam nikto nepoklikal platby na visa kartu...
@cackaa ja mam zaplateny profil na elitedate.sk Uz som si ho 2x rusila a 3x platila a nie je to lacne. Ak mas zaujem, dam ti pristup a mozes sa len tak pozriet, ako to tam funguje. A ci mas zaujem vobec si to platit tu zoznamku. Napis spravu, kludne ti to dam. Jedine riziko pre mna, aby mi tam nikto nepoklikal platby na visa kartu...
@greengirl Ďakujem za ochotu, ale keď sa odhodlám, tak sa zaregistrujem. A prajem ti veľa šťastia, treba to skúsiť.
@greengirl Ďakujem za ochotu, ale keď sa odhodlám, tak sa zaregistrujem. A prajem ti veľa šťastia, treba to skúsiť.
@cackaa ja som sa teda musela dost prekonat, doslova ma presvedcili youtube poradcovia na hladanie partnera a randenie. Ze v dnesnej dobe je to nasom veku 40+ 50+ najlepsia moznost. Akoze fakt som mala pocit, ze sa vyslovene dusim na tych zoznamkach. Tahat info od muza, fotky, hladat zhodu... Ja si idem zmazat vsetky konverzacie, da sa to. Takze moj profil ostane prazdny 2 mesiace, kludne mozes hocikedy napisat, ked chces omrknut, aky muzi tam su. Lebo vacsina je Bratislava a okolie. Partneri.sk je zadarmo a tam je vela mimo Bratislavskych. Mozno to je lepsie. Ine zoznamky som neskusala, tie stoja este viacej penazi.
@cackaa ja som sa teda musela dost prekonat, doslova ma presvedcili youtube poradcovia na hladanie partnera a randenie. Ze v dnesnej dobe je to nasom veku 40+ 50+ najlepsia moznost. Akoze fakt som mala pocit, ze sa vyslovene dusim na tych zoznamkach. Tahat info od muza, fotky, hladat zhodu... Ja si idem zmazat vsetky konverzacie, da sa to. Takze moj profil ostane prazdny 2 mesiace, kludne mozes hocikedy napisat, ked chces omrknut, aky muzi tam su. Lebo vacsina je Bratislava a okolie. Partneri.sk je zadarmo a tam je vela mimo Bratislavskych. Mozno to je lepsie. Ine zoznamky som neskusala, tie stoja este viacej penazi.
@greengirl Ďakujem. Ja hľadám viac menej kámoša na voľný čas, nie na spolužitie, nechcem momentálne s nikým bývať.
@greengirl Ďakujem. Ja hľadám viac menej kámoša na voľný čas, nie na spolužitie, nechcem momentálne s nikým bývať.
@cackaa tak takych je kopec, len kamosov na volny cas a nic viacej. Ani na zoznamku netreba ist. Ja chodim na kadejake meditacie a duchovne stretnutia a tam je takych vela. Proste niektori su zaryti celibatnici este k tomu.
@greengirl môj muž 2 dospele dcéry, ale aj napriek tomu ešte chce dieťa. Ja mam 31 a on 53. Budúci týždeň v sobotu je náš veľký deň D.
@bessie12 ale to už je tvoj druhý muž, nie? Podľa nicku sa mi zdá, že už máš aj svoje detičky, ale môžem si ťa s niekym mýliť... Ak sa nemýlim, tak si mala v minulosti aj fotku profilovú s dcérkami...
Ak môžem vedieť, kde si spoznala tohto tvojho budúceho muža?
@greengirl nic pre mna... mam rada duchovne veci, ale tak primerane a toto je uz extrem a neviem si predstavit takyto "vztah" ci o ci im ide vlastne...
@bessie12 ale to už je tvoj druhý muž, nie? Podľa nicku sa mi zdá, že už máš aj svoje detičky, ale môžem si ťa s niekym mýliť... Ak sa nemýlim, tak si mala v minulosti aj fotku profilovú s dcérkami...
Ak môžem vedieť, kde si spoznala tohto tvojho budúceho muža?
@lusanko myslím, že si ma s niekym mýliš. Deti ešte nemám a profilovku som tu tiež nikdy nemala, ale nevadí 🙂 môjho muža som spoznala v práci.
@mandarinka555 ja nejem nic sojove a nejem ani klicky. Proste doma sa vari bezne okrem bravcoveho. Ja si jem svoje.
@greengirl zaryti celibatnici?! Taki muzi existuju? Zaujimave 🙂
@la_dolce_vita tu je teda muz v celibate, ktori to netaji:
https://www.youtube.com/watch?v=r3vIa-zyXEA@la_dolce_vita tu je teda muz v celibate, ktori to netaji:
@greengirl takto nejako som si ho predstavovala..

@tuzime_po_splynuti ano, som stara, stara mama este nie, dakujem za mile pripomenutie 🙂)... no nejaky dochodca by sa mozno este ulakomil na mna 🙂)
@la_dolce_vita no konecne nieco realne ! :D