icon

Vzťah s mužom o 30 rokov starším: Moja skúsenosť

29. mar 2026

Bola som v zahranici zabookovala som si apartman , starsi chlap 57 rokov majitel apartmanu . Stretli sme sa v kaviarni ze mu zaplatim za apartman , on sa rozpraval so mnou a hocori ze nemusis mi platit ked nechces . Ja hmm a o chvilu hovori ale predsa plat mi pretoze tie peniaze idu mijmu synovi to su aj jeho apartmany ,ja ti to vynahradim obedom . Odisli sme na obed rozpravali sme sa o vselicom chovala som sa milo a kulturne . Lenze on zacal vidi sa ze nemas peniaze , neviem ako sa to videlo normalne oblecena. A zacal mi rozpravat on sa pred dvoma rokmi rozviedol so zenou a teraz h´ada osobu zenu s ktorou by mohol cestovat a financovat ju a pytal sa ma chces byt so mnou? Ja som zostala v soku ze ho ani nepoznam , po veceri sme sli k nemu hovori tento byt bude tvoj s pohladom na Dunaj , lenze chcel so mnou spat ja som to odmietla videlo sa ze clovek ma vela penazi lenze ja som nechcela snim nic hovorim ze sa nepozname este tolko . Potom chcel ze co som sama v jeho apartmane ze nech mu dam tasky kufor dojdem k nemu , ja urcite nie vsetko je take rychle . Clovek mi ukazal kde cestoval jeho fotky rodinu ako keby uprimne sa so mnou rozpraval ale potom ked ma aj peniaze a chce ze pridem opat preco nezaplatil on ten apartman synovi ked sa mu tak pacim? Alebo to skusa na kazdu ? Vecera bola okolo 80 eur lenze na polku za mna 40 eur a zato si myslel ze mu dam !🤦‍♀️ Auto velky cierny najnovsi ten brabus podoba sa na mercedes g

martinkatinka
29. mar 2026
@pilot911

...že vraj ženy milujú alkoholikov, ktorí ich bijú a berú im peniaze ... ja som mal ten problém, že moje ženy mali moc vysoké IQ a vlastne chlapa nepotrebovali k prežitiu, potom som chcel aj menej inteligentné, ale keď to tu čítam, tak asi si to treba zaplatiť aj je to, vtedy nevadí ani to , že kurva je mladšia o 30 rokov ....

@pilot911 ty tu nemas co robit.

petronelag
29. mar 2026

@anonym_autor Takýto muži sa na dovolenkách nájdu, ale oni idú za každou vzhľadnejšou a skúšajú, aj v kúpeľoch často natrafí na takýchto. Skôr si treba na nich dávať pozor.

rozculena
29. mar 2026

@anonym_autor večera stála 80 eur a on zaplatil 40? Tak to se vyplatí

sticker
anonym_ddb3d4
29. mar 2026

Raz sa ma snazil zbalit jeden typek na to, ze ma dom v Rakusku a mozem sa hned k nemu nastahovat 😅 vtedy som si povedala, paneboze, to naozaj si mysli (alebo vie), ze niektore zeny su tak jednoduche?

pilot911
29. mar 2026

tak sa zapojil obojpohlavný anononym a78e65 , to bude asi 100 inteligent ...

martinkatinka
29. mar 2026
@rozculena

@anonym_autor večera stála 80 eur a on zaplatil 40? Tak to se vyplatí

@rozculena to myslela tak, ze ona z toho prejedla 40€

pilot911
29. mar 2026

...možno v tom novom živote je aj trochu spravodlivosti, tak sa od seba názorovo vzďalujeme muži a ženy, že ani tá sexuálna príťažlivosť to nedokáže zvrátiť, a keď SP chýba tak je dobre, že niektorí jedinci žijú sami ... ako by mi bolo dobre, keby ma tie opice nepriťahovali .....

anonym_08657d
29. mar 2026
@pilot911

...možno v tom novom živote je aj trochu spravodlivosti, tak sa od seba názorovo vzďalujeme muži a ženy, že ani tá sexuálna príťažlivosť to nedokáže zvrátiť, a keď SP chýba tak je dobre, že niektorí jedinci žijú sami ... ako by mi bolo dobre, keby ma tie opice nepriťahovali .....

@pilot911 ty si riadny chudák

pilot911
29. mar 2026

anonym_08657d necítim sa tak ... rád ti pomôžem

petronelag
29. mar 2026
@anonym_ddb3d4

Raz sa ma snazil zbalit jeden typek na to, ze ma dom v Rakusku a mozem sa hned k nemu nastahovat 😅 vtedy som si povedala, paneboze, to naozaj si mysli (alebo vie), ze niektore zeny su tak jednoduche?

@anonym_ddb3d4 Mne jeden ukazoval fotku, že má zámok v Kosove, tak som povedala, že do Kosova by som nikdy nešla.

pilot911
29. mar 2026

...mne raz jedna baba poslala fotku frndy a tiež som sa zľakol

anonym_9637ee
29. mar 2026

Čakala som, že sa táto story skončí tak, že si mu ho vyfajčila a nakoniec by vysvitlo, že to je úplne cudzi človek, čo nemá žiadna väzby na ten na apartmán. A fajka bola vlastne úplne zbytočná.😁

pilot911
29. mar 2026

....už som si myslel, že sú tu len prudérne nábožensky založené frigidky .... ale nie ?!!!!

marca12
29. mar 2026

Dievca zlate a ty si kde v rade stala,ked sa rozdavala inteligencia? Jasne,ze mu ide len o sex a ma ta za tak sprostu,ze ti ponuka zivot v luxuse. Naivne si myslis ako sa budes kupat v luxuse. Houby akurat tak budes plnit jeho zvrhle chutky,byt mu otrokom,stratis samu seba,nic ti nedovoli,od vsetkeho ta odtrhne. A teraz pekne z hrusky dole a zi si svoj zivot a obstarozneho zgrlaveho chlipnika prenechaj inej.

pilot911
29. mar 2026

... baby , keby ste ale poznali chlapa, ktorému nejde o sex a chce Vás ponoriť bezpodmienečne do luxusu , tak takému sa oddám aj ja , možno by mu stačil moj IBAN - nech má kam posielať peniaze ...

pilot911
29. mar 2026

...si predstavte, že by chlapom nešlo prioritne o sex , ale že by si hľadali proťajšok podľa spoločných záujmov, charizmatické, sebestačné , na úrovni ... hotová apokalypsa

anonym_08657d
29. mar 2026
@pilot911

...si predstavte, že by chlapom nešlo prioritne o sex , ale že by si hľadali proťajšok podľa spoločných záujmov, charizmatické, sebestačné , na úrovni ... hotová apokalypsa

@pilot911 ty si si čo šľahol?

anonym_fc2ad4
29. mar 2026

Dievca zlate, utekaj Ty domov, kym Ta niekde nepreda na prostituciu. Dnes Ti nikto nic zadarmo neda.

pilot911
29. mar 2026

mám to anonym_08657d je žena dealerka ... za chvíľu mi niečo ponúkne

tatiana288
29. mar 2026
@pilot911

...že vraj ženy milujú alkoholikov, ktorí ich bijú a berú im peniaze ... ja som mal ten problém, že moje ženy mali moc vysoké IQ a vlastne chlapa nepotrebovali k prežitiu, potom som chcel aj menej inteligentné, ale keď to tu čítam, tak asi si to treba zaplatiť aj je to, vtedy nevadí ani to , že kurva je mladšia o 30 rokov ....

@pilot911 Tebe čo sa stalo? Bol si na školení s Unbelhofenom?

anonym_1570c6
29. mar 2026

@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣 Ty máš moja koľko! 14? 🤔🤔🤔🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

pilot911
29. mar 2026

.... za prvé nevím kto je Unbelhofen a za druhý mne to uráží

tatiana288
29. mar 2026
@pilot911

@pilot911 Čo ťa uráža?

enmery
29. mar 2026
@pilot911

@pilot911 Mať 2 domy a 3 autá nie je vlastnosť človeka. Ženy, ktoré sa zahadzujù s alkoholikmi atd to majú väčšinou z domu, je to generačná trauma, nikdy nič iné nepoznali a poznať nebudú. To je práca pre psychológov a psychiatrov. A ty sa prestaň ľutovať, to tiež nepritiahne nič poriadne. Ja tiež nechodím vyplakávať na Modrú strechu, že Janko ma vymenil v 20tke za kučeravú Mirku=všetci chlapi chcú kučeravé. Pozri si film Cinderella man, aby si vedel, ako sa chlap, respektíve človek má postaviť k životu aj keď je všetko na mašľu. Nevyviazneme z neho živý nikto, tak sa oplatí trochu zabojovať.

anonym_353245
29. mar 2026
@pilot911

@pilot911 ty si strašne primitívny muž 🤦🏼‍♀️

pilot911
29. mar 2026

...to bola replika z filmu ...neurážam sa zatiaľ hoci niektorí tu majú len osočujúce príspevky ...

pilot911
29. mar 2026

anonym_353245....primitívny nie som , IQ 128, dve vysoké školy a 4. jazyky to len tak vyzerá, ako v našom parlamente niektorí ....

pilot911
29. mar 2026

Cinderella man - podľa názvu by som si to asi nikdy nevybral, ale vyzerá to fakt dobrý film , idem si ho pozrieť ....

anonym_0d1d83
29. mar 2026

To mi pripomenulo, keď som bola pár rokov dozadu s kamoškou v bare, tak došiel za mnou týpek, že sa mu páčim a drísty. Top bolo, keď mi povedal, že má novú Audi a8 von. Na čo som sa teda naňho pozrela celkom zmätene, načo mi to hovorí… a s úsmevom mu vravím “mne sa ale Audi vôbec nepáčia” na to ako mu zmizol úsmev na tvári nikdy nezabudnem.

zanka777
29. mar 2026

@anonym_autor nerozumiem jazyku tvojho kmeňa .... No nič.... Aj tak si určite dosť na úrovni keď si hneď prvý deň šla s majiteľom apartmánu do jeho izby po večeri.... Celé zle .... Tak ako tvoje písanie aj ten príbeh aj všetko 👍😂