Vzťah s mužom o 30 rokov starším: Moja skúsenosť
Bola som v zahranici zabookovala som si apartman , starsi chlap 57 rokov majitel apartmanu . Stretli sme sa v kaviarni ze mu zaplatim za apartman , on sa rozpraval so mnou a hocori ze nemusis mi platit ked nechces . Ja hmm a o chvilu hovori ale predsa plat mi pretoze tie peniaze idu mijmu synovi to su aj jeho apartmany ,ja ti to vynahradim obedom . Odisli sme na obed rozpravali sme sa o vselicom chovala som sa milo a kulturne . Lenze on zacal vidi sa ze nemas peniaze , neviem ako sa to videlo normalne oblecena. A zacal mi rozpravat on sa pred dvoma rokmi rozviedol so zenou a teraz h´ada osobu zenu s ktorou by mohol cestovat a financovat ju a pytal sa ma chces byt so mnou? Ja som zostala v soku ze ho ani nepoznam , po veceri sme sli k nemu hovori tento byt bude tvoj s pohladom na Dunaj , lenze chcel so mnou spat ja som to odmietla videlo sa ze clovek ma vela penazi lenze ja som nechcela snim nic hovorim ze sa nepozname este tolko . Potom chcel ze co som sama v jeho apartmane ze nech mu dam tasky kufor dojdem k nemu , ja urcite nie vsetko je take rychle . Clovek mi ukazal kde cestoval jeho fotky rodinu ako keby uprimne sa so mnou rozpraval ale potom ked ma aj peniaze a chce ze pridem opat preco nezaplatil on ten apartman synovi ked sa mu tak pacim? Alebo to skusa na kazdu ? Vecera bola okolo 80 eur lenze na polku za mna 40 eur a zato si myslel ze mu dam !🤦♀️ Auto velky cierny najnovsi ten brabus podoba sa na mercedes g
@anonym_autor Takýto muži sa na dovolenkách nájdu, ale oni idú za každou vzhľadnejšou a skúšajú, aj v kúpeľoch často natrafí na takýchto. Skôr si treba na nich dávať pozor.
Raz sa ma snazil zbalit jeden typek na to, ze ma dom v Rakusku a mozem sa hned k nemu nastahovat 😅 vtedy som si povedala, paneboze, to naozaj si mysli (alebo vie), ze niektore zeny su tak jednoduche?
@anonym_autor večera stála 80 eur a on zaplatil 40? Tak to se vyplatí
@rozculena to myslela tak, ze ona z toho prejedla 40€
...možno v tom novom živote je aj trochu spravodlivosti, tak sa od seba názorovo vzďalujeme muži a ženy, že ani tá sexuálna príťažlivosť to nedokáže zvrátiť, a keď SP chýba tak je dobre, že niektorí jedinci žijú sami ... ako by mi bolo dobre, keby ma tie opice nepriťahovali .....
...možno v tom novom živote je aj trochu spravodlivosti, tak sa od seba názorovo vzďalujeme muži a ženy, že ani tá sexuálna príťažlivosť to nedokáže zvrátiť, a keď SP chýba tak je dobre, že niektorí jedinci žijú sami ... ako by mi bolo dobre, keby ma tie opice nepriťahovali .....
@pilot911 ty si riadny chudák
Raz sa ma snazil zbalit jeden typek na to, ze ma dom v Rakusku a mozem sa hned k nemu nastahovat 😅 vtedy som si povedala, paneboze, to naozaj si mysli (alebo vie), ze niektore zeny su tak jednoduche?
@anonym_ddb3d4 Mne jeden ukazoval fotku, že má zámok v Kosove, tak som povedala, že do Kosova by som nikdy nešla.
Čakala som, že sa táto story skončí tak, že si mu ho vyfajčila a nakoniec by vysvitlo, že to je úplne cudzi človek, čo nemá žiadna väzby na ten na apartmán. A fajka bola vlastne úplne zbytočná.😁
....už som si myslel, že sú tu len prudérne nábožensky založené frigidky .... ale nie ?!!!!
Dievca zlate a ty si kde v rade stala,ked sa rozdavala inteligencia? Jasne,ze mu ide len o sex a ma ta za tak sprostu,ze ti ponuka zivot v luxuse. Naivne si myslis ako sa budes kupat v luxuse. Houby akurat tak budes plnit jeho zvrhle chutky,byt mu otrokom,stratis samu seba,nic ti nedovoli,od vsetkeho ta odtrhne. A teraz pekne z hrusky dole a zi si svoj zivot a obstarozneho zgrlaveho chlipnika prenechaj inej.
... baby , keby ste ale poznali chlapa, ktorému nejde o sex a chce Vás ponoriť bezpodmienečne do luxusu , tak takému sa oddám aj ja , možno by mu stačil moj IBAN - nech má kam posielať peniaze ...
...si predstavte, že by chlapom nešlo prioritne o sex , ale že by si hľadali proťajšok podľa spoločných záujmov, charizmatické, sebestačné , na úrovni ... hotová apokalypsa
...si predstavte, že by chlapom nešlo prioritne o sex , ale že by si hľadali proťajšok podľa spoločných záujmov, charizmatické, sebestačné , na úrovni ... hotová apokalypsa
@pilot911 ty si si čo šľahol?
Dievca zlate, utekaj Ty domov, kym Ta niekde nepreda na prostituciu. Dnes Ti nikto nic zadarmo neda.
...že vraj ženy milujú alkoholikov, ktorí ich bijú a berú im peniaze ... ja som mal ten problém, že moje ženy mali moc vysoké IQ a vlastne chlapa nepotrebovali k prežitiu, potom som chcel aj menej inteligentné, ale keď to tu čítam, tak asi si to treba zaplatiť aj je to, vtedy nevadí ani to , že kurva je mladšia o 30 rokov ....
@pilot911 Tebe čo sa stalo? Bol si na školení s Unbelhofenom?
@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣 Ty máš moja koľko! 14? 🤔🤔🤔🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@pilot911 Mať 2 domy a 3 autá nie je vlastnosť človeka. Ženy, ktoré sa zahadzujù s alkoholikmi atd to majú väčšinou z domu, je to generačná trauma, nikdy nič iné nepoznali a poznať nebudú. To je práca pre psychológov a psychiatrov. A ty sa prestaň ľutovať, to tiež nepritiahne nič poriadne. Ja tiež nechodím vyplakávať na Modrú strechu, že Janko ma vymenil v 20tke za kučeravú Mirku=všetci chlapi chcú kučeravé. Pozri si film Cinderella man, aby si vedel, ako sa chlap, respektíve človek má postaviť k životu aj keď je všetko na mašľu. Nevyviazneme z neho živý nikto, tak sa oplatí trochu zabojovať.
.... za prvé nevím kto je Unbelhofen a za druhý mne to uráží
@pilot911 ty si strašne primitívny muž 🤦🏼♀️
...to bola replika z filmu ...neurážam sa zatiaľ hoci niektorí tu majú len osočujúce príspevky ...
anonym_353245....primitívny nie som , IQ 128, dve vysoké školy a 4. jazyky to len tak vyzerá, ako v našom parlamente niektorí ....
Cinderella man - podľa názvu by som si to asi nikdy nevybral, ale vyzerá to fakt dobrý film , idem si ho pozrieť ....
To mi pripomenulo, keď som bola pár rokov dozadu s kamoškou v bare, tak došiel za mnou týpek, že sa mu páčim a drísty. Top bolo, keď mi povedal, že má novú Audi a8 von. Na čo som sa teda naňho pozrela celkom zmätene, načo mi to hovorí… a s úsmevom mu vravím “mne sa ale Audi vôbec nepáčia” na to ako mu zmizol úsmev na tvári nikdy nezabudnem.
@anonym_autor nerozumiem jazyku tvojho kmeňa .... No nič.... Aj tak si určite dosť na úrovni keď si hneď prvý deň šla s majiteľom apartmánu do jeho izby po večeri.... Celé zle .... Tak ako tvoje písanie aj ten príbeh aj všetko 👍😂

...že vraj ženy milujú alkoholikov, ktorí ich bijú a berú im peniaze ... ja som mal ten problém, že moje ženy mali moc vysoké IQ a vlastne chlapa nepotrebovali k prežitiu, potom som chcel aj menej inteligentné, ale keď to tu čítam, tak asi si to treba zaplatiť aj je to, vtedy nevadí ani to , že kurva je mladšia o 30 rokov ....
@pilot911 ty tu nemas co robit.