Vzťah s mužom o 30 rokov starším: Moja skúsenosť
Bola som v zahranici zabookovala som si apartman , starsi chlap 57 rokov majitel apartmanu . Stretli sme sa v kaviarni ze mu zaplatim za apartman , on sa rozpraval so mnou a hocori ze nemusis mi platit ked nechces . Ja hmm a o chvilu hovori ale predsa plat mi pretoze tie peniaze idu mijmu synovi to su aj jeho apartmany ,ja ti to vynahradim obedom . Odisli sme na obed rozpravali sme sa o vselicom chovala som sa milo a kulturne . Lenze on zacal vidi sa ze nemas peniaze , neviem ako sa to videlo normalne oblecena. A zacal mi rozpravat on sa pred dvoma rokmi rozviedol so zenou a teraz h´ada osobu zenu s ktorou by mohol cestovat a financovat ju a pytal sa ma chces byt so mnou? Ja som zostala v soku ze ho ani nepoznam , po veceri sme sli k nemu hovori tento byt bude tvoj s pohladom na Dunaj , lenze chcel so mnou spat ja som to odmietla videlo sa ze clovek ma vela penazi lenze ja som nechcela snim nic hovorim ze sa nepozname este tolko . Potom chcel ze co som sama v jeho apartmane ze nech mu dam tasky kufor dojdem k nemu , ja urcite nie vsetko je take rychle . Clovek mi ukazal kde cestoval jeho fotky rodinu ako keby uprimne sa so mnou rozpraval ale potom ked ma aj peniaze a chce ze pridem opat preco nezaplatil on ten apartman synovi ked sa mu tak pacim? Alebo to skusa na kazdu ? Vecera bola okolo 80 eur lenze na polku za mna 40 eur a zato si myslel ze mu dam !🤦♀️ Auto velky cierny najnovsi ten brabus podoba sa na mercedes g
@anonym_autor a načo si vlastne bola v zahraničí, v apartmáne, a sama? Na dovolenke?
A v kaviarni sa platí za apartmán? Hm trocha čudné...
@bielasovicka to je len taká vymyslená chujovina.
@anonym_autor vážne lezieš k cudziemu chlapovi do bytu a potom sa čuduješ, že chce sex?
K tejto vtakovine áni veľmi niet čo komentovať. Jediné, žeby slečna mala tak 20 rokov a životné skúsenosti 0.
@anonym_autor dalsi pekny vymysel, zhrniem to:
-kazda slobodna zena na MK:
->ma vela nehnutelnosti
->denne nacestuje tisice kilometrov
->rozprava 30 jazykmi
->je silne emancipovana...
->dokaze sama zit...
Vsetko vymyslene, zo svojho osobneho sna aky by zit v skutocnosti chcela.
@anonym_26588f
@anonym_84f79b
@anonym_353245
@tatiana288 ide mu len o jedno ? Preco tak velmi tlacil ? Ze pridem k nemu aj s taškami?😳
@anonym_autor nieeee, čo siiiiii.... Ide mu aj o dvakrát, trikrát, koľko dáš🙉😂

@anonym_autor a načo si vlastne bola v zahraničí, v apartmáne, a sama? Na dovolenke?
A v kaviarni sa platí za apartmán? Hm trocha čudné...