Vzťah s o 20 rokov starším susedom
Ahojte, ja mám 27r, som rozvedená, mám deti. Odkedy bývam v dome sa mi vždy páčil sused, má 47r tiež je rozvedený.
Máme dobrý vzťah, myslím že sú tam isté sympatie, boli sme spolu viac krát na kávu alebo na obed, boli sme spolu aj na wellness, nikdy sa o nič nepokúsil, ja neviem ako pokračovať. Neviem či by som si trúfla na vzťah kde je 20 ročný rozdiel, akože on nevyzerá na svoj vek, ja som mu vždy tipovala okolo 35r, je nám spolu dobre ale neviem či v tom pokračovať alebo to zastaviť. Stále som na vážkach, pustiť sa do takéhoto vzťahu? Nechať to na kamarátskej úrovni? Alebo to úplne utať? Máte niekto skúsenosť? Boli ste v podobnej situácii? Rada by som si prečítala nejaké reálne príbehy. Ďakujem
@terina25 ja chvalabohu nemusím naháňať o 20 rokov starších dedulov. A teda udajne dobre zabezpečená autorka (ktorá nemá ani 30 este) si vsak nedokáže nájsť chlapa vo svojim veku... a určite takmer 50 ročný muž sa bude celý zhavy sa starať o cudzie deti.👌 tomu ide maximálne si vrznut s mladou zabou, ono totižto si takto chlapi radi dokazujú, že nepatria do "starého zeleza".
@lienka.7 47 rocny je podla teba dedulo? A ty mas kolko? 14?
Skúsiť môžes vždy. I ked ja mať 27rokov, juj to by som si inak vyberala 🙂🙂. A je aj pravda, že vo vyššom veku sa mužom ozaj moc nechce riešiť ešte malé deti, asi si chce už život užívať inak. Tak aby nebol potom sklamaný, že to nieje ako keby si sama, bude veľa veľa prisposobovania.
Kolegyňa bola takto. Ked sa zoznamili, tak bolo vsetko ok ale cca po 13 rokoch bola ona este pekná mladá a on teda taky dedko a zacal to byt problem
Kolegyňa bola takto. Ked sa zoznamili, tak bolo vsetko ok ale cca po 13 rokoch bola ona este pekná mladá a on teda taky dedko a zacal to byt problem
@acsa tak potom to nebola láska. Pretože to je alfa a omega
Ak raz miluješ, tak vrásky na čele vo vzťahu nemôžu nič zmeniť
Ja môjho manžela milujem z celého srdca. Je to moja životná láska, to ako sa ku mne správa, čo všetko pre nás doma robí, ako mi so všetkým pomáha, aké maličkosti si denne navzájom robíme len tak z lásky, ... takže to ze starne nie je a ani nemôže byť dôvod na to, aby sme začali mať problémy....
Není o com....
Ešte aj sex mame neskutočne vášnivý aj po rokoch... s DEDKOM 🙄
Moja teta mala take prekrasne manzelstvo. Manzel bol starsi o 22 rokov a jedine negativum je, ze je vdova. Mala 65 rokov, ked jej umrel manzel a velmi ju to polozilo. 🤷
@acsa tak potom to nebola láska. Pretože to je alfa a omega
Ak raz miluješ, tak vrásky na čele vo vzťahu nemôžu nič zmeniť
Ja môjho manžela milujem z celého srdca. Je to moja životná láska, to ako sa ku mne správa, čo všetko pre nás doma robí, ako mi so všetkým pomáha, aké maličkosti si denne navzájom robíme len tak z lásky, ... takže to ze starne nie je a ani nemôže byť dôvod na to, aby sme začali mať problémy....
Není o com....
Ešte aj sex mame neskutočne vášnivý aj po rokoch... s DEDKOM 🙄
@simona20201309 a je medzi vami 20 rokov? ono vobec nejde o vrasky. na muzoch absolutne nevadia. ale starnutie prinasa aj ine veci. niekto je v pohode mala som dedka co sa dozil skoro 100 a bol ciperny aj pri rozume dokonca ale vsetci vieme ze to nie je pravidlo a je obrovske mnozstvo ludi ktori nemaju uplne top zivotny styl a skratka to ide s nimi po 50 dolu vodou. vidim to denne. nie kazdy je v 60 fit. a po 40 aj vyrazne klesa testosteron cest vynimkam. to je proste fakt
Pozri tvoj život tvoje rozhodnutie ale nakoľko sa v jeho prítomnosti cítiš fajn tak by som do toho šla a nech si druhy hovoria čo chcú . Vek je len číslo. Moj svokor ma 73 rokov a teda je vitálny až dosť , neusedí na zadku stale musi niečo robiť. Sú vzťahy kde je vekový rozdiel väčši. Držím ti palce až je to vo vzťahu potom pekne
Ja mam bratranca ktorý má o 20 rokov mladšiu a dlhé roky im to pekne klape . Ja mam o 12 rokov a ne.enila by som
Ale jasné, dnes už sa nikto nepozastavuje nad tým, že o koľko je partner starší alebo mladší.
Prečo by sa mal vzťah zatratit, keď je tam láska a náklonnosť? Nikde nie je záruka, že s rovesníkom by to klaplo na 100%.
..., keď ti je s ním dobre, tak to skús. Viem, 20 rokov je dosť veľa, on má iný pohľad na svet a ty tiež, no možno práve tým sa budete dopĺňať. A čo deti? Jeho správanie k tvojim deťom je aké? Ako ho berú deti? Ako uja suseda? Aj to by dosť zavážilo vo vzťahu. Možno on chce len občas nejakú spoločnosť na ☕, výlet a možno chce niekoho, s kým by trávil všetok voľný čas. Ťažko radiť, ale ak sa tebe pozdáva...., veď vycúvať môžeš vždy 👍😍.
V tomto veku sa to ešte da, aj on ešte vládze, ale neviem si predstaviť ten vzťah o 10-15 rokov.
Ked ti je sympaticky a veci klapu, tak to v klude skus. Vsak nikde nie je napisane, ze to musi byt na cely zvysok zivota.To tak zapada to tvojej zivotnej situacie, ak je mily a dobry k tvojim detom hlavne

Michael Douglas, Catherine Zeta Jones. Vekový rozdiel 25 rokov, spolu sú tiež 25 rokov. On má 80, ona 55.