icon

Vzťah s rozvedeným starším mužom: áno alebo nie?

16. jún 2026

Ahojte mám 26 rokov a vždy som mala partnera v mojom veku ale v práci som spoznala kolegu ktorý má 39 rokov je rozvedený bez detí a od začiatku sme si padli do oka a bolo medzi nami niečo také iné ale keďže vtedy som vzťah nechcela tak sme chodili len občas von na kávu, večeru a potom sa to stalo vyspali sme sa spolu a priznám sa že sa to začalo opakovať častejšie ale dohodli sme sa že o ničom inom to nebude ale trvá to už skoro pol roka no a medzi nami začalo byť niečo viac už to nie je len o tom...minule ale prišiel s otázkou či s ním nechcem začať bývať keďže býva dosť ďaleko odomňa a že by sme jednoducho žili spolu normálne oficiálne keďže v práci to zatiaľ najavo nedávame keďže on je na vyššej pozícii ale po pravde mám obavy z toho a dokonca sme sa začali baviť aj o bábätku 😏 za prvé neviem ako zareaguje moja rodina keďže je dosť starší akože viem som dospela ale aj tak a ďalšia vec že mám strach či sa to nepokazí a či v práci nezačnú reči že som s ním kvôli tomu že je na vyššej pozícii atď 😏

Strana
z2
anonym_b8515e
16. jún 2026

13 rokov nie je taka drama, po pol roku chciet posunut vztah dalej - je fajn... jeden z vas zmeni pracu a mozete byt spolu oficialne, nadriadeny-podriadeny bude robit zlu krv vo firme... Babatko po svadbe, najprv tie vsetky ostatne veci...

martinmmartin
16. jún 2026

@anonym_autor bude ta to stat obrovsku cenu v tvojom strednom veku ked budes mat na krku dedka a sama budes mat konecne dost penazi a sil plnit si sny..... plus nezabudaj ze existuje svata trojica modernej zeny - dieta v puberte, vlastna menopauza a alzheimer u tvojich rodicov vsetko sucastne, co bude u teba obohatene o starecke vrtochy a nalady manzela- ustojis to?
To co si "pomyslia iny v robote" ti moze byt fakt jedno to je tvoj najmensi problem . A pomyslia si presne to co si pomyslis ty ked vidis par kde on je vo veku ze to uz nesedi.....kazdy jeden si to pomysli ale nikto nic nepovie

anonym_38559c
16. jún 2026

@anonym_autor vekový rozdiel je v pohode a pokiaľ vám to klape a mate sa radi tak by mi bolo úplne jedno kto si čo myslí. Je to tvoj život, nie tvojej rodiny, nie vašich kolegov. Jedine by som tak skoro neskakala do dieťaťa, na to sa poznáte ešte málo.

anonym_22f051
16. jún 2026

cítiť z tvojho opisu, že ty to nechceš a potrebuješ len podporiť v názore

sara07
16. jún 2026

to nie je zas tak vela
u nás 50 kolega vybehne na poschodie, 30 ledva fuči
osobne by som skusila byvanie, spoločne, a podla toho či by vam to klaplo by som riešila dalej posun vztahu alebo dieta,
prácu vieš ty alebo on zmenit určite a keby si aj ostala v tej čo si , a čo , nie si ani prva ani posledna ,ked budu mat potrebu drbat alebo obdobne vecii dôvod si nájdu
polož si otázku či vadí tebe ten vek alebo pre drby a názor okolia

anonym_787747
16. jún 2026
@martinmmartin

@anonym_autor bude ta to stat obrovsku cenu v tvojom strednom veku ked budes mat na krku dedka a sama budes mat konecne dost penazi a sil plnit si sny..... plus nezabudaj ze existuje svata trojica modernej zeny - dieta v puberte, vlastna menopauza a alzheimer u tvojich rodicov vsetko sucastne, co bude u teba obohatene o starecke vrtochy a nalady manzela- ustojis to?
To co si "pomyslia iny v robote" ti moze byt fakt jedno to je tvoj najmensi problem . A pomyslia si presne to co si pomyslis ty ked vidis par kde on je vo veku ze to uz nesedi.....kazdy jeden si to pomysli ale nikto nic nepovie

@anonym_autor uplne v pohode vekový rozdiel, taký istý mala moja sestra keď sa spoznala s mužom, sú doteraz spolu, deti majú už dospelé, chlap nemá žiadne vrtochy, je čerstvý dôchodca, sestra pätdesiatnička, žiadny alzheimer u rodičov sa nekoná, niekto ako @martinmmartin fabuluje scenáre ako z telenovely.

anonym_12ca10
16. jún 2026
@martinmmartin

@martinmmartin len tak na okraj mal si niekedy vážny vztah alebo máš teraz ?

anonym_d387d5
16. jún 2026

@anonym_autor ja som zila s kolegom pol roka a bol o 19r.starsi. keby to ten somar po rozchode vsade neroztrubil spolu s hejtami nikto by to nevedel.

januska12323
16. jún 2026

@anonym_autor mňa zaujalo, že ste preskočili spoznávanie, "nezáväzne" ste spolu chodili na kávy a do postele a zrazu sa bavíte o bábätku a bývaní. Pritom ho stále nazývaš kolegom.

anonym_694f93
16. jún 2026

Niekto má tu určite ukamenuje ale 39 ročný bez záväzkov to nebude len tak .Všetkých takých čo poznám su neznesiteľný ľudia , arogantný, sebecký atď .Niečo vtom bude keď je 39 ročný chlap stále slobodný a bez záväzkov

anonym_fba09e
16. jún 2026
@anonym_694f93

Niekto má tu určite ukamenuje ale 39 ročný bez záväzkov to nebude len tak .Všetkých takých čo poznám su neznesiteľný ľudia , arogantný, sebecký atď .Niečo vtom bude keď je 39 ročný chlap stále slobodný a bez záväzkov

@anonym_694f93 a koľko je takých žien! Tiež so všetkými niečo bude?

anonym_787747
16. jún 2026
@anonym_694f93

@anonym_694f93 veď je rozvedený, si si nevšimla, že dnes sa kopec ľudí rozvádza a nemusí byť na vine len chlap? Nemali deti, žena si mohla nájsť iného, to akože podľa veku ideš hádzať všetkých do jedneho vreca?

anonym_797376
16. jún 2026
@anonym_694f93

Autorka momentálne ten rozdiel sa ešte da ale až budes v strednom veku, ten rozdiel bude viditeľný a citeľný, vek človek neobabre aj keď sa človek o seba stará a vyzerá ok.
Za mňa nie, hľadala by som seberovneho , si mlada môžeš si vyberať

ik70
16. jún 2026

Môj je o 12 rokov starší a ked mal 43 a ja 31, sa nám narodil syn. Ja ako 31ročná som nevládala v noci stávať k synovi a on ako 43 ročný s tým nemal problém. Je šikovný, zručný všeličo doma porobí, je športovo založený na rozdiel odo mňa, Teraz už má 56 rokov a so synom chodí lyžovať, hrať hokej atď. Dokonca pred dvomi rokmi ho syn zlanáril na cyklo traily v Kálnici a tam skákal tie menšie skoky na bicykli a ja o 12 rokov mladšia, by som toto nezvládla. Tak že, nieje všetko len o veku, je to o nastavení a energii ktorou človek disponuje.

sisska96
16. jún 2026

Len nechoď k ním s holou riťou s igelitkou, lebo potom ťa vyhodí

anonym_2fe0d6
16. jún 2026

Ja osobne to nevidím ako tragédiu, avšak dôležitá vec je, či je aktívny alebo skôr domased. Ak je aktívny, tak smelo do toho, môže vás čakať super život, ale ak sa už teraz správa skôr laxne ku športu, aktivitám, tak to bude len horšie vekom a vtedy ten pocit extrémne pocítiš. Vo svojom okolí mám kopec 40+ mužov, ktorí na to nevyzerajú, sú však naozaj aktívni ale aj 30+, ktorí sú na tom fakt zle - fyzicky, aj v hlave. Takže za mňa by toto určite zavážilo najviac.

anonym_5e4af0
16. jún 2026
@anonym_694f93

@anonym_694f93 a co ak zavazky nechce? Poznam X muzov a zien okolo 40 su uplne normalni ale svoj zivot obatovali kariere, su to jednoducho workoholici. Najma od takeho muza je to rozumne ako keby silou mocou si urobil dieta a nechal potom vsetku starostlivost na zenu lebo on musi byt v praci a nenaplnovala by ho starostlivost o vlastne deti. Nie kazdy tuzi po rodinnom zivote a bolo by fajn, zbavit sa takych stereotypov, ze musi byt s nim nieco zle. Ved ho ani nepoznas. 😂 🤦🏼‍♀️

anonym_a256c8
16. jún 2026

Vekovy rozdiel by ma tak netrapil. Mas vlastne byvanie, kam sa vratis, ked to nevyjde? Si schopna najst si dobru pracu mimo firmy keby nahodou? Samozrejme, ze reci zacnu a ty z toho vylezias ako ta, co spava s nadriadenym za prestiz, peniaze atd … ak mas dostatocnu silu to niest …. V pohode, len zvaz vsetko - nebudes vitana ani na kavickach, ani na obede atd … pretoze v sukromi bz si mohla vykvakat miestne drby a staznosti na sefov atd. Neviem aku pracu robis, kolko musis s kym spolupracovat …. Ale veci sa zmenia. Vek je najmensi problem, treba domysliet vsetko ostatne … alebo si rovno najst novu pracu

domkakvet
16. jún 2026

@anonym_autor asi nebude rozvedeny len tak pre nic za nic.

autor
16. jún 2026
@anonym_694f93

@anonym_694f93 je dva roky rozvedený a deti nemali...

autor
16. jún 2026
@domkakvet

@anonym_autor asi nebude rozvedeny len tak pre nic za nic.

@domkakvet podľa mňa za rozvod môžu väčšinou obaja nie len jeden 😊

autor
16. jún 2026
@anonym_2fe0d6

Ja osobne to nevidím ako tragédiu, avšak dôležitá vec je, či je aktívny alebo skôr domased. Ak je aktívny, tak smelo do toho, môže vás čakať super život, ale ak sa už teraz správa skôr laxne ku športu, aktivitám, tak to bude len horšie vekom a vtedy ten pocit extrémne pocítiš. Vo svojom okolí mám kopec 40+ mužov, ktorí na to nevyzerajú, sú však naozaj aktívni ale aj 30+, ktorí sú na tom fakt zle - fyzicky, aj v hlave. Takže za mňa by toto určite zavážilo najviac.

@anonym_2fe0d6 práveže je veľmi aktívny čo mi vyhovuje lebo ja tiež... kondičku ma lepšiu ako ja 😂😂

autor
16. jún 2026
@sara07

to nie je zas tak vela
u nás 50 kolega vybehne na poschodie, 30 ledva fuči
osobne by som skusila byvanie, spoločne, a podla toho či by vam to klaplo by som riešila dalej posun vztahu alebo dieta,
prácu vieš ty alebo on zmenit určite a keby si aj ostala v tej čo si , a čo , nie si ani prva ani posledna ,ked budu mat potrebu drbat alebo obdobne vecii dôvod si nájdu
polož si otázku či vadí tebe ten vek alebo pre drby a názor okolia

@sara07 vek mi nevadí práveže rozumiem si s ním viac ako keď som mala partnera v mojom veku a v práci by sme to vedeli nejako zvládnuť keďže ja už pracujem dlhšie na svojej pozícii ktorá je dobrá takže ma na ňu nedostal on a v práci nie sme stále spolu za celý deň sa vidíme možno 2 krát pár minút

domkakvet
16. jún 2026
@anonym_autor

@domkakvet podľa mňa za rozvod môžu väčšinou obaja nie len jeden 😊

@anonym_autor to som si aj ja myslela v tvojom veku, ale realita je taka, ze vacsinou to tak nie je.

autor
16. jún 2026
@januska12323

@anonym_autor mňa zaujalo, že ste preskočili spoznávanie, "nezáväzne" ste spolu chodili na kávy a do postele a zrazu sa bavíte o bábätku a bývaní. Pritom ho stále nazývaš kolegom.

@januska12323 pri tých kavach,výletoch atď sme sa mali možnosť spoznať keby nie nechceme to nikam posúvať

autor
16. jún 2026
@domkakvet

@anonym_autor to som si aj ja myslela v tvojom veku, ale realita je taka, ze vacsinou to tak nie je.

@domkakvet poznám pár takých párov a na vine boli obaja 🙂

anonym_7cca61
16. jún 2026
@anonym_694f93

@anonym_694f93 Akurat ze on slobodny nie je. Je rozvedeny.

janinah
16. jún 2026
@anonym_38559c

@anonym_autor vekový rozdiel je v pohode a pokiaľ vám to klape a mate sa radi tak by mi bolo úplne jedno kto si čo myslí. Je to tvoj život, nie tvojej rodiny, nie vašich kolegov. Jedine by som tak skoro neskakala do dieťaťa, na to sa poznáte ešte málo.

@anonym_38559c 39 ročný má este kolko času na dieťa?
Autorka,moj manžel je starši o 9 rokov a teraz sme už v dôch.veku a vravím na ten rozdiel chvalabohu,keby bol rovesník.tak ja mu nestiham.Dnes ma ťahal v Španielsku na vylet,presadila som plaž,veď by som kdesi na visutych mostoch zgegla v tej horúçave.On pracuje o106.ja už nie.Ten rozdiel nech ťa netrapi.ak ti inak ten muž vyhovuje.Niekto je v 50 tke dedko.niekto vtedy splodi syna.Je to vsetko o nastavení v hlave.

domkakvet
16. jún 2026
@anonym_autor

@domkakvet poznám pár takých párov a na vine boli obaja 🙂

@anonym_autor tak ze je na vine aj ten tvoj napadnik, no ved sa ho opytaj na dovody a daj vediet

sara07
16. jún 2026
@anonym_797376

Autorka momentálne ten rozdiel sa ešte da ale až budes v strednom veku, ten rozdiel bude viditeľný a citeľný, vek človek neobabre aj keď sa človek o seba stará a vyzerá ok.
Za mňa nie, hľadala by som seberovneho , si mlada môžeš si vyberať

@anonym_797376 nesuhlasim
ak žiješ aktivne , ostane ti aktivita aj neskôr
zober si našich najstaršich hercov 80 r a vedia stela odohorat divadlo , knažko horvat ,
ja mám lepšiu kondičku teraz ako v 20
nie je pravidlom že aktivita, a vitalita ide vekom dole

Strana
z2